Orijinalini görmek için tıklayınız : GENÇLİK KOLLARI ÜYELİGİ ?
yeniçeri38
09-28-2011, 14:55
birşey sorucam ben ankara akderede oturuyorum
üyelik şartları neler ?
yaş sınırı vamı (17 yaşındayım ) ?
nasıl üye olunur ?
nereye üye olmam gerekiyor ?
bilgilendiriseniz sevinirim
Gençlik Kolları resmi üyelik yaş sınırı 18-30 yaş aralığıdır.
EpiVaTeS
12-19-2011, 17:33
merak ettim komik olan ne...
61mustya
08-01-2013, 06:14
Gençlk kollarına üye olmak için bir yaş sınırı varmıdır acaba ?
bende merak ediyorum bunu geçen 16 yaşında bi ufaklık üyeyim dedi :D sallıyor bence :D
tolga sengir
10-26-2013, 14:24
var 18 olma şartı var
AkProfession4L
03-12-2014, 23:12
Ben Keçiören Gençlik Kollarındayım. Yaş sınırı yok. Lise Bölüm Başkanı ilgileniyor bizle. Burdan Tük Ak Yüreklere Selam Olsun.
Ben Keçiören Gençlik Kollarındayım. Yaş sınırı yok. Lise Bölüm Başkanı ilgileniyor bizle. Burdan Tük Ak Yüreklere Selam Olsun.
+1
:güzel:
barisuzunkaya
02-21-2015, 22:06
SA arkadaşlar ben gençlik kollarına katılıp davamızda tuzum olsun istiyorum bana yardımcı olurmusunuz
ikametgah ankara-çankaya
barisuzunkaya
02-21-2015, 22:08
aynen üstad bence burası böyle şaklabanlık yapılacak bi yer olmamalı !
partimizi bunlaramı emanet edeceğiz
Selamun Aleyküm ben ak parti kadin Gençlik kollarına üye olmak istiyorum ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
foruma hoş geldiniz arkadaşlar,bu konu hakkında forumda yeterince cevap var ama birde buradan cevap vereyim,
Ak Parti üyeliği 18 yaşını doldurmuş herkes bulunduğu ilçede Ak Parti İlçe Başkanlığına giderek üye olurlar. başka bir üyelik yöntemi yoktur,
18 ile 29 yaş arası gençlik üyesidir,30 ve üstü normal üyedir.
Gençlik kollarına nasıl üye olabilirim ?
yusufkisikli
02-24-2015, 17:03
Evet sevgili dava arkadaşlarım,
Gençlik Kollarına nasıl üye olunuyor bilgi verirseniz çok sevinirim..
foruma hoş geldiniz arkadaşlar,bu konu hakkında forumda yeterince cevap var ama birde buradan cevap vereyim,
Ak Parti üyeliği 18 yaşını doldurmuş herkes bulunduğu ilçede Ak Parti İlçe Başkanlığına giderek üye olurlar. başka bir üyelik yöntemi yoktur,
18 ile 29 yaş arası gençlik üyesidir,30 ve üstü normal üyedir.
Arkadaşlar araştırmadan forumdaki yazıları okumadan yorum yapmayınız,
bu konuda cevap verilmiş zaten eğer farklı anlaşılmayan birşey varsa onu sornuz
barisergun
02-26-2015, 03:15
1 ay önce ankarada il başkanlığına gidip üye oldum fakat siyasi parti üyelik sorgulama kısmına girince internetten herhangi bir siyasi parti üyelik kaydınız bulunamadı diyor?
1 ay önce ankarada il başkanlığına gidip üye oldum fakat siyasi parti üyelik sorgulama kısmına girince internetten herhangi bir siyasi parti üyelik kaydınız bulunamadı diyor?
üyelik parti sistemine girmesi bir ve iki ayı bulabilir... üyelikler ayda bir yönetim kurulu kararı alınarak yapılır..
ibrahimvatan
10-26-2016, 17:12
gençlik kollarına nerde ve nasıl üye olacaz?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.