fatih kısaparmak balon baskılı balon Güven, Twitter'ı karıştırdı - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Güven, Twitter'ı karıştırdı


Hüdaverdi
03-19-2012, 08:25
http://www.habervaktim.com/resim/resim232536_2.jpg



NTV'den kovulan Banu Güven'in kendine ait sayfasında Nevruz yorumu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da infial yarattı.

Twitter kullanıcıları Banu Güven'e yazdığı, olaylı gösteriler sonrası yazdığı Nevruz mesajı nedeniyle çok sert ifadeler kullanırlarken, Banu Güven sessiz kalmayı tercih etti.

İstanbul'daki erken Nevruz kutlamaları olaylı geçti. Polis bazı gruplara müdahale ederken, göstericiler metrobüsleri taşladı, duraklara zarar verdi.

Tüm bunların ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter'da "Newroz ateşi ne zaman isterse o zaman yanar." mesajını yayınlayan Banu Güven'e twitter kullanıcılar sert tepki gösterdi. Nevruz Nevruz yerine Newroz kelimesini kullanmayı yeğleyen Banu Güven'e tepkiler yağdı.

Supraliminal
03-19-2012, 11:57
newroz tek başına kötümser birşey ifade etmiyor lakin kurulan cümlenin içerisindeki yerine baktığımızda oldukça ve kasten provakatif bir mesajdır.
Tepkiler doğrudur !

HaArP
03-19-2012, 14:19
''Newroz ateşi ne zaman isterse o zaman yanar''


Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adıyla

2:102 - Tuttular da Süleyman mülküne dair şeytanların uydurup izledikleri şeyin ardına düştüler. Halbuki Süleyman inkâr edip kâfir olmadı, lakin o şeytanlar kâfirlik ettiler; insanlara sihir öğretiyorlar ve Bâbil'de Harut ve Marut'a, bu iki meleğe indirilen şeyleri öğretiyorlardı. Halbuki o ikisi "biz ancak ve ancak sizi denemek için gönderildik, sakın sihir yapıp da kâfir olmayın!" demeden kimseye birşey öğretmezlerdi. İşte bunlardan karı ile kocanın arasını ayıracak şeyler öğreniyorlardı. Fakat Allah'ın izni olmadıkça bununla kimseye zarar verebilecek değillerdi. Kendi kendilerine zarar verecek ve bir fayda sağlamayacak bir şey öğreniyorlardı. Yemin olsun ki, onu her kim satın alırsa, onu alanın ahirette bir nasibi olmayacağını da çok iyi biliyorlardı. Hakkiyle bilselerdi, uğruna canlarını sattıkları şey ne çirkin bir şeydi.


57:14 - (Münafıklar) onlara: "Biz sizinle beraber değil miydik?" diye seslenirler. (Müminler) de derler ki: "Evet ama, siz kendi canlarınıza kötülük ettiniz, gözlediniz, şüpheye düştünüz ve kuruntular sizi aldattı. O çok aldatan (şeytan) sizi, Allah hakkında bile aldattı.