fatih kısaparmak balon baskılı balon FETHULLAH GÜLEN'DEN Aslana yardım - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FETHULLAH GÜLEN'DEN Aslana yardım

politikaci
06-01-2008, 17:12
Gülen’den GS'ye 250 milyon dolar iddiası GS'nin eski başkanı Mehmet Cansun bazı gazetecilerin kendisini arayarak Gülen'in GS'ye 250 milyon dolarlık yardım yapmak istediğini söylediği iddia edildi...
01 / 06 / 2008 11:40
Gülen’den Galatasaray’a 250 milyon dolar iddiası
Galatasaray’ın eski başkanlarından Mehmet Cansun, bazı basın mensuplarının kendisini arayarak Fethullah Gülen’in Sarı-Kırmızılı kulübe 250 milyon dolar vereceği yönünde iddialar olduğunu söylediklerini belirtti. Cansun, “Bunlara inanamadım. Kim kime 250 milyon dolar verir? Hadi bir milyon verirler, 5 milyon dolar hibe ederler. Ama 250 milyon doları kim kime verebilir?” diye konuştu. Mehmet Cansun, Hakan Şükür’e yapılan teklifle ilgili olarak da şu ifadeleri kullandı:

BÜLENT’E DE AYNISI YAPILMALIYDI

“Adnan Polat’la Hakan Şükür’ün arasının bozuk olduğuna inanmıyorum. Polat, bu kararı alırken, hepimize danıştı. Onun Galatasaray’dan ayrılması futbolu ve yaşı ile alakalı. Kulübün içinde kontratlı olarak 5 yıllığına görev alması bence doğru bir karar. Hakan’ın kovulmuş ya da küstürülmüş halde gönderilmesi hem kendisini hem de Galatasaray Kulübü’nü yaralardı. Keşke Bülent Korkmaz’a da aynı şeyi yapsalardı.”

akşam

tayyipleyiz
06-01-2008, 17:14
Kaynağı da sorgulanır olan "kaynak" haberlerin buraya taşınması beni üzüyor ... :(

YavuzSultanSelim
06-01-2008, 18:46
250 milyon dolar mı komik olmayalım arkadaşlar

sümeyye_60
06-01-2008, 18:59
ALLAH ım yarabbim ya daha neler duyacağız. bir kere Hoca Efendi o kadar büyük bir meblada paraya sahip değil ikincisi olsa bile futbol gibi boş bir uğraşa harcamaz.

EpiVaTeS
06-01-2008, 20:03
:-*
katılıyorum son yoruma...

Demokrat
06-01-2008, 20:32
Velev ki hocaefendinin o kadar parasi var o parayi futbol gibi "kimin eli,kimin cebinde" olan bir sektöre mi verir, yoksa egitim gönüllerine verip dünyanin dört bir yaninda 250 okul mu yaptirir ;)
buyrun onuda siz yorumlayin 8)

Yasin Güneş(aksultanlar)
06-01-2008, 20:47
Galatasaray kendi parasını kendi kazanmalı.
Kimseye el açmamalı

Hüdaverdi
06-01-2008, 23:43
Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) mevcut,Fethullah Gülen de bu derneğin içindeyse yardım yapar,derneğin içinde değilse bile yapar ama hiç bir Allah'ın kulu kafayı yiyip 250 milyon dolar gibi bir bağış yapmaz-yapmamalı-yapanın aklına şaşarım ağzımı dahi bozarım :-* Küçük miktarlardaki bağışları anlarım ama büyük bağışları kabul etmek mümkün değil.Zaten böyle bir şey yok,iftira olduğu ortada.Aklı selim insan yapmaz böyel bir bağışı,uydurma haber hepsi.Amaçları Fehtullah Gülen ve Galatasaray ismini karalamak :-*

sümeyye_60
06-02-2008, 13:13
Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) mevcut,Fethullah Gülen de bu derneğin içindeyse yardım yapar,derneğin içinde değilse bile yapar ama hiç bir Allah'ın kulu kafayı yiyip 250 milyon dolar gibi bir bağış yapmaz-yapmamalı-yapanın aklına şaşarım ağzımı dahi bozarım :-* Küçük miktarlardaki bağışları anlarım ama büyük bağışları kabul etmek mümkün değil.Zaten böyle bir şey yok,iftira olduğu ortada.Aklı selim insan yapmaz böyel bir bağışı,uydurma haber hepsi.Amaçları Fehtullah Gülen ve Galatasaray ismini karalamak :-*

az bir mebla dahi olsa hiçbir şekilde Hoca Efendinin böyle kurumlara yardım yaptığını düşünmüyorum. Onun gibi bir insan futbol gibi boş işlerle uğraşmaz.

KÜL
06-02-2008, 13:17
tek cümle söylemek yeter: F (ethullah ) TİPİ yaşam istemiyoruz :D :D :D :D :D

Mcht_Ln
06-02-2008, 21:33
Maksat başka...Bilmem anlatabildim mi.. ;)

Hüdaverdi
06-03-2008, 00:59
az bir mebla dahi olsa hiçbir şekilde Hoca Efendinin böyle kurumlara yardım yaptığını düşünmüyorum. Onun gibi bir insan futbol gibi boş işlerle uğraşmaz.
Futbol ile ilgilenmek boş bir şey değil arkadaş,Fehtullah Gülen'in futbolla,tenisle,bilmemneyle ilgilenip ilgilenmediğini de kimse bilemez :-*

Düş Sokağı Sakini
06-03-2008, 01:04
tek cümle söylemek yeter: F (ethullah ) TİPİ yaşam istemiyoruz :D :D :D :D :D

S (alak) tipinde yaşamaktan iyidir..

Hüdaverdi
06-03-2008, 01:40
Biz daha çok E(nayi) tipi diyoruz onlar için ;D

Akmehmet_Akif
06-03-2008, 16:04
yalan haber

Akmehmet_Akif
06-03-2008, 16:07
Biz daha çok E(nayi) tipi diyoruz onlar için ;D

kimler için

Akmehmet_Akif
06-03-2008, 16:09
ya bu haberin nesine inanıyorsunuz zengin bir işadam bile bu kadar bağış yapmaz hemde o gazetenin çok yalanı var.İFTİRA.YALAN.

selinay
06-03-2008, 16:10
haberin kaynağı belli.. ne derece doğru olduğu tartışılır bence...
ve üstelik keşke herkese nasip olsa F (ethullah)tipi bir yaşam.. keşke herkes onun gözüyle baka bilse dünyaya.. ozaman dünya yaşanması daha güzel bir yer olurdu...ANLAYANAAA!!

tayyipleyiz
06-03-2008, 16:23
haberin kaynağı belli.. ne derece doğru olduğu tartışılır bence...
ve üstelik keşke herkese nasip olsa F (ethullah)tipi bir yaşam.. keşke herkes onun gözüyle baka bilse dünyaya.. ozaman dünya yaşanması daha güzel bir yer olurdu...ANLAYANAAA!!

Keşke herkes bu ufka sahip olabilse, tebrik ederim. ;)

sümeyye_60
06-03-2008, 19:14
Futbol ile ilgilenmek boş bir şey değil arkadaş,Fehtullah Gülen'in futbolla,tenisle,bilmemneyle ilgilenip ilgilenmediğini de kimse bilemez :-*

sizle tartışmaya girmek istemiyorum ama bence şu dünyada futboldan boş başka birşey yok. gençleri bu denli etkileyen ve amaçsız birşeylerin peşimden sürükleyen futboldur. sözüm meclisten dışarı tabi....

Akmehmet_Akif
06-03-2008, 21:10
yalan haberlere asılsız haberlere kanmayınız akıl işimi hem Akşam hep yalan haber veriyor yalan iftira arkadaşlar kanmayınız

taya
06-03-2008, 21:12
Velev ki hocaefendinin o kadar parasi var o parayi futbol gibi "kimin eli,kimin cebinde" olan bir sektöre mi verir, yoksa egitim gönüllerine verip dünyanin dört bir yaninda 250 okul mu yaptirir ;)
buyrun onuda siz yorumlayin 8)

:-* hocaefendiyi ne ile karalıcaklarını bilemiyolar.. neler duycaz daha sonumuz hayrola inşallah.....

Hüdaverdi
06-04-2008, 01:37
sizle tartışmaya girmek istemiyorum ama bence şu dünyada futboldan boş başka birşey yok. gençleri bu denli etkileyen ve amaçsız birşeylerin peşimden sürükleyen futboldur. sözüm meclisten dışarı tabi....
Futbol kimisi için ekmek teknesi,kimisi için bir zevk.Ekmek parasını çıkaranda memnun,zevk için oynayıp eğlenende,ayrıca spordur.Spor yapmayı sevmeyen bir milletiz ama futbol sayesinde spor yaptığımızı unutmayın :-*
Bu yüzden 'boş' demek anlamsız kaçar,size göre 'boş'tur ama bir çok insan için tutkudur-aşktır :-* Götürüsünden çok getirisi olduğu kesin.

aşk-ı ilahi
06-04-2008, 03:12
>:( :D :D :D :D

sümeyye_60
06-04-2008, 20:18
Futbol kimisi için ekmek teknesi,kimisi için bir zevk.Ekmek parasını çıkaranda memnun,zevk için oynayıp eğlenende,ayrıca spordur.Spor yapmayı sevmeyen bir milletiz ama futbol sayesinde spor yaptığımızı unutmayın :-*
Bu yüzden 'boş' demek anlamsız kaçar,size göre 'boş'tur ama bir çok insan için tutkudur-aşktır :-* Götürüsünden çok getirisi olduğu kesin.

spor yapan için yararlıdır izleyen için değil işte beni üzende tam bu noktadır futbolun gençler için aşk tutku haline gelmesidir. o kadar büyük uluslar arası federasyonlar kuruluyor, çok büyük organizasyonlara milyarlar harcanıyor ortada bilmem kaç milyon dolar para dönüyor soruyorum size ne uğruna niye bütün bu çaba bu telaş amaç ne yarar ne? birde üstüne üstük gençler sırf bu uğurda canlarını ortaya koyuyorlar birbirini bıçaklayanlar bile oluyor ne için kocaman bir hiç. bu ülkenin fanatik takım tutan maçtan maça koşup paralar harcayan gençlere değil vatanı milleti için yanıp tutuşan gençlere ihtiyacı var davası için çalışan hizmet ateşiyle yanıp kavrulan gençlere ihtiyacı var. şöyle bir bakıyorum ülkemin gençlerine bu dünyaya niye geldiğinden habersiz içindeki birşeylere bağlanma şevkini futbolla doldurmuş gençlere içim cız ediyor. sözüm bütün türk gencinedir genelleme yaptım dediğim gibi sözüm meclisten dışarı...

sermin.coskun
06-05-2008, 14:57
arkadaşalar Gülen hoca efendinin o kadar parası yok olsa bile türkiyeye yarayacak şekilde harcardı bunlar hepsi söylenti iftira her zamanki yapılanlar gibi... ama saygısılık yapmanın lüzümü yok siz nasıl ak partilisiniz bilmeden konuşmayın hayatını araştırın öle konuşun !!! :-* rica ederis herkes için geçerli değil >:(