fatih kısaparmak balon baskılı balon Genç`in Bayan Gül ve Erdoğan Hazımsızlığı! -Video- - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Genç`in Bayan Gül ve Erdoğan Hazımsızlığı! -Video-

ALmi´
02-14-2011, 18:00
Nihat Genç Başbakan`ın gözlüklerine taktı.

ART ekranlarında yayınlanan Veryansın programlarına geri dönen Ulusalcıların en popüler kalemlerinden Nihat Genç yine AKP ve Başbakan Erdoğan’ı eleştirdi.

HAYRÜNNİSA HANIM 50 MODEL

Orta Doğu’da yaşanan son gelişmeleri değerlendiren Genç, model olarak Türkiye’nin gösterilmesini eleştirdi. Arap dünyasındaki first ladylerinin 36 model olduğunu Hayrünnisa Gül’ün ise 50 model olduğunu ifade eden Genç, Başbakan Erdoğan’ın gözlüklerine dikkat çekti.

MÜSLÜMAN KARDEŞLER GÖZLÜKLERİNİ Mİ MODEL ALACAK

Ortadoğu’da Türkiye’nin model alınması gerektiği yönündeki yorumları değerlendiren Genç, ‘Başbakan’ımız ne giyse moda anlamında yakışıyor. Uygun fiziği de var. Ne olacak, Müslüman Kardeşler Başbakan’ımız gibi gözlük mü takacak. Böyle mi model alacak’ dedi.

http://www.analizmerkezi.com/Haber/Gundem/14022011/Gencin-Bayan-Gul-ve-Erdogan-Hazimsizligi-Video.php (http://www.analizmerkezi.com/Haber/Gundem/14022011/Gencin-Bayan-Gul-ve-Erdogan-Hazimsizligi-Video.php)

İntifada
02-14-2011, 18:06
noldu kemik alacak paran mı bitti...
açmı kaldın...
hani veda etmiştin...
yapmayacaktın bu işi :)
neyse artık 12 hazirandan sonrada 3-4 ay görünmezsin piyasada...

Hüdaverdi
02-14-2011, 18:23
50 model öylemi ?
Şimdi bir yakıştırma yağıcam tek modellik ayıp olacak mübarek günde, susayım bari ;D
Açlıktan nefesi kokunca başladı gonuşmaya yine :p
Dili sağlam birisi ama,ak partili olsa çok işimize yarar ;D

Ha,şu oral mı ne varya nonoş olan,o da ülkeye gönmüş la ;D
tv de gördüm oda tv bilmem neyinin evini aramaya gitmişti polis,o da oradaydı ;D

İntifada
02-14-2011, 18:25
50 model öylemi ?
Şimdi bir yakıştırma yağıcam tek modellik ayıp olacak mübarek günde, susayım bari ;D
Açlıktan nefesi kokunca başladı gonuşmaya yine :p
Dili sağlam birisi ama,ak partili olsa çok işimize yarar ;D

Ha,şu oral mı ne varya nonoş olan,o da ülkeye gönmüş la ;D
tv de gördüm oda tv bilmem neyinin evini aramaya gitmişti polis,o da oradaydı ;D

bu nihat genç zamanında sağlam bir gençmiş...
dönemin islamcı gençlerinin okuduğu dergilerden birisini hakan albayrakla beraber çıkarıyorlarmış...
artık daha sonra ne çekici geldiyse sapıtmış böyle...

Hüdaverdi
02-14-2011, 18:29
Hee duydum bende öyle bir şeyler ama unuttum gitti.
Saati bozulmuştur ;D

Beritan
02-15-2011, 17:02
Kedi uzanamayacağı ciğere mırdar dermiş diyicem...kedi onlardan asil..;ı: