fatih kısaparmak balon baskılı balon GENÇLİK KOLLARI 2.OLAĞAN KONGRELERİ - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GENÇLİK KOLLARI 2.OLAĞAN KONGRELERİ

berat_52
01-05-2008, 00:40
ARKADAŞLAR 19.OCAK.2008 CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK OLAN ORDU GENÇLİK KOLLARI 2. OLAĞAN KONGRESİNDE SİZLERİDE ARAMIZDA GÖRMEKTEN ONUR VE KIVANÇ DUYARIZ.

AK PARTİ ORDU GENÇLİK KOLLARI İL BŞK. YRD.
BERAT ZAVALSIZ

Nazende
01-05-2008, 00:50
İmkanım olsa soğuk veya uzak demeden düşerdim yollara ama cam fanusların içindeyim hala :'( Artık benim yerimede kutlayın...

Yavuz_ErTürk
01-05-2008, 00:51
Allah şimdiden Hayırlı Uğurlu etsin. Seçilecek arkadaşa başarılar dilerim.

kobbal
01-05-2008, 01:52
GENÇLİK KOLLARI KONGELERİNİ HİÇ SEVMEDİM SEVMİYCEMDE HER KONGREDE BİR MUKUHAT BİR PİSLİK ÇIKIYO HERKES KENDİ DELEGELERİNİ YAZIYO BUNA BİR ÖNLEM ALINMALI

YİNEDE BAŞKAN VE ADAYLARA VE SEÇİM İŞLERİ BÖLÜMÜNE BAŞARILAR DİLERİM

Meftun
01-05-2008, 02:19
GENÇLİK KOLLARI KONGELERİNİ HİÇ SEVMEDİM SEVMİYCEMDE HER KONGREDE BİR MUKUHAT BİR PİSLİK ÇIKIYO HERKES KENDİ DELEGELERİNİ YAZIYO BUNA BİR ÖNLEM ALINMALI

YİNEDE BAŞKAN VE ADAYLARA VE SEÇİM İŞLERİ BÖLÜMÜNE BAŞARILAR DİLERİM

biz çankayada muhteşem bir kongre geçirdik..yönetim kurulunda temayül yoklaması yapıldı ve iki adayın ismi öne çıktı..ve tevafuktur ikisi de aynı oy almış..sonra il ve genel merkez bazında görüşmelere başladılar..ikisi de 'ben olmayayım arkadaşım olsun' diyorlar..çok ciddiyim..ve sonunda biri ben olmayacağım dedi ve volkan başkanımız oldu Allahın izniyle...süper bir kongreydi...ayrıca hile ile gelenler de zaten iki üç aydan fazla o koltukta oturamıyorlar örnekleri mevcut....gençlik kolları muhteşem bir deneyim hepinize tavsiye ederim ;)

kobbal
01-05-2008, 02:22
SALİHA BAK O ZAMAN OBÜRÜ DE BİDAHAKİ DÖNEM İL BAŞKANLIĞINA YADA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLUR GÖRÜRSÜN SİYASETTE HERŞEY BEKLENTİDİR HERŞEY ADAM KANDIRMAKTIR

KUSURA BAKMAYIN KARDESİM GÖZÜYLE BAKTIĞINIZ ADAM ANINDA SATAR SİZİ HABERİNİZ OLMAZ

Meftun
01-05-2008, 02:26
SALİHA BAK O ZAMAN OBÜRÜ DE BİDAHAKİ DÖNEM İL BAŞKANLIĞINA YADA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLUR GÖRÜRSÜN SİYASETTE HERŞEY BEKLENTİDİR HERŞEY ADAM KANDIRMAKTIR

KUSURA BAKMAYIN KARDESİM GÖZÜYLE BAKTIĞINIZ ADAM ANINDA SATAR SİZİ HABERİNİZ OLMAZ

ben iki adayı da tanıyorum gerçekten de öyle insanlar değiller...tabii ki beklentileri vardır normaldir de ama adam satmak ya da kayırmak değil...
mesela eski başkanla olmamış ve ahmet başkan genel merkez tarafından atanmış çankayaya.gerçekten muhteşem işler başarmış ben son ayında onunla birlikte olma fırsatı yakaladım ve gelecekte başbakanın koltuğunda görebiliriz diyebileceğim nadir insanlardan ;)
o şimdi ilde görev alacak (hakettiği için) o bakımdan aday olmadı ve yerini en güvenebileceği insanlardan birine bıraktı...kötüler elenir sen meraklanma :)

berat_52
01-06-2008, 00:34
ARKADAŞLAR ÇOK SAMA BİR TARTIŞMA YAPIYORSUNUZ. DİĞER PARTİLERDE BIRAK GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNİ ADAMLAR İL KONGRESİ BİLE YAPAMIYOR. SİZ BURDA HİLEDEN BAHSEDİYORSUNUZ. NE HİLESİ KARDEŞİM ÇALIŞAN KAZANIR. ALLAH HER ZAMAN HAK EDENE HAKKINI VERİR. ALLAH HER ZAMAN İYİLERLE BERABERDİR. O YÜZDEN KOBBAL NİCKLİ ARKADAŞA KATILMIYORUM. HEM BİZ AK GENÇLİĞİZ HİLEYLE HURDAYLA İŞİMİZ YOK. ALLAH HER DAİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH

Yavuz_ErTürk
01-06-2008, 00:39
ARKADAŞLAR ÇOK SAMA BİR TARTIŞMA YAPIYORSUNUZ. DİĞER PARTİLERDE BIRAK GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNİ ADAMLAR İL KONGRESİ BİLE YAPAMIYOR. SİZ BURDA HİLEDEN BAHSEDİYORSUNUZ. NE HİLESİ KARDEŞİM ÇALIŞAN KAZANIR. ALLAH HER ZAMAN HAK EDENE HAKKINI VERİR. ALLAH HER ZAMAN İYİLERLE BERABERDİR. O YÜZDEN KOBBAL NİCKLİ ARKADAŞA KATILMIYORUM. HEM BİZ AK GENÇLİĞİZ HİLEYLE HURDAYLA İŞİMİZ YOK. ALLAH HER DAİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH

amin kardeşim. sana diğer partilerle ilgili sözlerinden dolayı hak veriyorum. adamlar il kongrelerini bile atama ile yapıyorlar. biz ise demokratik yollarla seçim, kongre yapıyoruz. Başbakanımızın deyimi ile biz o çürük patatesleri attık artık. yeni kurulan bir partiydik ilk dönemki kongrelerde tabii ki yanlış tercihler de yapılmıştır. Ama artık o kendi menfaatleri için Ak Partiyi araç kullanan insanlar kalmadı.

ozzi
01-10-2008, 17:11
SA ARKADASLAR İSTANBUL KONGRESİNİN TARİHİNİ BİLEN VARMI?????

ozzi
01-10-2008, 17:39
BİLMİOMSUNUZ...!'

Meftun
01-10-2008, 22:54
ankaranınkini biliyorum olmaz mı ;D
kesin olmamakla birlikte 24 şubat

efoli52
01-14-2008, 21:54
berat kardeş kongrenizin vatana millete, orduya. türkiyeye ve tüm insanlık alemine hayırlı olmasını dilerim. :)

berat_52
01-14-2008, 22:00
EYVALLAH SAYIN BAŞKANIM SİZDEN ALDIĞIMIZ EMANETİ EN İYİ ŞEKİLDE GÖTÜRECEĞİMİZE VE BİZDEN SONRAKİLEREDE DAHA GÜZEL BİR ŞEKİLDE BIRAKACAĞIMIZDAN HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN

efoli52
01-14-2008, 22:04
berat kardeş bu konuda hiç şüphem yok siz bu bayrağı daha ileriye götüreceğinizden eminim Allah yardımcınız olsun

berat_52
01-14-2008, 22:09
AMİN. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN. AMA ŞUNU UNUTMAYIN ORDU GENÇLİK KOLLARINDA SAYIN MUAMMMER BAŞKANIMLA SİZİN EMEKLERİNİZ VE ADINIZ HİÇ UNUTULMAYACAK. GENÇLİK HER ZAMAN YANINIZDA. İNŞALLAH DAHA ÜST KADEMELERDE SİZLERİ GÖRÜRÜZ. ALLAH YOLUNUZU VE YOLUMUZU AÇIK ETSİN.

efoli52
01-16-2008, 00:00
berat kardeş çok teşekkür ederim ben görevimi yaptım ve sizlerde aynı şekilde sizinde daha iyiyapacağınızdan hiç şüphem yok . sözlerinle beni duygulandırdın şunu unutma dahaca emekli olmadım , her zaman yanınıdayım .unutmaaaa...bu partide senin gibi insanlar oldukca biz her zaman iktidar olarak kalacağız.sana başarılar dilerim... saygılarımlaaaa...

pinarsems
01-16-2008, 01:33
arkadaşlar izmir il kongreside 3 şubat pazar günü! herkesi bekleriz inşallah...

Yavuz_ErTürk
01-16-2008, 01:35
tokat il kongresi de 3 şubat cumartesi günü :)

Sey_yah_han
01-17-2008, 04:39
Siz siz olun Adana Kongresi gibi kongre aman yaşamayın,
Allah Hepinize kolaylık versin.
Adınıza, vizyonunuza, misyonunuza yakışır bir başkan seçin...
Ve bir çok arkadaş anlamayacak olsa da yine de söyleyeyim :
Florasan sever bir başkanınız olmasın ve siz başkan seçecek insanlar
sizin de florasan gibi gereksiz şeylerle yakınlığınız olmasın.
dediğim gibi birçok arkadaş anlamayabilir ama
yazmam gerektiğini düşündüm

ToYBaRS
01-22-2008, 10:43
arkadaşlar ankara kongresinin tam tarihi bellimi

Meftun
01-22-2008, 21:34
arkadaşlar ankara kongresinin tam tarihi bellimi

maalesef belli değil...tüm ileçler 24 şubat olarak hazırlanıyor ama başbakanımızın programına göre 2 marta falan da ertelenme ihtimali söz konusu :)
amaaa herkesi bekleriz ;)

ToYBaRS
01-23-2008, 11:37
ne zaman olduğu belli olsa gelecez tabiki :)

ToYBaRS
02-05-2008, 15:51
ankara zamanı belli olmadımı

eses
02-08-2008, 14:13
eskişehir gençlik kolları ikinci olagan kongreside 16 şubat cumartesi gar düğün salaonunda saat 13:00 te YAPILACAKTIR.
ESKİŞEHİR VE DİĞER İLLERDEKİ AKGENÇLERE DUYRULURR.İNŞ BU SENE GENÇLİK ŞÖLENİDE ESKİŞEHİRDE YAPILACAKK OLMASSSA ORAYA BEKLERİZ
SELAMETLEE

AccesS
02-10-2008, 01:15
Dostlarım;
İstanbul Gençlik Kolları Kongresi 24 Şubat pazar günü yapılacaktır.
Kongre günü Sn Başbakanımızın Doğum günüdür.İstanbul İl Gençlik kolları olarak özel ve 1 eşi daha olmayan bir hediye verilecektir.
Her ilçe kendi koordinasyonunu yapıp belirlenen yere gelecek içerideki belirlenen yerlerine gececeklerdir...

Kongre Yeri : Apti İpekci Spor kompleksi Zeytinburnu ( 12 bin kişilik )
Başlama saati : 11:00
Sn Başbakan : 2:00 da katılım yapıcak
Hediyesi :üzerinde Ak Parti yazan ozel yapılmış kaşkollar verilecektir...

Ben Şahsım olarak Beyoğlu Gençlik Kolları bolumunde olacağım...
Tanıtım Medya Birimi Olarak o Gün Orada Görevimizi Yerine Getireceğiz...

dildade
02-10-2008, 01:20
Dostlarım;
İstanbul Gençlik Kolları Kongresi 24 Şubat pazar günü yapılacaktır.
Kongre günü Sn Başbakanımızın Doğum günüdür.İstanbul İl Gençlik kolları olarak özel ve 1 eşi daha olmayan bir hediye verilecektir.
Her ilçe kendi koordinasyonunu yapıp belirlenen yere gelecek içerideki belirlenen yerlerine gececeklerdir...

Kongre Yeri : Apti İpekci Spor kompleksi Zeytinburnu ( 12 bin kişilik )
Başlama saati : 11:00
Sn Başbakan : 2:00 da katılım yapıcak
Hediyesi :üzerinde Ak Parti yazan ozel yapılmış kaşkollar verilecektir...

Ben Şahsım olarak Beyoğlu Gençlik Kolları bolumunde olacağım...
Tanıtım Medya Birimi Olarak o Gün Orada Görevimizi Yerine Getireceğiz...

Teşekkürler inşaallah orada olacağım :)

ToYBaRS
02-18-2008, 15:23
ankaranın zamanı hala belli olmadımı

hakan_caliskan82
02-20-2008, 00:51
EDİRNE İL GENÇLİK KOLLARI 29 MART TARİHİNDE YAPILACAKTIR. SANIRIM EN SON BİZİMKİ YA :)

eses
02-21-2008, 14:42
arkadaşlar eskişehir il gençlik kolları kongremizi yaptık daha önceki dönemde de başkan olan hasan doğru tekrar başkanlığa seçildi.yönetimde %50 ye yakın bir değişiklik oldu. ben yine yeni dönemde devam ediyorum.üniversite birim başkanlığına üniversite ile alakalı eskişehirde işi olanlara yardımcı olmak isterim.

http://www.akparti.org.tr/eskisehir/haber_resim/AK%20Parti%20esk%20genç%20kong%20(3).JPG

http://www.akparti.org.tr/eskisehir/haber_resim/AK%20Parti%20esk%20genç%20kong%20(2).JPG

http://www.akparti.org.tr/eskisehir/haber_resim/AK%20Parti%20esk%20genç%20kong.JPG

ibrahim44
02-22-2008, 23:56
http://www.gencbulusma.net/images/genc_bulusma_ana.gif

aktürkiye
02-24-2008, 15:31
ankara kongresi 2martta olacak inş

çilik
02-24-2008, 15:38
ÇOK İSTİYODUM GELMEK..AMA MAALESEF AMCAMIN RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE GELEMEDİM.NEYSE CANIM AMCAM İYİ OLSUNDA İNŞALLAH Bİ RGÜN GELİRİZ..

ToYBaRS
02-25-2008, 01:15
ankara 2 martta kesinmi

dildade
02-25-2008, 01:19
Bugün Abdi İpekçi spor salonundaydım ve çok coşkulu bir kongre oldu daha nicelerine inşaallah...

azize
02-25-2008, 10:16
Bugün Abdi İpekçi spor salonundaydım ve çok coşkulu bir kongre oldu daha nicelerine inşaallah...

ben de dün ordaydım..apti ipekçi küçükmüş yahuuu ;D ;D ;D ;D

Ahmet Ömer
02-25-2008, 14:04
Dünden bir fotoğraf: http://img244.imageshack.us/img244/5351/photo0060rc1.jpg (http://imageshack.us)

TÜRK EVLADI
02-25-2008, 14:43
[i][b]Gaziosmanpaşa olarak kendimizi yine belli ettik ABDİ İPEKÇİ'de...

Özellikle ilçelerin sayıldığı kısımda öyle bir coşturdum ki bizim ilçeyi inanılmazdı fakat Sultanbeyli daha fazlaydı galiba...

Bi dahakine onlarıda geçicez inş:)

azize
02-25-2008, 15:22
[i][b]Gaziosmanpaşa olarak kendimizi yine belli ettik ABDİ İPEKÇİ'de...

Özellikle ilçelerin sayıldığı kısımda öyle bir coşturdum ki bizim ilçeyi inanılmazdı fakat Sultanbeyli daha fazlaydı galiba...

Bi dahakine onlarıda geçicez inş:)

evet süperdiniz ((:

TÜRK EVLADI
02-25-2008, 16:45
[i][b]Azize bişey sorcam madem gördüysen bizi...

Diğer gruplara göre başbakanın rahatça farkedebileceği kadar iyimiydik?

Yani onun için çok uğraştıkta o yüzden soruyorum...

aknesill
02-25-2008, 21:17
arkadaşlar dün abdi ipekçide birkaç ilçe, başbakanımıza resmen saygısızlık yaptı..kimse kusura bakmasın..delegeydim ve sinirden çılgına döndüm....başbakan konuşuyorken nasıl durmadan davul çalındı..ilçeler birbiriyle yarışıyor..o oradan bağırıyor;öbürü diğer taraftan...il toplantısında gündeme getireceğim..öyle anlar vardı ki,başbakan önemli mesajlar verecek ama gençler dinlemiyor ve kendini ispatlama peşinde...

arkadaşlar,başbakanımızı hepimiz çok seviyoruz..o yüzden dinlerken saygılı olalım ..çok güzel öğütler verdi ama birçok insan kendini gösterme çabasından dinleyemedi bile..

başbakan her ilçenin durumunu biliyor,bütün gençleri seviyor...biz de şu zor günlerinde daha saygılı davranmalıydık...

DİĞER BİR KONU DA,BAŞBAKANIN KONUŞMASI BİTMEDEN BÜYÜK İLÇELERİN BİRKAÇI SALONU TERK ETTİ!!!!!!!!!!!!!!!

BİZİM BÜYÜK LİDERİMİZ O SALONA MI KONUŞMALIYDI...KÜRSÜDEN İNERKEN DE ÇIKARKEN OLDUĞU GİBİ OLMALIYDI COŞKU...

BENİMKİ KERDEŞ TAVSİYESİDİR... KİMSE ÖZEL OLARAK KENDİSİNE VEYA İLÇESİNE DEDİĞİMİ SANMASIN ÇÜNKÜ BİRKAÇ İLÇE AYNI ŞEKLİDEYDİ..

HERKES KENDİNİ GÖZDEN GEÇİRSİN..

KİMSE KIZMASIN..

DAHA İYİSİNİ YAPMALI..