fatih kısaparmak balon baskılı balon Forumun En İyi Trabzonsporlusunu Seçiyoruz!!! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forumun En İyi Trabzonsporlusunu Seçiyoruz!!!

Üç mevsim
06-01-2008, 01:13
Arkadaşlar bölümüzde bir eksiklik vardı ve şimdi giderildi :D Koskoca Trabzonspor Bölümü olur da o bölümün en iyi Trabzonsporlusu olmaz mı??? Haydi en iyimizi belirleyelim :-X

Demokrat
06-01-2008, 01:14
bu konuda kendime oy veriyorum izninizle :)..

Berika
06-01-2008, 01:16
güncelleyecek bir konu çıktı :D :D :D

demokrat

necip fazıl

Üç mevsim
06-01-2008, 01:16

Bu Demokrat rumuzuyla kendine oy veriyorsun öyle mi? Hadi mavera'yla olsa neyse :P Bu ne kadar etik arakadaşlar ?

tayyipleyiz
06-01-2008, 01:17

Bu Demokrat rumuzuyla kendine oy veriyorsun öyle mi? Hadi mavera'yla olsa neyse :P Bu ne kadar etik arakadaşlar ?

Bu güzeldi ... :D

Demokrat
06-01-2008, 01:17
kardesim ben adil bir oy kullandim..cok iyi bir trabzonsporluyum, aksini idda eden varsa buyursun :) benim ufakligin odasi dahil, herseyi bordo mavidir biz babadan böyle gördük 8)..
Biz Trabzonsporu günübirlik mutluluklar icin degil, bizi yansittigi icin sevdik 8)

Beritan
06-01-2008, 01:18
bende zaten 3 kişiye verirdim :-X
hadi kullandık hayırlısı

tayyipleyiz
06-01-2008, 01:18
Yanıtta şık oldu, tebrik ederim ... :-*

Düş Sokağı Sakini
06-01-2008, 01:19
kardesim ben adil bir oy kullandim..cok iyi bir trabzonsporluyum, aksini idda eden varsa buyursun :) benim ufakligin odasi dahil, herseyi bordo mavidir biz babadan böyle gördük 8)..
Biz Trabzonsporu günübirlik mutluluklar icin degil, bizi yansittigi icin sevdik 8)

evet ben buna şahit oldum. bende sana veriyorum oyumu..

Demokrat
06-01-2008, 01:20
birde beni buradaki arakdaslardan ayiran ben Trabzona hayatimda hic gitmedim, hic görmedim ancak biz yinede kolayi secip istanbul takimlarini secmedik, biz baba yadigari emanete sahip cikip, memleketimizi sectik 8)..
Sunu acik söyleyim belki bir gün Ak partili olmayabilirim ancak degismeyen tek sey Trabzonsporum olacaktir..

Üç mevsim
06-01-2008, 01:21
O zaman müsaadenizle bende kendime verebilir miyim??? ::)

Demokrat
06-01-2008, 01:21
Bende oylarimi Demokrat, özgün genc ve Düs Sokagi sakini arkadastan yana kullandim 8)

tayyipleyiz
06-01-2008, 01:22
Oy kullananları etkilemek ne kadar etik ... :)

Demokrat
06-01-2008, 01:22
O zaman müsaadenizle bende kendime verebilir miyim??? ::)

yok anketi acanlarin kendilerine oy vermesi etik degildir, ankete hile karistirma ama kendine verdigin oyun yaninda banada oy vereceksen durum degisir :)

Demokrat
06-01-2008, 01:23

propaganda yapiyoruz abicim propaganda :)..

tayyipleyiz
06-01-2008, 01:24

Eyvallah ... :D Bence Necip Fazıl lider olur ... 8)

Demokrat
06-01-2008, 01:25
yeni profil resmim nasil bu arada :)

Beritan
06-01-2008, 01:26
bende oy verdiklerimi diyim..
özgün_genç
düş sakağı sakini.
Necip fazıl

Demokrat
06-01-2008, 01:28

En iyi Trabzonluya eyvallah ama Trabzonsporluluk konusunda tek gecerim, tek rakibim özgün genc tir :)

Berika
06-01-2008, 01:28
özgün_genç
düş sakağı sakini.
Necip fazıl

ahmet abi sana vermeyen biri var burda :D :D

Beritan
06-01-2008, 01:29
özgün_genç
düş sakağı sakini.
Necip fazıl

1ler çoğalır ona neden şaşırıyosunki :-X

tayyipleyiz
06-01-2008, 01:30
Ben de kullandım hayırlı olsun ... Ama açıklayacak kadar cesur değilim ... :D

Demokrat
özgün_genç
düş sakağı sakini.
Necip fazıl

Zeynep bazi verilmeyen oylar, verilenlerden daha degerlidir :).. mesela sen vermezsen ben kafadan kaybetmis sayarim 8)

ENGİNEER
Ahmet abi
Tolga
Murat kardeş...

Demokrat
06-01-2008, 01:31

dur ben aciklayim Demokrat, özgün genc, düs sokagi sakini 8)

Akmehmet_Akif
06-01-2008, 01:31
oyumu kulandım inşallah

Berika
06-01-2008, 01:32
özgün_genç
düş sakağı sakini.
Necip fazıl

Zeynep bazi verilmeyen oylar, verilenlerden daha degerlidir :).. mesela sen vermezsen ben kafadan kaybetmis sayarim 8)

:)

Beritan
06-01-2008, 01:33

neden levent bey cesurlukla ne alakası var ;)
açıklayın

Demokrat
06-01-2008, 01:33
oyumu kulandım inşallah

emre seni niye sevmez anlamadim gitti, seker gibi cocuksun bana oy verdiginden demiyorum memedim sakin yanlis anlama :)

tayyipleyiz
06-01-2008, 01:34

açıklayın

Ben onu Ahmet Bey' e yazmıştım ... :)

Akmehmet_Akif
06-01-2008, 01:34
Oyum:Ogun Abi Ahmet Abi Necip Fazıl

Demokrat
06-01-2008, 01:35
beyler ne oluyoruz :)... bu arada farki aciyorum, tek rakibim özgün oda zaten bir müddet sonra kendi kendini imha eder 8)

Üç mevsim
06-01-2008, 01:36
Ya mausumu uzattım kendi adımın üstüme ama olmadı olmadı yapamadım. Demokrat kisveli bazı hazımsızlar gibi kendi kendimi seçemedim. :'( Hayır hayı bunu yapmayacağım. :( Bu arada Benim oylarım tolay, demokrat, tuğba61'e :-* gitti.. mavera rakibim değil mi ya. Ama verilen oy da geri alınmaz

Akmehmet_Akif
06-01-2008, 01:36
oyumu kulandım inşallah

emre seni niye sevmez anlamadim gitti, seker gibi cocuksun bana oy verdiginden demiyorum memedim sakin yanlis anlama :)

teşekkürler Ahmet Abi Ama Emre Abide haksız sayılmaz gece bazen şakanın tanıdı kaçırıyorum

Demokrat
06-01-2008, 01:37
oyumu kulandım inşallah

teşekkürler Ahmet Abi Ama Emre Abide haksız sayılmaz gece bazen şakanın tanıdı kaçırıyorum

Emrede seni seviyor ama belli etmiyor yoksa emre cok yufa yüreklidir, kimseye kizamaz ;)..seni daha cözemedim kardes sen ciddi olarak kac yasindasin?

Berika
bence ya 8 ya 80 :D :D

Düş Sokağı Sakini

En iyi Trabzonluya eyvallah ama Trabzonsporluluk konusunda tek gecerim, tek rakibim özgün genc tir :)

bak işte en iyi trabzonlu bende başkası olamaz. valla dağıtırım burayı 8)

Akmehmet_Akif
oyumu kulandım inşallah

Emrede seni seviyor ama belli etmiyor yoksa emre cok yufa yüreklidir, kimseye kizamaz ;)..seni daha cözemedim kardes sen ciddi olarak kac yasindasin?

14 e girmemez az kaldı

Üç mevsim
06-01-2008, 01:38

açıklayın

Levent Bey Abi diğer bir oyunuz maverya tamam :P diğer oyunuzu öğrenmek isterim şahsen ??

Demokrat
Ya mausumu uzattım kendi adımın üstüme ama olmadı olmadı yapamadım. Demokrat kisveli bazı hazımsızlar gibi kendi kendimi seçemedim. :'( Hayır hayı bunu yapmayacağım. :( Bu arada Benim oylarım tolay, demokrat, tuğba61'e :-* gitti.. mavera rakibim değil mi ya. Ama verilen oy da geri alınmaz

bende sana oy verdim.. yani degis, tokus yaptik hadi sen simdi bana bir arti ver borcum olsun ben bir ara geri öderim :)

Yâren
Tek oy kullandım.. Hayırlı uğurlu olsun uşağum

Düş Sokağı Sakini
06-01-2008, 01:39
3 oy hakkımız varmış ben değiştiriyorum o zaman

Demokrat

açıklayın

Levent Bey Abi diğer bir oyunuz maverya tamam :P diğer oyunuzu öğrenmek isterim şahsen ??

Lütfen üyeler üzerinde psikolojik baski uygulamayalim :) 10 begeni yüzünden cingenlik yapmanin alemi yok 8)

Üç mevsim
Ya arkadaşalr hiç olmazsa en azından avatarlara bakın benim avatarım maveranın avatarını dövmez mi :D ;D :-* Destek Destek Destek

Akmehmet_Akif
06-01-2008, 01:40
10 beğeniyse burada bulunan tüm adaylara vereyim 1 er +

Demokrat
06-01-2008, 01:40
eger sen en iyi trabzonsporlu secilirsen kahrimdan uyuyamam :)..kanitla bana iyi bir trabzonsporlu oldugunu say bakalim 75-76 kadroumuzu ezbere :P

Demokrat
06-01-2008, 01:41
mehmet aferin ilk benden vermeye basladin :) sen bir saate kalmaz, digerlerini unutursun biz karli ciktik arada :)

Üç mevsim
06-01-2008, 01:42

Sende mi jonathan sen de mi? >:( Avazı çok çıkan oyları kapıyor bizim sesimiz çıkmıyo diye altlarda kalıyoruz :'(

Üç mevsim
06-01-2008, 01:43
eger sen en iyi trabzonsporlu secilirsen kahrimdan uyuyamam :)..kanitla bana iyi bir trabzonsporlu oldugunu say bakalim 75-76 kadroumuzu ezbere :P

SWen 70li yılları bırak da günümüze gel ;D. Çağa ayak uyduramadığımız için onca sene başarısız olduk. Yeni trnaferleri say bakalım da görelim >:(

Demokrat
06-01-2008, 01:43

Sende mi jonathan sen de mi? >:( Avazı çok çıkan oyları kapıyor bizim sesimiz çıkmıyo diye altlarda kalıyoruz :'(

usagim adam sana verdi, daha ne istiyorsun :)..ömer ben olsam bunun üstüne oyumu geri alirdim :)

Demokrat
06-01-2008, 01:44

SWen 70li yılları bırak da günümüze gel ;D. Çağa ayak uyduramadığımız için onca sene başarısız olduk. Yeni trnaferleri say bakalım da görelim >:(

sadri baskan o kadar adam aldiki, hangini sayayim :)

KAmusal mışş
06-01-2008, 01:45
İlk aklıma gelen özgün genç oldu Trabzon deyince :)
diğerlerini de yorumlarına göre verdim :)

Akmehmet_Akif
06-01-2008, 01:45
Ahmet abi Birde Fenerbahçe bölümünü siz düzenleseniz Fenerbaçe bölmünün yöneticisi hiç açık değil

Üç mevsim
06-01-2008, 01:46

usagim adam sana verdi, daha ne istiyorsun :)..ömer ben olsam bunun üstüne oyumu geri alirdim :)

Abi çinganlığın böylesini görmedim ya >:( Şirinliklerle milletin beynini yıkayıop oyları topluyor usulsuz ve naetik propagandalarla :( Yetmedi benim haklı alınmış oylarıma da göz dikti. >:(

Demokrat
06-01-2008, 01:47
Ahmet abi Birde Fenrbahçe bölümüne siz düzenleseniz Fenerbaçe bölmünün moderötörü hiç açık deyil

fener bölümünde acildiki böyle bir baslik, bir besiktas bölümünce acilmadi arkadaslar gerekeni yapar o bölümde 8)

Demokrat
06-01-2008, 01:48
farki yavas, yavas aciyorum...kazandigim begenilerin bir kismini begenisi az olan üyelere bagislayacagim, ona göre oy kullanin 8)

Arkadaşlarım en sakıncalı kişiler işte böyle meşru güzel doğru bir söylemin ardına saklanıp sonra hiçbir dürüstlük kuralı tanımadan, hilelerin albenisine kendini kaptıran kendine oy veren işte böyle kişilerdir. :-X :-X Şimdi de beni Karadeniz'in serin dalgalarına salmaya başladı. >:( Beni mahcup etmeyin ???

Akmehmet_Akif
10 + kavgasını yapmayalım ben 1 verdim başka arkadaşlarda her adaya 1 verse tamam

Yâren

Kardeş tek oyum sanaydı zaten, sessiz çığlıları destekliyoruz :)

Akmehmet_Akif
06-01-2008, 01:49
Ahmet abi Birde Fenrbahçe bölümüne siz düzenleseniz Fenerbaçe bölmünün moderötörü hiç açık deyil

fener bölümünde acildiki böyle bir baslik, bir besiktas bölümünce acilmadi arkadaslar gerekeni yapar o bölümde 8)

tamam

Demokrat
10 + kavgasını yapmayalım ben 1 verdim başka arkadaşlarda her adaya 1 verse tamam

iste pratik türk zekasi budur :) sen artilarin zekatini veriyorsun herhalde memedim :)

Eşref
mehmet aferin ilk benden vermeye basladin :) sen bir saate kalmaz, digerlerini unutursun biz karli ciktik arada :)

Sanırım haklı çıktın. ;)

Akmehmet_Akif
06-01-2008, 01:51

iste pratik türk zekasi budur :) sen artilarin zekatini veriyorsun herhalde memedim :)

artılarda yüzde kaç zekat?:)
En iyisi yeni üyelere vereyim yada ak üyelere

Demokrat
06-01-2008, 01:54

Sanırım haklı çıktın. ;)

Bunu bilmek icin alim olmaya gerek yoik :)

Üç mevsim
06-01-2008, 01:55
farki yavas, yavas aciyorum...kazandigim begenilerin bir kismini begenisi az olan üyelere bagislayacagim, ona göre oy kullanin 8)

Arkadaşlarım en sakıncalı kişiler işte böyle meşru güzel doğru bir söylemin ardına saklanıp sonra hiçbir dürüstlük kuralı tanımadan, hilelerin albenisine kendini kaptıran kendine oy veren işte böyle kişilerdir. :-X :-X Şimdi de beni Karadeniz'in serin dalgalarına salmaya başladı. >:( Beni mahcup etmeyin ???

Yahu bu mesaj benim mesajım, mesjalarımı da çalmaya başladı. Buna bir dur diyecek yok mu ? Yok mu bir cesur yürek

Akmehmet_Akif
06-01-2008, 01:56
aman en iyisi zekatın şakasını yapmayalım

Akmehmet_Akif
06-01-2008, 01:57
herkez radioda

tayyipleyiz
06-01-2008, 01:58
CHP havası estirmeyin arkadaşlar ... :D

Demokrat
özgün sana yagmurlu havada su yok adamim...her platformda arkamda kalmaya mahkumsun 8) sen otobüsle adam tasimaya basla :)

Üç mevsim
Arkadaşlar en iyi trabzonsporlu en iyi trabzonspor avatarını bulur. Arar arar bulur böyle sıradan resimler almakla olmaz o iş. Benim avatarım mavera'nın avatarını kaça katlar :D ;D

Demokrat
06-01-2008, 01:59
herkez radioda

Mehmet benim reklamimi yapiyorsun degil mi, bana gelen her oy senin istikbalin icin bir tugladir memedim 8)

Mehmet sen de mi bu kendine oy veren kişinin yanındasın. Ama ben biliyorum ki hayır sen onun yanında değilsin, aklını çelmeye çalışıyor zaten yaptığı en iyi iş yalan yanlış vaatler dağıtarak insanları ve de özellikle genç dimağları etkileyip kendi çarpık yöneüne kanalize etmek.

Kanmayın!!! >:(

Üç mevsim
06-01-2008, 02:04
herkez radioda

Mehmet benim reklamimi yapiyorsun degil mi, bana gelen her oy senin istikbalin icin bir tugladir memedim 8)

Mehmet sen de mi bu kendine oy veren kişinin yanındasın. Ama ben biliyorum ki hayır sen onun yanında değilsin, aklını çelmeye çalışıyor zaten yaptığı en iyi iş yalan yanlış vaatler dağıtarak insanları ve de özellikle genç dimağları etkileyip kendi çarpık yöneüne kanalize etmek.

Berika
06-01-2008, 02:05
bakalım kim kazanacak ;D

Demokrat
06-01-2008, 02:08
herkez radioda

özgün sende benim reklamimi yap, ikinciligini garanti bil 8) bu kiyagi kimseye yapmam haberin olsun ;)

Üç mevsim
06-01-2008, 02:09
Yahu Beerika bak üstteki iki aynı mesajı görüyor musunuz? İşte o mesajı ben yazdım ancak bu kendine oy vberen prim peşinde koşan malum yönlendirici propagandatör nasıl bir tazgah kurduysa mesajımı kendine mal ediyor. Eminim bu yöntem Ergenekon'un bile aklına gelmez. :(

Berika
06-01-2008, 02:11
birbirinizin msjlarıyla mı oynuyorsunuz :o

:D :D

Demokrat
06-01-2008, 02:11
özgün saka, maka 10 oy almissin daha ne istiyorsun.. yok sitede özgün genc diye bir üyenin varligindan 10 kisinin bile haberi yokken, nasil o kadar oy aldin enterasan bunu bir arastirmak lazim 8)

Demokrat
06-01-2008, 02:12
birbirinizin msjlarıyla mı oynuyorsunuz :o

iftira, yalan arkadas teknolojiden anlamiyor, mesajini acik birakmis ondan kaynaklaniyor inanmayana dökümanlari sunabilirim 8)

Üç mevsim
06-01-2008, 02:15
Aha alınmııışşş, baksen kendine verdiği oyu geri almış. İşte buna gülerim hem de ne gülerim. Arkadaşlar mavera doğruya boyun eğmekte zorunda kaldı sonunda gibi görünüyor ama aslında öyle değil. Başta kendine verdi oyu ne olur ne olmaz diye ama sonra 3 farkı görünce kendine verdiği oyu geri aldı. Görüyorsunuz ben anlatmakta zorlanıyorum. İşte böyle dolambaçlı yolarda yürüyen bir kişiye karşı canhıraş mücadele veriyorum 8)

Demokrat
06-01-2008, 02:17
Aha alınmııışşş, baksen kendine verdiği oyu geri almış. İşte buna gülerim hem de ne gülerim. Arkadaşlar mavera doğruya boyun eğmekte zorunda kaldı sonunda gibi görünüyor ama aslında öyle değil. Başta kendine verdi oyu ne olur ne olmaz diye ama sonra 3 farkı görünce kendine verdiği oyu geri aldı. Görüyorsunuz ben anlatmakta zorlanıyorum. İşte böyle dolambaçlı yolarda yürüyen bir kişiye karşı canhıraş mücadele veriyorum 8)

acaba kim oynadi oylarda, bak simdi senin oylarda eksilecek 8)..kendime oy vermekten onur duyarim :)

Demokrat
06-01-2008, 02:18
sen beni birakta bak tolgayla, necip fazil seni yetisti haberin olsun, gidiyor ikincilik :)

Demokrat
06-01-2008, 02:20
levent abi niye oylarini sildin bakalim :)

tayyipleyiz
06-01-2008, 02:23

Sizden de bir şey kaçmıyor hocam ya ... :D

tayyipleyiz
06-01-2008, 02:24
1 tane vardı onu da kullandım ... :)

Demokrat
06-01-2008, 02:24

Sizden de bir şey kaçmıyor hocam ya ... :D

Beni taniyamamissin be abicim :)

Üç mevsim
06-01-2008, 02:25

acaba kim oynadi oylarda, bak simdi senin oylarda eksilecek 8)..kendime oy vermekten onur duyarim :)

inanılır gibi değil. görüyorsunuz kendine oy veridğini, kendine verdiği oyu geri almadığını ve asla geri almayacağını büyük bir gururla deklare etti. Oy kullanan arkadaşlar objektif olalım, adamın asabını bozmayalım ona göre >:(

Demokrat
06-01-2008, 02:25
özgün genc yavas yavas paranoyak olmaya basladi :)

Akmehmet_Akif
06-01-2008, 02:28
AZ önce radio güzeldi ama kapatılar

Üç mevsim
06-01-2008, 02:29
Levent Bey Abicim hiç olmazsa sizden bir objektif pencere açmanızı isterdim

Akmehmet_Akif
06-01-2008, 02:30
oylar hep aynı oranda gidiyor

Demokrat
06-01-2008, 02:31
aloo anketi manipüle etmeyelim lütfen :)

Demokrat
06-01-2008, 02:32
o degilde bu özgün yaklasti bana >:(

tayyipleyiz
06-01-2008, 02:33

Hocam gördüğümü yazayım ...

Ahmet bey kendini ifade tarafında - doğru veya yanlış - ancak siz kesinlikle onun üzerinden siyaset yapmaya çalışıyorsunuz ... Ama başarılı görüyorum sizi de ...

Bence kendinizi ifade edin. Doğrularınızı yani ... Onun yanlışlarını değil ... :)

Üç mevsim
06-01-2008, 02:34
Son oy kullanan çok değerli üyemiz eyvallah müteşekkiriz ancak bir maruzatım da olacak: tamam bana oy vermeniz güzel de bu zaten kendisi kendisine oy vermiş olan sahte taraftara neden prim veriyorsunuz

tayyipleyiz
06-01-2008, 02:34
Son oy kullanan çok değerli üyemiz eyvallah müteşekkiriz ancak bir maruzatım da olacak: tamam bana oy vermeniz güzel de bu zaten kendisi kendisine oy vermiş olan sahte taraftara neden prim veriyorsunuz

:D :D :D :D

Demokrat
06-01-2008, 02:35

Ahmet bey kendini ifade tarafında - doğru veya yanlış - ancak siz kesinlikle onun üzerinden siyaset yapmaya çalışıyorsunuz ... Ama başarılı görüyorum sizi de ...

Bence kendinizi ifade edin. Doğrularınızı yani ... Onun yanlışlarını değil ... :)

iyi hos diyorsunda abicim adamin dogrusu yokki yazsin baykal gibi adam sirf muhalefet yapiyor, kardesim yapici olun biraz 8)..
haydi arkadaslar hep beraber..
Beraber yürüdük biz bu yollarda..
Beraber oy kullandik Maveraya..
millet gidiyor aya..
Özgün gidiyor ankaraya... :)

Demokrat
06-01-2008, 02:36

bu gidisle saha kapatma cezasi alacaksin :)

Üç mevsim
06-01-2008, 02:39
[quote=ozgun_genc ]

Çok teşekkürler. İŞte arkadaşlar görmüş olduğunuz gibi forumumuzun değerli simalarından Levent Abimizin de nazar-ı dikkatini celbedecek kadar başarıılıymışız ve kendisinin de takdirlerine şayan olmuşuz eksik olmasınlar. Kalbimzideki yerleri her daim baş köşe olacaktır. Artık söz sizde arkadaşlar, hakarete değil, seviyeye oy verelim ;D

tayyipleyiz
06-01-2008, 02:40
Hocam sen bu işi biliyorsun ... :-* :D

Demokrat
06-01-2008, 02:40
özgün sen git soguk bir soda ic iyi gelir :)

Üç mevsim
06-01-2008, 02:52
özgün sen git soguk bir soda ic iyi gelir :)

Haklısın galiba önce bir kahve içeyim sodayı peşinden yudumlayabilirim. İyi hatırlatma, eskiden olsa şimdi balkonda olacaktım ama o eskide kaldı hatırlamak bile güzel değil...

Demokrat
06-01-2008, 02:54
ben gidiyorum, sen benim oylara mukayyet ol, yarin baldizin nisani var ugrayamam buralara 8)

Benide_Kapatın
06-01-2008, 02:56

Hakeden kazansın

Demokrat
06-01-2008, 02:58

Hakeden kazansın

Sagolasin ortak, hakedenin ben oldugunu nasilda ortaya koydun, gör özgün gör 8)

Üç mevsim
06-01-2008, 02:58
ben gidiyorum, sen benim oylara mukayyet ol, yarin baldizin nisani var ugrayamam buralara 8)

Ooo olur olur sen hiç merak etme :-X Yalnız çıkarken unutmadan hani o kendine verdiğin oy vardı ya. Ha işte onu bir halledersek ha iyi olurdu.. :o

Benide_Kapatın
06-01-2008, 03:00

Hakeden kazansın

8) bu gözlüklerlede bişey görülmüyo ortak gece vakti ya :)

özgün sana pek yakın gibi :)

Gölge
06-01-2008, 03:01
Oylarımızı kullandık hak eden kazansın ... ;)

Demokrat
06-01-2008, 03:01

Hakeden kazansın

özgünü bilirsin ortak onun kendine yaptigina baskasi yapmaz yani bir sekilde kendi kendini imha eder :)

Üç mevsim
06-01-2008, 03:14

Hakeden kazansın

özgünü bilirsin ortak onun kendine yaptigina baskasi yapmaz yani bir sekilde kendi kendini imha eder :)

O sizin güzelliğiniz efenim önce tahrik ediyorsunuz sonra ben zararlı çıkıyorum

Akmehmet_Akif
06-01-2008, 03:42
artı ikinizede

aşk-ı ilahi
06-01-2008, 03:47
ikinci kere değiştirdim...

ama oylama sonuna kadar ...allah kerim..

Enfal
06-01-2008, 11:23
Ya kardeşim neden beni ankete almışsın ya. Sanki be Trabzonsporluyum. Takım bile tutmuyorum ben ya. Hayret bir şey ha.
Bu anketten birinci olarak çıkmak senin hakkın sonuç farklı olsa bile. Hele de Demokrat'ın yaptıklarından sonra. :)
Sen bu sevda yüzünden babamdan az mı azar işittin. Puan cetvellleriyle uğraşmaktan derslerine vakit ayıramadın ve şu an bunu ceremesini çekiyorsun. Olaylı biten her maçın ardından polisten kaçmak için az mı koştun.Yakalandığın polis babamı tanımasaydı geceyi karakolda geçirmek gibi acı tecrübeler edinmene ramak kalmıştı. Her maçtan sonra eve gelinceye kadar annem ve akabinde biz hatta bazen de babam da dahil olmak üzere ailecek az mı bekledik az mı sıkıntı çektik.
Sözün kısası sen bu sevdana olan samimiyetini ispatlamak için çok şey feda ettin. Bu anketten birinci çıkmasanda sen zaten en iyi Trabzonlusun. :-*

Ben de oyumu kullandım

ozgun_genç, Demokrat ve Düş Sokağı Sakini

Hüdaverdi
06-01-2008, 11:26
ozgun_genc olduğu garanti ;D

tayyipleyiz
06-01-2008, 16:38
Kafa kafaya mı gidiyor ne ... 8)

ENGİNEER
06-01-2008, 16:46
Özgün Genç Ahmet abiye yaklaşmış..Helal olsun valla..
Ahmet abi tahtın sallanıyor 8)

tayyipleyiz
06-01-2008, 16:56
Bugünkü propagandayı merak ediyorum . 8)

Asıl dikkati çeken isim hiç propaganada yapmadan oy toplayan isim . 8)

ENGİNEER
06-01-2008, 16:59
Özgün Genç'le birbirimize muhalifizdir ama tam Trrabzonlu helal olsun 8)

(Ahmet abi napacak bakalım çok merak ediyorum..O genelde yenilmez pek :p)

politikaci
06-01-2008, 17:00
ben demokrata verdim :)

Sukut-u Hayal
06-01-2008, 17:03
Oyumu verdigim uyeler: Enfal, Ozgun_Genc, Demokrat.

Benide_Kapatın
06-01-2008, 18:06
Özgün Çok yaklaşmış Demokrata,

ha gayet :)

Üç mevsim
06-01-2008, 20:45
Arkadaşlar yüksek teveccühlerinizle maveraya ender yenilgilerinden birini tattırmayı başarmak üzereyiz. :-X

Berika
06-01-2008, 20:45
vayyy eşitlenmiş kim verdi acaba :-X

Demokrat
06-01-2008, 20:49
benim otobüsle getirdigim elemanlarin otobüsünün tekeri patlamis, ondan sonra siz görün senligi 8)

Benide_Kapatın
06-02-2008, 00:32
benim otobüsle getirdigim elemanlarin otobüsünün tekeri patlamis, ondan sonra siz görün senligi 8)

Benide_Kapatın
06-02-2008, 00:33
Çok çekişmeli gerçekten bu ne yaaa :)

tayyipleyiz
06-02-2008, 18:00
Ne oldu bu anket ? Kimse kazanma kuşağına girmemiş galiba ... :)

Demokrat
06-02-2008, 18:45
Ben kendimden eminimde 8)

RDönmezs
06-02-2008, 18:47
Demokrat, lazturk, seyid

Üç mevsim
06-02-2008, 18:54
Hasbinallah veniğmel vekiiil >:( :(

Berika
06-02-2008, 18:55
seyid laztürk kim ya hu :o ben hiç görmedim :o

ENGİNEER
06-02-2008, 18:56
Ahmet abi yine öne geçmiş...
Bence bu işte hile var :P

Demokrat
06-02-2008, 18:57
Kara listeme ekleniyor bazi kisiler..
Beni kimse karalayamaz, ben ilk sirada yer almak icin ne kadar artiyi feda ettim biliyor musunuz 8)

tayyipleyiz
06-02-2008, 18:59
Dedikodulara kulak asmıyoruz ... :)

Ama propaganda bekliyoruz ... :-X

Kafes
06-02-2008, 18:59
demokrat, dus sokagi, can polat

Demokrat
06-02-2008, 19:01
Bana oy veren kisilere haftanin konugu oldugunda zor soru sorulmayacak..
Bana oy verenlerin artisi duygununkilerde altta kalmayacak..
Bana oy verenler ayin enlerinde hep önlerde yer alacak..
Bana oy verenler hakkinda bayat espiri yapmayacagim :)
Bana oy verenlere ekmek arasi döner ismarlayacagim 8)

Berika
06-02-2008, 19:02

oy patlaması yaşanacak birazdan :D :D

Kafes
06-02-2008, 19:02
Bana oy veren kisilere haftanin konugu oldugunda zor soru sorulmayacak..
Bana oy verenlerin artisi duygununkilerde altta kalmayacak..
Bana oy verenler ayin enlerinde hep önlerde yer alacak..
Bana oy verenlere ekmek arasi döner ismarlayacagim 8)

vayy yasadik desene abi, yuregine saglik + ;D

tayyipleyiz
06-02-2008, 19:03
Hımmm. Açılıyorsunuz bak ne güzel ... :)

Üç mevsim
06-02-2008, 19:09
RDönmezs
Demokrat, Seyid, lazturk

Bir Baska
Demokrat, düş sokağı, can polat

Bir de hiç sıkılmadan söylüyorlar. Peki peki çok güzel, kalbinizin güzelliği yeter. Ancak aklıma takıldı bir soru sormak istiyorum naçizane, can polat'a oy veren o güzide juri, can polat ın kim olduğunu biliyor mu?..

Demokrat
06-02-2008, 19:11
sen yokken can polat vardi kardes..o eski üye ve yöneticilerden iyi bir trabzonsporluydu bir baskada eskilerden ve o üyeyi iyi taniyor, gönlün ferah olsun ;)

bu arada bu oylamayi unutmayalim 8)

http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=48631.0;viewResults

tayyipleyiz
06-02-2008, 19:12
Ahmet bey ismimin düzeltilemesini rica edebilirmiyim ... 8)

Ak_Kelebek
06-02-2008, 19:13

senin adın ne ki :-X

Demokrat
06-02-2008, 19:13

Levent ismi güzeldi abi, nasil bir isim uygun olurdu 8)

tayyipleyiz
06-02-2008, 19:14

Levent ismi güzeldi abi, nasil bir isim uygun olurdu 8)

Tayyibleyiz değil ki; Tayyipleyiz ... Lütfen yani ... :)

Necip Fazil
06-02-2008, 19:16
Kaybetmekten zerre kadar gocunmayacağım tek anket yarışması bu olsa gerek ;)

VesseLam

Üç mevsim
06-02-2008, 19:17
Sevgili arkadaşlar çok değerli akpartiforum üyeleri nasıl bi vicdana sahipsiniz ya. 21 oldu adam be. yavaş yavaş kafam dumanlanmaya başladı ama ha şu oylarımızı lütfen düzgün kullanalııııııııımm >:(

Bak geldi demokrata attı oyu gitti gördünüz mü Fesubhanallah ya, kızıyorum ya >:( :( :)

Demokrat
06-02-2008, 19:18

VesseLam

Aynen öyle kardesim..her daim kazanan yine biz olacagiz ;)..

Necip Fazil
06-02-2008, 19:19
Trabzonspor'lu olmaktan önce " olmam gereken okadar çok sıfat " varki Ağabey. Böyle bir ankete tenezzül etmek bile garip, bence ...

VesseLam

Ak_Kelebek
06-02-2008, 19:20
Sevgili arkadaşlar çok değerli akpartiforum üyeleri nasıl bi vicdana sahipsiniz ya. 21 oldu adam be. yavaş yavaş kafam dumanlanmaya başladı ama ha şu oylarımızı lütfen düzgün kullanalııııııııımm >:(

Bak geldi demokrata attı oyu gitti gördünüz mü Fesubhanallah ya, kızıyorum ya >:( :( :)

hadi sizin istediğiniz gibi olsun diğer arkadaşın oyunu silip size verdik hayırlısı olsun :D :D

Üç mevsim
06-02-2008, 19:20

VesseLam

Aynen öyle kardesim..her daim kazanan yine biz olacagiz ;)..

Öyle canım tabi burda amacımız muhabbet, bu arada son oy kullanan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.

Üç mevsim
06-02-2008, 19:23

hadi sizin istediğiniz gibi olsun diğer arkadaşın oyunu silip size verdik hayırlısı olsun :D :D

Rica ederim efenim o sizin kalbi pırıltılarınızın yansımasından yayılan bir coşkunluk.. Levent abi Yalçın Bey yardımı eder misiniz biraz??

Demokrat
06-02-2008, 19:24
Yusuf kardesim evet daha önce yapmamiz gereken o kadar sey varki ancak kabul etmek gerekir ki futbol artik günümüzün bir gercegi o nedenle 3 büyük takimin hegomanyasini yikan Trabzonsporumuzun bir sekilde reklamini yapmak gerekir..
Bir tane Trabzon ve Trabzonspor var kardes o halde bizde elimizden geldigi kadar bizi yansitan o takimi ifade etmeye calisiyor, her platformda bagliligimizi dile getirmeye calisiyoruz..
Evet belki Futbol senin icin birsey ifade etmeyebilir ama kardes Trabzonspor, Trabzon icin cok sey ifade ediyor o sehrin kalkinmasi adina, taninmasi adina cok sey ifade ediyor onun icin bu konuda böyle hissi davranmamizi anlamani isterim ;)

Necip Fazil
06-02-2008, 19:26
Vallahi ben futbolu ciddiye alarak, kendi sözde takımımı gündeme getirme ihtiyacını kendimde duymam açıkcası. Ankete ismimi yazanlarada hayret ediyorum.

VesseLam

Demokrat
06-02-2008, 19:28
Sonucta alti, üstü bir anket kardes sonucta ankette yer alma nedenin Trabzonsporlu olmandir senin acindan bir mahsuru yoksa, oy vermek yada vermemek arkadaslarin takdiridir kardesim..
O kadar alakasiz anketlerin yaninda bu anket cok alakali oluyor kardesim ;)

Necip Fazil
06-02-2008, 19:30
Anketin alakasından bahsetmiyorum Ağabey, ismimin ankette olması oldukça alakasız ... Ben şu forumda gırgır muhabbet için açılan " Ak Partiforum yemekte, piknikte, bahçede " gibi konulara da karşıyım ve adımın geçmesini de arzu etmiyorum. Bunu uygulayan kişilerede bunu ilettim. Anketi açan kişide bunun farkına varacaktır.

VesseLam

Üç mevsim
06-02-2008, 19:31
Vallahi ben futbolu ciddiye alarak, kendi sözde takımımı gündeme getirme ihtiyacını kendimde duymam açıkcası. Ankete ismimi yazanlarada hayret ediyorum.

VesseLam

Arkadaşlar bu anketin Anketler Bölümünde yer alarak böylesine meşguliyet oluşturmasından ben de hoşnut değilim. Biz bu konuyu Trabzonspor Bölümüne biraz hareket kazandırmak için açtık ancak Kadim Başkan böyle uygun görüp, konuyu buraya taşımış, yani bu konuyu Anketler Bölümüne ben açmadım, bilinmesini isterim. Necip fazıl'a gelince o kadar oy almasına ben de şaşırıyorum :D

Necip Fazil
06-02-2008, 19:32
Şaşacaksanız yeşillik olarak mı oraya ismimizi oraya yazıyorsunuz beyefendi ?

VesseLam

Üç mevsim
06-02-2008, 19:40
Şaşacaksanız yeşillik olarak mı oraya ismimizi oraya yazıyorsunuz beyefendi ?

VesseLam

İsim, teveccühe mazhar olup, dereceye konacaksınız diye yazılmıyor beyefendi. Anket'in konseptine uymanız yeterli. Sonuncu olmak da vardı, sevildiğinizin göstergesi dğeil mi bu?..

Necip Fazil
06-02-2008, 19:44
Her istediğiniz yere o ismi koyamazsınız muhterem ;)

VesseLam

Üç mevsim
06-02-2008, 19:47
Her istediğiniz yere o ismi koyamazsınız muhterem ;)

VesseLam

Off senle uğraşılmaz efendi.. ??? :-\

Necip Fazil
06-02-2008, 19:48
Kim kimle uğraşıyor orası malum. Herkes kendi işine baktığı sürece de kimse kimse ile uğraşmak zorunda kalmaz. ;)

VesseLam

Üç mevsim
06-02-2008, 20:05
Aslında hakkınız var ama bu söylemleriniz oldukça itici duruyor zat-ı muhterem.. Biz Trabzonspor'u, iddiasından dolayı sevdik, yıllar yılı kendi aralarında şampiyon olup duran o varlıklı büyüklere karşı 'devrim yapıyoruz, var mı?.. Biz iddiamızla varız' diye hodri meydan çekebilen kim çıkabildi bu memleketten. Bu müthiş bir olaydır ve dolayısıyla her Trabzonlu bu olayı sahiplenir. Bizler faantik kişiler değiliz. Hatta ben son zamanlardabu işten rahatsız olmaya başladım; eğer biz öteden beriden topladığımız futbolcularla başarılı olacaksak, bu başarıyı nasıl Tabzon'a mal edebiliriz, nasıl bu başarıyla övünebiliriz diye düşünüyordum. Ama baktım ki bir Real Madrid kaçtan Madridli oyuncu var, bir Chelse'de kaç Chelseli var vb., onlar bu işi hiç soorgulamıyorlar ve başarılı olduklarında bu başarı şehirlerine, ülkelerine mal oluyor. İşte bunu düşünerek teselli bulup, başarı için desteğe başlıyoruz.. Yani malayani diyorsun öyle düşünüyosun anlıyorum, daha az vakit harcamak lazım bu işlere...

Demokrat
06-02-2008, 20:07
özgün sana sözüm olsun, senle maca gidip trübünü inletecegiz 8)

Necip Fazil
06-02-2008, 20:11
Bende it-mek için söylüyorum söylediklerimi muhterem. Gerekeni it-ip, gerekeni çek-mek gerekiyor ;) Neyse buradan da anlaşıldığımız gibi böyle mevzularla muhattap olmak istemediğimi anlamışsınızdır.

VesseLam

ENGİNEER
06-02-2008, 20:11
Ya hu bu canpolat'a kim oy verdi o kim kardeşim ya
: ))

Kafes
06-02-2008, 20:12
Ya hu bu canpolat'a kim oy verdi o kim kardeşim ya
: ))

sen bilmiyorsun canpolatii nerdeyse konularin yarisini o acmistir zamaninda :-* fanatik trabzonsporluydu

Üç mevsim
06-02-2008, 20:16
özgün sana sözüm olsun, senle maca gidip trübünü inletecegiz 8)

Ben pek bağırmam, öyle gözlemci gibi izlerrim ama seni mi kıracağız mavera ayıp ediyosun :) Ben küçüklüğümde çok maçlara gitti mavera, saatler öncesinden koşardık stadyumun önüne; 'abi önüne alır mısın beni abi' yapardık büyüklere, güya onlaırn bişeysi gibi girerdik maçlara, onların bileti vardı çünkü biz küçüktük bizim yoktu :D Babamdan da biraz dayak yemişimdir maçlara kaçtığım için 'bacak kadar boyunla' derdi 'berduşu var sarhoşu var'.. Baktı ki dayakla yılacak gibi değilim,o yıldı. Aramızda kalsın çok aksi bi çocuktum mavera :( Sonra ilerleyen yıllarda bir kombine almıştı, 'git adam gibi seyret' demişti. En nihayetinde doydum sayılır. En son arkadaşların ricasıyla, Fenerbahçe Spor Kulübü'nü 2-0 dağıttığımız maça gitmiştim.

Demokrat
06-02-2008, 20:19
Babam cok iyi bir trabzonsporludur banada ondan yadigar kaldi Trabzonspor sevdasi sakarya 1. ligdeyken sakaryaya geldiginde maclari kacirmazdim, izmite, istanbulada cok maca gittim trabzon avrupada nereye kampa gelirse gelsin ziyarete gidiyorum, yani bizimkiside öyle bir sevda iste muratcim ;)

Üç mevsim
06-02-2008, 20:23
Babam cok iyi bir trabzonsporludur banada ondan yadigar kaldi Trabzonspor sevdasi sakarya 1. ligdeyken sakaryaya geldiginde maclari kacirmazdim, izmite, istanbulada cok maca gittim trabzon avrupada nereye kampa gelirse gelsin ziyarete gidiyorum, yani bizimkiside öyle bir sevda iste muratcim ;)

Sahi mavera senin trabzonla ne ilgin ne bağın vardı. ASlında senin ki var ya daha ulvi daha bi şey bi hareket.. Trabzon'u görmeden Trabzonsporlu olmuşssun vay be.

Demokrat
06-02-2008, 20:26

Sahi mavera senin trabzonla ne ilgin ne bağın vardı. ASlında senin ki var ya daha ulvi daha bi şey bi hareket.. Trabzon'u görmeden Trabzonsporlu olmuşssun vay be.

ben dogmadan yillar önce babamlar Trabzondan göcmüs, babam imamdi Trabzonda ancak hayat sartlari bizi sakaryaya sürükledi ancak bizim orada o kadar cok Trabzonlu vardiki sanki Trabzondaydim..
Amcamlar filan fanatik Trabzonporluydu böyle olunca bizede gecti bu sevda kücüklügümde az okulu kirip, radyodan mac dinlemere gitmedim az Trabzonspor yüzünden birileri tartisip dayak yemedigim kalmadi..
Büyüdükce biraz daha uslandik artik daha yerinde hareket ediyoruz, sanal alemde de iyi bir trabzonsporluyum 5 yillik bmn üyesiyim ;) ama pek belli etmem fanatik oldugumu :)

Parantez
06-02-2008, 21:35
hepsi iyidir fakat benim gözümde
tartışmasız özgün genç

Enfal
06-02-2008, 21:40
tartışmasız özgün genç

Ben bu konuya tarafsız da baksam taraflı da baksam sonuç değişmeyecek yani :)

Parantez
06-02-2008, 21:44
tartışmasız özgün genç

sizde çok iyisinizdir mutlaka ama
forumda bana o elektiriği veren trabzon bölümüyle ilgilenen
ve takımına inanan özgün genç

tebrık etmek lazım kendisini :-*

Enfal
06-02-2008, 21:48
tartışmasız özgün genç

Hayır hayır beni yanlış anladın ben Trabzobsporlu filan değilim. :) Demek istediğim sırf kardeşim diye ozgun gence oy vermediğimin kanıtı oldu senin mesajın. Yani o gerçekten en iyi Trabzonsporlu :-*

Parantez
06-02-2008, 21:50
tartışmasız özgün genç

ama şıklarda sende varsın :D

tabi canım tanımam bile kendisini
adını bile bilmıyorum ama gerçek bir trabzonlu
sizi tebrık ederim çok guzel bir kardeş yetiştirmişsınız :P

Kafes
06-02-2008, 21:53
:D :D akkpartii son msgina cok guldum canim

Enfal
06-02-2008, 21:53
Ya o benim abim ya :D Şıklara beni de koymuş akıllı. Ben takım bile tutmam. Her fırsatta bunu belirtirim. :)

Parantez
06-02-2008, 21:57
Ya o benim abim ya :D Şıklara beni de koymuş akıllı. Ben takım bile tutmam. Her fırsatta bunu belirtirim. :)

neee abin mi :D :D :D rezil oldum yahu :D

neyse efendim enfal sus azcık kafamı karıştırma :D

özgün genç en iyi trabzonludur
benim favorim umarım kazanır

tabi bu demek değildir ki yalnızca o iyi
ama düşününce kimler ts'li diye
aklıma mavera ve özgünden başkası gelmiyor

Eşref
06-02-2008, 21:58
Ben takım bile tutmam.

Aslında isminizi burada görünce çok şaşırmıştım.

Kafes
06-02-2008, 21:59
Ben takım bile tutmam.

Enfal
06-02-2008, 22:02
Ben takım bile tutmam.

Ben de çok şaşırdım. :)

Üç mevsim
06-02-2008, 23:34
tartışmasız özgün genç

akkparti eyvallah, teşekkür ediyorum. İşte o gerçek bir sporsever, futbolun ruhunu okuyabilen biri.. Hemen çözmüş olayı. Gönül isterdi ki hatıra gönüle göre değil çalışmaya göre oy verilsin..

Parantez
06-04-2008, 17:26
tartışmasız özgün genç

akkparti eyvallah, teşekkür ediyorum. İşte o gerçek bir sporsever, futbolun ruhunu okuyabilen biri.. Hemen çözmüş olayı. Gönül isterdi ki hatıra gönüle göre değil çalışmaya göre oy verilsin..

teşekküre gerek yok! aslında bizim sana teşekkür etmemiz lazım
taraftar olmanın gereğini dozunu aşmadan yerine getiriyorsun :-*

Eşref
06-05-2008, 15:12
21-21 olmuş.

tayyipleyiz
06-05-2008, 15:14
Kazanma isteği tükenmiş ... Propaganda ve de uğrama zaruri görülmüyor demek ki ... 8)

Kazanan vaatlerine sadık kalmalı . :)

Demokrat
06-10-2008, 22:27
Anketimiz sonuclanmistir....
Forumun en iyi Trabzonsporlulari Özgün Genc ve Demokrat secilmistir...iki arkadasimizida tebrik ederiz...Özellikle özgün genc kardesimle bu ünvani paylasmak bile ayri bir güzellik..
Buradaki oylama formalitedir, aslolan bizim Trabzonspor sevdamizdir ;)

tayyipleyiz
06-11-2008, 21:56
Burda eşitlik görüyorum. 8)

İki kardeşimide tebrik ederim.

Berika
06-11-2008, 22:20
Anketimiz sonuclanmistir....
Forumun en iyi Trabzonsporlulari Özgün Genc ve Demokrat secilmistir...iki arkadasimizida tebrik ederiz...Özellikle özgün genc kardesimle bu ünvani paylasmak bile ayri bir güzellik..
Buradaki oylama formalitedir, aslolan bizim Trabzonspor sevdamizdir ;)

tebrüklerrrrrrrrrr

politikaci
06-11-2008, 22:21
tebrikler demokrat abi oyum sanaydı

KAmusal mışş
06-11-2008, 22:31
Tebrik ederimm :)
oylarım :
Demokrat 8)
Düş Sokağı Sakinleri
Özgün Genç

şeklindeydi...

Akmehmet_Akif
06-18-2008, 03:53
Özgün_Genç ve Demokrata +

Kırık_Çocuk
07-01-2008, 00:15
Benim bildiğim eski bi tuğba_61 vardı ondan sonra özgün genç gelir bana gore :)

Demokrat
07-01-2008, 00:16
Benim bildiğim eski bi tuğba_61 vardı ondan sonra özgün genç gelir bana gore :)

Beni adam yerine koymuyor musun :).. biz belli etmiyoruz degil mi 8)

Kırık_Çocuk
07-01-2008, 00:18
Ondan değil abicim
İlk saydığım bayan fazla fanatikti çok konuşurdu
Özgün kardeşimiz ise Trabzonspor bölümü için çok çalışıyor

Ben icraate bakarım sende ne icraat ne laf var abi :)

Demokrat
07-01-2008, 00:21
Ondan değil abicim
İlk saydığım bayan fazla fanatikti çok konuşurdu
Özgün kardeşimiz ise Trabzonspor bölümü için çok çalışıyor

Ben icraate bakarım sende ne icraat ne laf var abi :)

Aslinda öyle kuru fanatiklik yapacak birisi degilim, takimimi seviyorum, iyi bir taraftarim ancak gerektigi zaman kendimi belli ediyorum sunuda belirtmeden gecemeceyecegim cok iyi bir Trabzonsporluyumdur..
Iyi bir analizciyimdir, futboldan geldigim icin futbolu iyi bildigimi idda edebilirim 8)

Kırık_Çocuk
07-01-2008, 00:24
[quote=Kırık_Çocuk ]
[color=navy]Ondan değil abicim

[b]cok iyi bir Trabzonsporluyumdur..
Iyi bir analizciyimdir, [size=15pt]futboldan geldigim icin futbolu iyi bildigimi idda edebilirim 8)

[font=Times NEw Roman]Abi ona ne şüphe,ona ne şüphe..

Kırık_Çocuk
07-01-2008, 00:26
ilk mesaj yanlıslıkla yarısını gonderdim :)
Gerçekte iyi bir taraftar olduğunuza inançım tam
velakin forumun en iyi trabzonsporlusu özgün genç.. :)
Oylamanın 3 kişi olması da oylamanın güvenirliğini azaltıyor zaten..
Çünkü en'i seçiyoruz benim en im özgün arkadaş :)

Senarist
03-31-2009, 04:06
tanımıyorum ama trabzonlu_maniax ' a oy verdim gitti :)

Üç mevsim
03-31-2009, 17:06
Yahu bu konu taa ne zamanın konusu.. Kim buldu çıkardı. Senarist kimseyi tanımıyorsak, Trabzonspor (http://www.akpartiforum.com/b-font-color-cc0000-trabzon-font-b-b-font-color-66ccff-spor-ts-font-b-f159.html)Bölümüne gidip kimin çalıştığına bir bakmak lazım.. Bu anket tatlı bir rekabet üzerine açılmıştı :-) Heey gidi günler be..

Terennüm
03-31-2009, 17:09
peki neye göre seçicez???

aşk-ı ilahi
03-31-2009, 17:11
vaybe ne kişiler vardı..

şimdi yoklar..

hey gidi günler hey:)

LeyaL
03-31-2009, 19:16
Tanımıyorum kimseyi:)
Ben yine ismi güzel olana oy vericem:w::w:

LeyaL
03-31-2009, 19:17
Tuğba61 e verdim gitti :)

Üç mevsim
03-31-2009, 19:24
Tuğba61 e verdim gitti :)

Lütfen..

O anketteki ozgun_genc ben oluyorum..

Kimseyi tanımıyorsak, Trabzonspor (http://www.akpartiforum.com/b-font-color-cc0000-trabzon-font-b-b-font-color-66ccff-spor-ts-font-b-f159.html)Bölümüne gidip kimin çalıştığına bir bakmak lazım..

Öyle karlamadan oy vermek hiç doğru değil..

LeyaL
03-31-2009, 19:31
hımm keşke baştan söyleseydiniz ya..: )

rte_ts_52
04-07-2009, 22:46
demokrat dedim tanımyorum ya neyse

Özgür Çağrı
04-07-2009, 22:50
Özgün genç dedim çünkü demokratı kaydoldugumdan beri hiç görmedim :D

depare
04-07-2009, 23:03
Bende Trabzonsporluyum hiç birini tanımıyorum o yüzden kendimi seçiyorum:karizmatik:

Demokratı seçtim..

Üç mevsim
04-09-2009, 04:23
Bu anketin miadı doldu arkadaşlar. Oradaki özgün genç de benim ayrıca.. Forumumuzun yeni döneminde aktif üyelerimizin sayıları arttıkça bu tür anketleri yeniden yapabiliriz. Şunu herkes iyi düşünsün; bilmediğiniz tanımadığınız yere oy kullanmayın emeği heba etmek anlamına gelir bu. Trabzonspor bölümüne bir bakın bakalım 1. sayfadan önceki neredeyse bütün paylaşımlar bana ait. Şimdi Yönetici olunca pek fırsat bulamıyorum. O bölüm için gece gündüz çalıştım http://img382.imageshack.us/img382/3935/atki.gif (http://img382.imageshack.us/img382/3935/atki.gif) Forumdaki ilk görevimde o bölüm olmuştu. Lisansımı orada yaptım yani..

Evet anketten birinci çıkmış bulunmaktayım. Tezahürata gerek yok, sağolunhttp://img55.imageshack.us/img55/558/ts25.gif (http://img55.imageshack.us/img55/558/ts25.gif) Yeni yarışmalarda buluşmak üzere bu konuyu Trabzonspor bölümümüze taşıyorum http://img516.imageshack.us/img516/781/ts34.gif (http://img516.imageshack.us/img516/781/ts34.gif)