fatih kısaparmak balon baskılı balon habervaktim 1 yaşında (Editör) - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : habervaktim 1 yaşında (Editör)

Üç mevsim
12-01-2008, 17:45
http://www.habervaktim.com/y/editor.gif
Editör - Habervaktim
haber@habervaktim.com

habervaktim.com 1 yaşında

Bugün 1 Aralık 2008

Bir ay sonra takvimlerden ve ömürden bir yıl daha düşmüş olacak.

Tarih kaldığı yerden yoluna devam ederken imtihanlarla dolu yepyeni bir yıl daha başlamış olacak.

Üç gün sonra ise yani takvimler 04 Aralık 2008’i gösterdiğinde habervaktim.com tam bir yılını geride bırakacak

Daha dün gibi…

Sizlerin karşısında mahcup olmamak için başladığımız o günkü koşuşturmaca ve heyecan yıl boyunca devam etti ve hâla da devam ediyor.

Habervaktim.com yayına başladığı ilk gün ve bir yıl boyunca attığımız her adımda “Allah-u Teala mahcup etmesin” diye dua ettik.

Rabbimize hamd-u senalar olsun ki dualarımız kabul oldu, emeklerimizin karşılığını gördük. “Belli mahfillere akredite olmayan, akreditasyonunu halktan alan, dayatılana boyun eğmeyip hakikati söylemekten çekinmeyen” habervaktim.com, daha ilk günde 1 milyon 350 bin ‘hit’ almıştı. Yıl boyunca da izlenirlik grafiğini istikrarlı bir şekilde artırarak devam ettirdi.

Öyle ki habervaktim.com bugün 8 milyon ‘hit’e ulaştı. Bizlere bu günleri bahşeden Yüce Rabbimize hamd-u senalar ederken bu ihtişamlı teveccüh karşısında sizlere de ne kadar teşekkür etsek azdır.

Biz nitelikli her işin niceliğe tesir edeceğine inanmıştık. Sansasyondan, asparagastan, iftira ve yalandan uzak durarak; sadece başlıktan ibaret olan içi boş haberlerden kaçınarak da habercilik yapılacağını göstermek istedik. Hamdolsun ki, bunu da başardık. Elhamdülillah.

Yıl içerisinde yayınladığımız özel röportajlar, başka hiçbir yerde olmayan belgeli özel haberler, kelimenin tam anlamıyla ses getirdi. Övünmek gibi algılanmazsa “Alıntılanma rekorları kırdı” internet gazeteciliğinde habervaktim.com, ezberleri bozan müstesna yerini aldı.

Habervaktim kadrosu, röportaj, özel haber, güncel-sıcak haber, video haber, foto haber, galeriler, anketler, tartışma platformları velhasıl bir internet gazetesinde olması gereken ne varsa teknolojinin en yenisini, en iyisini kullanma azmi ve cehdi içerisinde oldu.

Habervaktim.com, yayın anlayışında refikleriyle arasındaki ‘rekabeti’, rehavetten kurtaran 'rahmet vesilesi' olarak addetti.

Hâl böyle olunca sağduyulu halkımız bilginin kirlendiği o boğucu iklimlerden kaçarak pak, temiz, nitelikli ve doğru haberden gayrı başka hiçbir şeye yer verilmeyen habervaktim.com adresini bulmakta hiç de zorlanmadı, heyecanımıza heyecan kattı. Sanal ortamda sesimiz makes buldu.

Bağımsız, bağlantısız habervaktim.com büyüyüp serpilirken, azınlığın temsilcisi gürültücü medya daha da marjinalleşti. Sağduyulu halkımızla aralarındaki mesafe daha da derinleşti.

Habervaktim okuyucusu seviyeli yorumlarıyla, anketlerle, tartışma platformuyla yeri geldiğinde bize yön veren yol gösteren bir profil ortaya koydu.

Burada o yorumların bazılarına yer vermeden geçmek sanırız doğru olmaz.

İşte o yorumlardan birkaç tanesi:

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
Yazar: selamettin - 2008-10-27 23:43:56
Sizler doğru istikamette gazetecilik yaparak, diğer politize olmuş uyuşuk beyinlere gazeteciliğin nasıl yapıldığını öğrettikçe, bizler de sizleri var gücümüzle desteklemeye devam edeceğiz inşallah.

SAYIN EDİTÖR VE YETKİLİLERE
Yazar: Pozitif - 2008-10-27 12:21:28
Rabbim sizlerden razı olsun. Sizinle tanışalı 1 yıl oldu.Tam seçimlerin arifesiydi, yapmış olduğunuz peş peşe açıklamalarla Türkiyemizin gündemini değiştirdiniz. Ülkeyi kaosa sokmak isteyenleri emniyet güçlerimizle birlikte deşifre ettiniz. Sanırım bundan 3 gün önce idi size bir teklifte bulunmuştum. Hukuk adı altında hukuksuzluğa uğrayanlar için bir platform açılmalı..

VALLAHİ SİZ BİZE ALLAH’IN BİR LÜTFÜSÜNÜZ
Yazar: gözlemci - 2008-10-27 11:21:54
Bir kere doğruları öğrenirken sıkılmamamız için mübah olan her ayrıntıyı düşünmüşsünüz Vakit gazetesi de öyle değil mi? Şükürler olsun yalnız değilsiniz seçkin bir iki gazete daha var doğruları yazan Allah tirajlarını arttırsın ama sizin gibisi yok be kardeşim! Yani bir gazete ya da internet sitesi bu kadar mı hem mübah hem eğlenceli olur… Allah maddi manevi gücünüzü arttırsın düşmanlarınız zelil olsun dostlarınızın sayısı çığ gibi büyüyüp çoğalsın Allah için sizi seviyor ve Allaha emanet ediyorum vesselam.

MÜ'MİNLERDEN EN ÇOK İSTEDİĞİM; SİZİN GİBİ, TEKNOLOJİYİ EN İLERİ DERECEDE DEĞERLENDİRMELERİ
Yazar: ESER - 2008-10-27 10:23:57
Habervaktim ailesine inanıyoruz ve güveniyoruz. Sizin bu cesaretiniz imanınızdan geliyor. ALLAH cc'dan korkan başkasından korkmaz../ Bu gibi durumlarda aklıma hep Ebu Zer Gıffari(r.a.)Hazretleri gelir. O da ölünceye kadar (müşriklerden)eza görürdü ama, yine de Kabe'nin yanında ALLAH cc. diye bağırırdı. Böyle bir imanı ALLAH' cc. ım tüm inanlara nasip etsin ve Rabbim yardımcınız olsun, amin.

İşte bir yılın kısa özeti; habervaktim, yorumcularıyla, yazarlarıyla, muhabirleriyle, editörleriyle en önemlisi de bir aile gibi bütünüyle internet camiasında hak ettiği onurlu, saygın yerini almıştır.

“Eğilip bükülmeden, emrolunduğumuz gibi dosdoğru olacağız” demiştik, “İttihad-ı İslam ideali içerisinde; ayrıştıran değil, birleştiren olacağız” demiştik, “Zulüm kimden gelirse gelsin mazlumun yanında olacağız”, demiştik. Şimdi bu ilkelerimizden zerre taviz vermeden “İki günü müsavi olan ziyandadır” düsturuyla yolumuza devam edeceğimize, bir kez daha söz veriyoruz.

Allah-u Teala ellerinizi, ellerimizi bırakmasın.
Amin, velhamdülillahi rabbil alemin.

1 Aralık 2008 Pazartesi