fatih kısaparmak balon baskılı balon Haberin Yeni Adresi ( www.habervaktim.com ) - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haberin Yeni Adresi ( www.habervaktim.com )

CeVHeR
12-06-2007, 02:18
Arkadaşlar internette yeni bir haber sayfası daha açıldı. Vakit gazetesinin altyapısıyla hazırlanan bu sitede önemli köşe yazarlarının yazılarınıda okuyabilirsiniz. Bence çok güzel bir site olmuş. Devamlı bir Vakit okuyucusu olarak uğramanızı tavsiye ederim.
www.habervaktim.com

Necip Fazil
12-06-2007, 02:19
Teşekkürler, bende www.habervakti.com'u tavsiye edeyim.

VesseLam

mehmetal
12-06-2007, 02:22
teşekkürler. bir konuyada değinmek istiyorum. Kendi gazetelerinin sitesinde yazıları yayınlamıyorlar. artık tüm gazeteler nerdeyse internette yayın yapıyor neden vakit böyle bir uygulama yapıyor halen anlamış değilim ???

loneliness
12-06-2007, 02:26
teşekkürler. bir konuyada değinmek istiyorum. Kendi gazetelerinin sitesinde yazıları yayınlamıyorlar. artık tüm gazeteler nerdeyse internette yayın yapıyor neden vakit böyle bir uygulama yapıyor halen anlamış değilim ???

Bende buna benzer bir sorum var?? Anlamış değilim Vakit in neden int girişi ücretli??? Bence çok yanlış.. Herkez okumalı..

mehmetal
12-06-2007, 02:28

Bende buna benzer bir sorum var?? Anlamış değilim Vakit in neden int girişi ücretli??? Bence çok yanlış.. Herkez okumalı..

evt aynı konudan dert yanıyoruz :D

Necip Fazil
12-06-2007, 02:36
Vakit Gazetesi nasib olursa bir Tv açmayı düşünüyor, bunun içinde bazı kaynaklara ihtiyacı var. Üyelikte fazla bir ücret değil. Sitem etmek yerine yardımcı olabilsek çok daha güzel olacak.

VesseLam

CeVHeR
12-06-2007, 02:38

Arkadaşlar geçenlerde Hasan Karakaya bu konu hakkında biraz bilgi vermişti. Çünkü sizin gibi bu konudan şikayetçi olan çok Vakit okuru bulunmaktadır. Hasan Karakaya bunun gerekçesi olarak, Vakit gazetesinin tirajının çok fazla olmaması, reklamları seçerek almalarından dolayı reklam gelirlerinin çok az olması gibi birkaç neden sıralamıştı. Kısaca; biraz maddi durumdan kaynaklanan bir durumdu. Bu sadece Vakit' te uygulanmamaktadır. Cumhuriyet gazetesinin internet siteside ücretlidir. Yanlış bilmiyorsam Hürriyet'inkide ücretli.
Size bir müjde vereyim habervaktim.com' da köşe yazarlarını üye olmadan da okuyabiliyorsunuz.

CeVHeR
12-06-2007, 02:41
Teşekkürler, bende www.habervakti.com'u tavsiye edeyim.

VesseLam

Üstad site ismini yanlış yazmışsın. Arkadaşlar siteye girerken sıkıntı çekmesinler. Müsadenle düzeltiyorum: www.habervaktim.com

mehmetal
12-06-2007, 02:43
sitem ne kelime ben zaten normalde vakiti alıyorum evımde bulunan bir gazete sadece diğer gazetelere nazaran konuya değindim...

selahattin_ay
12-06-2007, 18:54
guzel bir tavsiye tesekkurler