fatih kısaparmak balon baskılı balon Gülen SP'yi ele geçiriyor.. - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gülen SP'yi ele geçiriyor..

manifesto
07-31-2010, 20:32
Partide 'ihtiyarlar' olarak tanımlanan kesimin Kurtulmuş’a kesin olarak karşı çıktığı, “Artık samimiyetine inanmıyoruz. Söylemesi yetmez, bizi ikna etmesi gerekir” dediği öğrenildi. İddiaya göre bunun sebebi ise Kurtulmuş’un Fethullah Gülen ile ilişki kurup iktidar pazarlığı yapması.

Bürokrat Haber'e ulaşan bilgilere Numan Kurtulmuş’un partiyi Milli Görüş çizgisinden uzaklaştırdığı iddialarının arkasından en önemli argüman, Fethullah Gülen cemaatiyle ilişki kurduğu. Erbakan kanadının iddiasına göre Numan Kurtulmuş, Fethullah Gülen’e çok yakın iki isimle bir araya geldi ve iktidar için pazarlık yaptı. Kurtulmuş, bu iddianın ardından GİK toplantısında “İki şey söylersem iktidarız” dedi. Erbakan kanadı, kongrede beyaz listede yer alan isimlerin tabanın tanımadığı ve çok fazla bilinmeyen isimlerden olması da buna delil olarak gösteriliyor. Yine Kurtulmuş’un GİK üyeliği için Zaman Gazetesi Yazarı Ali Bulaç’a teklif götürmesi de bu bağlamda değerlendiriliyor. Bu düşünüceye göre Kurtulmuş’un Gülen’e yakınlaştığını fark eden Erbakan, ipini çekmek için harekete geçti.

Ancak Numan Kurtulmuş ekibine göre ise bu iddia, Erbakan ekibinin partiyi ele geçirmek ve kendilerini tasfiye etmek için kullandığı bir argüman. Milli Görüş tabanı, 'parti Gülen'in eline geçiyor' yaygarası ile Kurtulmuş'a karşı örgütleniyor. Böylece Kurtulmuş'un tabandaki karizmasına darbe vurulmak isteniyor.

http://www.cafesiyaset.com/haber/20100731/Gulen-Saadeti-ele-geciriyor-kavgasi.php

Kurtulmuş'un Gülen'e bakışı Erbakan gibi olmayabilir ama bu iddia yeterli delile ihtiyaç duyuyor.
Ancak yeni kongre kararı ve Kurtulmuş'u tasfiye planı da öyle bir iki ismi listeye koymadığı için değildir.
Bu olayda KARANLIK noktalar çok fazla..

Hakan Özkan
07-31-2010, 20:35
Kurtulmuş harcanırsa milli görüş zihniyeti bir daha toparlanamaz.

redyellow
07-31-2010, 20:38
Numan Kurtulmuş, Fethullah Gülen’e çok yakın iki isimle bir araya geldi ve iktidar için pazarlık yaptı.

Bu haber üzerine yorum yapmak bile ayıptır diye düşünüyorum.

lafa bakın: Numan kurtulmuş gülene yakın iki isimle bir araya gelmiş ve İKTİDAR İÇİN PAZARLIK YAPMIŞ!!!

Bu ülkede iktidarı gülen mi belirliyormuş?

Mahalledi dedikodusundan daha seviyesiz bir dedikodu!

Ne olmuş şimdiki iktidara, gülen ile araları mı bozulmuş?

şimdiki hükümet yolcu demek ki:)

Bu ne saçma sapan bir haber.

Mavera
07-31-2010, 20:38
aslinda ben milli görüs ve gülen cemaatinin barismasi taraftariyim sonucta bu cekisme daha dogrusu tek tarafli cekisme iki tarafada zarar veriyor..
o acidan bulac gibi cemaat üyelerinin sp de yer almasi bence güzel bir baslangic olurdu..

İntifada
07-31-2010, 20:40
ne gülenmiş arkadaş...
Sanki dünyayı yönetiyor adam...

manifesto
07-31-2010, 20:41
aslinda ben milli görüs ve gülen cemaatinin barismasi taraftariyim sonucta bu cekisme daha dogrusu tek tarafli cekisme iki tarafada zarar veriyor..
o acidan bulac gibi cemaat üyelerinin sp de yer almasi bence güzel bir baslangic olurdu..

iki tarafa değil hocam tek tarafa zarar veriyor
Milli görüşçüler gülen ile uğraştıkça zarar görüyorlar
Muhtemelen Kurtulmuş da bu boş uğraşın farkına varıp değiştirmek için adım atmak niyetine girmiş olabilir..

Mavera
07-31-2010, 20:43
ne gülenmiş arkadaş...
Sanki dünyayı yönetiyor adam...

emin olabilirsin dünyayi yönetse dünyada kan, zulüm olmazdi kardeslik hakim olurdu ;)..
ama Allahin izniyla o türk okullarinda yetisen nesiller, dünyayi yönetecek!

Mavera
07-31-2010, 20:44
iki tarafa değil hocam tek tarafa zarar veriyor
Milli görüşçüler gülen ile uğraştıkça zarar görüyorlar
Muhtemelen Kurtulmuş da bu boş uğraşın farkına varıp değiştirmek için adım atmak niyetine girmiş olabilir..

evet onu yahudi ajani görenlermi dersiniz, hristiyan misyoner olarak lanse eden mi görürsünüz bazen anlamakta zorlaniyorum..
bu ihtirasi, bu kini, nefreti anlamakta cok ama cok zorlaniyorum!

El Emin
07-31-2010, 20:47
Çok saçma bir haber.
Hocaefendi bu güne kadar kimseyle siyaset pazarlığına girmedi.Siyasi bir görüşünde arkasında olmadı.
Hocaefendi cemaati ise kim ülke adına yararlı ise onların arkasındadır.
Hocaefendinin nüfuzu güçlü diye böyle kirli laflarının içinde isminin zikredilmesi beni aşırı rahatsız ediyor.

Erbakanın duruşu unutulmadı ve erbakanın vesayetindeki bir parti ile cemaatimizin uyuşması söz konusu da olamaz.Yapılanlarda unutulmadı.

El Emin
07-31-2010, 20:49
emin olabilirsin dünyayi yönetse dünyada kan, zulüm olmazdi kardeslik hakim olurdu ;)..
ama Allahin izniyla o türk okullarinda yetisen nesiller, dünyayi yönetecek!

Nesli cedid geliyor inşaALLAH...

evet onu yahudi ajani görenlermi dersiniz, hristiyan misyoner olarak lanse eden mi görürsünüz bazen anlamakta zorlaniyorum..
bu ihtirasi, bu kini, nefreti anlamakta cok ama cok zorlaniyorum!

Anlamada zorlanmaya gerek yok demek ki Düşmanlar iyi çalışıyor.
Çeksinler kılıçları biri yahudi desin biri hristiyan.Söylesinler bakalım.
Ne ederler ise kendilerine ederler kendi kendilerine....

redyellow
07-31-2010, 20:54
Erbakanın duruşu unutulmadı ve erbakanın vesayetindeki bir parti ile cemaatimizin uyuşması söz konusu da olamaz.Yapılanlarda unutulmadı.

Muhammed kardeş: burda ne demek istiyorsun? biraz açar mısın? erbakanın duruşu nedir? yapılanlar nedir? neyi unutmadın?

El Emin
07-31-2010, 20:56
Muhammed kardeş: burda ne demek istiyorsun? biraz açar mısın? erbakanın duruşu nedir? yapılanlar nedir? neyi unutmadın?

Fazla söze gerek yok abi daha fazla bir şeyde yazmayı düşünmüyorum.
Sp taraftarı olarak siz benden daha iyi biliyorsunuz.
Şimdi bir şey diyecem kem olacak küm olacak bir sağ bir sol.Dediğim sözden alakasız bir yere geleceğiz ve alakasız kelimeler havada uçuşacak gayri girmeyelim daha iyi.

redyellow
07-31-2010, 20:58
Fazla söze gerek yok abi daha fazla bir şeyde yazmayı düşünmüyorum.
Sp taraftarı olarak siz benden daha iyi biliyorsunuz.
Şimdi bir şey diyecem kem olacak küm olacak bir sağ bir sol.Dediğim sözden alakasız bir yere geleceğiz ve alakasız kelimeler havada uçuşacak gayri girmeyelim daha iyi.

fazla bir şey yazmayı düşünmüyorsanız azını da yazmamalısınız.

Biz evet bir çok şeyi biliyoruz, ama yazmıyoruz, sizin gibi azını yazıp sonra da fazla yazmak istemiyoruz da demiyorum.

Yazacağınız her şeyin misli ile kendinize döneceğinizi unutmayın, biz de bir çok şeyleri unutmadık.

keşke yukardaki yazıyı hiç yazmasaydınız.

unnamed
07-31-2010, 20:59
Arkadaşlar....
bizim gündemimiz sp mi?
yoksa referandummu?
yazık harcadığınız vakte yazık...
bırakın sp ne hali versa görsün...
batsalar dönüp arkama bakmam, bu süreçte....

Mavera
07-31-2010, 21:00

Biz evet bir çok şeyi biliyoruz, ama yazmıyoruz, sizin gibi azını yazıp sonra da fazla yazmak istemiyoruz da demiyorum.

Yazacağınız her şeyin misli ile kendinize döneceğinizi unutmayın, biz de bir çok şeyleri unutmadık.

unutmadiklariniz nedir mesela ;)

redyellow
07-31-2010, 21:03
unutmadiklariniz nedir mesela ;)

mesal: benim aslında samimiyetsiz olduğum!

(muhammed kardeş fazlasını yazmıycam demiş, ben de yazmam)

El Emin
07-31-2010, 21:05

Yazdığım şeyden pişman olmam genelde ki pişman olacaksam yazmanın anlamı ne.
Üstteki yazdığımdan da pişman değilim.Keşkelerle de bir yere varılmıyor.Takılmayın derim.
Ben gerektiğine inandığım kadar yazarım.Kimse beni bağlamaz.
Buyurun bildiğiniz varsa dökün içinizi sonra mazaALLAH dert falan olur.

İntifada
07-31-2010, 21:05

vallahi abi erbakan hocayı eleştirdik yeri gelince o dönemle alakalı...
Ama o dönemde rp ye destek olması gerekirken olmayanlarıda biz unutmadık...

El Emin
07-31-2010, 21:06

Göbek bağımız bir mi kesildi acep?????????

Mavera
07-31-2010, 21:20

bunu asla unutmamanizi tavsiye ederim.. ben hala daha sizi samimi bulmuyorum, ben hala daha sizi yapmacik buluyorum, ben hala daha sizin takiyye yaptiginiza inaniyorum ama ben bunun konuyla alakasi olmadiginida biliyorum ;)

Mavera
07-31-2010, 21:21
Göbek bağımız bir mi kesildi acep?????????

sisstt büyüklerinle nasil konusulacagini ögretmediler mi sana, aranizda iki nesil fark var o nasil laf bakayim.. ;)

El Emin
07-31-2010, 21:22
İşte daha bir şey demeden kem edildim küm edildi konu çarpıtıldı.
Ahmet abi birde bir şey yazdığımı düşünsene.İlk insanlara bile giderdik tahminimce....

Mavera
07-31-2010, 21:23
vallahi abi erbakan hocayı eleştirdik yeri gelince o dönemle alakalı...
Ama o dönemde rp ye destek olması gerekirken olmayanlarıda biz unutmadık...

yavuzcum söyle bir sorun var ama erbakan hoca bana o dönemki karar ve uygulamalariyla rp nin ayagina kursun sikmistir..
acik ve net söyleyim rp dönemindeki uhuveti, teskilat askini, kardesligi ben su anda ak parti dahil hic bir yerde bulamiyorum ;)

El Emin
sisstt büyüklerinle nasil konusulacagini ögretmediler mi sana, aranizda iki nesil fark var o nasil laf bakayim.. ;)

Abi lafım saygısızca bir laf değil ki.Kendi hareketlerini benim hareketlerime binaen yapacağını söyledi bende merak ettim hani öyle bir durum varsa normal karşılayalım...;ı:;ı:;ı:

unnamed
İşte daha bir şey demeden kem edildim küm edildi konu çarpıtıldı.
Ahmet abi birde bir şey yazdığımı düşünsene.İlk insanlara bile giderdik tahminimce....
oraya vardırmadan Nun yetişirdi..
kafanı yorma(:

El Emin
07-31-2010, 21:24
oraya vardırmadan Nun yetişirdi..
kafanı yorma(:

:w::w::w::w:

İntifada
07-31-2010, 21:47
yavuzcum söyle bir sorun var ama erbakan hoca bana o dönemki karar ve uygulamalariyla rp nin ayagina kursun sikmistir..
acik ve net söyleyim rp dönemindeki uhuveti, teskilat askini, kardesligi ben su anda ak parti dahil hic bir yerde bulamiyorum ;)

bu konudaki görüşüm zaten bilinmekte...teşkilat olarak iyi değiliz kaldı ki mgv gibi bir vakıf eksikliğini ülkedeki tüm dindarlar hissediyor bence
mesele erbakan hocanın ayağına kurşun sıkması değil hocaefendi ve kaynaklarının o dönemde desteğe ihtiyacı olan rpye destek vermemeleridir...

Mavera
07-31-2010, 21:58
bu konudaki görüşüm zaten bilinmekte...teşkilat olarak iyi değiliz kaldı ki mgv gibi bir vakıf eksikliğini ülkedeki tüm dindarlar hissediyor bence
mesele erbakan hocanın ayağına kurşun sıkması değil hocaefendi ve kaynaklarının o dönemde desteğe ihtiyacı olan rpye destek vermemeleridir...

bende diyorum ki hocaefendinin desteginde daha önemlisi erbakan hocanin dik durmasiydi, sineyi millete dönmemesiydi..
evet mgv lerde yetisen birisi olarak mgv lerin ne kadar yararli oldugunu bilirim evet agd lerde su anda güzel etkinlikler yapiyor ama cok fazla marjinallesti..

İntifada
07-31-2010, 22:12
vallahi abi aile büyüklerimi bile eleştiriyorum o dönemle alakalı neden devlet elden gderken oturup izlediniz sokaklara dökülmediniz diye...
Zaten her yönden ablukaya alınmış bir erbkan her desteğe ihtiyacı var ama malum çevre köstek oluyor.

Terennüm
07-31-2010, 22:14
vallahi abi aile büyüklerimi bile eleştiriyorum o dönemle alakalı neden devlet elden gderken oturup izlediniz sokaklara dökülmediniz diye...
Zaten her yönden ablukaya alınmış bir erbkan her desteğe ihtiyacı var ama malum çevre köstek oluyor.
açık konuş kardeşim malum çevreden kastın nedir?

Mavera
07-31-2010, 22:15

hocam 28 subatin en hararetli dönemi ihl te okuyoruz tabiki okul sonrasi mgv de toplanti üstüne toplanti yapiyoruz..
cünkü ihl lerin önü kapatilacak buna karsi ne yapabiliriz.. inanirmisin adamlar 8 yilligi gecirdiler bir kac ciliz ses disinda kimsenin sesi cikmadi bizim aklimiz, basimiza 1200 kisilik okulda 28 kisi kalinca geldi!

rizzelli
07-31-2010, 22:43
yalan bir haber.

Cemaatin aktif olduğu alanın siyasetle bir ilgisi yok.

Sp'nin abileri Kurtulmuş'a cemaat tarafından akıl alıyor diye iftira atmalarından kaynaklanıyor bu iddalar.

Kurtulmuş'un iradesine tecavüz etmeyi Önder Sav'dan öğrendiler herhalde.

El Emin
07-31-2010, 22:44
Köstek olanın neresine de destek olunur.
Ne diye destek olunur.
Dik bir duruşu olmayan emin adımlarla ilerleyemeyen bir partinin ne diye arkasında olunacakmış.
İyi ki olunmamış.Hak ettikleri yeri buldular.

El Emin
07-31-2010, 22:48
hocam 28 subatin en hararetli dönemi ihl te okuyoruz tabiki okul sonrasi mgv de toplanti üstüne toplanti yapiyoruz..
cünkü ihl lerin önü kapatilacak buna karsi ne yapabiliriz.. inanirmisin adamlar 8 yilligi gecirdiler bir kac ciliz ses disinda kimsenin sesi cikmadi bizim aklimiz, basimiza 1200 kisilik okulda 28 kisi kalinca geldi!

İmam hatip mi diyorsunuz.Cemaat mi diyorsunuz.

Abi uyan uyan devir siyaset devridir.Din diyanet arka bahçe.

He bizde buna destek vereceğiz...Hı hı başka...

Dine gelince din için çalışanlar eleştirilir.Siyaset farzdır diyenlerin arkasında durulur.

Bu ne iştir Ya Rabbim!

Mavera
07-31-2010, 22:57
İmam hatip mi diyorsunuz.Cemaat mi diyorsunuz.

Abi uyan uyan devir siyaset devridir.Din diyanet arka bahçe.

He bizde buna destek vereceğiz...Hı hı başka...

Dine gelince din için çalışanlar eleştirilir.Siyaset farzdır diyenlerin arkasında durulur.

Bu ne iştir Ya Rabbim!

imam hatip ve cemaat sanki iki ayri kutupmus gibi konustun :) biz ihl de okurken abilerimizin sohbetlerinden de istifade ederdik ziyadesiyle..

El Emin
07-31-2010, 22:58
imam hatip ve cemaat sanki iki ayri kutupmus gibi konustun :) biz ihl de okurken abilerimizin sohbetlerinden de istifade ederdik ziyadesiyle..

Fark etmez arka bahçe arka bahçedir...:w::w::w:

Cihan_ŞümuL
07-31-2010, 23:02
Cemaatin arka bahcesi miydi yani..

Mavera
07-31-2010, 23:02
Fark etmez arka bahçe arka bahçedir...:w::w::w:

evet rp nin arka bahcesiydik ama ben bundan utanc degil gurur duyarim cünkü konjoktör onu gerektiriyordu he milli görüs ihl lere ne kadar sahip cikti onu tartisabiliriz..
arka bahceleri dururken cocuklarini özel okullara gönderenlere tabiki bir kirginlik yok dersek yalan olur!

Mavera
07-31-2010, 23:03

yok ihl ler zamaninda rp nin ve mgv nin arka bahcesiydi ama bence bu cok normaldi cünkü o yillarda islami cizgideki tek partinin, islami bir okulla ayni paralelde olmasi cok ama cok dogaldir..

El Emin
07-31-2010, 23:04

Ulan bende biri eksik diyorum kim kim düşün düşün bulamadım...

Hemen yettiniz valla..Tebrikler Bir siz eksiktiniz..Oh düğünün havasından geçilmez...

Kadifenin düğümleri alaylı ohhh ohh..Fistan giymiş etekleri kalaylı...Hadi canım!

Fırat
07-31-2010, 23:05
Deşin bakalım kuyuyu daha ne kadar deşeceksiniz.. Herkes birinin kuyruğundan tutmuş bırakmıyor. Aralarında sanki kan davaları var sanki ayrı dinden diyanetten ırktanlar. Olmaz olsun öyle kardeşler dindar kardeşler. Allah her iki tarafıda islah etsin diyorum. Daha ne kadar türeteceksiniz şu islam dünaysını bilemiyorum. Sahi kaç gurup kaç dernek olduk haberiniz var mı.. Neyse benden bu kadar bu siyaset, soy sop konularında...

Cihan_ŞümuL
07-31-2010, 23:06
yok ihl ler zamaninda rp nin ve mgv nin arka bahcesiydi ama bence bu cok normaldi cünkü o yillarda islami cizgideki tek partinin, islami bir okulla ayni paralelde olmasi cok ama cok dogaldir..

Nasıl yani hala anlayamıyorum.

İHL de RP propoganda -siyaset mi yapıyordu.

Yani hocaya atılan iftira "ihl arka bahcemiz" dedigi iftirası gerçek miydi?

Mavera
07-31-2010, 23:06

Hemen yettiniz valla..Tebrikler Bir siz eksiktiniz..Oh düğünün havasından geçilmez...

Kadifenin düğümleri alaylı ohhh ohh..Fistan giymiş etekleri kalaylı...Hadi canım!

muhammet biraz daha saygili olsan... karsinda bir bayan var ve yasi senden büyük kaldiki salt insan olmasi bile saygiyi hakediyor..
o yüzden bu tür alayci yaklasim sana yakismiyor ;)

Mavera
07-31-2010, 23:08
Nasıl yani hala anlayamıyorum.

İHL de RP propoganda -siyaset mi yapıyordu.

Yani hocaya atılan iftira "ihl arka bahcemiz" dedigi iftirası gerçek miydi?

bunun neresi iftira? ben ihl ye 94 girdim ve 7 sene okudum.. okulda rp teskilatlanmasi vardi, mgv yle iciceydik hatta bir cok ortak organize yapiyorduk, hocalarimiz acik ve aleni sekilde secimde rp ye oy vermesi yönünde propaganda yapiyordu ve bizde okulda rp rozetiyle boy gösteriyorduk ki bence bunlar cok ama cok dogaldi cünkü o zamanki konjoktör onu gerektiriyordu ;)

Cihan_ŞümuL
07-31-2010, 23:09

Sizi kendi terbiyenizle başbaşa bırakmak en iyisi.

Nesli cedid in edep harikası.

Peh...

El Emin
07-31-2010, 23:10
muhammet biraz daha saygili olsan... karsinda bir bayan var ve yasi senden büyük kaldiki salt insan olmasi bile saygiyi hakediyor..
o yüzden bu tür alayci yaklasim sana yakismiyor ;)

Yok abi ya rahmetli üstadı hatırladım bir kulağını çınlatalım dedim...
Lafı çarpıtma veya laf ebeliği yapma sevdası olan insanlara gelemiyorum.
Kahrolsun içimdeki insan sevgisi ne diyim.

Cihan_ŞümuL
07-31-2010, 23:10
bunun neresi iftira? ben ihl ye 94 girdim ve 7 sene okudum.. okulda rp teskilatlanmasi vardi, mgv yle iciceydik hatta bir cok ortak organize yapiyorduk, hocalarimiz acik ve aleni sekilde secimde rp ye oy vermesi yönünde propaganda yapiyordu ve bizde okulda rp rozetiyle boy gösteriyorduk ki bence bunlar cok ama cok dogaldi cünkü o zamanki konjoktör onu gerektiriyordu ;)

bende 94 te İHL den mezun olmus ve babası 25 yıl İHL lerde meslek dersi ögretmenligi yapmıs birinin kızıyım.

Sizin İHL fanatikmiş demekki:)

Cihan_ŞümuL
07-31-2010, 23:12
bunun neresi iftira?

Şöyle bir iftira var ki mesut yılmaz tarafından ortaya atılmıstı:

Erbakan:İmam hatipler bizim arka bahçemiz dedi.

Erbakan hocanın öyle bir beyanatı olmadıgına göre bu bir iftiradır.

Mavera
07-31-2010, 23:16
Şöyle bir iftira var ki mesut yılmaz tarafından ortaya atılmıstı:

Erbakan:İmam hatipler bizim arka bahçemiz dedi.

Erbakan hocanın öyle bir beyanatı olmadıgına göre bu bir iftiradır.

erbakan hoca öyle bir beyanatte bulunmadi hatta rektörler, basörtülülerin önünde egilecek lafi olsun, kanli mi olacak kansiz mi olacak sözü olsun o zamanki sürecte muhalefet tarafindan öne sürülen iftiralardi..
ancak söylede bir durum var erbakanin böyle bir laf söylememesi ihl-rp-mgv bagini yok saymaz yani aralarinda arka bahceden daha saglam bir bag vardi ;)

El Emin
07-31-2010, 23:16
Konu açıkça ortada iken...
Birileri gereksiz demagoji yapma çabası içinde iseler.
Kimse kusura bakmasın tavrım böyle olacaktır.
Hak edene hakkını veriyoruz.

Mavera
07-31-2010, 23:17
bende 94 te İHL den mezun olmus ve babası 25 yıl İHL lerde meslek dersi ögretmenligi yapmıs birinin kızıyım.

Sizin İHL fanatikmiş demekki:)

hemde ne fanatiktik :) dahada ilgincini söyleyim arapca hocamiz rp den belediye baskanimiz olmustu :) artik gerisini siz düsünün ;)

Cihan_ŞümuL
07-31-2010, 23:17
erbakan hoca öyle bir beyanatte bulunmadi hatta rektörler, basörtülülerin önünde egilecek lafi olsun, kanli mi olacak kansiz mi olacak sözü olsun o zamanki sürecte muhalefet tarafindan öne sürülen iftiralardi..
ancak söylede bir durum var erbakanin böyle bir laf söylememesi ihl-rp-mgv bagini yok saymaz yani aralarinda arka bahceden daha saglam bir bag vardi ;):):):):)

Mavera
07-31-2010, 23:19
Konu açıkça ortada iken...
Hak edene hakkını veriyoruz.

muhammet lütfen ama lütfen atese körükle gitme.. sonucta burada fikir tartismasi yapiyoruz herkes kendi argümanini sunuyor kaldiki ikimizde ihl okuduk o acidan bu konuda senden daha ehil oldugumuz kesindir o acidan bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalim güzel kardesim ;)

El Emin
07-31-2010, 23:20
muhammet lütfen ama lütfen atese körükle gitme.. sonucta burada fikir tartismasi yapiyoruz herkes kendi argümanini sunuyor kaldiki ikimizde ihl okuduk o acidan bu konuda senden daha ehil oldugumuz kesindir o acidan bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalim güzel kardesim ;)

Amenna ve saddakna ona sözüm olmadı olmaz.
Benim dediğim şu ki;
"Konu açıkça ortada iken...
Hak edene hakkını veriyoruz."

Mavera
07-31-2010, 23:25
Amenna ve saddakna ona sözüm olmadı olmaz.
Benim dediğim şu ki;
"Konu açıkça ortada iken...
Hak edene hakkını veriyoruz."

bugün sende anlayamadigim bir asabilik var hayirdir insallah.. kardesim kusura bakma ama seni elestirmek isterim..
dinler arasi diyalogtan bahseden sen bir Müslüman kardesine hosgörüyü cok görüyorsan samimiyetin tartisilir ;)

Fırat
07-31-2010, 23:26
Hak edene hakkını verirken söze ulanla mı başlıyorsun kardeşim? :)

Fırat
07-31-2010, 23:27
Güleriz ağlanacak halimize.. Hadi siz didişin buyrun..

El Emin
07-31-2010, 23:29
bugün sende anlayamadigim bir asabilik var hayirdir insallah.. kardesim kusura bakma ama seni elestirmek isterim..
dinler arasi diyalogtan bahseden sen bir Müslüman kardesine hosgörüyü cok görüyorsan samimiyetin tartisilir ;)

Huyum kurusun dedim ya abim gereksiz demagoji yapma çabasında olanları sevemiyorum binaenaleyh hoş görü falanda uçuyor hepsi...Arka bahçeye saklanıyorlar..:)

Cihan_ŞümuL
07-31-2010, 23:30
Güleriz ağlanacak halimize.. Hadi siz didişin buyrun..:olmaz::olmaz::olmaz:

Fırat
07-31-2010, 23:31
:olmaz::olmaz::olmaz:
Sözlü alabilir miyim? samile dilinden pek anlamam da kardeşim..

Mavera
07-31-2010, 23:33
Huyum kurusun dedim ya abim gereksiz demagoji yapma çabasında olanları sevemiyorum binaenaleyh hoş görü falanda uçuyor hepsi...Arka bahçeye saklanıyorlar..:)

ben daha arkadasin bu konuda bir demogojisini görmedim!.. sonucta o kendi cevresinden gördüklerini ve kendi deneyimlerini anlatti bunun neresi demogoji..
ama sen arakdasi salt milli görüscü diye nitelendirip ne dese bostur, demogojidir diye bakiyorsan iste bu nokta senin kaybettigin noktadir diyebilirim ;)
öyle düsünürsen birileride cikar ... cocuktur, ne yapsa yeridir der gerci bu söz böyle degildi ama :)

Cihan_ŞümuL
07-31-2010, 23:34
Fırat'a

didişin derken beni kasdediyorsanız ben didişmem.

Didişmeye hayır smileyi:)

El Emin
07-31-2010, 23:34
ben daha arkadasin bu konuda bir demogojisini görmedim!.. sonucta o kendi cevresinden gördüklerini ve kendi deneyimlerini anlatti bunun neresi demogoji..
ama sen arakdasi salt milli görüscü diye nitelendirip ne dese bostur, demogojidir diye bakiyorsan iste bu nokta senin kaybettigin noktadir diyebilirim ;)
öyle düsünürsen birileride cikar ... cocuktur, ne yapsa yeridir der gerci bu söz böyle degildi ama :)

Buyursun desinler...

Sözüm nerede başladı bakarsan abi demagojiyide görürsün..:)

Seni seviyorum abi kızışın sitemin bile hoş geliyor Ya hu..:)

Fırat
07-31-2010, 23:36
Fırat'a

didişin derken beni kasdediyorsanız ben didişmem.

Didişmeye hayır smileyi:)Teşekkür ederim zahmet verdim.

El Emin
08-01-2010, 00:00
Uranyum bayan olduğunu bilmiyordum bundan ötürü kusura bakma hakkını helal et...

Mavera
08-01-2010, 00:01
Uranyum bayan olduğunu bilmiyordum bundan ötürü kusura bakma hakkını helal et...

özrü kabahatinden büyük :).. ne yani erkek olunca bir sorun yok mu :)

El Emin
08-01-2010, 00:03
özrü kabahatinden büyük :).. ne yani erkek olunca bir sorun yok mu :)

Yok aslında müstehak diye görüyorum yapılana karşılık olarak fakat yinede şahsımın yapmış oldukları bazı konulara gölge düşürebilir buna hiç mi hiç hakkım yoktur ki böyle bir durum söz konusu bile beni çok fazla üzer...

Mavera
08-01-2010, 00:08
Yok aslında müstehak diye görüyorum yapılana karşılık olarak fakat yinede şahsımın yapmış oldukları bazı konulara gölge düşürebilir buna hiç mi hiç hakkım yoktur ki böyle bir durum söz konusu bile beni çok fazla üzer...

millete demogoji yapiyor diyene bakin demogojinin kralini yapmis ;D;D

Cihan_ŞümuL
08-01-2010, 00:11

Estagfirullah.

Ne demek..

:gül::gül::gül:

manifesto
08-01-2010, 18:18
Şu konuda yazarken sadece düşünce ve akıl ile yazmayı denemeli
Gene onca mesaj ziyan olmuş..

Gülen SP yi ele geçiriyor derken bu konu Kurtulmuş'a karşı Erbakanın başlattığı harekatın arkasında acaba daha başka akla gelmeyen ve söylenmeyen hangi sebepler vardı onu araştırma çabasından ibaret..
Yoksa sanmıyorum Gülen SP yi ele geçirmek gibi bir derde sahip olsun

Şu ki Kurtulmuş Sn.Gülen'e Erbakan'ın baktığı gibi bakmıyor ve bu Erbakan'ı rahatsız ediyor olmalı..Bu tür sebepler birikince de Erbakan'ın Kurtulmuş'a karşı harekata başlaması gelebiliyor

redyellow
08-01-2010, 19:43
bu uyduruk haber üzerinden yorum yapmaya değmez, hele hele bir yerlere laf sokuşturmanın hiç anlamı yoktur, bu haber tamamen aspagaras, uydurma bir haber.

muhacir
08-03-2010, 12:24
Haberi okudum, bana göre haber değeri sıfır bir şey. Ciddi ciddi tartışmaya değmez.