Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray, UEFA Kupası`nda 4. Turda Alman Ekibi Hamburg İle Eşleşti.Turu Kim Geçer
Galatasaray, UEFA Kupası`nda 4. turda Alman ekibi Hamburg ile eşleşti.Sizce turu kim geçer?
galatasaray tabikiiiii;ı:
ishakyilmaz
02-27-2009, 12:58
Final Maçı Türkiye'de Kadıköyde yapılacak olması münasebetiyle Gs Kesinlikle buraya taşıması gerek.Bu duyguları anlatmak çok zor ama Türkiye'de bir türk takımı Final oynama başarısını gösterirse o zaman anlatırız.:)
Ak_Kelebek
02-27-2009, 14:03
Tabi ki GALATASARAY diyorum..!
İçimizden Hamburg diyen Alman'lar çıkacaktır elbette tabi ki Galatasarayımız diyorum ....:karizmatik:
Necip Fazıl
02-27-2009, 15:03
HAMBURG
iyi insan lafın üstünde gelir hamburg diyen çıktı gölge bak;1
Necip Fazıl
02-27-2009, 15:08
iyi insan lafın üstünde gelir hamburg diyen çıktı gölge bak;1
Kardeş başka görüşlere katlanamıyosanız o zaman konuyu açmayacaksınız... eğer eçıyosanız saygı duyacaksınız... eğer duymuyosanız da saygı beklemeyeceksiniz...
ümit abicim şu saygıdan yoksun kişileri uyarırmısın...
Kardeş başka görüşlere katlanamıyosanız o zaman konuyu açmayacaksınız... eğer eçıyosanız saygı duyacaksınız... eğer duymuyosanız da saygı beklemeyeceksiniz...
Ben saygı duymuyorum demedim ki hangi takımı desteklersen destekle banane ben öylesine yazdım yazımı sen her zaman ki gibi sazan gibi atladın konuya ben ne yapayım hem benden küçüksün yaşça biliyorum o yüzden küçüklüğüne bağışlıyorum seni ;;)
Necip Fazıl
02-27-2009, 15:15
Ben saygı duymuyorum demedim ki hangi takımı desteklersen destekle banane ben öylesine yazdım yazımı sen her zaman ki gibi sazan gibi atladın konuya ben ne yapayım hem benden küçüksün yaşça biliyorum o yüzden küçüklüğüne bağışlıyorum seni ;;)
İnsan gibi konuş benle... o zaman bana alman demeyeceksin hamburg dediğimde tmm mı... sazan yaparım seni... :@ :kızdım:
ümit abicim şu saygıdan yoksun kişileri uyarırmısın...
bende saygı duymuyorum demedim bu kadar kızmanada anlam veremedim ayrıca meçhul???
Özgür Çağrı
02-27-2009, 15:21
Bence Hamburg geçer ama inş. Gs yenerde şaşırırız. Madem konu açıyorsunuz değerli Dostlarım farklı görüşte olanlarada saygı duyalım Almanmı oldum acaba :D
İnsan gibi konuş benle... o zaman bana alman demeyeceksin hamburg dediğimde tmm mı... sazan yaparım seni... :@ :kızdım:
Bir korktum ki anlayamazsın kabahat sende değil senin gibi adamları bu forumda sorumlu yapanlarda çoluk çocuk forumda yetki sahibi olmuş başka birşey değil ! ......
Supraliminal
02-27-2009, 15:22
''İnsan gibi konuş benle'' ifadesi kendininde insan gibi konuşmadığını gösterir.Çok agresif yaklaşıyorsun konuya ortamı geriyorsun yok yere.Sakin olalım akpartlilere böyle tartışmalar yakışmaz diye düşünüyorum sakince konuşarak anlaşmaktan yanayım.
Necip Fazıl
02-27-2009, 15:33
Bir korktum ki anlayamazsın kabahat sende değil senin gibi adamları bu forumda sorumlu yapanlarda çoluk çocuk forumda yetki sahibi olmuş başka birşey değil ! ......
Bak kardeşim bana bulaşma başka bişey istemiyorum senden... bidaha da bana çocuk deme güzel güzel söylüyorum sana...
Necip Fazıl
02-27-2009, 15:34
bjektif;519767']''İnsan gibi konuş benle'' ifadesi kendininde insan gibi konuşmadığını gösterir.Çok agresif yaklaşıyorsun konuya ortamı geriyorsun yok yere.Sakin olalım akpartlilere böyle tartışmalar yakışmaz diye düşünüyorum sakince konuşarak anlaşmaktan yanayım.
Önce tüm yazıları bir oku sonra yorum yap... evet ağresifim bu seni bağlamaz...
Bak kardeşim bana bulaşma başka bişey istemiyorum senden... bidaha da bana çocuk deme güzel güzel söylüyorum sana...
Kimin kime bulaştığı bariz açık ortada ben sana msnde de yazdım uslubumuza dikkat edelim diye sanane dedin bana bu laftan sonra neyin tartışmasını yapayım ki ben seninle bana bulaşma demişsin beni forumda beni bilen bilir ben kimseye bulaşma çabasında falan değilim olmadım da çocuk dedim sana haklıyım çünkü aramızda tam 7 yaş var ;;)
Meçhul kardeş ilginçsin gerçekten. hiç yoktan gölge ve azra arkadaşları azarladın. şaşırdım bu diyalogları okuyunca. beni bu maç hiç alakadar etmez de, bu şekilde, insanları durduk yere neredeyse hiç yoktan bir sebepten kırman yakışık bir durum değil..
Necip Fazıl
02-27-2009, 15:48
Kimin kime bulaştığı bariz açık ortada ben sana msnde de yazdım uslubumuza dikkat edelim diye sanane dedin bana bu laftan sonra neyin tartışmasını yapayım ki ben seninle bana bulaşma demişsin beni forumda beni bilen bilir ben kimseye bulaşma çabasında falan değilim olmadım da çocuk dedim sana haklıyım çünkü aramızda tam 7 yaş var ;;)
Sen 20 yaşındakilere çocuk diyorsan sende problem var demektir... msn de üslübüna dikkat et dedin üslübümüza değil uydurma... saygısızsın kabul et isteyen istediği takımı tutar bu seni ilgilendirmez... alman takımıdı tutuyorum diye bana alman diyemezsin... bu seni ilgilendirmez... beni de tanıyan tanıyor çok şükür... bende sütten cıkmış ak kaşık değilim ama...
Necip Fazıl
02-27-2009, 15:54
Meçhul kardeş ilginçsin gerçekten. hiç yoktan gölge ve azra arkadaşları azarladın. şaşırdım bu diyalogları okuyunca. beni bu maç hiç alakadar etmez de, bu şekilde, insanları durduk yere neredeyse hiç yoktan bir sebepten kırman yakışık bir durum değil..
Yaa feride kardeşim ben hamburg dedim diye bana alman diyor bu sence saygısızlık değil midir... ''beni bir kişi anladı oda yanlış anladı'' boşuna söylenmemiş...
Yaa feride kardeşim ben hamburg dedim diye bana alman diyor bu sence saygısızlık değil midir... ''beni bir kişi anladı oda yanlış anladı'' boşuna söylenmemiş...
Seninle tartışmayacağım konuyu mahvettiğin yetmiyormuş gibi birde yalan söylüyorsun ben içimizden illaki hamburg diyen alman'lar çıkacaktır dedim sen hemen sazan gibi atladın istersen kim önce mesaj yazmış yazdığın mesajlara bak bakalım yalan söyleme konuyu da fazla uzatma istersen uzattıkça batıyorsun çünkü ....
Necip Fazıl
02-27-2009, 16:01
Seninle tartışmayacağım konuyu mahvettiğin yetmiyormuş gibi birde yalan söylüyorsun ben içimizden illaki hamburg diyen alman'lar çıkacaktır dedim sen hemen sazan gibi atladın istersen kim önce mesaj yazmış yazdığın mesajlara bak bakalım yalan söyleme konuyu da fazla uzatma istersen uzattıkça batıyorsun çünkü ....
Ben sana önce veya sonra yazdın demedim ki...
ama hamburg yazacak olanlara alman dedin...
ben senin yazına göre safımı belli etmedim... sen onu yazmasaydın da ben hamburg yazacaktım... hala seviyen 0 ın altında sazan falan yakışmıyor bak uğraşma lütfen...
:) sanki Gölge "Hamburg diyenler Alman" dedi diye sen Alman oluyor değilsin. Ayrıca o cümle benim anladığım kadarıyla sadece bir latife. bana öyle geldi en azından. sen sadece bir skor tahmini yapmışsındır. yani burada arkadaşların sözlerini ağızlarına tıkadın resmen. bu ne şiddet bu ne celal. alt tarafı bir maç tahmini. artı benim gözlemlediğim kadarıyla gölge ve azra arkadaşımız yine de alttan alıyorlar. inşaallah yanlış anlmazsın. fakat büyütülecek bir taraf yok..
Ertuğrul ÖZGÜL
02-27-2009, 16:02
tabikide aslan cimbomum kaptanına kavuştu kim tutar senii
Ben sana önce veya sonra yazdın demedim ki...
ama hamburg yazacak olanlara alman dedin...
ben senin yazına göre safımı belli etmedim... sen onu yazmasaydın da ben hamburg yazacaktım... hala seviyen 0 ın altında sazan falan yakışmıyor bak uğraşma lütfen...
Sen haksız yere yazma bende cevap vermek zorunda kalmayayım sana bana seviyeden bahsedenin seviyesine bakın bu konu bir anket konusu Allah rızası için konuyu mahvetme tamam sensin sen haklısın .....
Ertuğrul ÖZGÜL
02-27-2009, 16:05
Bence Hamburg geçer ama inş. Gs yenerde şaşırırız. Madem konu açıyorsunuz değerli Dostlarım farklı görüşte olanlarada saygı duyalım Almanmı oldum acaba :D
takımından dolayıdır normaldir kardeşim
Necip Fazıl
02-27-2009, 16:06
Sen haksız yere yazma bende cevap vermek zorunda kalmayayım sana bana seviyeden bahsedenin seviyesine bakın bu konu bir anket konusu Allah rızası için konuyu mahvetme tamam sensin sen haklısın .....
Eğer görüşlere saygın olsaydı bu konu bu kadar uzamazdı...
Eğer görüşlere saygın olsaydı bu konu bu kadar uzamazdı...
Konuyu hala uzatan sensin benim samimi olan her görüşe saygım var ama senin tahammülün yok konuyu yaptığın yorumlarla mahveden sensin bir de hala hem suçlu hemde güçlü görünmek istiyorsun ilginç konuyu yeterince amacından saptırdın Allah rızasının senin için bir önemi varsa eğer konuyu kapat ve yazdıklarını tekrar tekrar oku ....
Necip Fazıl
02-27-2009, 16:15
Konuyu hala uzatan sensin benim samimi olan her görüşe saygım var ama senin tahammülün yok konuyu yaptığın yorumlarla mahveden sensin bir de hala hem suçlu hemde güçlü görünmek istiyorsun ilginç konuyu yeterince amacından saptırdın Allah rızasının senin için bir önemi varsa eğer konuyu kapat ve yazdıklarını tekrar tekrar oku ....
ALLAH'a şükür tahammülüm var ama senin yok... çünkü tahammülün olsaydı hörüşüme saygı duyardın... bu konuda çok samimiyim inan ister gs olsun ister fb olsun avrupada kiminle oynarsa oynasın karşı takımı tutarım... bunu problem haline getirme... çünkü konu seni alakadar etmiyor... ister alman olurum ister fransız buda seni alakadar etmez... ayrıca yetkili olman seni bulutların üstüne çıkarmış çok yazık...
ALLAH'a şükür tahammülüm var ama senin yok... çünkü tahammülün olsaydı hörüşüme saygı duyardın... bu konuda çok samimiyim inan ister gs olsun ister fb olsun avrupada kiminle oynarsa oynasın karşı takımı tutarım... bunu problem haline getirme... çünkü konu seni alakadar etmiyor... ister alman olurum ister fransız buda seni alakadar etmez... ayrıca yetkili olman seni bulutların üstüne çıkarmış çok yazık...
Senden akıl alacak değilim konuyu uzatma dedim sana Allah'ın adını verdim yetkili olsam da olmasam da birşey farketmez ben yine söyleyeceklerimi söylerim kimseden korkacak değilim hele senin gibi çoluk çocuktan hiç korkmam ....
Necip Fazıl
02-27-2009, 16:38
Senden akıl alacak değilim konuyu uzatma dedim sana Allah'ın adını verdim yetkili olsam da olmasam da birşey farketmez ben yine söyleyeceklerimi söylerim kimseden korkacak değilim hele senin gibi çoluk çocuktan hiç korkmam ....
ALLAH akıl fikir versin...
ankara_bjk
02-27-2009, 20:57
Tabi ki GALATASARAY diyorum..!
Arkadaşlar gerçekten çok şaşırdım.Gereksiz yere bir tartışma oluşmuş.Bizler bu şekilde gereksiz yere tartışarak bir yere gelemeyiz.
Lütfen bu konuda dikkatli olalım.
Sevgi,saygı ve kardeşlik duyguları içersinde hareket edelim...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.