fatih kısaparmak balon baskılı balon GALAT-I MEŞHUR NE DEMEK? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GALAT-I MEŞHUR NE DEMEK?

Ayşe_Berra
04-30-2008, 03:33
GALAT-I MEŞHUR NE DEMEK?

**Özellikle birilerini karalamayı görev addeden tüm kartel medyasına, adı kullananların gıyabında Bedirhan Gökçe'nin kalemiyle...

Bir ortam düşünün ki kimse kimseye güvenmiyor.
Kime sırtını döneceğini bilemiyor.
Bugün derdini anlattığı kişinin, yarın o kişi tarafından ifşa edilip edilemeyeceği korkusuyla o da anlatırken bir başka kılıfa bürünüyor.

Dost, düşman kim belli değil.
At izi, it izi birbirine karışıyor.
Dost ortamında ya da bir yemek sohbetinde söylenilmiş sözleri yarın en olmadık anda en olmadık insandan duyuyor…
‘Arkadaşının ayıbını ört’, kültürü ile yetişmiş insanlara bu ayıbın ya da sırrın ortalığa atılması onurlu insanları haliyle çıldırtıyor…
Evet, medyadan bahsediyorum…
Artık kendi yalanına kendi inanmış medyadan…
Eskiler buna “Galat-ı Meşhur” diyor…

Gazetenin biri başlattığı bir karalama kampanyasına beni de içine katarak, yapmadığım işleri yapmışım gibi, bulunmadığım yerlerde bulunmuşum gibi haber yapıyor…
Haftasında o gazete tekzip yayınlamak durumuna düşerken (ki buna yazı ve bilhassa gazeteci dilinde “özür dilerim yanlış haber vermişiz” demektir)…
Diğer hafta o gazeteyi kaynak gösterip bir başka gazete yazıyor, sonra yine “tekzip”…
Üçüncü hafta yine bir başkası yine tekzip…

Çamur atıla atıla devam ediliyor, sonra kendi kendilerini yalanlıyorlar ama hak getire.
Ana sayfadan çamur at… Sekizinci sayfanın köşesinden özür dile… Peh…

Ey ilahi adalet…
Ne yazanın yazdığına inanıyorsunuz artık, ne söyleyenin söylediğine.
Ama internet çocukları ve garip bir şekilde fırsat arayan tiplere de gün doğuyor…

Ömrü boyunca kimseye nefret kusmamış…
Kimsenin aleyhinde konuşmamış…
Kimsenin yüzüne söylemediğini arkasından söylememiş…
Hele TANIMADIĞI İNSANLAR hakkında radyo ve TV’den tek kötü cümle kurmamış birine
Reva mı şimdi bu?

Sonra niye yapılan anketlerde halk medyaya güvenmiyor diye soruluyor…
Ben de soranlara sorayım şimdi:
SİZCE…?

Bedirhan Gökçe

CeVHeR
04-30-2008, 03:44
Halk; medyaya, önümüzde ki 50 yıl daha güvenmez...
Üzmez olayında da Çalık Grubunun sahibi olduğu Sabah Gazetesi; ilk gün, olayı büyük puntolarla yazılmış ''utanmaz'' başlığıyla duyurdu. Sonra ki gün iç sayfalardan '' Suçu sabitleninceye kadar, kimseyi suçlu gösteremeyiz. Hata yaptık.'' diye tekzip yayınladı. Hürriyet' in verdiği manşetler muhafazakar insanların gözünde pek itibar görmez belki ama Sabah gibi bir gazete hangi akla hizmet bunu yapar...
Yazı için teşekkürler...

Ayşe_Berra
04-30-2008, 03:46
Bedirhan Gökçe'nin dediği gibi;

Çamur atıla atıla devam ediliyor, sonra kendi kendilerini yalanlıyorlar ama hak getire.
Ana sayfadan çamur at… Sekizinci sayfanın köşesinden özür dile…
Peh…

Ben teşekkür ederim. ;)

tayyipleyiz
05-01-2008, 12:32
Galiba güvenilmeyen medya gruplarına, en büyük desteği de bizler veriyoruz. Onların hodgam tutumlarına, yayınlarına o kadar seyirciyiz (!)ki; onlarsız da yapamıyoruz. Yarın bize dokunmayacaklarından o kadar eminiz ki; bugün onlarla mutlu olmaya devam ediyoruz. Ya onlarla olmalıyız, ya da; hakkaniyetle, değerlerimizle... Bu yaman çelişkiden kendimizi kurtardığımızda belki onlar da tutumunu değiştirecektir...
Paylaşım için +1 :-*

Ayşe_Berra
05-02-2008, 00:38
Galiba güvenilmeyen medya gruplarına, en büyük desteği de bizler veriyoruz. Onların hodgam tutumlarına, yayınlarına o kadar seyirciyiz (!)ki; onlarsız da yapamıyoruz. Yarın bize dokunmayacaklarından o kadar eminiz ki; bugün onlarla mutlu olmaya devam ediyoruz. Ya onlarla olmalıyız, ya da; hakkaniyetle, değerlerimizle... Bu yaman çelişkiden kendimizi kurtardığımızda belki onlar da tutumunu değiştirecektir...
Paylaşım için +1 :-*

Ben teşekkür ederim abi. ;)