fatih kısaparmak balon baskılı balon Forum konularımızın görünürlüğü - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum konularımızın görünürlüğü

Gönülden
02-21-2011, 15:53
Evet arkadaşlar seçim yaklaşırken forum ekibi arkadaşlarımıza gelen bazı fikirler doğrultusunda izleyeceğimiz yola beraber karar verelim dedik.
Sorunuzmuz şu; foruma üye olmayan misafirlerde dahil herkes foruma ait konuları görüp görmemesi konusundaki çelişkimiz..şuan da formumuzda belli konuları üye olmayanlar görebiliyor belli konuları ise göremiyorlar..
Şimdi sizlerin fikirlerinizi bekliyoruz...çoğunluğa göre yolumuzu çizelim..
Formumuzdaki konuların hepsini üye olayanalar görsün mü yoksa görmesin mi

ALmi´
02-21-2011, 16:03
Ben görmemelerinin daha doğru olacağını düşünüyorum. Bunu izah etmiştim zaten sizlere.

Dün şöyle baştan aşağı forumu inceledim. Çok önemli konular var forumda. O çok önemli dediğimiz konuları sadece üye olan arkadaşların görmesi daha makul geldi bana. O tür konuları merak eden arkadaşlarımız da misafir olarak gelmektense üye olup o şekilde gelip görsünler.

Sonuçta ortada büyük bir emek var. O emeğin karşılığı da buraya gelen üyelerin bir hesap açıp üyelik almaları olsun. Bu durum hem yeni üyelik alan arkadaşlarımız için hem de zaten bugün forumda aktif olan arkadaşlarımız için daha iyi olur diye düşünüyorum.

Katade
02-21-2011, 16:08
Konuların açık olması bi yandan foruma ilgiyi arttırıyor içerikleri görmek düşüncelerimizi,görüşmelerimizi görmeleri önemli onlar için yanlış bizim için doğru bunu kimseden saklamayalım üye olmak çok zor bişey değil zaten

Gönülden
02-21-2011, 16:13
Açıkçası benim fikrimde görünmesinden yana...yani üye olmak zor değil üye olan herkes bütün konulardan istifade ediyor...ben konuların içeriğine, tartışmalarımızdaki hararete, farklı fikirler bakılınca üye sayısının ve ilginin daha daha fazla arttığını düşünüyorum...mesela ben bir foruma üye olmadan direk konuların içeriğine, konulardaki usluba ve kişilerin yorum yapmasını inceliyorum nasipleneceğim bir yer ise öyle üye oluyorum...
Tabi çoğunluk neyse uygulamamız o yönde olacak ;1

Beritan
02-21-2011, 16:21
görmesinler:)

Katade
02-21-2011, 16:25
Benim düşüncemde bu yana konuyu içeriğinin görülmemesi ilgiyi arttırmaz tartışmalar düşüncelerimiz paylaşımlarımız gelicek kişileri heycanla aramıza katar buda devamlılık demektir :) Aslında görülmeme seçeneğide denememez gerekir ortada bi fikir var sonuçta:)

Gönülden
02-21-2011, 17:37
Evet açtığımız yeni başlıklar itibariyle konularımız kaydı...şöyle bir güncelleyelim ;1

BlueMoon
02-21-2011, 20:25
biz evrensel olmalıyız. içimize kapanık olmaz. her kesime hitap etmemiz lazım. elbette üye olmayan da görsün ki belki beğenip üye olabilir..

İntifada
02-21-2011, 20:50
görmesinler...
görmek isteyen üye olsun...
adam yemiyoruz...

Hüdaverdi
02-21-2011, 21:47
Başlıkları görsünler,ama konuları görmesinler.
Başlıkları görünce dayanamazlar içlerini içlerini yer yazmak için ;D
Bu sayede üye olurlar.
Yani görmesinler,ama mümkünse başlıklar görülsün.

Darbeci Çoban
02-21-2011, 21:50
Görsünler tabiki de.

Görmeyeceklerse forumu da paralı yapın.

İntifada
02-21-2011, 21:54
Başlıkları görsünler,ama konuları görmesinler.
Başlıkları görünce dayanamazlar içlerini içlerini yer yazmak için ;D
Bu sayede üye olurlar.
Yani görmesinler,ama mümkünse başlıklar görülsün.

bu olabilir...
şöyle olur...
anasayfada güncel 10 konu ve en çok yorumlanan 10 konu gösterilir...
başlıklara tıkladığında üyelik gerekli yazısı çıkar...

Eşref
02-21-2011, 22:41
Bizim forumumuz mp3, video, program paylaşımı yapılan bir download forumu değil. Para kazanma gayesi olan ticari bir sayfa da değiliz. Böyle bir forum olsaydık, konu başlıkları açık ama konu içeriği gizli olsun derdim. Çünkü gelenler sadece download yapıp giderdi.

Bizim bu forumdaki hazinemiz sadece hoş sohbetlerimizdir. Yazdıklarımızı okuyanlar bu sohbetlere dahil olmak isterlerse, zaten üye olacaklardır.

Ayrıca unutmamak gerekir ki bizler, Ak Partiye gönül vermiş kişiler olarak, sadece sohbet etmek için burada değiliz. Asıl amacımız, Ak Partiyi sanal alemde de tanıtarak, partimize daha çok oy kazandırmaktır.

Amacımız buyken, forumdaki yazıları gizlemek partimize hizmeti unutup sadece forumu düşünmek olur. Eğer "foruma daha çok üye kazandıralım, parti tanıtımını ikinci plana itelim" diyorsak, yazıları hemen gizleyelim. Fakat unutmamalıyız ki Ak Partisiz, Ak Parti Forum da olmaz.

Asıl amacımız doğrultusunda, Ak Parti'nin tanıtımı için bu forum herkese açık olmalıdır. Dileyen herkes, forumdaki yazıları dilediğince okumalı ve bizim sayemizde Ak Partiyi ve Ak Partilileri daha yakından tanımalıdır. Bu partiye bir oy bile kazandırsak, bu hem bizim hem de forumumuz için en büyük kardır.

Benim naçizane düşüncelerim bu yöndedir.

ak sevda
02-22-2011, 10:59
görsünler evet emek var ama niyet hizmetsa genele hitap etmek gerekir diye düşünüyorum

Ukbâ
02-22-2011, 11:31
İki görüşü destekleyen fikirlerde kuvvetli arada kaldım. Demokrasiyi bu yüzden seviyorum coğunluğun kararı yön tayin etsin diyip rahatlamak en iyisi.

ALmi´
02-22-2011, 17:31
Birkaç arkadaş üyelik almanın zor bir olay olmadığını söyledi. Ben de onlarla aynı fikirdeyim.

Madem insanların sadece bir iki dakikasını alacak bir şey bu , o zaman burada açılan konuları misafir olarak gelip görmelerindense ; hiçbir vakit kaybına ugramadan üyelik alıp o şekilde onca kişinin emeği ile açılan bu konuları görebilmelerinin daha doğru olacağı kanaatindeyim.

Benim aklım da vicdanım da üye oduktan sonra konuları görmeleri gerektiğini söylüyor..

Artık hemen hemen her forumda, ister önemli ister değil ama birçok forumda üyelik almadan konular gösterilmiyor üyelere. O tür forumlara üye olunurken böylesine önemli bir forumda , kayda değer birçok konunun mevcut oldugu bir yerde üyelik alma durumu neden uygulanmasın..

Yine de anket sonucuna göre hareket edilecek tabi. Bu yüzden herkes oy kullansın lütfen..

Hakan Özkan
02-22-2011, 18:34
Pek anlamam bu işlerden , anlayanların çoğunluğu ile karar verilsin artık.

ALmi´
02-26-2011, 03:20
Oy kullanmayan arkadaşlar da kullasınlar lütfen.

Darbeci Çoban
02-26-2011, 14:20
Görsünler diyen arkadaşlar oy kullansın.
Şimdiki hali iyi diyenler de kullansın.
=)

Ruh-i zar
02-26-2011, 14:38
Görmesinler.

Konulara yorum yapılmıyo diye şikayet ediliyor zaman zaman.
Konuların görünmesi üye olanların sayısını azaltır.
Zahmet edipte üye olanlar üye olmuşken dolaşmakta isteyip forumda kalabilirler..
Aktif insan sayısı artar biraz olsun bana göre..

unnamed
02-26-2011, 15:19
görmesinler....

Darbeci Çoban
02-26-2011, 19:23
Aktifliği filan artıracağı yok. Ne alaka? Ben olsam "başlarım lan forumuna, yedik mi sanki" der, basar giderim. Ne işim olur.

Aktifliği artırmak için konu gizlemeye ihtiyaç duyulan bi forum kırk fırın ekmek yese de bu durumdan kurtulamaz bence. =)

Ruh-i zar
02-26-2011, 19:24
Girmişken bari bi yorum yazayım diye düşünürler belki :)
Şahsen ben öyle düşünmüştüm :p

Darbeci Çoban
02-26-2011, 19:34
Beni okuyan ziyaretçi arkadaşlara sesleniyorum:

Lütfen üye olup gelin ve şu ankette "Görsünler" diye oy kullanın.

Bak gizlenecek, saklanacak herşey.

=)

Mavera
02-26-2011, 22:35
görmesinler!..
Basliklar görülmeli ama icerik görülmemelidir bunu bir kac nedenle aciklayabilirim..
Birincisi secim sürecinde burada yazilanlari art niyetli kullanmak isteyen isgüzarlar olacakdir o acidan ziyaretcilerin konulari görmesi onlarin ekmegine daha fazla bir yag sürer ama üye oldugu zaman az, cok kendini belli eder..
ikincisi baslik ilgisini ceker ama icerigini bilemedigi icin foruma üye olma ihtiyaci duyar ve bir anda kendisini tartismanin icerisinde bulabilir..
ücüncüsü üye olmasina ragmen iceri giris yapmadan yazilanlari okuyan arkadaslar, böyle durumlarda iceri giris yapma durumunda kalacaklar ve bir sekilde konuya müdahil olacaklardir..
bakiniz bu konularin görünmemesi öyle tutuculukla, ice kapanikla bir alakasi yok forumlarin cogu böyledir yani forum olgusu budur sadece forum degil facebook,twitter gibi paylasim sitelerinde de iceri girmeden sinirli seyleri kullanabiliyorsun..
sonucta forumlar nasil ayakda durur üyeler ve o üyelerin yorumlariyla yani bir konunun cok okunmasi bu forumu ayakta tutmaz bir üyenin cok yazmasi ayakta tutar..
ancak konunun icerigini gören birisi konuyu okur ve kendi görüsünde tezler sunan olmussa üye olup mesaj yazma geregi duymaz ama sadece basligi görürse bir sekilde konunun iceriginide görmek isteyecekdir..
ayrica forumumuzda bazi konularda cok hararetli tartismalar oluyor biz yöneticiler aninda müdahale etmeye calissakta bazen is cigrindan cikabiliyor bu tartismalari artniyetlilerin bir sekilde malzeme olarak kullanilmasinin bir nebzede önüne gecilmelidir..
demokrasiden bahsediyoruz ama foruma üye olmak yada olmamakta demokratik hakdir yani kimse zorla üye yapilmiyor yada üye yapilanlara zorla yaptirimlar uygulanmiyor ama icerigin görünmesiyle üye olmakla, olmamak arasinda bir fark olmaz ve bizde burada körler, sagirlar birbirini agirlar tarzinda kendimiz yazar, kendimiz oynariz!

Hüdaverdi
02-27-2011, 14:27
Hem şuan ki durumu nasıl ? Ben bilmiyorum ;D
Görünse dert görünmese dert.
Aman gömrünsün la düşman korksun bizden caydım görünmemesi fikrinden ;D
Gerçi başlık görünsün konu içeriği görünmesin demiştim :p

Neşe
02-27-2011, 15:35
Bence görünmemeli...

Darbeci Çoban
02-27-2011, 15:37
Hepiniz çoh kötüsünüz.

CeVHeR
02-27-2011, 16:58
Bazı arkadaşlarında dediği gibi, konu başlıkları görünsün ama içeriğe ulaşabilmek için üyelik istensin...

Gönülden
03-02-2011, 13:14
Güncelleme..
Oy kullanmayan arkadaşlarımız oyunu kullasınlar...anketimiz cuma günü kapatılıyor

İntifada
03-02-2011, 15:47
anasayfada güncel başlıklar ve en çok yorum alan 10 konu yer alsın...
başlıklar görünsün ama içeriği görmek isteyen üye olsun...
burası haber sitesi değil haber okumak isteyen açar siteleri okur zaten...
burası forum önemli olan karşılıklı yorum yapmak...

ALmi´
03-04-2011, 19:44
Son iki gün verelim arkadaşlar. Sonra konuyu kapatıp anket sonucuna göre ne gerekiyorsa onu yapalım. Hala oy kullanmayan varsa kullansın lütfen.