fatih kısaparmak balon baskılı balon Ezan Sesinden Etkilendi Müslüman Oldu... - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ezan Sesinden Etkilendi Müslüman Oldu...

çağlar
07-08-2008, 20:20
Amerikalı Martha Cardyn Hall, Fethiye Müftülüğünde düzenlenen törenle Müslüman oldu. Hall, ''6 yıl önce dinlediğim ezandan etkilendim ve Müslüman olmaya karar verdim'' dedi.

Fethiye Müftüsü Ertuğrul Koyuncu, Kelime-i Şahadet getirerek Müslüman olan Hall'a (52), İngilizce Kur'an-ı Kerim ve ihtida belgesi verdi.

Törende vaiz Ahmet Karagöz Kur-an-ı Kerim okudu, Müftü Ertuğrul Koyuncu da dua etti.

Fethiye'ye 14 yıl önce yerleştiğini belirten Hall, 6 yıl önce dinlediği ezandan etkilendiğini ve Müslüman olmaya karar verdiğini söyledi.

Müzeyyen adını alan Martha Cardyn Hall, ''Müftü Ertuğrul Koyuncu'nun hediye ettiği İngilizce Kur-an'ı Kerim'i en kısa sürede okuyacağım ve İslam'ın şartlarını en iyi şekilde yerine getireceğim. Müslümanlığı en iyi şekilde yaşamak istiyorum'' dedi.

Sukût-u_Hayal
07-08-2008, 20:24
Ezan sesinden etkilenip müslüman olanların sayısı o kadar fazla ki ... Ne güzel doğru yolu bulmuş .. Allah doğru yoldan ayırmasın ...

Hıfz-ı lisan
07-08-2008, 20:24
Nekadar güzel..bizim bazı bilinçli (!) geçinen insanlarımızda ezan sesinden rahatsız olur..