Orijinalini görmek için tıklayınız : *** Eylül Ay'ı İçin Ay'ın Üyeleri Anketi Sona Ermiştir.. ***
Duygu'Seli~
09-07-2008, 04:40
** EYLÜL AYI İÇERİSİNDE GÖZLEMLEDİĞİNİZ EN İYİ 3 ÜYEMİZİ (1.Ay'ın Yıldız Üyesi , 2. Ay'ın AK Üyesi, 3. Ay'ın Üyesi) SEÇİYORUZ.. **
** HER ÜYEMİZ 3 OY KULLANABİLME VE BU OYLARI TEKRAR DEĞİŞTİREBİLME HAKKINA SAHİPTİRLER.. **
** 3 OYUMUZU TEK SEFERDE KULLANABİLİRİZ. YANLIŞLIKLA 1 OY KULLANAN ARKADAŞLARIMIZ OYUNU SİLİP SONRA YENİDEN 3 OY KULLANABİLİRLER.. **
** HER ÜYE KİME NEDEN OY VERDİĞİNİ AÇIKLAYACAKTIR..KİME NEDEN OY VERDİĞİNİ AÇIKLAMAYANLAR TESPİT EDİLİP OYLARI GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.. **
** SONUÇLAR OYLAMA KAPANIŞTAN SONRA DUYURULACAKTIR.. **
UYARI:Lütfen oylama yaparken yakın arkadaş,eş dost vs diye göz önünde bulundurmayalım..Hatır için oy vermeyelim..Objektif olalım..Paylaşımları,yorumları,forumdaki hanım/beyefendi tavırları göz önünde bulundurarak oylarımızı kullanalım..!!
İlk oylar benden. Hayırlı olsun.
Duygu'Seli~
09-07-2008, 04:43
Hayırlı olsun..Bütün kardeşlerime başarılar dilerim..
Oyumuzu kullandık hak eden kazansın ....
Herkesin özgür iradesi ile verdigi bir oylama olur umarim hayirlisi olsun tum kardeslerime :)
Duygu'Seli~
09-07-2008, 05:01
Herkesin özgür iradesi ile verdigi bir oylama olur umarim hayirlisi olsun tum kardeslerime :)
Benimki özgür değil..Birileri tarafından tehdit ediliyorum.. :'( :P :D :D
Benimki özgür değil..Birileri tarafından tehdit ediliyorum.. :'( :P :D :D
Olabilir benimkide zaten temenniden ibaret :D
Ferhat ARAS
09-07-2008, 05:09
Hayirli olsun hak edenleri görmek isteriz ins
Duygu'Seli~
09-07-2008, 05:19
Oylarım ve nedenleri.. :)
1) Cartman: Sempatikliği,zekiliği,herkese karşı olan samimi dostane tavırları,az yorum yapsada yaptı mı lafı gediğine sokan mesajları için..
2)Mertcan_1903: Henüz tanışıklığım yok bu kardeşimizle.. Ama forumdaki dengeli,seviyeli ve dürüst yorumlarıyla takdir ettiğim için..
3)Düş: Forumdaki aktifliği,kibar ve ince tavırları,herkese olan saygılı tutu mu için...
Benim oylarımı almaya en çok hak kazanan kardeşlerim.. ::)
Gönül isterdi ki Allah için çok sevdiğim Siyah gül'e( ayşe ablam) Saklı_kent'e (teyzoşumm) Ruh-i zar'a(Kadife yürekli boncukum ??? ) ve yine tanımasamda yorumlarıyla takdir ettiğim yeni üyelerimizden saçlarıyağmurlukız'a Melektube'ye(dini bölümlerimizin daimi ve başarılı müdavimi) fütüvvet'e(her ne kadar beni kızdırsada paylaşımlarıyla bir çok kez feyizlendiğimiz abimiz) ve gurbetçi merve'ye(uzakta olsa gönlü davasıyla olan,tam bir Türk kızı) de oy vereyim.. ::) Ama oylar yetmiyor.. :( :D
Hepinizi Allah için çok seviyorum..Dilerim hak eden kazanır.. ::)
Üç mevsim
09-07-2008, 05:23
Oylarımızı kullandık. Vatana millete...
Duygu'Seli~
09-07-2008, 15:11
Arkadaşlar lütfen herkes sebebinide açıklasın..Kurallara uyalım.. :-*
Siyah Gül:Foruma sonralardan katılmasına rağmen üstün samimiyeti, dostcanlılığı ve görev bilincinden Dolayıı...
Cartman: Her nekadar Fenerli olsada :D Dostcanlılığı, Forum içi yardım severliği ve üstün karekteri için Cartman....
Melektube: Pek tanımamakla beraber, Forum için aktivitesi ve paylaşımıcılığından dolayı....
Ruh-i zar
09-07-2008, 16:41
cartmana ayşe ablaya ve düşe verdim bende hayırlı olsun ???
[b]
Ruh-i zar'a(Kadife yürekli boncukum ??? )
kimse bana böyle dememişti daha önce :'( :'(
çok içimden geldi artı vericem :'(
Duygu'Seli~
09-07-2008, 16:44
[b]
??? 2 tane ayşe abla var balım hangisine verdin nicklerle söyle..Ağlama kız döverim bak.. ;D
Ruh-i zar
09-07-2008, 16:45
[b]
??? 2 tane ayşe abla var balım hangisine verdin nicklerle söyle..Ağlama kız döverim bak.. ;D
2 tanemi var =/
siyah gül olan ayşe ablaya verdim ben ::)
tmm sustm ;D
Duygu'Seli~
09-07-2008, 16:52
:)
Hüdaverdi
09-07-2008, 20:54
2 tane kullandım.
3. kullandığımda kime ve neden kullandığımı yazıcam :-*
Vallahi çok oy değiştirdim. ::) Başta Gurbetçi Merve, Saklı Kent ve SaçlarıYağmurluKız'dı. Sonra Gurbetçi Merve ve Saklı Kent'in biraz daha paylaşım da bulunması gerektiğini düşünerek oylarımı şu şekilde belirledim.
1- SaçlarıYağmurluKız: Oldukça kültürlü ve saygılı bir kardeşimiz. Hem forum içinde hem de radyoda aktif olarak bizlere eşlik ediyor. Kendisi yeni sayılır. Ama en köklüüyelere bile taş çıkartacak bir üye.
2- SiyahGül 07: Benim için çok önemli bir isim. Emekleri ve yardımları çoktur üzerimde. Üstelik çalışkanlığını foruma da yansıtarak şiirleriyle, dj'liği ile ve değerli yorumlarıyla foruma aktif bir katılım sağlıyor.
3- Cartman: Az ama öz yazar. Özellikle radyonun aranılan ismidir. Onu anlatmaya satırlar yetmez. :D
saçlarıyağmurlukız
09-08-2008, 01:51
teşekkür ederim kara eşref..bende gizli oy açık tasnif yaptım o yüzden oylarımı söylemiyorum... :D
Üç mevsim
09-08-2008, 03:34
Henüz Eylül'ün 8'i.. Oylarımı silmeye ve Eylül ayındaki genel performansa göre ayın sonlarına doğu yeniden kullanmaya karar verdim.
Duygu'Seli~
09-21-2008, 18:45
güncelleme.. :)
Duygu'Seli~
09-22-2008, 00:22
Güncelleme.. !! :mad:
Duygu'Seli~
09-27-2008, 01:00
Güncelleme..!!
Duygu'Seli~
10-03-2008, 01:31
Eylül ayı için Ay'ın üyeleri anketimiz sona ermiştir arkadaşlar..
Ayın yıldız üyesi : Siyah gül 07
Ayın Ak Üyesi : Cartman
Ayın Üyesi : Düş...
Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz..
Ak_Kelebek
10-03-2008, 12:34
Ayın yıldız üyesi : Siyah gül 07
Ayın Ak Üyesi : Cartman
Ayın Üyesi : Düş...
TEBRİKLER arkadaşlar =)
tebrikler... Üç oyumun ikisi yerini bulmuş... :kiss:
tebrikler ben hiç oy kullanamadım..ilk 3 e girenlerden olurmuş
Tebrik ediyorum ben de. Yalnız "Ay'ın üyesi" hariç, diğerlerinin rütbe resmini yapmadık. Onu da bugün yarın yapıp faliyete geçiririz. Bu ay sistem değişikliği falan yapınca bazı aktivitelerimiz aksadı. Artık daha güzel bir şekilde uygulayalım bütün aktivitelerimizi.
Kadim Sevgiler...
ben de bakıyorum nerden ayın üyesi oldum ben diye :cheesy:
bu konunun varlığından haberim yoktu yeni gördümm ...;1
:1a:bana oy veren herkese tesekkürler :1a::1a:
diğer arkadaslarımı da tebrik ediyorum :anlastik::gul3:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.