fatih kısaparmak balon baskılı balon Galatasaray'da Fernando Meira iddası ... - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray'da Fernando Meira iddası ...

Sukût-u_Hayal
07-19-2008, 17:35
Bild'den 'Meira' iddiası

Alman Bild gazetesi, Galatasarayımızın, Almanya Birinci Ligi takımlarından Stuttgart'ta oynayan Portekizli Fernando Meira'yla ilgilendiğini yazdı

Alman Bild gazetesi, Galatasarayımızın, Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından VfB Stuttgart'ta oynayan Portekizli Fernando Meira'yla (30) ilgilendiğini ve kendisine 3 milyon Avro teklif ettiğini yazdı. Haberde, Meira'nin VfB Stuttgart'a, takımdan ayrılmak istediğini bildirdiği ve Galatasaray'a transfer olacağının konuşulduğu belirtildi.

VfB Stuttgart'ın, Meira için 6 milyon Avro transfer ücreti istediği ifade edilen haberde, Galatasaray'ın ise 3 milyon Avro teklif ettiği kaydedildi.

Meira'nın şimdilik İntertoto Kupası'nda Ramenskoje'ye karşı bir maç yapacak olan VFB Stuttgart takımıyla birlikte Rusya'ya gitmediği bildirildi.

Kaynak: AA

politikaci
07-19-2008, 18:32
Allahım yeter midem bulandı haberlerden gelcekse gelsin yani

Sukût-u_Hayal
07-19-2008, 18:38
:D :D :D

Haklısın artık kim gelicekse gelsin ... :-X

politikaci
07-19-2008, 18:39
Valla insan bi gıcık oluyor beceriksizliği üstünde yönetimin bayılcam valla :D

Mcht_Ln
07-19-2008, 18:44
Sıktı artık, bir an önce bitsin.. Ali Lukunku mu kim geliyosa gelsin. Yeter yaaa.. >:(

Sukût-u_Hayal
07-19-2008, 18:50
Sıktı artık, bir an önce bitsin.. Ali Lukunku mu kim geliyosa gelsin. Yeter yaaa.. >:(
Sende Ali Lukunku takıntısı var galiba o kadar mı etkiledi seni o oyuncu ... :D ;D

Mcht_Ln
07-19-2008, 18:55
Alınıdığı zaman çok takmıştım.Bir sürü haber haber çıkmıştı yıldız alacaz diye.Sonuç... >:(

Bu işin sonuda böyle olacak gibi bir his var içimde... >:(

Sukût-u_Hayal
07-19-2008, 19:02
Ali Lukunku iyidi ya ben beğeniyordum :P Bu sene transfer yapmak için oyuncu alınmıyor eminim iyi isimler gelicek ... Ama transfer çok geçikti ... >:(