fatih kısaparmak balon baskılı balon Evinizde Hırsızla Göz Göze Gelirseniz Ne Yaparsınız - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evinizde Hırsızla Göz Göze Gelirseniz Ne Yaparsınız

ÜMİT-AK
01-22-2009, 10:58
Evinizde Hırsızla Göz Göze Gelirseniz Ne Yaparsınız...

€bru
02-08-2009, 16:37
Bayılırım..:)

Feride
02-08-2009, 17:34
gizlice polisi ararım şıkkı var da o biraz zor zannımca. zira hırsız zaten muhtemelen gözü dönmüş ki cesaret edip eve girmiş. sonrasında bizi farkederse zaten ya öldürmeye teşebbüs eder, ya bayıltır ya da bişekilde etkisiz hale getirir. ama tabi o bizi uyur sanarken, polisi aramak bir ihtimal: ) Allah korusun ama en son yapacağım iş bağırmaktır heralde. bayılmış numarası yapabilirim: )

ulas eryurek
02-12-2009, 02:35
e şıkkı olarak o anki psikolojime bağlı diyorum

ÜMİT-AK
04-07-2009, 22:52
gizlice polisi ararım şıkkı var da o biraz zor zannımca. zira hırsız zaten muhtemelen gözü dönmüş ki cesaret edip eve girmiş. sonrasında bizi farkederse zaten ya öldürmeye teşebbüs eder, ya bayıltır ya da bişekilde etkisiz hale getirir. ama tabi o bizi uyur sanarken, polisi aramak bir ihtimal: ) Allah korusun ama en son yapacağım iş bağırmaktır heralde. bayılmış numarası yapabilirim: )
O kadar çok yazmışsın ki sanki evine hırsız değil misafir geliyor...;1

Özgür Çağrı
04-07-2009, 22:58
Uyuma numarası yaparım

Bazen oluyor içeriden tıkırtılar geliyor ben hemen tilki uykusuna yatıyorum .

Alsın götürsün en fazla kitaplarımı alır gider :D

Tarantula_
04-07-2009, 23:15
Ağzını Yüzünü Kırarım :D

sina
04-07-2009, 23:28
hirsizla göz göze gelindiginde uyuma numarasi nasil yapilir:) , birden gözümümü kapatacagim

ben kovalarim :) (smileyim olmadigi icin bunlarla yetiniyorum:))

>>REYYAN<<
04-08-2009, 00:26
bayılmassan bağırırım herhalde :)

Allah muhafaza etsin böyle durumlardan

Gökmen
04-08-2009, 01:13
Ben oturur karşılıklı türk kahvesi içerim :D ÜMİT_AK abicim zati göz göze gelmişsin aşk yaşayacak halin yok :D ALLAH c.c ya ona verir ya sana :D:D güzeldi (+)