fatih kısaparmak balon baskılı balon evlilikte eş seçiminde neler aranmalı. evliler yardımcı olurmu acaba? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : evlilikte eş seçiminde neler aranmalı. evliler yardımcı olurmu acaba?

matematikci_35
10-30-2009, 01:25
bunun bir formülü olmadığını biliyorum. eş seçiminde ben mesela önce fıtratlarımız uyuşuyor mu ona bakarım. sonra dindar olmasını beklerim.hizmet ehli olursa da ayrıca sevinirim.???

sudaduran
10-30-2009, 01:35
evli değilim ama evlilikte en önemli şeyin sadakat olduğunu düşünüyorum :)

çiğdem1905
10-30-2009, 18:39
evli değilim ama evlilikte en önemli şeyin sadakat olduğunu düşünüyorum :)
bencede:evet:

Erhan KARACA
10-30-2009, 19:35
klasik standart klişeleşmiş şeyler bunlar.. standart arayacaksan bence hiç girme bu işe.. belli bi sürer geçirdikten sonra sana olay haykırıyor bu evlenecegin kız diye..

nikel
10-30-2009, 22:13
Evlilikte en önemli unsur evleneceğiniz kadının veya erkeğin mutlaka dindar olması olmalı.
Sadece görüntüsü yetmez. Dini vecibelerini gerçekten ve aksatmadan yerine getiren her fert evlenmek için adaydır.
Çünkü , imanı sizin korkularınızın önüne settir ve yuvanızın yürümesini sizin korku ve baskılarınız değil , onun imanının verdiği iç disiplini sağlar.
Peygamber efendimiz ne demiş ;Güzelliği için evlenirsen güzellik kalıcı olmaz.
Zenginliği için evlenirsen , hayrını görmezsin.
Dindarlığı için evlenirsen işte sana en hayırlısı budur.

Erhan KARACA
10-31-2009, 00:16
Sen Eğer o niyetle bi bayana yaklaşırsan zaten hayırlı bi sonuca ulaşırsın.. içindeki duygulara beklentilerin olur.. tamamen sana bağlı bu beklentiler..

nikel
10-31-2009, 02:54
Allah nefsin aldatmacalarından korusun cümlemizi.Amiin.