Orijinalini görmek için tıklayınız : Gece uyuyamadığınızda yapacağınız ilk şey nedir ?
Gece uyuyamadığınızda yapacağınız ilk şey nedir ?
* Kitap okurum
* Müzik dinlerim
* İnternete girerim
* Tv izlerim
*Namaz kılarım
*Dua ederim
*Tavana bakıp hayaller kurarım
*Uyuyabilmek için koyun sayarım..:w:
EpiVaTeS
10-12-2009, 00:22
Müzik dinlerim uyuyayım diye...
Lakin uyumak bi kenara uykumuda kaçırıyor...
Yatağa girdikten sonra kesinlikle TV veya bilgisayarı açmam. Sadece meyve yerim:)
Özellikle işe gireli bu sıkıntı yok (:
Çok şükür mü desem bilemiyorum.. :/
Müzik dinlerdik önceleri şimdi kitabı okurken uyumamak için direniyoruz : ))
çalıkuşu
10-17-2009, 00:45
kitap okurum uykum gelsin diye değil ama okuduğumdan kendime pay çıkarmak için
sudaduran
10-17-2009, 00:47
düşünürüm+hayal kurarım :)
birisi01
10-17-2009, 02:24
uzun süredir geceleri pek uyku tutmaz. artık hiçbişey yapmıyorum.
Ertuğrul ÖZGÜL
10-17-2009, 07:58
Diğer.. diye eklememişin abdullah....;1
bunların içinde olmayanlar ne yapsın....
GüLeR_YüZLüM
10-18-2009, 22:58
gözümü yumdumu uyurum :w:
Ruh-i zar
10-18-2009, 23:46
Müzik dinleyerek kitap okurum..(:
Çoğunlukla da elimde kitap, kulağımda kulaklık uyuyakalıyorum..:p
Kalkar yüzümü yıkar , bir elma yer sonra da en yakın namaza kadar internete girer hakkım hukukum ile ilgili bilgilenebileceğim sitelerde gezer araştırma yaparım.
Bazen de buraya uğrar değişik konular ara , iyi niyetle paylaşımlarımı yaparım.
Bilgisayarımdan bir tartışma programı açar, onun senfonisinde uyumaya çalışırım..
Erhan KARACA
04-06-2010, 19:15
eksik bu anket.. Ben telefonum olmadan uyuyamam.. (:
Hayal kura kura uyurum: )
Hatta o kadar ki, yatmadan bugün ne hayal kursam diye düşünürüm: D
Sukût-u_Hayal
04-06-2010, 21:02
Tavana bakıp hayal kurarım :)
Sabaha kadar internette olduqum için uyumuyorum (:
salavat çekerim uyuyana kadar. o zaman uykum geliyor. uyuyamayanlara tavsiye ederim :)
Özgür Çağrı
04-06-2010, 22:31
Kitabı elime alayım 3-4 sayfa bakayım hemen uyurum. Kitabı uyku ilacı gibi kullanıyorum :)
mzüik dinlerim o sırada uykuya dalarım...
salavat çekerim uyuyana kadar. o zaman uykum geliyor. uyuyamayanlara tavsiye ederim :)
:güzel:
Özgür Çağrı
04-06-2010, 23:17
Cübbelinin tavsiyesine uyuyorsun yani abla ;D Diyor ya uyuyamıyorsanız hemen elinize kuran meali alın anında uyutur şeytan. Bundan sonra bende deniyeyim bunu zaten borcum var :evet:
Erhan KARACA
04-06-2010, 23:20
Xanax (: Atarax Ben yine size kaldum Kuzucuklarım (:
Bilgisayar başında gelir uykum (:
Telefonlara Allah'tan Wi-Fi gibi güzel bir teknolojiyi koydular, alırım elime telefonumu ya sevdiğim bir dizinin eski bölümünü izlerim, yada takılırım nette, sabah kalktığımdada telefonum çoktan kapanmış olur...
Gece uyuyamadığınızda yapacağınız ilk şey nedir ?
Gece saat kaç olursa olsun uykum gelmeden yatağa girmem , kasmam kendimi.O yüzden problem yok o yönden. :)
Beyaz showun kaçırdığım bölümlerini izlerim yada bir filim:)
Özellikle işe gireli bu sıkıntı yok (:
Çok şükür mü desem bilemiyorum.. :/
Müzik dinlerdik önceleri şimdi kitabı okurken uyumamak için direniyoruz : ))
Şahsen katılıyorum okul yorgunluğundan dolayı kitap okuyamaz hale geldim.Günde 5 sayfaya şükür:w:(abartı oldu biraz ama)
İntifada
04-23-2010, 18:45
Öyle bi sorun hiç yaşamadım :)
Tavana bakıp hayal kurarım.
Koyun saydığım da vakidir: D Çitlerden atlatarak: ) Ayrıntılar önemli uyumak için: D
Secret man
06-27-2010, 00:26
İnternete girerim öle ilahi felan dinlerim...
Hıfz-ı lisan
06-27-2010, 00:31
Balkonda oturur,müzik dinlerim. Alışkanlık oldu (:
Pek uyku sorunum olmaz çok şükür. Yatağın içindeysem uyurum bir şekilde. Ama uyuyamazsam kesinlikle hayal kurarım. Bir konu üzerinde karşımda biri varmış gibi tartışırım. Nasıl bir rüa görebilirim diye düşünürüm :)
Ya tavana bakarak hayal kurmaya takıldım yalnız. Karanlıkta ne tarafa baktığının ne önemi var. Neyse hayal kurarım ama herhangi bir tarafa bakmam. :)
Delilin NuR
06-27-2010, 03:36
O anki ruh halime bağlı yapacağım şey...
Değişiyor yani ... :)
Hüdaverdi
06-27-2010, 04:44
İnternet başına oturur aynı anda müzik dinlerim ve bir sonraki gün için yeni kararlar alırım.
Bir sonraki gün aldığım kararlardan cayarım üşenirim yapmaktan,aynı gece aynı şey.Bu böyle kısır döngüce devam eder.
ak sevda
06-27-2010, 09:51
uyuyamadığımda abdest alırım kuran-ı kerim okumaya başlarım uyku esintisi gelmeye başladığında vitir namazımı kılar duamı eder uyurum.
Ruh-i zar
06-27-2010, 16:44
Böceklerden korkmasam balkona çıkıp oturcam ama şu korku yok mu :/
Hele bir de çekirge bastı zaten Ankara'yı hiç durulmuyo..
uyumaya calısıyom ben genelde gözümü acmadan durdugum surece de hep uyuyorum ben
Ben müzik dinlerim...
Uyumadan uykumun geldiğini farkedersem çıkartırım kulaklıkları (%50 unutuyorum:))
İntifada
09-19-2011, 23:29
genelde geceleri uyumuyorum...
uyku sorunundan değil yaşam stilinden...
uyumak istesem kafamı koyduğum an uyurum...
Korkudan uyuyamıyorsam, bildiklerimi okurum: D (Dua , ayet vs:)
Uykum yoksa kalkarım istemeye istemeye bir iki dolaşır sonra uyumaya çalışırım.
Bazen belki dalarım diye koyun saydığım da vakidir. Çitlerin üzerinden falan atlatırım: )
Zaten kafayı koyar koymaz uyurum diyenlere özenmişimdir hep: ) Çoğunlukla da hayal kura kura uyurum: D
İnternete girerim cevabını verdim ama aslında zamana ve şatlara göre değişiyor. Feride kardeşimizin de dediği gibi eğer içimde bir sıkıntı var ve ondan uyuyamıyorsam dua ederim, namaz kılarım.
Uykum gelmediği için uyuyamıyorsam, kalkarım ya internete girerim ya film izlerim ya da odamın penceresini ve perdeyi açıp, karanlıkta müzik dinlerim.
Eğer uyumam gerekiyorsa, ertesi gün erken kalkmak zorundaysam ve uyuyamıyorsam, yatarken kitap okurum. Neden bilmiyorum ama yatarken kitap okuduğumda, kısa süre sonra uykum geliyor. :)
Hayatım boyunca hiçbir zaman başımı yastığa koyduğumda uyuyabilmiş bir insan olmadım. Yatınca hep hayata dair planlar yaparım. Yaptıklarımı düşünürüm. Hatalarımı sorgularım. Bir erkek olarak ağlayacaksam, içimde biriktirdiklerimi o anlarda dökerim. Zaten hayatıma dair almış olduğum kararların bir çoğunu da gece uymadan önce almışımdır.
İlk koyun sayan eleman biz oluyoruz heralde :D
Gece uyuyamadığım zaman uyuyana kadar yatağın içinde dönüp durur bir yandan da hayal kurarım :)
Yaklaşık bir buçuk yıldır akşam sekiz den sabah sekize sürekli gece çalışıyorum gündüzleri pek uyku problemi çekmiyorum..
hayal kurmaya baslarim.. mesela en büyük hayalim sudur Trabzonspor kötü gidyor sonra ben transfer oluyor ver elini sampiyonluklar, sonra avrupa sampiyonlugu derken türk milli takimiyla sampiyonluk ve derken bir fenomen olmusum sonra bir bakmisim sabah olmus :D
mErvE.G.
09-21-2011, 04:41
korkmadıysam eğer,uyurum genelde..
uyuyamasamda yoğurt yerim bir iki kaşık veya ayran içerm hemen uyurum..
Özgür Çağrı
09-21-2011, 04:47
şu an yaptığımı yaparım
İntifada
09-21-2011, 04:50
hayal kurmaya baslarim.. mesela en büyük hayalim sudur Trabzonspor kötü gidyor sonra ben transfer oluyor ver elini sampiyonluklar, sonra avrupa sampiyonlugu derken türk milli takimiyla sampiyonluk ve derken bir fenomen olmusum sonra bir bakmisim sabah olmus :D
pes te become a legend diye birşey var haberin yokmu hacı ;D
ben hepsini yaptım onların ;D
dışarda oturup yıldızları bir süre seyretmek huzurlu bir uyku getiriyor
Ahmet Yasin
09-22-2011, 02:20
Yorgunluktan uyuyamadığım olmuyor ki :)
Tavsiye ederim uyku sorunuz varsa ve sık tekrarlanıyorsa gündüzleri bir kaç gün yorucu işler yapın ayakta uyumaya başlarsınız :karizmatik:
supernap
06-29-2014, 22:57
tzizlemek
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.