Orijinalini görmek için tıklayınız : Flaş flaş flaş! Cıwan Haco Türkiye'ye geldi!
Asi_isyankar
09-26-2010, 21:03
Cıwan Haco - Walatêmın (Vatanım)...
Bu klibinde birçok tanınan kanal
Cıwan Haco'nun
Türkiye'ye 23 yıl aradan sonra gelişini duyurmakta.
Herkesin izleyip dinlemesini tavsiye ederim.
Hakikaten çok güzel bir klip...
DaemgCvixm0
http://www.youtube.com/watch?v=DaemgCvixm0
Özgür Çağrı
09-26-2010, 22:24
Keşke dünyanın en iyi 10 sanatçısından biri olarak kabul edilen ünlü sanatçımız şiwan perverde gelir :) Ama diyarbakırda olmasın konser istanbulda yapsınlar milyonlarca kişinin karşılayacağından hiç şüphem yok bende bdplileri falan hiç takmam giderim :)
Üff şiwan perver gelirse büyük bir olay olur.:)
12 Yıldır dinliyorum ve hep gelmesini ümit ettim.:)
darisi sivanin basina.. gecenlerde kendisi buradaydi ayak üstü görüsme sansimiz oldu ve sunu cok iyi biliyorum ki hükümetimizin acilim sürecine sivanin katkisi cok büyük olabilir..
ahmet kayayi sürgünde kaybettik, insallah sivan perverin degerini biliriz..
Asi_isyankar
09-26-2010, 23:08
Şıvan Perwer'de gelse yer yerinden oynayacaktır Türkiye'de...
darisi sivanin basina.. gecenlerde kendisi buradaydi ayak üstü görüsme sansimiz oldu ve sunu cok iyi biliyorum ki hükümetimizin acilim sürecine sivanin katkisi cok büyük olabilir..
ahmet kayayi sürgünde kaybettik, insallah sivan perverin degerini biliriz..
Nedense bu konularda hükümeti ağır vasıta gibi buluyorum abi çok ağırdan işliyor.
Nedense bu konularda hükümeti ağır vasıta gibi buluyorum abi çok ağırdan işliyor.
kardes sorun hükümette degil sorun cözümden yana olmayan güclerde.. biraz sabredin 2011 secimlerinde halk destegini almis yeni bir ak parti hükümeti bu sorunu kisa sürede cözecekdir..
malesef surada secimlere 1 yildan az zaman kaldi ve pkk,bdp, chp, mhp secim sürecinde ülkeyi gerebilir hatta kan cikabilir o acidan sürecin yavas islemesini su anlik gayet anlasilabilir buluyorum..
kardes sorun hükümette degil sorun cözümden yana olmayan güclerde.. biraz sabredin 2011 secimlerinde halk destegini almis yeni bir ak parti hükümeti bu sorunu kisa sürede cözecekdir..
malesef surada secimlere 1 yildan az zaman kaldi ve pkk,bdp, chp, mhp secim sürecinde ülkeyi gerebilir hatta kan cikabilir o acidan sürecin yavas islemesini su anlik gayet anlasilabilir buluyorum..
Evet bir yandan da dediğini düşünüyorum ondan dolayı hak veriyorum.Bence Dünyada yönetimi en zor olan ülke Türkiye'dir.Hem tarihi,hem jeopolitik konum ve hemde millet ruhu olarak Dünyaya yön verecek bir ülke.Tek başına bir çok sınavı bir arada veriyor.Haliyle adımlarını çok sağlam atması gerekiyor ve zamanlamayı iyi yapması gerekiyor.
Bu ülkenin ne kadar değiştiğinin de bir göstergesi. O haber kanallarında eskiden bu klip yayınlanamazdı. Şimdi gelse idi bu kliple beraber haber yapılır..
Kanuni olarak hiç bir suçu yok ise eğer gelsinler var ise çatır çatır yargılanıp paşa paşa yatıp öle gezsinler Kimsenin yaptığı terbiyesizlik yanına kalmamalı ..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.