fatih kısaparmak balon baskılı balon geliyoruz - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : geliyoruz

kalemis
07-15-2007, 05:27
geliyoruz 400 milletveli ile

pont
07-16-2007, 10:14
inşallah diyelim :)

yasin
07-16-2007, 10:52
400 evt yanlış okumuyorsunuz tam 400 milletvekili ile ak parti geliyorrr...
İNŞALLAH...

merve
07-16-2007, 10:53
400 dimi ???

Allahım inşAllah olucak

murselyavuz
07-17-2007, 06:17
bu duaya amin dememek işten değil ama arkadaşlar 400 vekille gelebilmemiz bir başka partinin barajı geçmemesine bağlı
yani eğer 3. bir parti barajı geçmezse Allah'ın izniyle 400 vekille geliyoruz..
dualarımızı esirgemeyelim...

Berika
08-02-2008, 21:30
işimiz gücümüz var kardeş tek tek bunları açıklamamızı beklemiyorsun heralde?

buyur gez forumu

belgelendirme bölümüne bak herşey yazıyor zaten ;)

ulkumuzturan
08-02-2008, 21:32

buyur gez forumu

Burası ak icraatler bölümü değilmi buraya icraatleri yazanlar yazılanlarıda bilsinler yada bilenler varsa cevaplasınlar bizleri aydınlatsınlar değilmi selametle

Hüdaverdi
08-02-2008, 21:33
Selamunaleykum bu nasıl demokrasi neden kopyala-yapıştır yaptıklarıma cevap vermiyorsunuz bir vatandaş olarak bunları bilmek hakkım değilmi , eğerki silip atarsanız sizlerden şüphe etmeye başlayacağım lütfen ben kendi cümlelerimi kuramıyorum kopyala-yapıştır yaptıklarıma cevap veriniz eğerki gene siler atarsanız bu forumu kapatınj gitsin amacına hizmet etmez selametle kalınız demen daha doğru olurdu ;D

Berika
08-02-2008, 21:34
:D

ulkumuzturan
08-02-2008, 21:36
Selamunaleykum bu nasıl demokrasi neden kopyala-yapıştır yaptıklarıma cevap vermiyorsunuz bir vatandaş olarak bunları bilmek hakkım değilmi , eğerki silip atarsanız sizlerden şüphe etmeye başlayacağım lütfen ben kendi cümlelerimi kuramıyorum kopyala-yapıştır yaptıklarıma cevap veriniz eğerki gene siler atarsanız bu forumu kapatınj gitsin amacına hizmet etmez selametle kalınız demen daha doğru olurdu ;D

Selamalr kopyala yapıştır bile olsa gerçeklerdir kapasiteniz var ise buyurunuz bu isnat edilenleri cevaplayınız kapasitenizi görelim kopyalayıp yapıştırmayan muhterem bekliyorum

Duygu'Seli~
08-02-2008, 21:38
Arkadaşım sizi daha önce uyardım ve kaynaksız yazıları sildim..Aynı yazılar tekrar silinecektir..Eğer devam ederseniz size ceza vermek zorunda kalacağız.. Silindiği halde aynı yazıları üst üste yollamak yasaktır..

YavuzSultanSelim
08-02-2008, 21:38
Nereye geilyoruz :D

Hüdaverdi
08-02-2008, 21:39
Selamalr kopyala yapıştır bile olsa gerçeklerdir kapasiteniz var ise buyurunuz bu isnat edilenleri cevaplayınız kapasitenizi görelim kopyalayıp yapıştırmayan muhterem bekliyorum
Ve aleykümselam
Arkadaşım kapasite sende olsaydı eğer kendi cümlelerini yazıp öyle cevap beklerdin,kapasiten yok ki hemen ne idiğü belirsin birisinin ortaya attığı bir yazıyı okuyup 'vay anasını hepsi doğru ben sazanım inanıyorum' demen kapasiteni ortaya koyar,madem ki inanıyorsun o yazılanlara o zaman öncelikle onların doğru olup olmadığını kanıtlamanı bekliyoru(z)m.Ona göre kopyala-yapıştır yaptıklarına muamale edilir.Öncelikle doğru olup olmadıklarını kanıtlaman gerekiyor,bize kanıtlamadan önce kendin inanman ve kendine kanıtlaman lazımdı ama nerdee :-X

Berika
08-02-2008, 21:40

buyur gez forumu

Burası ak icraatler bölümü değilmi buraya icraatleri yazanlar yazılanlarıda bilsinler yada bilenler varsa cevaplasınlar bizleri aydınlatsınlar değilmi selametle

değil ;D

ulkumuzturan
08-02-2008, 21:40
İşte zihniyet bu başka düşünenlere tahammülünüz yok

Demokrat
08-02-2008, 21:41
baska düsüncelere tahammülümüz var ama pravakatör olmayan, adam gibi düsüncelere! kopyala, yapistir zihniyetine, hazimsizlik ceken zihniyete ne desek bos!

Hüdaverdi
08-02-2008, 21:41
İftira atmak geleneğiiz mi ?
Bak bunu da kanıtlamanı istiyorum :-*

Duygu'Seli~
08-02-2008, 21:43
Arkadaşımız uyarılmıştır..Devam ederse banlanması kaçınılmaz olacaktır..Umarım kurallar çerçevesinde devam eder..

ulkumuzturan
08-02-2008, 21:43
Arkadaş ben sıradan vatandaşsam kopyala yapıştır bile yapsam bunların yalan yanlış uyduruk olduğunu bana bu forumu yöneteneler açıklayamazmı , sıralanan ak icraatler doğruda benim kopyalayıp yapıştırdıklarımmı yanlış açıklayın yahu burası ak partinin forumu değilmi sanırım sizlerde cevap verecek kapasite vardır buyurunuz kapasitesi yüksek arkadaşlar cevaplayınız

Demokrat
08-02-2008, 21:46
Arkadaş ben sıradan vatandaşsam kopyala yapıştır bile yapsam bunların yalan yanlış uyduruk olduğunu bana bu forumu yöneteneler açıklayamazmı , sıralanan ak icraatler doğruda benim kopyalayıp yapıştırdıklarımmı yanlış açıklayın yahu burası ak partinin forumu değilmi sanırım sizlerde cevap verecek kapasite vardır buyurunuz kapasitesi yüksek arkadaşlar cevaplayınız

sende kendi düsüncelerini yazacak kapasite yok ki sagdan, soldan kopyalama yazilari buraya aktariyorsun.. ben simdi bunlari sana anlatsam sen "hosaftan anlamayanlar" misali hic birsey anlamayacaksin..
bizim isimiziz, gücümüz yok her sacmalayana cevap verecegiz önce adam gibi gel tartisacagin konuya hakim ol ondan sonra derdin neyse merhem olalim..
amacinin pravakatörlük oldugu ilk mesajinda belli, senin gibilerin derdi fikir alisveriside degil yoksa adam olanla biz tartisiriz 8)

ulkumuzturan
08-02-2008, 21:51
Öncelikle nezaket hudutlarında hareket etmenizi öğrenmelisiniz , eşşek kelimesi aynenn iade edilmiştir , sizi nasıl yönetici yapmışlar şaşılacak iş gerçi Başbakanımızda Al ananıda git demişti , sizerden başka bir üslup beklemekte hata olur siz ve sizin gibi düşünenler yağmur nereye yağarsa tarlalarını oraya götürürler bu gün ak parti yarın güncel hangi parti ise o partili olursunuz Allah sizlere Hidayet buyursun düzen adamlarısınız selametle kalınız

parabol
08-02-2008, 21:53
Öncelikle nezaket hudutlarında hareket etmenizi öğrenmelisiniz , eşşek kelimesi aynenn iade edilmiştir , sizi nasıl yönetici yapmışlar şaşılacak iş gerçi Başbakanımızda Al ananıda git demişti , sizerden başka bir üslup beklemekte hata olur siz ve sizin gibi düşünenler yağmur nereye yağarsa tarlalarını oraya götürürler bu gün Ak Parti yarın güncel hangi parti ise o partili olursunuz Allah sizlere Hidayet buyursun düzen adamlarısınız selametle kalınız

Tartışmayı bilmiyorum ve girmeyeceğim ama dikkatimi çekti uslubunuzdan dolayı tebrik etmek isterim...Selametle..

YavuzSultanSelim
08-02-2008, 21:53
Kimse sana hakaret etmedi bizi başkalarıyla karıştırma

tayyipleyiz
08-02-2008, 21:54
Öncelikle nezaket hudutlarında hareket etmenizi öğrenmelisiniz , eşşek kelimesi aynenn iade edilmiştir , sizi nasıl yönetici yapmışlar şaşılacak iş gerçi Başbakanımızda Al ananıda git demişti , sizerden başka bir üslup beklemekte hata olur siz ve sizin gibi düşünenler yağmur nereye yağarsa tarlalarını oraya götürürler bu gün Ak Parti yarın güncel hangi parti ise o partili olursunuz Allah sizlere Hidayet buyursun düzen adamlarısınız selametle kalınız

Bunun adına Hakk' a girmek diyoruz, sevgili kardeşim. Allah sana da bize de hidayet versin. :)

parabol
08-02-2008, 21:56

"Hoşaftan anlamayanlar" dedi ya Ahmet abi onu eşek olarak algıladı arkadaşta ondan Osman...

Demokrat
08-02-2008, 21:56
Benzetmemin adresi belliydi, üzerinize alinmaniz beni ziyadesiyle memnun ettin.. bizler düzenin adamlariysak burada gelip bizi rahatsiz etmeye ne hakkiniz var?
neden gelip burada sacmaliklarinizla bizlerin zamanini calisiyorsunuz, basbakanimizda senin gibilere "Ananida al git" diyor bence cok yerinde bir söylem cünkü sizlere laf anlatmaktansa, deveye hendek atlatmayi tercih ederim..
Eger niyetin halis olsaydi giriste pravakatörce mesajlar yerine niyetini adam gibi ortaya koyardin ama adamlik konusunda bazi eksiklikleriniz oldugu icin amaciniz ortami bulandirip, bundan faydalanmak!..
Bu kadar lafin üzerinede burada duracak kadar gurursuz degilsinizdir herhalde bu arada üslubumuzu mazur görün bizdeki üslup karsidakinin kalitesine göre cirkinlesebiliyor :)

YavuzSultanSelim
08-02-2008, 21:57

"Hoşaftan anlamayanlar" dedi ya Ahmet abi onu eşek olarak algıladı arkadaşta ondan Osman...

Tamam anladım... Pardon ama buraya gelipte bize hakaret edenlerinden arasında bir hiç...

Demokrat
08-02-2008, 21:57

:) ben o lafi malum cevreye yapmistim ama arkadas özellikle sahiplendi birde sadece esekler mi hosaftan anlamaz ;D ;D

parabol
08-02-2008, 21:58

:) ben o lafi malum cevreye yapmistim ama arkadas özellikle sahiplendi birde sadece esekler mi hosaftan anlamaz ;D ;D

:D Öyle sandı abi hassas çocuk demek ki :)

ulkumuzturan
08-02-2008, 21:58

Allah aşkına Anadoluda Hoşaftan anlamayana ne derler , bunu başka nasıl algılayabilirsiniz aşk olsun

YavuzSultanSelim
08-02-2008, 21:59

Hoşaf dedin de Cezanın lafı aklıma geldi :D

Eşeğin anlamadığı tek şey değildir hoşaf ;D

parabol

Tamam anladım... Pardon ama buraya gelipte bize hakaret edenlerinden arasında bir hiç...

Yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim Osman arkadaşın tartışma uslubu bence güzel ve en azından saygıyı hakediyor dünki gibi değil yani...

Berika
aşk olsun arkadaşlar ;D

Demokrat
08-02-2008, 22:00

:D Öyle sandı abi hassas çocuk demek ki :)

yok simdi birisi bana ya senin gözün ne kadar güzelmis dese bende bana niye hakaret ediyorsun "eseklerin gözüde güzeldir" mi demeliyim :).. kaldiki essek cok yararli bir hayvandir bazi insanlar vardir bir "esek" kadar olamazlar!

YavuzSultanSelim
08-02-2008, 22:00

Yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim Osman arkadaşın tartışma uslubu bence güzel ve en azından saygıyı hakediyor dünki gibi değil yani...

Bizim herkese kapımız açık... Hiçte kapanmadı bugüne kadar

Lafı üzerine alınmış yapacak birşey yok

Demokrat
08-02-2008, 22:01

kopyala yapistir yerine kendi fikirlerini savunsa, belirtse sonuna kadar tartisiriz ama kopyala, yapistir zihniyetiyle tartismak cok zor be kardesim :)

parabol
08-02-2008, 22:04

kopyala yapistir yerine kendi fikirlerini savunsa, belirtse sonuna kadar tartisiriz ama kopyala, yapistir zihniyetiyle tartismak cok zor be kardesim :)

Tabi canım o konuda hak veriyorum zaten...Benim söylediğim farklı bişe adam terbiyesizlik yapmıyor saygıyı hakediyor en azından..yoksa diğer konularda haklısınız..gerçe saygısızlıkta olmadı arkadaş karşı yanlış anlaşılma diyelim... ;)

ulkumuzturan
08-02-2008, 22:05
ben 2002 de Ak partiye rey verdim ama beni sonraki yıllarda şaşırttı bazı eylemleriyle toprak sastışlarıyla özelleştirmeleriyle , bana Ak partinin 2003 ten sonra elle tutulur bir icraatini sıralarmısınız özellikle dışarıdan bakıldığında ülkemin güçlü olduğunu gösterecek bir tek icraat selametle şimdilik

YavuzSultanSelim
08-02-2008, 22:07
ben 2002 de Ak partiye rey verdim ama beni sonraki yıllarda şaşırttı bazı eylemleriyle toprak sastışlarıyla özelleştirmeleriyle , bana Ak partinin 2003 ten sonra elle tutulur bir icraatini sıralarmısınız özellikle dışarıdan bakıldığında ülkemin güçlü olduğunu gösterecek bir tek icraat selametle şimdilik

Kendince haklısındır tabi ki arkadaşım... Ne güzel tartışalım işte böyle...

Ak Partinin icraatları bizzat kendi sitesinde yazıyor... Ayrıca en büyük icraatları 2003 yılından sonra başlamıştır

ulkumuzturan
08-02-2008, 22:09

Ak Partinin icraatları bizzat kendi sitesinde yazıyor... Ayrıca en büyük icraatları 2003 yılından sonra başlamıştır
Toprak satışlarından başlayalımmı ne dersiniz

Demokrat
08-02-2008, 22:09

ama böyle olmadi sorup, kacmak varmi hem karpuz vardi yemezmiydin :)

birincisi ak partiye 2003 te oy veremezsin o zaman secim yoktu, ikincisi oy verirken ak partinin programini hic okumadin mi özellestirmeler ilk siradaydi yani ak parti bunu daha öncede söylemisti.
toprak satisi gayet normaldir, özellestirmeler gayet normaldir sonucta komunist bir devlet degiliz devletin isi halki yönetmektir topraklari temelli satmiyoruz gerekildigi zaman geri alinir...
ülkemiz o kadar güclüki basta ortadogu olmak üzere iran, irak ve filistin konusunda arabulucu olmus, abd ve ab türkiyeyi gözardi edememistir.
ilk defa bir hükümet zamaninda ab ile iliskiler doruk noktaya ulasmis, ab yasalari adi altinda demokratiklesme üst seviyelere cikmistir..
özellestirmeyle gelen canlilikla piyasa hacmi genisletilmis, italaatin önü acilmistir ;)
elinde bilgi, belge varsa buyur paylasalim ama kopyala, yapistirla degil ben ekonomistim buyur neyse derdin konusalim ama gerceklerle!

Demokrat
08-02-2008, 22:10

Toprak satışlarından başlayalımmı ne dersiniz

Ne varmis toprak satisinda.. babasinin hayrinami satti o topraklari?

YavuzSultanSelim
08-02-2008, 22:10
Ayrıca ülkemizin güçlü olduğunun kanıtı Şu anda Avrupa'da en iyi ekonomiye sahip nadir ülkelerdeniz

ulkumuzturan
08-02-2008, 22:11
Kaçmıyorum buradayım arkadaşlar buradayım evel Allah karpuzda keser yeriz ama edep adap ile

ulkumuzturan
08-02-2008, 22:12

ama böyle olmadi sorup, kacmak varmi hem karpuz vardi yemezmiydin :)

birincisi ak partiye 2003 te oy veremezsin o zaman secim yoktu, ikincisi oy verirken ak partinin programini hic okumadin mi özellestirmeler ilk siradaydi yani Ak Parti bunu daha öncede söylemisti.
toprak satisi gayet normaldir, özellestirmeler gayet normaldir sonucta komunist bir devlet degiliz devletin isi halki yönetmektir topraklari temelli satmiyoruz gerekildigi zaman geri alinir...
ülkemiz o kadar güclüki basta ortadogu olmak üzere iran, irak ve filistin konusunda arabulucu olmus, abd ve ab türkiyeyi gözardi edememistir.
ilk defa bir hükümet zamaninda ab ile iliskiler doruk noktaya ulasmis, ab yasalari adi altinda demokratiklesme üst seviyelere cikmistir..
özellestirmeyle gelen canlilikla piyasa hacmi genisletilmis, italaatin önü acilmistir ;)
elinde bilgi, belge varsa buyur paylasalim ama kopyala, yapistirla degil ben ekonomistim buyur neyse derdin konusalim ama gerceklerle!
2002 DEDİM ARKADAŞIM 2002 GÖZLÜK TAKINIZ

Demokrat
08-02-2008, 22:13
Kaçmıyorum buradayım arkadaşlar buradayım evel Allah karpuzda keser yeriz ama edep adap ile

evet bende agzini sapirtadip karpuz yiyenlere sinir olurum :)

parabol
08-02-2008, 22:13
Ayrıca ülkemizin güçlü olduğunun kanıtı Şu anda Avrupa'da en iyi ekonomiye sahip nadir ülkelerdeniz

O kadar abartmayalım ya...

Bugün almayanda yaşayan biriyle konuştum...adamnlar işsizken bile 100 euro maaş alıyor..eğer veinin kirasını veremiyosan o veriyo..Çocuklar doğduklarından okulları bitine kadar 20 küsür yaşına kadar çocuk maaşı alıyor..Bi anlar gibimiyiz olabilirmiyiz...27 yaşında adamın evi var ve orta halli çalışıyor kimsedende kalmamış...

Tamam ekopnomi iyiye gidiyor bu gerçek ama dünyanın en iyilerindeyiz demekte abes kaçıyor bence...

Demokrat
08-02-2008, 22:14
istediginiz komunist bir ülke mi devletin görevi nedir?

YavuzSultanSelim
08-02-2008, 22:14

Bugün almayanda yaşayan biriyle konuştum...adamnlar işsizken bile 100 euro maaş alıyor..eğer veinin kirasını veremiyosan o veriyo..Çocuklar doğduklarından okulları bitine kadar 20 küsür yaşına kadar çocuk maaşı alıyor..Bi anlar gibimiyiz olabilirmiyiz...27 yaşında adamın evi var ve orta halli çalışıyor kimsedende kalmamış...

Tamam ekopnomi iyiye gidiyor bu gerçek ama dünyanın en iyilerindeyiz demekte abes kaçıyor bence...

Dünyanın En iyilerindeniz demedim zaten...

Şu an istatisliklere göre Avrupanın en iyi 6. ekonomisine sahibiz. Bunu Başbakan da söylüyor...

ulkumuzturan
08-02-2008, 22:16
aLLAH AŞKINA MADEMKİ AVRUPANIN ALTINCI BÜYÜK EKONOMİSİ OLSAK NEDEN AB YE GEBE OLALIM NEDEN ONLARDAN BORÇ ALALIM

YavuzSultanSelim
08-02-2008, 22:18
Allah AŞKINA MADEMKİ AVRUPANIN ALTINCI BÜYÜK EKONOMİSİ OLSAK NEDEN AB YE GEBE OLALIM NEDEN ONLARDAN BORÇ ALALIM

Onlara gebe olduğumuz nerden çıktı.. Global bir dünyadayız... Anlamadığınız tek şey bu

Ekonomiler birbirine girdi. İhracat, İthalat olmadan mı ülke yöneteceksiniz

parabol

Şu an istatisliklere göre Avrupanın en iyi 6. ekonomisine sahibiz. Bunu Başbakan da söylüyor...

İşte ben istatistiklerden anlamam kendi yaşantıma birde onlarınkine bakarım hayal Almanya gibi olmamız bugün nasıl kıskandım anlatamam...ister 3. olalım ister 4. hikaye bunlar...

Yinede tekrar ediyorum ekonomide çok büyük yol kat ettiğimiz tabiki aşikar ama yetmez...

Duygu'Seli~
Allah AŞKINA MADEMKİ AVRUPANIN ALTINCI BÜYÜK EKONOMİSİ OLSAK NEDEN AB YE GEBE OLALIM NEDEN ONLARDAN BORÇ ALALIM

ABden borç aldığımızı kim demiş.. :) Kanıtınız var mı..? Bilakis ımfye bile olan borçlar Ak Parti zamanında ödenmeye başlanmış ve ülkemiz büyük bir yük atlatmıştır..Ab eksikti başımıza.. ;)

YavuzSultanSelim
08-02-2008, 22:21

İşte ben istatistiklerden anlamam kendi yaşantıma birde onlarınkine bakarım hayal Almanya gibi olmamız bugün nasıl kıskandım anlatamam...ister 3. olalım ister 4. hikaye bunlar...

Yinede tekrar ediyorum ekonomide çok büyük yol kat ettiğimiz tabiki aşikar ama yetmez...

Onların hayatları bunların hayatları derken sadece ülke ekonomileri yeterli değil... Bizdede var iş sigortası. İşte çalışmayanlar alıyor... Onlar kadar değil ama alıyor

Ayrıca Avrupa resmi para birimi Euro olduktan sonra bu işten en zararlı çıkan Ülke Almanya olmuştur

ulkumuzturan
08-02-2008, 22:21
SİZLERĞİ ELEŞTİRME ADINA BU ÖRNEKLERİ VERMİYORUM SANIRIM BURADAKİLER GENELDE GENÇLİK; BAKINIZ BENİM YAŞIM 38 2002 DE BAŞBAKANIMIZ 57. HÜKÜMETİ ELEŞTİREREK , İTHAL BAKANLA EKONOMİ YÜRÜTÜYORLAR DİYEREK KEMAL DERVİŞİ VE O ZAMANKİM HÜKÜMETİ YERDEN YERE VURDU VE BENİ İKNA ETTİĞİ GİBİ % 34 LÜK KİTLELERİ ARDINA TAKTI İKTİDAR OLDU AMA NE ACIDIR Kİ HALA KEMAL DERVİŞİN EKONOMİK PROGRAMLARI YÜRÜRLÜKTE

parabol
08-02-2008, 22:23

ABden borç aldığımızı kim demiş.. :) Kanıtınız var mı..? Bilakis ımfye bile olan borçlar Ak Parti zamanında ödenmeye başlanmış ve ülkemiz büyük bir yük atlatmıştır..Ab eksikti başımıza.. ;)

İMFyeyse borcumuzun bitmemesenin sebei de önceki hükümetlerin imzaladığı anlaşmalar zaten...çok değil miktar, istersek bugün biter ancak anlaşmalarda ön görülen süreler var değiştiremiyorz malesef tabi o zamanı beklerken de faiz biniyor... ;)

YavuzSultanSelim
08-02-2008, 22:23
SİZLERĞİ ELEŞTİRME ADINA BU ÖRNEKLERİ VERMİYORUM SANIRIM BURADAKİLER GENELDE GENÇLİK; BAKINIZ BENİM YAŞIM 38 2002 DE BAŞBAKANIMIZ 57. HÜKÜMETİ ELEŞTİREREK , İTHAL BAKANLA EKONOMİ YÜRÜTÜYORLAR DİYEREK KEMAL DERVİŞİ VE O ZAMANKİM HÜKÜMETİ YERDEN YERE VURDU VE BENİ İKNA ETTİĞİ GİBİ % 34 LÜK KİTLELERİ ARDINA TAKTI İKTİDAR OLDU AMA NE ACIDIR Kİ HALA KEMAL DERVİŞİN EKONOMİK PROGRAMLARI YÜRÜRLÜKTE

Bende bu görüşü anlamıyorum... Ekonominin bu kadar iyi olduğunu kaldıramayıp muhalif güçlerin ortaya attığı bir iftiradan başka birşey değildir "Ekonominin bu hale gelmesi Kemal Dervişin Eseridir düşüncesi"....

ulkumuzturan
08-02-2008, 22:27

Bende bu görüşü anlamıyorum... Ekonominin bu kadar iyi olduğunu kaldıramayıp muhalif güçlerin ortaya attığı bir iftiradan başka birşey değildir "Ekonominin bu hale gelmesi Kemal Dervişin Eseridir düşüncesi"....

Ama arkadaşlar yapmayınız Hala Kemal derviş denilen devşirmenin ekonomik programlarıyla hareket ediyoruz gerçek bu hoşumuza gitmesede

YavuzSultanSelim
08-02-2008, 22:28

Ama arkadaşlar yapmayınız Hala Kemal derviş denilen devşirmenin ekonomik programlarıyla hareket ediyoruz gerçek bu hoşumuza gitmesede

Arkadaşım burda durup ırkçılık mı yapacaksın... Ayrıca program işe yarıyor mu? Yarıyor...

Olay bitmiştir...

ulkumuzturan
08-02-2008, 22:34

Arkadaşım burda durup ırkçılık mı yapacaksın... Ayrıca program işe yarıyor mu? Yarıyor...

Olay bitmiştir...

Bana göre yaramıyor neden derseniz iç dış borç ortadadır ; İhradcattaki açığı Kürşat Tüzmen kendisi dile getirmektedir ; Velevki işe yarıyor diyelim sayın Başbakanımız meydanlarda Kemaldervişi ve 57 , hükümeti elerştirdi , şahsen ben o programı yırtıp atmasını beklemekteydim ve benim gibi % 20 lik bir milliyetçi muhafazakar kesim böyle düşünmekteydi

YavuzSultanSelim
08-02-2008, 22:35
Arkadaşım nasıl yaramıyor insaf biraz. O kadar çok şey değişti ki ülkede farkında değilsin sanırım.

İcraat istiyorsun... Baktın mı sitedeki icraatler bölümüne neler yapılmış ekonomiyle ilgili ondan sonra tartışalım istersen

ulkumuzturan
08-02-2008, 22:38
Neler yapılmış siz başlarmısınız ben negatif yönlerinin sadece birisini sıraladaım sizlerde pozitif yönlerini sıralarmısınız

YavuzSultanSelim
08-02-2008, 22:40
Neler yapılmış siz başlarmısınız ben negatif yönlerinin sadece birisini sıraladaım sizlerde pozitif yönlerini sıralarmısınız

Tabi ki...

İlk önce Enflasyondan başlayalım...

ulkumuzturan
08-02-2008, 22:43
Yüzde kaçtır enflasyon

Duygu'Seli~
08-02-2008, 22:44
Bir kere bu günki ekonomik plan ile Kemal dervişinkinin alakası yok..Eğer bir alakası olsaydı bizler yine televizyonlarda başbakanlığa yazarkasa atan memurlar görmeye devam ederdik.. :-* Hükümetimiz dönemindeki ithalat ve ihracat diğer hükümetler dönemine oranla en yüksektir..Biz çocuk değiliz..Kemal Dervişli dönemleride gördük efendim..Tecrübe ve bilgi yaş gerektirmez ayrıca..Burada yaşı küçük olupta Baykal'dan güzel siyaset yapan kardeşlerimiz var.. :-*

ulkumuzturan
08-02-2008, 22:44
ama mutfaktaki enflasyon ( dinamit lokumu bahçe makası bahçe teli hesaplamasından değil )

Supraliminal
08-02-2008, 22:45
Yüzde kaçtır enflasyon

ilk önce siteyi bir dolaş bakalım ekonomide neler değişmiş enflasyon kaçmış
kartel medyadan dinlediğin ,izlediğin veya okuduğuun yalan haberlerle bize burda ahkam kesme.
doğru bilgi sahibi ol tartışma konusu yaratma. :-* ;)

ulkumuzturan
08-02-2008, 22:46
Bir kere bu günki ekonomik plan ile Kemal dervişinkinin alakası yok..Eğer bir alakası olsaydı bizler yine televizyonlarda başbakanlığa yazarkasa atan memurlar görmeye devam ederdik.. :-* Hükümetimiz dönemindeki ithalat ve ihracat diğer hükümetler dönemine oranla en yüksektir..Biz çocuk değiliz..Kemal Dervişli dönemleride gördük efendim..Tecrübe ve bilgi yaş gerektirmez ayrıca..Burada yaşı küçük olupta Baykal'dan güzel siyaset yapan kardeşlerimiz var.. :-*

o günün Mersin versiyonlarını izledik değilmi Al nana git vs , bu zikkrettiğiniz olaylar tamamıyla hükümetleri ketenpereye getirme amaçlıdır dikkate alınmamalıdır

YavuzSultanSelim
08-02-2008, 22:46
ama mutfaktaki enflasyon ( dinamit lokumu bahçe makası bahçe teli hesaplamasından değil )

Ana mutfaktaki deyip insanları kandırmayın lütfen...

Sebze ve meyvelerin fiyatları enflasyona mı bağlı sadece??

Onun yetiştirilmesindeki İklim,doğa,yağış,kuraklıkla hiç mi alakası yok

YavuzSultanSelim
08-02-2008, 22:48
Bizzat Başbakanımızın açıkladığı olayları tekrar mı açıklayacağız burada

ulkumuzturan
08-02-2008, 22:48
bjektif ]

Yüzde kaçtır enflasyon

kartel medyadan dinlediğin ,izlediğin veya okuduğuun yalan haberlerle bize burda ahkam kesme.

Yapmayınız gardaşlarım kartel medyasımı kaldı Ak partininde kendi medyası var yığınla Aydın Doğan şuam Ak parti ile hareket ediyor iç dışlı çıkarları var

Demokrat
08-02-2008, 22:49
bjektif ]

Yüzde kaçtır enflasyon

Yapmayınız gardaşlarım kartel medyasımı kaldı Ak partininde kendi medyası var yığınla Aydın Doğan şuam Ak Parti ile hareket ediyor iç dışlı çıkarları var

sen herhalde milliyet, hürriyet , vatan okumuyorsun nasil cikarki her firsatta ak partiyi vuruyorlar!

Supraliminal
08-02-2008, 22:49
bjektif ]

Yüzde kaçtır enflasyon

Yapmayınız gardaşlarım kartel medyasımı kaldı Ak partininde kendi medyası var yığınla Aydın Doğan şuam Ak Parti ile hareket ediyor iç dışlı çıkarları var

aklından zorunmu var kardeşim aydın doğan medyası akparti ilemi saçmalama.
>:( >:( >:(

YavuzSultanSelim
08-02-2008, 22:50
Yok artık yaa Aydın Doğan Ak Partiyi destekliyormuş...

Dicek söz yorum yok

ulkumuzturan
08-02-2008, 22:51

Elbette Denz efendiden hepimiz daha iyi siyaset yaparız buna şüphe yok ben chp li filan değilim bilginize

ulkumuzturan
08-02-2008, 22:53

Dicek söz yorum yok

Petrıol osi davasını hatırlayınız Hü-kümet tarafında 700 milyar lira ceza kesildi Aydın doğan hemen AKP YE saldıya geçti petrol ofinin cezasının yarısından fazlası silindi borcu ötelendi Aydın doğan yelkenleri indirdi azıcık hafızalarınız zorlayınız yakın tarihte olan olaylar yapmayınız

Demokrat
08-02-2008, 22:54

Dicek söz yorum yok

Petrıol osi davasını hatırlayınız Hü-kümet tarafında 700 milyar lira ceza kesildi Aydın doğan hemen Ak Parti YE saldıya geçti petrol ofinin cezasının yarısından fazlası silindi borcu ötelendi Aydın doğan yelkenleri indirdi azıcık hafızalarınız zorlayınız yakın tarihte olan olaylar yapmayınız

hangi konuda aydin dogan medyasi saldiriyi kesmis.. ak partinin kapatilmasi icin bütün kozlarini oynadi ama basarili olamadilar, lütfen at gözlüklerinizi cikariniz!

YavuzSultanSelim
08-02-2008, 22:55

Dicek söz yorum yok

Petrıol osi davasını hatırlayınız Hü-kümet tarafında 700 milyar lira ceza kesildi Aydın doğan hemen Ak Parti YE saldıya geçti petrol ofinin cezasının yarısından fazlası silindi borcu ötelendi Aydın doğan yelkenleri indirdi azıcık hafızalarınız zorlayınız yakın tarihte olan olaylar yapmayınız

Öyle birşey olduysa niye hala Ak Partiye saldırıyor :)

ulkumuzturan
08-02-2008, 22:55

Dicek söz yorum yok

Bu olayı nasıl hatırlayamazsınız Allah aşkına

Demokrat
08-02-2008, 22:57

Dicek söz yorum yok

Bu olayı nasıl hatırlayamazsınız Allah aşkına

ne olayi varmis orada? o yasa daha önceden hazirlanmisti ;)

Supraliminal
08-02-2008, 22:58
merak etme bizim herşeyi doğru şekilde hatırlayacak zekamız vardır.
Senin iyi hatırlaman sağlıklı bir zekan olduğu anlamına gelmez. :-*

ulkumuzturan
08-02-2008, 22:59
Yasanın önceden hazırlandığına kimsenin itirazı yok anlatmaya çalıştığım artık kartel medyası yok olay bu

Demokrat
08-02-2008, 23:00
Yasanın önceden hazırlandığına kimsenin itirazı yok anlatmaya çalıştığım artık kartel medyası yok olay bu

niye ki?

ulkumuzturan
08-02-2008, 23:00
Hepiniz Allaha emanet olunuz Allah yar ve yardımcınız olsun görüşmek dileklerimle

Demokrat
08-02-2008, 23:01
Hepiniz Allaha emanet olunuz Allah yar ve yardımcınız olsun görüşmek dileklerimle

sende..

YavuzSultanSelim
08-02-2008, 23:02

Sende Allah'a emanet ol... Görüşürüz inşallah... Sorularımız yarım kaldı ama :)

ulkumuzturan
08-02-2008, 23:02
Vatan bayrak için kim pul kadar icraat yapmışsa Allah razı olsun

Demokrat
08-02-2008, 23:04

ecmain..

ulkumuzturan
08-02-2008, 23:04

Sende Allah'a emanet ol... Görüşürüz inşAllah... Sorularımız yarım kaldı ama :)

Gne gelirim habriniz olsun ben bir ülkücüyüm ama biz taban olarak aynıyız Milliyetçiyiz Muhafazakarız selametle kalınız tekrar geleceğim

YavuzSultanSelim
08-02-2008, 23:05

Nankörlük edenlerden olmadık... İcraatlere icraat dedik yanlışlara yanlış dedik...

Hiçbir zaman takım tutar gibi Parti tutmadık :-*

Demokrat
08-02-2008, 23:05

Sende Allah'a emanet ol... Görüşürüz inşAllah... Sorularımız yarım kaldı ama :)

Gne gelirim habriniz olsun ben bir ülkücüyüm ama biz taban olarak aynıyız Milliyetçiyiz Muhafazakarız selametle kalınız tekrar geleceğim

gelmezsen, darilirim :)

Supraliminal
08-02-2008, 23:06
beklerizz...

politikaci
08-02-2008, 23:06
sağol..iyi akşamlar :)

YavuzSultanSelim
08-02-2008, 23:07

Ben hiçbişiyiciyim arkadaşım :)

Ben Halka hizmet yapanların yanındayım

parabol
08-02-2008, 23:08
Adından belli arkadaşım ülkücü olduğun açıklamaya gerek yoktu...

Siz hala tartışıyormusunuz ya :D

YavuzSultanSelim
08-02-2008, 23:09
Adından belli arkadaşım ülkücü olduğun açıklamaya gerek yoktu...

Siz hala tartışıyormusunuz ya :D

Beğenemediniz mi ???

ulkumuzturan
08-02-2008, 23:09

Hepimiz aynıyız ( Allah Kitap Vatan Millet ve Bayrak diye Memleket derdini Çekiyoruz biz )

Demokrat
08-02-2008, 23:10
bi gidemedin ha.. tamam vedalastik, hadi gitte arkandan su dökelim :)

YavuzSultanSelim
08-02-2008, 23:10

Hepimiz aynıyız ( Allah Kitap Vatan Millet ve Bayrak diye Memleket derdini Çekiyoruz biz )

Eyvallah...

ulkumuzturan
08-02-2008, 23:11
:D :D :D :-\ :-X Hadi Allaha emanetsiniz Gittim

maviinsan
08-02-2008, 23:33

sen kemalistlerin-chplilerin forumuna git bakim.Hoşgörü nedir gör :-*

ulkumuzturan
08-03-2008, 22:38
Selamunlaeykum işte gene geldim Allahın selamı ve hidayeti üzerinize osun

tayyipleyiz
08-03-2008, 22:54
Selamunlaeykum işte gene geldim Allahın selamı ve hidayeti üzerinize osun

Aleykumselam sevgili kardeşim, hoşgeldin. Güzel ve manidar duana amin diyorum. :)

ulkumuzturan
08-03-2008, 22:55
Naılsınız gardaşlarım

aknesill
12-16-2008, 13:59
iyiyiz elhamdülillah..sizler de iyisinizdir diye umuyoruz.. bu arada gözünüz aydın, 57. hükümetin imzaladığı enerji anlaşmaları yüzünden artan cari açık ak parti sayesinde azalıyor. rusyayla enerji anlaşması yapıp çıkarı için halkı peşkeş çeken mesut yılmaz ve anlaşmanın altına imza atan bahçeli ile ecevite selam olsun..