Orijinalini görmek için tıklayınız : Güçlü Türkiye (Osmanlıyı yeniden kuracağız!)
Osmanlının sadece lale devrini kurarsınız diyecem ama onuda beceremezsiniz. Devleti Aliye neredeeee sizin çocuklarından akrabalara VİP torpillerle, çerez parası diye sayılan milyonluk makam araçları, her bakana uçak tahsis edilmesi, milletin milyarlarca lirasıyla kendilerine saray yapmaları, trilyondan bir kaç kuruş diye bahseden bakan çocukları, milyonluk gemicikler, sit alanlarına villalara şehrizardan villalar, 8 TV kanalı, 9 yandaş gazeteyle milleti zehirlemeye bayılmayı, 100 tane skandalları yerine kendilerinin bile inanmadığı paralelli konuşturmalarını osmanlı diye yutturmak buna inanmak safderunluğun en derinliğidir.
Dostum Ak Parti düşmanı olabilirsin ama bahsettiğin şeylerde haklı olduğun taraflarda olabilir ama uslup yakışmıyor.
MEÇHUL ADAM
06-16-2015, 04:25
Boş laflara karnımız toktur.Liberal ve kapitalist sistemlerle Osmanlı gibi güçlü olmayı hayal etmek ahmaklıktır.Osmanlı gibi güçlü olmak isteyen önce ahlak ve maneviyat eğitimin sağlam olması gerekir.
AB, ABD,NATO, BM gibi ülkelere uşaklık ve kölelik yapmakla Osmanlı gibi güçlü olunmaz.
MEÇHUL ADAM
06-16-2015, 04:33
Bildiğim kadarıyla sizler yeni nesilsiniz.Belki Refah Partisi'nin zamanında çocuktunuz.Tayyip'in eski halinde eser neredeyse yok gibidir.Osmanlı gibi güçlü olmak istiyorsanız mürailik yapmayacaksınız.İşte size acı gerçekler..Buyrun izleyin bakalım karşınıza ne çıkacak?...
6WRMLOTL8mc
Isikveren
06-20-2015, 11:40
sizlerde boş boş çene yarıştıracagınıza
tekrar osmanlı gibi güçlü olmak için ne gerekiyorsa yapmak yerine
burada millete yok tayyip şöyleymiş yok böyleymiş diye laf yetiştiriyorsunuz
elbette müslümanlar tekrar osmanlı gibi hatta osmanlıdan dahada güçlü olacak
bu tayyıp beylede olur tayyıpsızde olur
ama kesin olan olmasıdır
katkıda bulunacagınıza, devamlı karşı gel, gerekiyorsa düşmanla aynı safta yer al
sizler nasıl ınsansınız yahu
sizin gözünüzmü kör
bu girmiş ve kayıtlı olmuş oldugunuz board bir ak partı boardu
sizler en iyisini chp mhp yok yok en iyisini hdp borduna üye olun
onlarla çok iyi anlaşacagıza inanıyorum
çünkü aynı düşünüyorsunuz birbirinize çok beziyorsunuz
MEÇHUL ADAM
06-22-2015, 06:18
sizlerde boş boş çene yarıştıracagınıza
tekrar osmanlı gibi güçlü olmak için ne gerekiyorsa yapmak yerine
burada millete yok tayyip şöyleymiş yok böyleymiş diye laf yetiştiriyorsunuz
elbette müslümanlar tekrar osmanlı gibi hatta osmanlıdan dahada güçlü olacak
bu tayyıp beylede olur tayyıpsızde olur
ama kesin olan olmasıdır
katkıda bulunacagınıza, devamlı karşı gel, gerekiyorsa düşmanla aynı safta yer al
sizler nasıl ınsansınız yahu
sizin gözünüzmü kör
bu girmiş ve kayıtlı olmuş oldugunuz board bir ak partı boardu
sizler en iyisini chp mhp yok yok en iyisini hdp borduna üye olun
onlarla çok iyi anlaşacagıza inanıyorum
çünkü aynı düşünüyorsunuz birbirinize çok beziyorsunuz
Demokrasi ve laik yollarla güçlü Osmanlı devleti gibi devlet kurmamız mümkün görülmüyor.Çünkü yasalarımız laçka ve gavurlardan kakalanma bir anayasa olduğundan sittin sene boşuna beklemiş oluruz.Bir kere, halkımız topyekün yeniden gerçek İslam'a dönecek ve hilafeti geri getirecek bir altyapıya sahip olması lazımdır ki, bu bile şimdilik mümkün görülmüyor.Hilafet devleti tekbaşına kurulmaz.Diğer İslam devletlerinin bir araya gelip onlarında tasdiklerini alarak bu yola başvurulmasıyla mümkün olur.Hilafeti krallık veya sultanlıkla birbirine karıştırmayalım..Hilafet gelince krallık ve sultanlık yok olur.Osmanlı devleti hilafeti ele almadan evvel sultanlıkla yönetiliyordu.Taa ki cumhuriyetin kurulmasına kadar hilafetle birlikte yürütülüyordu.Hilafet, babadan oğula geçmez, buna haiz her müslüman bir erkeğin üzerinde ki vasıfları olursa ona biat edilir ve tüm İslam ülkelerine ilan edilir..Hilafet devletinin kurulması demokratik seçimlerle olmaz.İslam alimlerinin bir araya gelerek ve de bir şura oluşturularak uzun müzakereler neticesinde ilan edilir.Hilafet ilan edilince tüm tağuti sistemler ortadan kalkmış olur.Hele de siyonizm, demokrasi, kapitalizm ve laiklik çöpe atılır.
İşte size en kolay ve basit bir yol ile güçlü bir Osmanlı devleti kurabilmEmiz nasıl olurmuş kısaca anlatmış oldum.Bunun başka bir alternatifi yoktur.Size göre, başka alternatif varsa onu da anlatın ki cevabını vereyim.
Bekliyorum...
Allah'tan başka kimseye kul olmam, Hiçkimseye'de biat etmem. Hilafet makamı kaldırılmamıştır zaten. Hilafet değil Halifelik Kaldırılmıştır. Tek bir ülkenin kendi halifesinin olmasının hiçbir anlamı yoktur. Araplar gibi sadece kağıt üstünde Müslüman olan, dünyanın bana göre en rezil ırkını da kontrol altına alabileceğimiz bir güç olmayacaktır. Daha doğrusu kurulacak bir Hilafet makamına zaten baştan karşı çıkacak olan bizzat İslami devletler ve milletler olur. İsrail ve Abd bölgede, Müslümanları kontrol altına alıcak tek bir güç istemez kaldıki istesede böyle bir güç kurulamaz. Hayal değil hayalden öte. Osmanlı'da bile halifelik'in , Müslümanlar üstünde geniş etkisi olduğunu söyleyen tarih bilmiyordur. Bugün için artık bu sistemin geri gelmesi, makamın suistimalinden başka birşeye yaramaz. %2-3'lük bir avuç azınlık var yada yok Hilafeti geri isteyen.
Türkiye'yi hiç iyi gelecek beklemiyor. Her Çarşamba günü yüklü miktarda faiz ödemesi yaparken, Her Salı günü bu faizleri ödemek için yeniden borçlanan ve daha da dışa bağımlı olan bir ülke haline geliyoruz. Ülke geleceği sanıldığı gibi parlak değil.
Ekonomik olarak güçlü bir devlet haline gelip, Lider ülke konumuna geldiğimiz zaman. Önce ülke içinde refahı arttırıp, yoksul sayısını azaltıp, işsizliği azaltıp. Ardından Müslüman coğrafyasına açılmamız ve destekler ile önce İslami ve Türk coğrafyalarında , Türkiye'yi bir rol model ve baba olarak görülmesi sağlanması lazım. Ancak bizim ülkemizde bir çok sıkıtntı varken, biz anlamsız işler yapıyoruz. Yemin ediyorum artık Suriyeliler yüzünden yaşanılacak yer, çıkıp gezilecek park kalmadı. Bir kere acayip PİSLER, temizlik Çöp bu tip algıları hiç yok. Aynı yerde yiyip, aynı parkta işeyip, aynı parta yatıp duruyorlar. Acıyalım el açalım tamam da, Yani kendi toplumumuzun huzurunu bozacak şekilde değil.
İl Göç'ten aldığım bilgilere göre 4 milyon Suriyeli var şuan Türkiye'de, Özellikle, Antep Kilis ve Akdeniz ve de Ege sahili, Ankara İstanbul da yoğunlaşmış durumdalar. Yaptıkları tek şey DİLENMEK, çocukları DİLENDİRMEK. Haftada 1-2 gün çıkıp sakin olan bir parkta kafamı dinler gölgede kitap okurdum artık 3-4 dk da bir para istemeye gelen sürüyle Suriyeli çocuk, git diyorsun gitmiyor. Yok diyorsun anlamıyor. Parklara kamp kurmuşlar çöpten geçilmiyor. Rezil de bir görüntü var yatıp kalkıyorlar. Antep'ten İzmir'e kadar ve Büyükşehirlerde, Suriyelilerden memnun olan 1 kişi bulamazsınız. Ege ve Akdeniz'de bu denli oy kayıpları arasında Suriyeli'ler de bir faktördür. Yabana atılmasın.
Bu arkadaşları ülke içine salmaktansa Suriye'nin Kuzey'in de bir tampon bölge sağlanıp orda tutulabilirdi, kendi evlerini kurarlardı kendi kendilerine. Ayrıca Kuzey Suriye'de PKK 'nın eline geçmiş olmazdı. Büyük hatalar yapıyoruz. Hemde çok büyük hatalar.
MEÇHUL ADAM
06-23-2015, 05:44
Allah'tan başka kimseye kul olmam, Hiçkimseye'de biat etmem. Hilafet makamı kaldırılmamıştır zaten. Hilafet değil Halifelik Kaldırılmıştır. Tek bir ülkenin kendi halifesinin olmasının hiçbir anlamı yoktur. Araplar gibi sadece kağıt üstünde Müslüman olan, dünyanın bana göre en rezil ırkını da kontrol altına alabileceğimiz bir güç olmayacaktır. Daha doğrusu kurulacak bir Hilafet makamına zaten baştan karşı çıkacak olan bizzat İslami devletler ve milletler olur. İsrail ve Abd bölgede, Müslümanları kontrol altına alıcak tek bir güç istemez kaldıki istesede böyle bir güç kurulamaz. Hayal değil hayalden öte. Osmanlı'da bile halifelik'in , Müslümanlar üstünde geniş etkisi olduğunu söyleyen tarih bilmiyordur. Bugün için artık bu sistemin geri gelmesi, makamın suistimalinden başka birşeye yaramaz. %2-3'lük bir avuç azınlık var yada yok Hilafeti geri isteyen.
Türkiye'yi hiç iyi gelecek beklemiyor. Her Çarşamba günü yüklü miktarda faiz ödemesi yaparken, Her Salı günü bu faizleri ödemek için yeniden borçlanan ve daha da dışa bağımlı olan bir ülke haline geliyoruz. Ülke geleceği sanıldığı gibi parlak değil.
Aynen dediğin gibi, bu ülkenin geleceğinden endişe duyuyoruz.Zira, yanıbaşımızda ki Suriye ve Irak'ın bölünmesi bizim için hayra alamet değildir.Allah korusun,belki sıra bize gelebilir.
MEÇHUL ADAM
06-23-2015, 05:50
Ekonomik olarak güçlü bir devlet haline gelip, Lider ülke konumuna geldiğimiz zaman. Önce ülke içinde refahı arttırıp, yoksul sayısını azaltıp, işsizliği azaltıp. Ardından Müslüman coğrafyasına açılmamız ve destekler ile önce İslami ve Türk coğrafyalarında , Türkiye'yi bir rol model ve baba olarak görülmesi sağlanması lazım. Ancak bizim ülkemizde bir çok sıkıtntı varken, biz anlamsız işler yapıyoruz. Yemin ediyorum artık Suriyeliler yüzünden yaşanılacak yer, çıkıp gezilecek park kalmadı. Bir kere acayip PİSLER, temizlik Çöp bu tip algıları hiç yok. Aynı yerde yiyip, aynı parkta işeyip, aynı parta yatıp duruyorlar. Acıyalım el açalım tamam da, Yani kendi toplumumuzun huzurunu bozacak şekilde değil.
İl Göç'ten aldığım bilgilere göre 4 milyon Suriyeli var şuan Türkiye'de, Özellikle, Antep Kilis ve Akdeniz ve de Ege sahili, Ankara İstanbul da yoğunlaşmış durumdalar. Yaptıkları tek şey DİLENMEK, çocukları DİLENDİRMEK. Haftada 1-2 gün çıkıp sakin olan bir parkta kafamı dinler gölgede kitap okurdum artık 3-4 dk da bir para istemeye gelen sürüyle Suriyeli çocuk, git diyorsun gitmiyor. Yok diyorsun anlamıyor. Parklara kamp kurmuşlar çöpten geçilmiyor. Rezil de bir görüntü var yatıp kalkıyorlar. Antep'ten İzmir'e kadar ve Büyükşehirlerde, Suriyelilerden memnun olan 1 kişi bulamazsınız. Ege ve Akdeniz'de bu denli oy kayıpları arasında Suriyeli'ler de bir faktördür. Yabana atılmasın.
Bu arkadaşları ülke içine salmaktansa Suriye'nin Kuzey'in de bir tampon bölge sağlanıp orda tutulabilirdi, kendi evlerini kurarlardı kendi kendilerine. Ayrıca Kuzey Suriye'de PKK 'nın eline geçmiş olmazdı. Büyük hatalar yapıyoruz. Hemde çok büyük hatalar.
Bak bu hususta da hemfikiriz.Suriyelilerin ülkemize göçe zorlanması ekonomimizi iyice zayıflattı.Burada en kârlı çıkanlar yine İsrail, AB, ABD oldu.Ceremesini çeken yine biziz, sefasını süren yine onlar oldu.Müttefik olduğumuz BM, veya Nato ülkeleri bize yardım da etmiyorlar.Sadece "aferin Türkiye iyi yolda" diye bir de üstelik yağ çekiyorlar bize..PKK bu Suriye'nin bölünmesinde daha da güçlendi.Hükümetimiz hiçbir tedbiri almadı, adeta Nato ülkelerine teslim olduk.Onların istedikleri gibi hareket ettik.Bunun acısını daha henüz çekmedik ama ileride başımıza ne çoraplar öreceklerini düşünmek istemiyorum.
Bende, Ülke menfaatlerini isteyen samimi insanlar arasında esasta bir fark olduğunu düşünmüyorum.
Isikveren
06-25-2015, 06:56
Ilk önce hepinizden özür diliyorum
Bu sizin hakli oldugunuz manasina gelmez, bu benimde hakli oldugum manasina gelmez
Sadece okumus oldugum hadisler cercevesinde hareket etmek istiyorum, ve meydani sizlere birakiyorum
(Fitneden sakının, söz ile çıkarılan fitne, kılıç ile çıkarılan fitne gibidir.) [İ. Mace]
(Kıyamet yaklaştıkça fitneler çoğalır. Gece başlarken karanlığın artması gibi olur. Sabah evinden mümin çıkan, akşam evine kâfir olarak döner. Akşam mümin iken, gece safalarında imanları gider, kâfir olarak sabaha çıkarlar. Böyle zamanlarda kenarda kalan, ileri atılandan, oturan ayakta olandan, ayakta olan, yürüyenden, yürüyen de, koşandan hayırlı olduğu için evinizde oturun, fitneye karışmayın!)[Ebu Davud]
(Malı ve canı ile cihad eden, ortalığın karışık olduğu zaman bir kenara çekilip ibadetini yapan ve kimseye zararı olmayan insan, mümin-i kâmildir.) [Hakim]
(Fitne zamanında evinizde oturun, günahlarınıza tevbe edin, dilinizi tutun, kendi işinize bakın, başkalarının işine karışmayın!) [Nesai, Ebu Davud]
(Ne mutlu fitneye karışmayana, ne mutlu fitneye maruz kalıp da sabredene!) [Ebu Davud]
(Hadiseler, fitneler, tefrika ve ihtilaflar zuhur edince, katil [öldüren] olmaktan kurtulup, maktül [öldürülen] olabilirsen ol!) [Ebu Nuaym]
(Fitne zamanı evinize girdikleri zaman, Âdem aleyhisselamın, [Maide suresinin 28. âyetinde bildirildiği gibi] "Beni öldürmek için sen bana elini uzatırsan da, seni öldürmek için ben sana elimi uzatmam" diyen oğlu [Habil] gibi ol!) [Ebu Davud, Tirmizi]
(Fitne zamanı evlerinizden ayrılmayın! Oklarınızı kırın, yaylarınızı kesin! Âdem aleyhisselamın oğlu [Habil] gibi olun!) [Ebu Davud, Tirmizi]
Bu benim bu forumda son yazimdir
Eger hakkim gectiyse Hepinize hakkimi sonuna kadar helal ediyorum
Ve sizlerdende hakkinizi helal etmenizi rica ediyorum
ykaya730
02-05-2017, 21:33
kardeşim şu at gözlülerini çıkar. türkiye için adam tek başına dünyayı karşısına almış mazlumun düşenin dostu bütün samimeyeti ve dürüst başka bir lider gelmiş mi türkiyeye ? Kusura bakma ama yapılan onca hizmetten en iyi yararlanan olursun ama o kadar hizmet nasıl yapıldı bilmezsin ama anca konuşmaya kötülemeye çalışırsın.. Cahil olma Türkiyeye güçleniyor ve güçlendikçe biz vatandaşlar olarak REİSİ CUMHURUMUZUN ARKASINDAYIZ VE HER DAİM OLUCAZZZ
Orhan Tas
02-05-2017, 23:16
İnsan evladi alişmişlına ali******. Yen'i sistem cesaret ister dayanışma ister. Eeee olmayanlarda kötülemekten başka birşey aklina gelmez
syd201055
03-27-2017, 18:52
Reis <3
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.