Orijinalini görmek için tıklayınız : Gençlik Kollarında Yer Alma
merhabalar, ben 15 yaşındayım gençlik kollarında yer almam için 18 yaş zorunlu mu yoksa başka bir şansım var mı gençlik kollarında aktif olmam için?teşekkürler...
EpiVaTeS
08-11-2007, 15:17
yok be arkadas sen en yakın AKPaRTİ teskilatina git onlar sana yardımcı olurlar merak etme o konuda
nasıl yani en takın teşkilata gitsem bişeyler olabilir mi??
epıvates bende bagcılarda yasıyorum benımde genclık kollarında yer almam nasıl olabılır
zeynave siz kaç yaşındasınız?
bizim teşkilatta liseli arkadaşlar da var hatta benden daha aktifler haa
hafız_28
09-25-2007, 19:58
ya ben gençlik kollarına yazıldım benden telefon numaramı felan aldılar biz sizi arayacagız dediler..hala arayacaklar..üstelik ben agustos ayının başında yazıldım..
Tutku ÇAKIR
05-03-2008, 11:13
18 Yaş Şart arkadaşlar.
acizane44
05-03-2008, 12:59
Yaş sınırlaması vardır(18)
Ak Hilal
07-31-2010, 19:58
pe kı arkadaşlar teşkılata uye olmak ıcın nereye başvurmamız lazım bilen var mı ?
Delilin NuR
08-01-2010, 00:22
pe kı arkadaşlar teşkılata uye olmak ıcın nereye başvurmamız lazım bilen var mı ?
Size en yakın teşkilat binasına gitmeniz yeterli ...
Orda size yardımcı olacaklar ...
Ak Hilal
08-01-2010, 16:37
Teşekkür ederım :)
EpiVaTeS
08-01-2010, 16:38
Vay be 3 sene önce ne cevaplar vermişim...;D
o degilde arkadas o zaman 15 yasindaydi simdi 18 olmus simdi teskilata üye olabilir :)
EpiVaTeS
08-01-2010, 16:41
Evet şimdi teşkilata üye olabilir...
Delilin NuR
08-01-2010, 18:55
Teşekkür ederım :)
Rica ederim , görevimiz ... :)
o degilde arkadas o zaman 15 yasindaydi simdi 18 olmus simdi teskilata üye olabilir :)
Fikrini değiştirmiş olabilir ... :)
Arkadaşlar artık lise teşkilatlarımız var Genç Akademi Derneği adı altında ilçelerimize gidip 18 yaşından ufak arkadaşlarımız bilgi alabilirler.
arkadaşlar yardımcı olacaklar diyorsunuz ama ben 2 defadır iki farklı ilçe başkanlığına gidip üye olmama rağmen o günden beri ne aradılar ne sordular. ne yapılır ne edilir bilmediğimden ben de arayamıyorum. aktivitelere katılmak, kaynaşmak istiyorum ama ses yok. hatta üye olurken bir milletvekili ile karşılaşmıştım beni çok sevmişti o yüzden o referans olmuştu formu doldururken. ne yapmalıyım? hiç bir aktivite olmuyor mu yoksa, o yüzden mi çağrılmıyorum?
BlueMoon
06-09-2013, 03:46
arkadaşlar yardımcı olacaklar diyorsunuz ama ben 2 defadır iki farklı ilçe başkanlığına gidip üye olmama rağmen o günden beri ne aradılar ne sordular. ne yapılır ne edilir bilmediğimden ben de arayamıyorum. aktivitelere katılmak, kaynaşmak istiyorum ama ses yok. hatta üye olurken bir milletvekili ile karşılaşmıştım beni çok sevmişti o yüzden o referans olmuştu formu doldururken. ne yapmalıyım? hiç bir aktivite olmuyor mu yoksa, o yüzden mi çağrılmıyorum?
Ben 2008 den beri teskilat uyesiyim her pazar ve carsamba toplanti olur bir hafta gitmesem hemen telefon acar sorarlar aktivite olmazmi hic kultur gezileri sosyal yardimlasma ve dayanisma dernek ziyaretleri vs. Ak partide aktivite bitermi hic sen biraz girisken ol gerisi. Kolay
Haftalık toplantılar mutlaka olur siz gidin takip edin...
yolcumustafa
06-10-2013, 05:40
Yaş sınırı nedir teşkilatta yer almak görev almak için
18 yaş şartı var diye biliyorum bende.
webtutkusu
08-30-2013, 17:00
18 yaşını doldurmuş olmak gerekiyor.
Sinan581907
03-08-2014, 16:04
selamın aleyküm diyerek içeri gir al sıcak çayını otur sohbete katıl hoşgeldin gençlik kollarına :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.