fatih kısaparmak balon baskılı balon Evanjelist Kaka zinaya karşı...TUMSPOR.COM - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evanjelist Kaka zinaya karşı...TUMSPOR.COM

loneliness
09-05-2007, 20:18
http://image.haber7.com/haber/75819.jpg

O futbol endüstrisinin en zirvedeki ismi olmasına rağmen ahlaki erozyona uğramadı. Milan'ın süper yıldızı Kaka evleninceye kadar cinsel ilişkiye girmediğini açıkladı.

Kaka her fırsatta �incilini� yanından ayırmadığını ve başarısını tanrıya borçlu olduğunu söyleyen bir futbolcu. Öyle ki Tam Saha dergisinin haberine göre ünlü yıldız hristiyanlığın evanjelist mezhebine bağlı olduğunu açıkladı...

Dini inançları gereği zinaya karşı olduğunu belirten Brezilyalı yıldız; �evanjelik mezhebindenim ve çok dindarım. İncil�in öngördüğü kurallara uygun yaşamaya çalışıyorum. Bu nedenle evlendiğim güne kadar hiçbir kadınla cinsel ilişkiye girmedim. Bu durum eşim Caroline için de geçerliydi� diye konuştu.

Kaka eşi ile birlikte çok mutlu olduğunu söyledi ve bu mutluluğun sırrına da dini yaşantıyı benimsemesini gösterdi. Milanlı futbolcu; �zina yapmadan yaşamak çok kolay olmadı ama bugün eşimle mutluysak, yaşanması gereken şeyleri beklemesini bildiğimiz içindir� dedi.

EpiVaTeS
09-05-2007, 23:43
bütün medya yalancı olmuş biz kime güvenecez bilmiyorum

loneliness
09-05-2007, 23:44
bütün medya yalancı olmuş biz kime güvenecez bilmiyorum

hani bu adam müslüman oldu diyorlardı...

Tayyip34
09-05-2007, 23:45
Bildiğim kadarıyla Kaka inançlı bir hristiyan.

vuslat_19
09-05-2007, 23:49
kaka müslüman olmamışmıydı?

pRoff
09-05-2007, 23:51
En azından inançlıymış :-\

İnşAllah birgün müslüman olur :)

EpiVaTeS
09-06-2007, 00:49
ben internetin yalancısıyım bana kızmayın