fatih kısaparmak balon baskılı balon FLAŞ: HAMAS sadece Türk askeri istiyor - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FLAŞ: HAMAS sadece Türk askeri istiyor

FarukARSLAN.
01-13-2009, 17:34
http://www.habervaktim.com/resim/resim51835_2.jpg

Londra'da yayınlanan El Hayat gazetesinin haberine göre, HAMAS'ın Gazze sınırında uluslararası güce karşı olduğu, ancak Türk askerlerinin sınırı kontrol etmesine 'evet' dediği bildirildi.
El Hayat gazetesine konuşan kaynaklar, HAMAS'ın Türkiye'nin Gazze Şeridi sınırında konuşlanmasına itiraz etmeyeceğini bildirdiğini yazdı.

TÜRK ASKERİ DIŞINDAKİLER 'İŞGALCİ' GÖRÜLECEK

Mısırlı yetkililerle Kahire'de bir araya gelen HAMAS yetkilileri, Türk askerinden başka uluslar arası bir güce karşı olacaklarını bildirdiği, Türkiye dışındaki yabancı güçleri ‘işgalci' olarak nitelendireceklerini söylediği kaydedildi.

Gazete, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriye ziyaretinde Türk yetkililerinin HAMAS lideri Halid Meşal'e bu konuda bir öneride bulunduğunu yazdı.

/ habervaktim.com

Yıldırım
01-13-2009, 19:53
Türkiye'nin barış gücü göndermesi çok güzel bire gelişme fakat gidip arada kalmayız işallah hamastaki adamların silahlarını toplayıp İsraile vermek zorunda kalmayalım.Karşımıza şuan İsrail'i almış durumdayız her türlü pislikten kirli oyundan kaçmayacaktır.

FarukARSLAN.
01-13-2009, 19:56
Lider, her şeyin en iyisini yapacaktır. Bundan hiç şüphemiz yok..

Beritan
01-13-2009, 20:01
eğer başbakan hamas lideri sayın halit meşale bu teklifi bulunduysa ama yüz yüze...ben burdan başbakanı tebrik ederim..
çünkü ben başbakanın halit meşali görmemek için bir mobilya fabrikasına girmesini hazmedememiştim...

Allah filistinli kardeşlerimize yardım etsin..

Üç mevsim
01-14-2009, 06:04
Hamas'ı seçimleri kazanmasına rağmen kimse tanımıyordu. Ne ABD, Ne AB. Tamam onlardan bize ne ama bu Dünya'da beraber yaşıyoruz, bu devletin ABD, AB ve İsrail'le derin ilişkileri var. Yorumlarda bunların gözardı edilmesi, bunların yok olduğu ya da olmadığını göstermiyor. Öyle ucun bucağı olmayan komplo senryoları veya söylentilerle üzümü yemeyi değil bağcıyı dövmeyi amaçlayarak hoş olmayan bir niyet beynanında bulunmak yerine, Suriye ve İran'a yoğun baskılar olduğu bir dönemde ABD ve İsrail'in baskıya dönüşen tepkilerine rest çekip Hamas Liderini Ankara'da ağırlamak hakikaten takdire şayan olaydır. Dünya'yı okuyabilen insanlar bu olayı takdir etmişlerdir.

Devletin ritüellerini değiştirebilmek, dönüştürebilmek zaman ister. Akıllı, stratejik çalışma ister. Bu dönüşümü sağlarken attan düşüp bir çuval inciri berbat etmemeyi de başarmak lazımdır.

Başbakan bu teklifi yüz yüze sunmadı. Görüşmeleri Dış Politika Başdanışmanı, özel temsilcisi Ahmet Davudoğlu aracılığyla yürütüyor.