Orijinalini görmek için tıklayınız : GENÇLİK KOLLARI NELER YAPMALI?
replikim
02-15-2015, 17:15
ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN;
Gençlik Kolları sizce hangi faaliyetler yapmalı,nerelerde kendini ispatlamalı,nasıl ve hangi alanda aktif olmalı,seçimde hangi rolleri nasıl üstlenmelidir?
Kısacası seçim için neler yapmalı ve halka kendini nasıl tam anlamıyla anlatabilmelidir?
Firazbayna
02-27-2015, 11:52
Bence düğün sünnet cenaze gibi halka yakin etkinliklerde halka yakin olunmalı onlara güven verilmeli CHP si mhpsi hepsi görünce imrenmeli ki halk partiye desteğini verirken şüphe duymamali
Gençlik kolları AR-GE olarak neler yapabiliriz bi çalısma proje öneriniz var mı ?
Alihan yalpi
03-09-2015, 16:05
Bir kaç tane tanıtım videosu hazırlaya biliriz.
Hayırlı akşamlar... Bence her bölgenin yöresel sorunlarını buradan dile getirmek veya genç dinamik kişiler olarak değerli büyüklerimizin öncülüğünde kendi bölgemizde ki sorunlara çözüm aramak..
Arkadaslar bence gencleri bir araya getirmede daha fazla aktivite olmali bu sadece internet ortaminda olmamali gercek yasamdada genclerin bir araya gelip parti hakkinda bilnclenecekleri seminerler toplantilar olmali genclerin de kendilerinin söz sahibi olsugu hissettirilmeli ve surekli olarak istenildiginde ak gecligin bir cok topluluktab daha fazla daha guclu oldugu genclere gosterilmeli. Bunun disinda etrafimda gördügüm kadariyla reklamlar insanlarin bilinc altini etkilemekte fikirlerimizi karsi tarafa aktarmada etkili bi rolü var bu konu uzerinde daha cok durulmali reklamlarda sarkilarda her insani yakalayacak bi damar bulunmali
tanerbozdemir
03-14-2015, 15:38
haklısın arkadaşım
Gençlik kolları bana kalırsa her yerde ve herkese öncelikle anlamayan anlamamak isteyen herkese vizyonu misyonu geçmişi ve geleceği anlatmalı dinlemeli ve dinletmelidir açık görüşlülüğü fedakarlığı Ak Parti dönemlerinde yapılan Ülkenin ilerlemesini hedefini ve kararlılığını her fırsatta herkese anlatmalı zıt görüşlerin bile inanmak istemediği gerçeklere attığı çamurlara meydan vermemelidir benim nacizane görüşüm budur bizlerin kararlılığı ve azmi onların başarısızlık korkusunu kat ve kat büyütecek ve susturacaktır
Herkese hayırlı forumlar dilerim ALLAH ın selamı üzerinize olsun.
Gençlerin sıkıntılarını dinlemeli yardımcı olmalı etkinlikler düzenlemeli anketler hazırlamalı
Üniversitelerde daha aktif çalışmalar yapılması lazım.
UmutCan47
11-02-2015, 18:35
Ülkücü Gençlik Fikri Yerine Neden AK ve Milli Gençlik Fikri Olmasın.
Erzurum'da olduğum zamanlarda liselerde her lise için başkan seçildiğini dahi hatırlıyorum.
Böylece genç arkadaşlarımıza çok daha net olarak davamızı anlatıp onların ülkücü hareket gibi bazı yerlerde zorlama ile yaptığı hareketler yerine kendimizi kanıtlayabilir ve aramızdaki farkı arkadaşlarımızın görmesini sağlayabiliriz.
iavdan06
01-01-2016, 23:47
Şu soğuk havalarda evsizlere yardımcı olmalıyız bence ALLAH evi olmayanların dışarda yaşamak zorunda kalanların yardımcısı olsun havalar hakikaten aşırı soğuk şahsen Ankarada yaşıyorum 10 dakika yürüyüm dedim heryerim buz kesti
RizeLi R T
01-16-2016, 00:22
Slm burda üye oldum paralimi burrasi
Bence sadece seçimlerde degil her dönemde aktif olmalı. Gençlerin buluşacagı ve kaynaştırıcı ortamlar saglanmalı.
ridvansaglar
04-21-2016, 11:28
Gençlik Kolları değerlerine sahip çıkan gençlikle hareket etmeli,ocak ve örgüt gençlikleri gibi hareket etmemelidir.AK gençlik devraldığı mirasa iyi sahip çıkmalıdır.Başbakanımız,Kurucu Genel Başkanımız nasıl namazlarını aksatmıyorsa gençlik te aksatmıyacak nasıl yetişmişlerse bu gençlikte öyle yetişecek partimiz muhafazakar demokrat kimliğe sahiptir.Bunu inkar edebilirmiyiz hayır o zaman gereği neyse o yapılacak...
RTE HAYRANI
04-21-2016, 22:28
diğer gençleri de doğru yöne çekmelidir ve birlik beraberliğimiz daim olmalıdır :)
Hükumetimizin iş veren lere teşvik olarak sunmuş olduğu hizmetler çok güzel fakat bunların denetimlerinin sıkı yapılması ve işçilere yapılan haksızlıkların önlenmesi için adımların yüzeysel değil derin sel bir şekilde yapılması gerekir iş burda mali yecilerimize düşmekte hala günümüzde iş verenlerle anlaşanlar var ki bu durum çok üzücü ...bunlarında denetimlenmesi gerek..
lacivertt
04-29-2016, 20:08
Gündemi cidden yakından takip etmeliyiz
lacivertt
ve gündemi anlayacak anlatacak çalışmalar yapmalıyız
lacivertt
Belirli gün ve haftaları takip etmeliyiz
lacivertt
Diğer teşkilatların çalışmalarını gözden geçirmeliyiz
lacivertt
04-29-2016, 20:09
Teşkilatlar olarak buradan faaliyetlerimizden bahsedebiliriz
hiyaka71
04-30-2016, 16:52
iyi günler Adalet Ve Kalkınma Parti'sine üyelik için neler gerekiyor acaba. Veya Kırıkkale de oturanlar ile irtibata geçebilirim. buluşup konuşabiliriz.simdiden teşekkür ederim.
cihat1258
05-12-2016, 10:22
Öncelikle bizleri nelerle sucladiklari tespit edilip , sonrasinda bunlari somut delillerle dogrulunu anlatmak gerekir :saygılar:
fgoktugoral
07-27-2016, 01:45
Arkadaşlar öncelikle herkese selamünaleyküm. Ben henüz bir teşkilata üye değilim ancak en kısa zamanda olacağım. Fakat içinde bulunduğum bir durum var ve bu yüzden üyeliği hep geciktirmek zorunda kalıyorum. Şu an İstanbul'da oturuyorum ancak başka bir şehre taşınma olasılığımız var. Bu durumda taşınırsak, taşındıktan sonra ikamet ettiğim şehirdeki teşkilata mı üyelik yaptırmalıyım? Geciktirmeden İstanbul'da üyeliğimi başlatsam taşındıktan sonra herhangi bir sorun çıkar mı? Yoksa üye olduğum teşkilatı değiştirebilir miyim? Yardımcı olursanız çok memnun kalırım. Selametle...
fgoktugoral
07-27-2016, 22:37
Herkese selamlar arkadaşlar! Bana kalırsa meydanlarda AK Parti'nin yönetimde olduğu ilçelerde AK Gençlik stantları kurulup insanların üye olmasını teşvik etmeliyiz. Bu zamana sokaklarda bu şekilde duran kişiler görmedim ve görseydim herhalde bu işe daha erken başlardım. Benim yapabilecek birçok kişiye bu şekilde ulaşabiliriz bence. :saygılar:
kdrsythnogl
12-24-2016, 12:50
İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR BEN BİR AK PARTİ VE RECEP TAYYİP ERDOĞAN SEVDALISI OLARAK BU SİTEYE KAYDOLDUM VE ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM MUTLAKA BUR DA YETKİLİ KİŞİLER BULUNMAKTADIR. İÇEL İN MUT İLÇESİNDE YAŞIYORUM VE YAŞADIĞIM İLDE ATATÜRK DÜŞÜNCE DERNEĞİ, ÜLKÜ OCAĞI, ANADOLU GENÇLİK KOLLARI BULUNMAKTA AMA AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI HALA AKTİF DEĞİL EĞER YARDIMCI OLABİLİCEK BİR ARKADAŞIM VARSA İLETİŞİM 5318559034
esselamun aleykum hayırlı akşamlar arkadaşlar.diğer parti görüşlü arkadşlarımız ve çevremiz var her ne olursa olsun kesinlikle onları dışlamamalıyız.her ne fikirde olurlarsa olsunlar yapacağımız tekşey doğru yolu onlara göstermek ve yaptığımız hizmetleri öne çıkarmaktır.ben bir imam hatipli olarak çok ezildim analarımızın bacılarımızın kutsiyetine namahremine baş örtümüze el uzattılar elhamdülillah başaramadılar.şimdide güzelim ülkemize el attılar ancak birşeyin farkında değiller oda bir KÜRT olarak söylüyorum tek vatan tek millet ve tek BAYRAK hep beraber el ele omuz omuza yeni bir TÜRKİ'ye sağlıcakla kalın Allaha emanet olun
vatansevdalisi
01-17-2017, 12:41
en iyisi gençlik koları olarak halk için de fakir fukaraya yardım edip okadar dunyada ac susuz insanlar var oyuz den yardıma ihtiyacı olan insanlasra yardım edelim derim tabi tek benim fikrim le olmaz sizin fikrinize de uyarsa yapalım derim
ALtindaL
01-18-2017, 17:36
bu konuda cok sitemkarim yanlis anlamayın
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.