Orijinalini görmek için tıklayınız : GÜL:Saadet Partisi ve sizi yakından izliyorum...
pirinçkentli
11-19-2009, 00:22
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Saadet Partisini yakından takip ettiğini ve izlediği yapıcı siyaseti taktir ettiği belirtildi. Gül ile Kurtulmuş arasında 45 dakika süren görüşme samimi bir ortamda gerçekleşti.
TANIŞTIRMADI BİLE
Cumhurbaşkanı Gül, SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ve beraberindeki Başkanlık Divanı üyelerini Çankaya Köşkü'nde kabul etti.
Nezaket ziyareti olarak planlanan ve bir kaç defa program yoğunluğundan dolayı ertelendiği belirlenen kabül sırasında SP lideri Kurtulmuş, beraberindeki kurmaylarını Cumhurbaşkanı Gül'e tanıştırmadı.
Çünkü Gül, bir zamanlar birlikte siyaset yaptığı eski arkadaşlarının tümünü tanıyordu. Sıcak ve samimi bir havada geçen görüşme sırasında Kurtulmuş, Gül'e, 'demokratik açılım' konusunda Saadet Partisinin görüş ve çözüm önerilerinin yer aldığı 'Barış ve Kardeşlik için Gönüllü Birliktelik Projesi isimli kitapçığı sundu ve hat işlemeli bir tablo hediye etti.
SİYASET TARZINDAN ŞİKAYET
Görüşme sırasında Kurtulmuş, partisinin açılım tartışmalarının kendilerinin daha önce ileri sürdüğü siyasetin yapısına ilişkin görüşlerinin haklılığını gösterdiğini söyledi. Açılım tartışmaları sırasında hemen tüm partilerin siyaset tarzlarıın ve üsluplarını yadırgadıklarını belirten Kurtulmuş, bu tavrın sorunları daha da derinleştirdiğini kaydetti.
KURUCU MECLİS ÖNERİSİ
Kurtulmuş, TSK ile Hükümet, Yargı ile hükümet, basın ile hükümet arasındaki gerginlikleri de örnek göstererek, kurumlar arısı sürtüşmeden yakındı.
Sivil demokratik ve katılımcı, herkesin içinde yer alacağı bir Anayasa değişikliğinin şart olduğunu ve bu değişiklik ile geniş çaplı bir reform sürecinin yürütülmesi gerektiğini vurgulayan Kurtulmuş, "411 oyla yapılan Anayasa değişikliğinin Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edilmesi göstermiştir ki, Anhayasa Mahkemesi TBMM'nin üzerinde adeta bir senato gibi bir konumdadır.
Bunun için; halk tarafından seçilecek bir kurucu meclis tarafından Anayasa değişikliği yapılmalı ve bu bir referandum ile halk oyundan geçirilerek yürürlüğe sokulmalı" dedi.
TARZINIZI BEĞENİYORUM
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün siyasetçilerin daha yapıcı ve karşılıklı anlayış içinde hareket etmesi şeklindeki görüşe katıldığı ve Saadet Partisi'nin siyaset tarzının bu ilkeye uygun olduğunu belirttiği de öğrenildi.
Gül'ün, yakından izlediği Saadet Partisi'nin ve Numan Kurtulmuş'un parlamento dışında olmalarına karşın, 'siyaset yapma tarzını beğendiğini' söylediği de öğrenildi.
haber5.com
saadet partisisve numan kurtulmuşu herkes izliyor
Terennüm
01-11-2010, 15:27
erbakan hocamı yine kızdıracaklar:)
kimse erbakan hocayı kızdıramaz
Terennüm
01-11-2010, 17:04
peki geçen açıklamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
İntifada
01-11-2010, 17:34
kimse erbakan hocayı kızdıramaz
Üzülerek söylüyorum ama erbakan hocamın bizim için söylediklerinden sonra kimse bizim kadar kızamaz herhalde.Kırık ampül,siyonist uşakları,bizim mitingimize gelenler fatihin torunları eba eyüp el ensarinin askerleri onların mitingine gidenler bizansın torunları vb.
Ama hoamın bu yaptıklarına rağmen hala içimizde bi taraf saadet partili.İnşallah bu bayrağı devralan Sn.Kurtulmuş böyle bir politika izlemez ve içimizdeki saadetide öldürmez
Cross Passenge
01-11-2010, 17:38
Hani o gömlek çıkmıştı, hani milli görüş gömleğini çıkartmıştınız. Şimdi hala daha bir yanımız saadet'li diyorsunuz.Erdoğan biz o gömleği çıkarttık diyor, sizler hala daha bir yanımız Saadetli diyorsunuz bu ne çelişki böyle. Yani görünüşte çıkarttık görünüyoruz ama hala daha Hocamızın izindemiyiz dmek oluyor bu?
Her partinin veya kesimin kendine yakın hissettiği parti veya kesim vardır. Mhfzdmkrt34 isimli arkadaşımızda Saadeti kendine yakın görüyor, bu seni neden rahatsız ediyor ki...
Cross Passenge
01-11-2010, 17:43
Banane ama sizin yaptıklarınızla söylemleriniz birbirini tutmuyor. Ben bu çelişkiyi gösteriyorum. Ozaman neden saadetten ayrılındı da ak parti kuruldu ki.
Albatros
01-11-2010, 20:08
Banane ama sizin yaptıklarınızla söylemleriniz birbirini tutmuyor. Ben bu çelişkiyi gösteriyorum. Ozaman neden saadetten ayrılındı da ak parti kuruldu ki.
Yazdıklarını okusan ne kadar saçma olduğunu göreceksindir.
Burda bir üyenin yazdığını partiye maal etmek sence doğru veya akılcımıdır ?
İntifada
01-11-2010, 20:47
Neden tutmasın?Akp den önce Refah partisi için aynı hislere sahiptim ama artık Ak partiliyim ama geçmişimde izleri olan bi partiyide hiçe sayayam.Tabi ki siz alışkınsınız geçmişi hiçe saymalra unutmuşum.
Söylemleriyle yaptıklarınız birbirini tutmuyor demişsin.Başörtüsü için basbasa bağırıp çarşaflı insanlarımızı(ki burada çarşafa karşı hiç bir söylemim yok)partinize almak ne kadar tutarlı değil mi?
sirinsaat61
01-12-2010, 01:42
YANLIŞ ANLAŞILMAYI DÜZELTELİM
Erbakan hoca bizansın torunlarını dost edinenlerden bahsetmişti.
redyellow
01-12-2010, 14:39
cehapelilerin oyununa gelerek akp ve saadetciler birbirine girmesin arkadaşlar, dikkat edin biraz yahu:)
kızıl kominist olan sosyal düzen sevdalısı olan baykal bugün yarım yamalak faşist demokrasi safında gözükür neden kendi gömleğine sahip değil.:)
Onları takan kim :)
Kendi kendilerine gelip havlayıp gidiyorlar : ))
Hem Numan Kurtulmuş ne dedi ;
"..Biz ancak ve ancak, ancak ve ancak zalimlerin düşmanıyız.
Kahrolsun zalimler .. "
Saadet Partisi düşmanımız değil, bizde onların düşmanı değiliz.
Ortak düşmanımız zalimler...
redyellow
01-12-2010, 16:49
Onları takan kim :)
Kendi kendilerine gelip havlayıp gidiyorlar : ))
Hem Numan Kurtulmuş ne dedi ;
"..Biz ancak ve ancak, ancak ve ancak zalimlerin düşmanıyız.
Kahrolsun zalimler .. "
Saadet Partisi düşmanımız değil, bizde onların düşmanı değiliz.
Ortak düşmanımız zalimler...
Kutluyor ve tebriklerimi sunuyorum.
Harikasınız.
sirinsaat61
01-19-2010, 03:11
cehapelilerin oyununa gelerek akp ve saadetciler birbirine girmesin arkadaşlar, dikkat edin biraz yahu:)
Burada Yorum yapanlarını Chp nin oyununa gelmesi mümkün değil.merak etmeyin.
AK_Genclik
02-21-2010, 16:13
Saadet Partililer daha yumuşak bir üslub seçmeliler..
Madem islamcılıktan bahsediyorlar o zaman H.z Muhammed'in takındığı hoşgörü üslubuyla hareket etsinler.
hasantalha
04-18-2010, 02:52
Üzülerek söylüyorum ama erbakan hocamın bizim için söylediklerinden sonra kimse bizim kadar kızamaz herhalde.Kırık ampül,siyonist uşakları,bizim mitingimize gelenler fatihin torunları eba eyüp el ensarinin askerleri onların mitingine gidenler bizansın torunları vb.
Ama hoamın bu yaptıklarına rağmen hala içimizde bi taraf saadet partili.İnşallah bu bayrağı devralan Sn.Kurtulmuş böyle bir politika izlemez ve içimizdeki saadetide öldürmez
kırık ampul hurdalığı dediği doğrudur ki bu üslubu ben de tasvip etmiyorum fakat akp'ye oy verenlere bizansın çocukları dememiştir lütfen videosunu iyi izleyelim : http://www.anadolu-forum.com/showthread.php?tid=1048
İntifada
04-18-2010, 03:06
bizansın torunlarıyız diyor fransız cumhurbaşkanı bunlar da bunu iltifat sanıyorlar BİZANSIN ÇOCUKLARIYMIŞ ONUN İÇİN ORADA TOPLANIYORLAR
hasantalha
04-18-2010, 03:13
bizansın torunlarıyız diyor fransız cumhurbaşkanı bunlar da bunu iltifat sanıyorlar BİZANSIN ÇOCUKLARIYMIŞ ONUN İÇİN ORADA TOPLANIYORLAR
evet aynen bu cümle
bizansın çocuklarıyız diyen fransız cumhurbaşkanı karşısında susmak nedir ? sükut ikrardır.. orada da bir van minut diyemez miydi yani ? susuyorsa elbette eleştirilecek. bu laf çok ağır bi laftır biz hepimiz bizansın çocuklarıyız diyor adam sen de susuyorsun. E hoca buna kızmakta çok haklı
İntifada
04-18-2010, 03:15
sizin yorumunuza cevap vereceğim ama evvela bana bide şu cumle ne manaya geliyor açıklarmısınz BİZANSIN ÇOCUKLARIYMIŞ ONUN İÇİN ORADA TOPLANIYORLAR
hasantalha
04-18-2010, 03:20
sizin yorumunuza cevap vereceğim ama evvela bana bide şu cumle ne manaya geliyor açıklarmısınz BİZANSIN ÇOCUKLARIYMIŞ ONUN İÇİN ORADA TOPLANIYORLAR
yani sükut ikrardan gelir onu kabul etmiş bir partiye mensup kişiler onlar diyor.
o degilde son zamanlarda su milli görüs, sp, erbakan, numan kurtulmus basliklardan gina geldi.. bir ara kendimi milli görüs forumda sandim..
arkadaslar artik baska partilere takilmak yerine, muhalefetin sözlerine takilmak yerine önümüze baksak, partimizi konussak, yaptiklarimizi, yapamadiklarimizi konussak..
tabiki muhalalefette tartisilacak ama salt bir parti, görüs,kisi tartisilirsa bu kitleler arasinda daha bir husumetin artmasina neden olur, önyargilar tavan yapar ve kalp kirmaktan baska birsey elimize gecmez..
iki tarafin fanatikleri ortami germekten baska birsey yapmiyor o yüzden daha bir sükunet icinde kisiye, kuruma degil konuya, düsünceye yorum yapalim..
redyellow
04-18-2010, 11:44
o degilde son zamanlarda su milli görüs, sp, erbakan, numan kurtulmus basliklardan gina geldi.. bir ara kendimi milli görüs forumda sandim..
arkadaslar artik baska partilere takilmak yerine, muhalefetin sözlerine takilmak yerine önümüze baksak, partimizi konussak, yaptiklarimizi, yapamadiklarimizi konussak..
tabiki muhalalefette tartisilacak ama salt bir parti, görüs,kisi tartisilirsa bu kitleler arasinda daha bir husumetin artmasina neden olur, önyargilar tavan yapar ve kalp kirmaktan baska birsey elimize gecmez..
iki tarafin fanatikleri ortami germekten baska birsey yapmiyor o yüzden daha bir sükunet icinde kisiye, kuruma degil konuya, düsünceye yorum yapalim..
Bu gidişle yakında sen akp düşmanı ilan edilirsin:)
Bu gidişle yakında sen akp düşmanı ilan edilirsin:)
evet abi akp düsmaniyim cünkü ben ak partiliyim, akp li degilim ;)
redyellow
04-18-2010, 12:13
aha pot mu kırdık yoksa:)
aha pot mu kırdık yoksa:)
aslinda potlar yerine putlari kirsak hic bir tabu kalmaz abicim.. bazi fikirler, düsünceler tartisilmaz yasaymis gibi önümüze sunulurken asil tartisilmasi gerekenleri tartismak bir yana agzimiza bile alamiyoruz..
siyasi tartismada sonuna kadar varim ancak sunu anladim kutuplasmalar bizim sinirlerimizi geriyor, birbirimizi kiriyoruz ve dahada önemlisi birbirimize karsi önyargimiz artiyor..
bakiyorum cogu arkadas artik sp ile chp yi karsilastirir olmus ve ayni kefeye koyar olmus evet muhalefet olarak ikiside muhalefet ancak aile yapilarimiz,inandigimiz degerler, tarihi sürec olarak bir ak partiliyle sp li arasinda cok büyük fark yokken statükoyu savunan, yasaklardan medet uman, bizleri dislayip, bizlere arabistani adres gösteren chp yle ortak noktalarimiz iki elin parmaklarini gecmez...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.