fatih kısaparmak balon baskılı balon Haddinizi bilin.(Devlet Bahceli) - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haddinizi bilin.(Devlet Bahceli)

Türkistan
04-17-2009, 16:09
Allah Allah Allah Alllah kim tutar sizi
yorumlarada bak sen hepsini bir küfeye koysan dibi gözükür.
Adam gibi bir tane yorum yok.mantık yok şuur yok yok yok yo k.
Devlet bahceli şöyle böyle.Giderse şöyle gitmezse böyle.erimenin verdiği kompleks sonucu eriyik sözler.
Her zaman % 11 kemik oyu olan MHP.Bir gün sizide anavatan gibi görürüz.
Şu ana kadar Başbuğun döneminde bile olmayan 150 milletvekili çıkarmış olan sayın Devlet Bahceli'ye söz söylemek sizin haddiniz değildir .Önce haddinizi bilin bundan sonraki ilk genel seçimde en az bir o kadar daha milletvekili çıkaracak olan MHP nin önünde saygıyla durun çünkü sizin ne olacağınız meçhul .Eriyosunuz siz gün geçtikce eriyosunuz.O erimenin verdiği eziklik ve endişeyle ne söylediğinizi bile bilmiyosunuz.
Bu Millet belediye yönetme tecrübesi olmayan MHP'ye şu ana kadar almadığı en fazla belediyeyi onu layık gördü.Bu bir tecrübe olacaktır.bu tecrübe bundan sonraki MHP iktidarının başlangıcıdır.MHP üzerinde ve Bahceli üzerinde oynanan oyunlar bizim iyi yolda olduğumuzun göstergesidir.Bu bizi dahada hırslandırıyor.Evet Ülkücü gençlik şu anda baltalarını toprağa gömmüştür.Bu Devlet bahcelinin iyi niyetinden Türkiyenin menfatı için yapılan bir harekettir.Ama şu iyi bilinmeliki herbirimiz balataları gömdüğümüz yeri onutmadık çok iyi biliyoruz.Şimdi muhalefet diye bu yazımıda silersiniz siz bakalım ne kadar dayanacaksınız.Eleştiriye açık forummu görelim bakalım.

sevdesu
04-17-2009, 16:16
ayyyy komikl bir vatandaş sitemizi ziyaret etmiş...... seninde dedigin gibi onların hepsi YORUM senin yorumun olduğu gibi onlarda BİZİM yorumumuz neden zoruna gitti canını mı acıttık????

Beritan
04-17-2009, 16:19
Şimdi muhalefet diye bu yazımıda silersiniz siz bakalım ne kadar dayanacaksınız.Eleştiriye açık forummu görelim bakalım.

emin ol bunu yakında görürsün..:)

Türkistan
04-17-2009, 16:20
ayyyy komikl bir vatandaş sitemizi ziyaret etmiş...... seninde dedigin gibi onların hepsi YORUM senin yorumun olduğu gibi onlarda BİZİM yorumumuz neden zoruna gitti canını mı acıttık????
Benim canım ne acısın bacım.sadece doğruları söylüyorum.görünen köy klavuz istemez .böyle saçma yorumlar yapacağınıza biraz gerçekleri görün.sonradan gördüğünüzde iş işten geçer.hürmetler bacım.

Necip Fazıl
04-17-2009, 16:21
Şimdi muhalefet diye bu yazımıda silersiniz siz bakalım ne kadar dayanacaksınız.Eleştiriye açık forummu görelim bakalım.

O zaman sende sus ve bekle... :evet:

Beritan
04-17-2009, 16:22
O zaman sende sus ve bekle... :evet:
bu nedemek şimdi..anlat yada aç bakalım biraz..

sevdesu
04-17-2009, 16:22
bizde gördüğümüzü söylüyoruz %40ın gördüğü mü dogru %15in mi ne dersin? bence bu konuya hiç gitmeyelim zararlı çıkarsın...
haaa bu arada o haddinizi bilin diye attığın başlık varya tam size göre iade ediyorum o lafı geri

Necip Fazıl
04-17-2009, 16:24
Benim canım ne acısın bacım.sadece doğruları söylüyorum.görünen köy klavuz istemez .böyle saçma yorumlar yapacağınıza biraz gerçekleri görün.sonradan gördüğünüzde iş işten geçer.hürmetler bacım.

Hangi gerçeklerden bahsediyorsunuz yaaa...

Siz değilmiydiniz bir krizi yönetemeyip de 3.5 senede seçime gitmek zorunda kalan... ;;)

Siz değilmiydiniz Apo'yu asmamak için idamı kaldıran...;;)

daha neyi tartışıyoruz yaaa... ???

Türkistan
04-17-2009, 16:24

Sanırım bayansın bacım isminden dolayı.eğer banlanmak gerçekleri söylemekten geçiyorsa o zaman dediğin olur.

Beritan
04-17-2009, 16:26
Sanırım bayansın bacım isminden dolayı.eğer banlanmak gerçekleri söylemekten geçiyorsa o zaman dediğin olur.
teşekkürler muhalefetsin ama bayan olduğumu anlayan nadir üyelerdensin..;1:w:
ama benim demek istediğim bekle ver gör...
ben doğruları söylemekten sıft banlanma korkusu yaşayancak bi kişi değilim..ne olursa olsun kendi doğrunu söylemelisin
herkesin kendi doğrusu vardır ama sınırı aşmadan...;;)

Necip Fazıl
04-17-2009, 16:26
bu nedemek şimdi..anlat yada aç bakalım biraz..

Şu demek konu kapatılacaksa zaten kapatılır ve kapatılacaksa da muhalefet olduğu için değil saygısızlık varsa kapatılır... eğer varsa tabi... kimsenin konusu keyfi yere kapatılmaz burada rahat olun...

sevdesu
04-17-2009, 16:27
töbe töbeeeeee........ biz burda kimlere tahammül ediyoruz bi bilsen... sana mı etmiycez... düşüncelerinde sınırı aşmadığız sürece özgür olabilecegin bir platform burası..... ama şunu bil ben gazide okuyorum oraların ülkücüleri bile devlet bahçeliden nefret ediyor ;)

Beritan
Şu demek konu kapatılacaksa zaten kapatılır ve kapatılacaksa da muhalefet olduğu için değil saygısızlık varsa kapatılır... eğer varsa tabi... kimsenin konusu keyfi yere kapatılmaz burada rahat olun...
bunu banamı anlatıyorsun...:hmm
O zaman sus ve bekle demek çok itici...
ben bu forumu senden iyi biliyorum bu yönden hiç şüphen olmasın..:karizmatik:

FarukARSLAN.

Bu ne diyor Allah aşkına ya..

Türkistan
04-17-2009, 16:29
Hangi gerçeklerden bahsediyorsunuz yaaa...

Siz değilmiydiniz bir krizi yönetemeyip de 3.5 senede seçime gitmek zorunda kalan... ;;)

Siz değilmiydiniz Apo'yu asmamak için idamı kaldıran...;;)

daha neyi tartışıyoruz yaaa... ???

İşte meşhur basma kalıp sözler.Şimdi durum güllük gülistanlık ya.on milyon işsiz sokakta dümbelek çalıyor.akşam evine ekmek getiremiyor.utancından gece yarısı evine giriyor.ne kadar güzel ortalık değilmi.Sen o asamayanlara bak bakalım daha kimler var.350 milletvekiliniz var 350 kuruşlıuk iş yapamadınız.başbakanınızın işi sağa sola dayılanmak baş ka bir şey yok.350 milletvekiliniz var assannız ya siz niye asamıyosunuz.

Beritan
04-17-2009, 16:29
yavv sizde benim yazdığım mesajlara karşı bi meil var ne yazarsam yazim bu kesin kötü yazmıştır diye okuyorsunuz...
bekliyip görücez senin davranışlarına göre demek isredim ama ...siz ne anlarsanız anlayın öff

sevdesu
04-17-2009, 16:31
İşte meşhur basma kalıp sözler.Şimdi durum güllük gülistanlık ya.on milyon işsiz sokakta dümbelek çalıyor.akşam evine ekmek getiremiyor.utancından gece yarısı evine giriyor.ne kadar güzel ortalık değilmi.Sen o asamayanlara bak bakalım daha kimler var.350 milletvekiliniz var 350 kuruşlıuk iş yapamadınız.başbakanınızın işi sağa sola dayılanmak baş ka bir şey yok.350 milletvekiliniz var assannız ya siz niye asamıyosunuz.
sizin zamanınızda da ekmek kuyrukları yağ kuyrukları vb kuyruklar vardı hatırlatırım agır ol bence batıyorsun.....

Türkistan
04-17-2009, 16:32
teşekkürler muhalefetsin ama bayan olduğumu anlayan nadir üyelerdensin..;1:w:
ama benim demek istediğim bekle ver gör...
ben doğruları söylemekten sıft banlanma korkusu yaşayancak bi kişi değilim..ne olursa olsun kendi doğrunu söylemelisin
herkesin kendi doğrusu vardır ama sınırı aşmadan...;;)
o zaman bu işin sırrını söyle bizde bilelim kardeş. doğrular söylenince banlanılıyorda.

Necip Fazıl
04-17-2009, 16:32
yavv sizde benim yazdığım mesajlara karşı bi meil var ne yazarsam yazim bu kesin kötü yazmıştır diye okuyorsunuz...
bekliyip görücez senin davranışlarına göre demek isredim ama ...siz ne anlarsanız anlayın öff

Şimdi söylediklerinle orada ima etmeye çalıştıkların arasında dağlar kadar fark var...

FarukARSLAN.
04-17-2009, 16:34
Devlet bahceli şöyle böyle.Giderse şöyle gitmezse böyle.erimenin verdiği kompleks sonucu eriyik sözler.
Şu ana kadar Başbuğun döneminde bile olmayan 150 milletvekili çıkarmış olan sayın Devlet Bahceli'ye söz söylemek sizin haddiniz değildir .Önce haddinizi bilin bundan sonraki ilk genel seçimde en az bir o kadar daha milletvekili çıkaracak olan MHP nin önünde saygıyla durun çünkü sizin ne olacağınız meçhul .Eriyosunuz siz gün geçtikce eriyosunuz.O erimenin verdiği eziklik ve endişeyle ne söylediğinizi bile bilmiyosunuz.
Bu Millet belediye yönetme tecrübesi olmayan MHP'ye şu ana kadar almadığı en fazla belediyeyi onu layık gördü.Bu bir tecrübe olacaktır.bu tecrübe bundan sonraki MHP iktidarının başlangıcıdır.MHP üzerinde ve Bahceli üzerinde oynanan oyunlar bizim iyi yolda olduğumuzun göstergesidir.Bu bizi dahada hırslandırıyor.Evet Ülkücü gençlik şu anda baltalarını toprağa gömmüştür.Bu Devlet bahcelinin iyi niyetinden Türkiyenin menfatı için yapılan bir harekettir.Ama şu iyi bilinmeliki herbirimiz balataları gömdüğümüz yeri onutmadık çok iyi biliyoruz.Şimdi muhalefet diye bu yazımıda silersiniz siz bakalım ne kadar dayanacaksınız.Eleştiriye açık forummu görelim bakalım.

Siz bu başlığı neden açtınız?..
Ne yönden haddimizi bileceğiz?..

CHP'nin kanka partisi olmuşsunuz Başbuğun milletvekili sayısından daha çok milletvekili çıkarmışlar.. İyi de Başbuğ CHP ile aynı yatağa baş koymazdı ki..
Solu sağı bakın biz birleştirdik öyle kudretli bir partimiz var ki...

Devlet Bahceli'ye söz söylemek sizin haddiniz değildir .Önce haddinizi bilin bundan sonraki ilk genel seçimde en az bir o kadar daha milletvekili çıkaracak olan MHP nin önünde saygıyla durun

Siz istediğiniz kadar söylenin durun, atıp tutmak size serbest bizim bir şey haddimize değil..
O nasıl oluyor?

OH NE GÜZEL İSTANBUL...

Bu Millet belediye yönetme tecrübesi olmayan MHP'ye şu ana kadar almadığı en fazla belediyeyi onu layık gördü

(:
MHPnin olmayan tecrübesi sadece belediyecilikte değil, ülke yönetiminde de beceriksiz.
Gördük bunu.

Denendiniz geçtiniz gittiniz. Tek dayanağınız diğer muhalefetler gibi "eriyorsunuz" lafları..
İyi de erimiş bitmiş biri nasıl kalkıp "eriyorsunuz" diyor anlamadım..
E erimek bitmek demek ise sen zaten tükenmiş son kullanma tarihin de geçmiş olmuyor mu?..
Komik be..

Beritan
04-17-2009, 16:36
o zaman bu işin sırrını söyle bizde bilelim kardeş. doğrular söylenince banlanılıyorda.
hakaret etme demek istedim..
yada naparsanız yapın beni kimse ilgilendirmiyor..
hadi kapışın..

Türkistan
04-17-2009, 16:36
töbe töbeeeeee........ biz burda kimlere tahammül ediyoruz bi bilsen... sana mı etmiycez... düşüncelerinde sınırı aşmadığız sürece özgür olabilecegin bir platform burası..... ama şunu bil ben gazide okuyorum oraların ülkücüleri bile devlet bahçeliden nefret ediyor ;)
Kardeş madem nefret ediyorda bu oylar nerden geliyor.Develt bahcelinin beğenmediğimiz tarafı bizedir size ne oluyo daha iyisi gelsin dersen senin zararına olmazmı .dondurulmuş olan milliyetci oylar geri geldiğinde sizin haliniz nicedir düşündünmü hep 38 demi kalacağınızı zannediyorsunuz.eriyosunuz bacım eriyosunuz siz.

Necip Fazıl
04-17-2009, 16:39
Kardeş madem nefret ediyorda bu oylar nerden geliyor.Develt bahcelinin beğenmediğimiz tarafı bizedir size ne oluyo daha iyisi gelsin dersen senin zararına olmazmı .dondurulmuş olan milliyetci oylar geri geldiğinde sizin haliniz nicedir düşündünmü hep 38 demi kalacağınızı zannediyorsunuz.eriyosunuz bacım eriyosunuz siz.

AK PARTİ'nin de beğenmediğimiz tarafı bizedir o zaman size noluyor... ;;)

sevdesu
04-17-2009, 16:40
ayyy hiç gülecegim yoktu :) koptum şimdi tutmayın gülcem neymiş o dondurulmuş olan milliyetçi oyları... madem öyleydi belediye seçimlerinde de olduğunuz yerde kaldınız o zman oylar bahçeliye verilmiyordu dimi? yanlış mıyım? partiye degil adaya veriliyordu :D hayal aleminde olmak nası bişey merak ediyorum... tüm hayallerimize ulaştıgımız için hiç sizin gibi devamlı hüsrana uğrayıp hayal kırıklıgı yaşayıp ardından hayal kurmaya başlamadık... Allah aşkına anlatsana bu hayal gücünün kaynagı nereden geliyor :D

Ruh-i zar
04-17-2009, 16:42

Eriyorsunuz...
Mhpliler bu lafı sarfettiklerinde sadece utanç duyuyorum...

Başkalarının eridirini görüyosunuz ama kendinizinkini görmüyosunuz...
Devlet Bahçeli ki Ozan Arifi kendine küstürecek adam(:
Benim ailemdeki hemen hemen herkez ülkücüdür(Mhp'li değil(: )...
Malum dönemlerde senelerce içeri girip davası uğruna işkencelerle yatacak kadar...
İşkencelerin izini suratında ki yanıkla senelerce utanmadan taşıyacak kadar...(Amcam)
Devlet Bahçeli ki böyle insanları kendine küstüren adam...
Sırf bazı düşünceleri ters düştü diye böyle insanların karşısında onlara hakaret edecen,
Sırf fikirleri ters düştü diye yüzünde ki izi gördüğü nasıl olduğunu bildiği halde vatan haini ilan edecen adam..(:
Küstürüpte ortada ülkücüyüm diye dolaşacak adam...
Acaba onların çektiğinin onların yaptığının kaçta kaçını yaptı o?

Mevkiden başka bir şey düşündüğünede inanmıyorum..

Savunulacak bi tarafını bulamıyorum...
Yok çünkü!

İnsanlar Mhp'ye oy veriyolarsa ortada ki kargaşadan bocalamadan dolayı veriyolar...
Başka bi açıklaması yok...

Türkistan
04-17-2009, 16:47
Siz bu başlığı neden açtınız?..
Ne yönden haddimizi bileceğiz?..

CHP'nin kanka partisi olmuşsunuz Başbuğun milletvekili sayısından daha çok milletvekili çıkarmışlar.. İyi de Başbuğ CHP ile aynı yatağa baş koymazdı ki..
Solu sağı bakın biz birleştirdik öyle kudretli bir partimiz var ki...

Siz istediğiniz kadar söylenin durun, atıp tutmak size serbest bizim bir şey haddimize değil..
O nasıl oluyor?

OH NE GÜZEL İSTANBUL...

(:
MHPnin olmayan tecrübesi sadece belediyecilikte değil, ülke yönetiminde de beceriksiz.
Gördük bunu.

Denendiniz geçtiniz gittiniz. Tek dayanağınız diğer muhalefetler gibi "eriyorsunuz" lafları..
İyi de erimiş bitmiş biri nasıl kalkıp "eriyorsunuz" diyor anlamadım..
E erimek bitmek demek ise sen zaten tükenmiş son kullanma tarihin de geçmiş olmuyor mu?..
Komik be..
kardeşim MHP bu ülkenin gerçeğidir.Ülkemiz milliyetci oyların her zaman olduğu bir ülkedir.sen gidersin bu gün 38 alırsın ama yarın bir gün her an 0,8 alabilirsin bunun örneklerini gördük.ama MHP öyle değildir.bir çok badirelerden geçmiştir ama her zaman yerini almıştır.evet doğrudur bir dönem sarı kart aldık seçmenden ama şimdi yeniden barışıyoruz.bunun ispatı ise son yerel seçimlerdir.%5 yerel seçim oyu olan MHP oyunu 3 e katlamıştır.Bu Milletimizin bize ilerde seni yeniden iktidarda görmek istediğimiz mesajıdır.Çatlasanızda bu böyle .istediğinzi gibi atın tutun .meydan sizin nasılsa .çok konuştumu bir tık.tamam.ama MHP üzerinde oynanan oyunların hepsini biz bozmasını biliriz .MHP yi yıpratmaya kimseniz gücü yetmez.Bir kaç sahte ülkücülerin demesiyle MHP nin kılı bile kopmaz. yıkılmaz kale MHP nin iktidarı yakındır .

Tarantula_
04-17-2009, 16:49

Dokandı galiba :w::w::w:

Türkistan
04-17-2009, 16:51
Eriyorsunuz...
Mhpliler bu lafı sarfettiklerinde sadece utanç duyuyorum...

Başkalarının eridirini görüyosunuz ama kendinizinkini görmüyosunuz...
Devlet Bahçeli ki Ozan Arifi kendine küstürecek adam(:
Benim ailemdeki hemen hemen herkez ülkücüdür(Mhp'li değil(: )...
Malum dönemlerde senelerce içeri girip davası uğruna işkencelerle yatacak kadar...
İşkencelerin izini suratında ki yanıkla senelerce utanmadan taşıyacak kadar...(Amcam)
Devlet Bahçeli ki böyle insanları kendine küstüren adam...
Sırf bazı düşünceleri ters düştü diye böyle insanların karşısında onlara hakaret edecen,
Sırf fikirleri ters düştü diye yüzünde ki izi gördüğü nasıl olduğunu bildiği halde vatan haini ilan edecen adam..(:
Küstürüpte ortada ülkücüyüm diye dolaşacak adam...
Acaba onların çektiğinin onların yaptığının kaçta kaçını yaptı o?

Mevkiden başka bir şey düşündüğünede inanmıyorum..

Savunulacak bi tarafını bulamıyorum...
Yok çünkü!

İnsanlar Mhp'ye oy veriyolarsa ortada ki kargaşadan bocalamadan dolayı veriyolar...
Başka bi açıklaması yok...
Onun içinmi sayın Devlet Bahceli lideri olduğu partiyi 150 milletvekili çıkarıp ikinci parti yaptı.Ve ondan sonra onun içinmi o kadar yıpratılmasına rağmen yeniden meclise girdi.Mezarlıktan geçerken ıslık çalmayın.MHP her zaman sizin korkulu rüyanız.Eriyen siz gelişen biziz .zaman gelince bunu göreceksiniz.Ne kadar boş konuşanlar var yahu.

Feride
04-17-2009, 16:54
evet siz çok uzun zamandan beri gelişme içerisindesiniz.. ama ne zaman bu gelişim evresini tamamlayacaksınız çok merak ediyorum mhp li kardeşim..

Tarantula_
04-17-2009, 16:54

Kürsüye çıkıp oradan bişe olmuş gibi bağırmakla ( böğürmek) olmaz işler. Hesap sormazsam namerdim diyor.

Devletin açılımlarına dil uzatan sayın Bahçeli zamanında bakin nelere imza atmış:

http://img230.yukle.tc/images/6135SDC10379.JPG (http://www.yukle.tc)

Türkistan
04-17-2009, 16:56
sizin zamanınızda da ekmek kuyrukları yağ kuyrukları vb kuyruklar vardı hatırlatırım agır ol bence batıyorsun.....
o zaman deprem olmuştu milyarlarca dolar zarar etmiştik.binlerce vatandaşımız ölmüştü.o dönemde siz iktidar olsaydınız daha beter olurdu Türkiye.Solcu olmasına rağmaen Dünyanın sayılı ekonomistlerinden birini getirdi hükümet ve başarılı oldu .kaymağınıda siz yediniz.boşuna hava satmayın burda .Ama o kredi de bitti .görelim bakalım ne yapacaksınız şimdi.Kurtarın en iyi şekilde Türkiyeyi krizden.Kemal dervişi getirin isterseniz.;;)

viraneyim_55
04-17-2009, 16:59
yav guzel kardesim elbette bir baslangicin sonu olacak ama onemli olan bayragi devralcak olandir eminim o siz olmayacaksiniz menderes birakti ozal aldi o birakti erdogan aldi biliyorum ki bu devir teslim sizlere nasip olmaz
ha su da buyuk olanlar uzun surede eririr ssiz buyuk bile olamadiniz sizin teskilatlariniz ancak sokaklarda cek senet isi yapar kusura bakma kardesim
hakkin yanindayiz diyosunuz eyvallah ortak kararla turban serbest olsun diyosunuz cok guzel eyvallah yapici yol izliyosunuz lakin olay mahkeme boyutuna gelince ilk satan sizlersiniz
mhp benim kanaatimce sag gorunumlu bir sol partidir
benim sevdigim gercek milliyetci parti bbp dir
sayin muhsin beyle yuzlesemmedi mhp yoksa ayrilip yeni bir parti kurmazdi
bu ayni rp ile akp gibiydi
lakin o kadar baskici bir siyasetniz varki halkin bir an bile bbp ye sempati duymasini istemediniz ve bunu engellediniz

Ruh-i zar
04-17-2009, 17:00
Onun içinmi sayın Devlet Bahceli lideri olduğu partiyi 150 milletvekili çıkarıp ikinci parti yaptı.Ve ondan sonra onun içinmi o kadar yıpratılmasına rağmen yeniden meclise girdi.Mezarlıktan geçerk enıslık çalmayın.MHP her zaman sizin korkulu rüyanız.Eriyen siz gelişen biziz .zaman gelince bunu göreceksiniz.Ne kadar boş konuşanlar var yahu.

Siz kim ?(:
Korkulu rüyamız olacakmış pehh (:
Biz kimlerden korkmadık onlardan mı korkcaz?
Boş boş laflar edip ortada kabadayı gibi dolaşıp zerre iş yapamayan adamlardan mı korkucaz?
Ben ne Akp'liyim ne de Mhp'li hiç bi partiden hiç bi liderden hazzetmiyorum...
Ortada bu kadar yalan dolan dönerken kimsenin söylediğine de inanmam...

Mhp'nin okadar milletvekili çıkartmasında Devlet Bahçelinin zerre kadar emeği olduğunu sanmıyorum...
Ortada ki kargaşadan dönen dümenlerden aklı karıştı insanların,
Oy verdilerse çoğunun tek sebebi bu (:
Mhp hep bi kenarda durur ama alternatif olarak(:
Babam hep der Mhp'nin o meclise girmesi lazım,
Ama asla iktidar olarak girmemeli diye...
Haklı...
Girmeli ama başında Bahçeli varken değil..
Neyse gidecek zaten (:

Benim ocak başkanlığı yapan amcam bile Akp'ye oy verdi ya (:
Daha kendi içlerinde ki adamları inandıramamışlar samimiyetlerine (:

Türkistan
04-17-2009, 17:00
Kürsüye çıkıp oradan bişe olmuş gibi bağırmakla ( böğürmek) olmaz işler. Hesap sormazsam namerdim diyor.

Devletin açılımlarına dil uzatan sayın Bahçeli zamanında bakin nelere imza atmış:

http://img230.yukle.tc/images/6135SDC10379.JPG (http://www.yukle.tc)
Ya kardeşim bırak hep ayni terane .başka bildiğiniz yok .bak bakalım orda senin büyüklerinin imzasıda varmı.Anlamıyorsan otur aşağıya.ıslık çalmaya devam et.Kimsenin MHP yi yıpratmaya gücü yetmez.Senin iktidarın bitince başbakanının kaç tane vukatı çıkacak hep birlikte beraber sayarız.Yiğitse kaldırsın dokunulmazlığı bakalım.

Tarantula_
04-17-2009, 17:03
Ya kardeşim bırak hep ayni terane .başka bildiğiniz yok .bak bakalım orda senin büyüklerinin imzasıda varmı.Anlamıyorsan otur aşağıya.ıslık çalmaya devam et.Kimsenin MHP yi yıpratmaya gücü yetmez.Senin iktidarın bitince başbakanının kaç tane vukatı çıkacak hep birlikte beraber sayarız.Yiğitse kaldırsın dokunulmazlığı bakalım.

şu korumasız gezsin dokunulmazlığı kaldırsın ayaklarına bitiyorum ya :D koskoca Türkiye Başbakanı korumasız gezcekmiş :D acaba siz gelince kaldıracakmısınız madem bu kadar size dokunuyor zamanında neden kaldırmadınız...

Türkistan
04-17-2009, 17:04
Siz kim ?(:
Korkulu rüyamız olacakmış pehh (:
Biz kimlerden korkmadık onlardan mı korkcaz?
Boş boş laflar edip ortada kabadayı gibi dolaşıp zerre iş yapamayan adamlardan mı korkucaz?
Ben ne Akp'liyim ne de Mhp'li hiç bi partiden hiç bi liderden hazzetmiyorum...
Ortada bu kadar yalan dolan dönerken kimsenin söylediğine de inanmam...

Mhp'nin okadar milletvekili çıkartmasında Devlet Bahçelinin zerre kadar emeği olduğunu sanmıyorum...
Ortada ki kargaşadan dönen dümenlerden aklı karıştı insanların,
Oy verdilerse çoğunun tek sebebi bu (:
Mhp hep bi kenarda durur ama alternatif olarak(:
Babam hep der Mhp'nin o meclise girmesi lazım,
Ama asla iktidar olarak girmemeli diye...
Haklı...
Girmeli ama başında Bahçeli varken değil..
Neyse gidecek zaten (:

Benim ocak başkanlığı yapan amcam bile Akp'ye oy verdi ya (:
Daha kendi içlerinde ki adamları inandıramamışlar samimiyetlerine (:
Tabi tabi baban diyorsa doğrudur .ne de olsa büyük adam her şeyi bilür.Aynen şimdiki devletlüler gibi.Hep ayni terane Ben aslında MHP liyim ama Devlet bahceli olduğu için ıı:V.
ama ne hikmetse satürnlüler bize yetiyor canım.onların oyları yeter;ı:

Ruh-i zar
04-17-2009, 17:05
Tabi tabi baban diyorsa doğrudur .ne de olsa büyük adam her şeyi bilür.Aynen şimdiki devletlüler gibi.Hep ayni terane Ben aslında MHP liyim ama Devlet bahceli olduğu için ıı:V.
ama ne hikmetse satürnlüler bize yetiyor canım.onların oyları yeter;ı:

Ben aslında Mhp'liyim demedim ki hiç(:
Hiç birinden hazzetmiyorum dedim...
Nasıl okuyosunuz siz?(:

Türkistan
04-17-2009, 17:08
şu korumasız gezsin dokunulmazlığı kaldırsın ayaklarına bitiyorum ya :D koskoca Türkiye Başbakanı korumasız gezcekmiş :D acaba siz gelince kaldıracakmısınız madem bu kadar size dokunuyor zamanında neden kaldırmadınız...
Bak bak bak hele diyenede bak.350 milletvekilin var karıncaların yuvasını bile meclisde genelge verip değiştirebilirsiniz.Yapsanıza ya hadi sıkımı yapın hadi bakalım.İdam edin apo soysuzunu.hadi yapın MHP desteklemeze ve ben de o MHP ye burada ağzıma geleni söylemezsem namerdim.asın kesin hadi bağırmak dayılanmakla olmuyo.hoş sonuda gelmiyor ya.Hadi efendiler yapın istediğinizi.Devletlü sizsiniz.Ama fazla ileri gidipte ermeni köpeklerin sınırını açmayın.:@

Tarantula_
04-17-2009, 17:10
Bak bak bak hele diyenede bak.350 milletvekilin var karıncaların yuvasını bile meclisde genelge verip değiştirebilirsiniz.Yapsanıza ya hadi sıkımı yapın hadi bakalım.İdam edin apo soysuzunu.hadi yapın MHP desteklemeze ve ben de o MHP ye burada ağzıma geleni söylemezsem namerdim.asın kesin hadi bağırmak dayılanmakla olmuyo.hoş sonuda gelmiyor ya.Hadi efendiler yapın istediğinizi.Devletlü sizsiniz.Ama fazla ileri gidipte ermeni köpeklerin sınırını açmayın.:@

:D:D işte bu kadar düşünebiliyorsunuz kardeşim ne diyeyim aponun yakalandığı günün yıl dönümlerinde oratalığı karıştıran hainler acaba öldürüldüğü gün nelere yapacaktır avrupa üzerimize çullanacaktır lütfen anlamadığınız konular hakkında kulaktan dolma sözlerle yorum yapmayınız herhalde başımızdakiler bu durumu değerlendirip en doğru kararı veriyorlardır...

Türkistan
04-17-2009, 17:15
yav guzel kardesim elbette bir baslangicin sonu olacak ama onemli olan bayragi devralcak olandir eminim o siz olmayacaksiniz menderes birakti ozal aldi o birakti erdogan aldi biliyorum ki bu devir teslim sizlere nasip olmaz
ha su da buyuk olanlar uzun surede eririr ssiz buyuk bile olamadiniz sizin teskilatlariniz ancak sokaklarda cek senet isi yapar kusura bakma kardesim
hakkin yanindayiz diyosunuz eyvallah ortak kararla turban serbest olsun diyosunuz cok guzel eyvallah yapici yol izliyosunuz lakin olay mahkeme boyutuna gelince ilk satan sizlersiniz
mhp benim kanaatimce sag gorunumlu bir sol partidir
benim sevdigim gercek milliyetci parti bbp dir
sayin muhsin beyle yuzlesemmedi mhp yoksa ayrilip yeni bir parti kurmazdi
bu ayni rp ile akp gibiydi
lakin o kadar baskici bir siyasetniz varki halkin bir an bile bbp ye sempati duymasini istemediniz ve bunu engellediniz
Muhsin yazıcıoğlu bizimde reisimizdir.Allah ona rahmet etsin.mekanı cennet olsun reisin.ama şunu unutmayınki biz ayni evin iki kardeşiyiz.fakt onlar bu evden ayrıldı .ama bu ayrılık geçicidir.bir gün geleck gene aynı çatı altında davamızı sürdüreceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın.alpern ve ülkücüler birleşecek ve milliyetci davamıza kaldığımız baba ocağından daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz.bizi birbirimize düşürmek isteyenlerin oyununu her zaman bozmasını bildik ve gene bozacağız.kimse heveslenmesin boşuna.:cool:

Özgür Çağrı
04-17-2009, 17:16
Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkede iktidar olacak en son partilerden biridir .

Çünkü mhp etnik Türk milliyetçisi bir partidir ve hiç bir zaman toplum partisi olamayacaktır.

Çünkü TC onlarca etnik unsur hep birarada yaşamaktadır . Mhp insanları bölen ve insanları asimile etmeye çalışan bir zihniyetin ürünüdür

Bu yüzden Mhp nin iktidar olması İMKANSIZ dır !

Günümüzde ülkücü hareket vahim bir noktadadır . Benim babamda 70 lerde ülkücüydü fakat mhp nin şoven Atatürk milliyetçisi çizgisine kaydığını görünce safını değiştirdi..

Günümüz ülkücülüğü parayla satın alınabilir . Günümüz ülkücüleri ucuz vatanseverlik örneğini en iyi şekilde sergilemektedirler

Şöyleki

Kürdistan lafını ağzına almayan ve bunu söyleyenleri bölücü hain ilan eden Ülkücü hareket

Kürdistanın başkenti Erbili inşaa etmekte geri kalmıyorlar. Kürdistanı Ülkücüler kuruyor !

Erbildeki Türk firmaların %75 i ülkücü kişilerin elindedir ! Evet bu örnekte görüldüğü gibi ülkücülerin vatanseverliği para ile satın alınabilir

ama

AK ELÇİLERİN VATANSEVERLİĞİ PARA İLE SATIN ALINAMAZ !!

Selamunaleykum

Türkistan
04-17-2009, 17:20
ruhi zar bu arada babana söyle MHP yi yakında bu ülkenin başında görmeyi yavaş yavaş alıştırma yapmaya başlasın.zorluk çekmesin sonra

Tarantula_
04-17-2009, 17:21
Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkede iktidar olacak en son partilerden biridir .

Çünkü mhp etnik Türk milliyetçisi bir partidir ve hiç bir zaman toplum partisi olamayacaktır.

Çünkü TC onlarca etnik unsur hep birarada yaşamaktadır . Mhp insanları bölen ve insanları asimile etmeye çalışan bir zihniyetin ürünüdür

Günümüzde ülkücü hareket vahim bir noktadadır . Benim babamda 70 lerde ülkücüydü fakat mhp nin şoven Atatürk milliyetçisi çizgisine kaydığını görünce safını değiştirdi..

Günümüz ülkücülüğü parayla satın alınabilir . Günümüz ülkücüleri ucuz vatanseverlik örneğini en iyi şekilde sergilemektedirler

Şöyleki

Kürdistan lafını ağzına almayan ve bunu söyleyenleri bölücü hain ilan eden Ülkücü hareket

Kürdistanın başkenti Erbili inşaa etmekte geri kalmıyorlar. Kürdistanı Ülkücüler kuruyor !

Erbildeki Türk firmaların %75 i ülkücü kişilerin elindedir ! Evet bu örnekte görüldüğü gibi ülkücülerin vatanseverliği para ile satın alınabilir

ama

Selamunaleykum

Haklısın...

Zamanında Ülkücülük Vatanını seven, Atasını seven ''TÜRK''ler tarafından temsil edilmekteydi ama sonradan ne olduysa oldu etnik siyasete başlayınca...

Tarantula_
04-17-2009, 17:23
ruhi zar bu arada babana söyle MHP yi yakında bu ülkenin başında görmeyi yavaş yavaş alıştırma yapmaya başlasın.zorluk çekmesin sonra

Buna gülünür. Ne yapacaksınız mafya teşkilatınızla zorla oymu alacaksınız... ;ı: :hihi2:

viraneyim_55
04-17-2009, 17:24
TURKIYE DE BAZILARI BAZI PARTILER SIVIL TOPLUM ORGUTLERI SUNU ANLAMALI BIZI DINIMIZDEN KULTURUMUZDEN OSMANLIDAN KOPMUS BIR MILLET DEGILIZ BU RUHA EN YAKIN KIMSE BIZIM BASIMIZIN TACIDIR SIMDI HERKES BU DEGERLERE ESASLANARAK TARAFTARI OLDUGU BIRIMLERI BIR GOZDEN GECIRSIN
AMA BUNU YAPARKEN BAZI YENILIKLERI BIR KENARA KOYACAKSINIZ TEK PARTI DONEMINDE YAPILAN HICBIR YENILIK DEMOKRATIK DEGILDIR
SIMDI DUSUNUN INSAN HAKLARINI EN COK HANGI HUKUMET SAGLADI
BASORTUYE EN COK HANGI HUKUMET SAHIP CIKTII
DUSUNUN BU GUNE KADAR DUNYADA HERKESIN GOZLERI ONUNDE OLAN MUSLUMAN KATLIAMINA HANGI HUKUMET BIR DIK DURUS SERGILEDI
EKONOMIK ALANDA HANGI HUKUMET ZAMANINDA AVRUPA NIN ALTINCI BUYUK EKONOMISI OLDUK YOKSA OLDUK TA BEN MI BILMIYORUM ELBETTE EKSIKLER VAR
AMA BUNUN BUTUN SORUMLUSU CAHILCESINE BU GELISIMLERE KARSI DURANLARINDIR
EVET BUTUN IYILER OLDURULDU AMA HER ZAMAN YERINI BIR IYI ALDI BU ADAMA ALLAH IN IZNIYLE HICBIR SEY OLMAYACAK BU BAYRAK ASLA ASAGIYA INMEYECEK
BU MEMLEKET CAGDAS ATATURKCU OLDUGUNU SOYLEYEN HUKUMETLERI DE GORDU FASISTLERI DE GORDU BIRILERI AYRIMCI OLDU MASA OLDU BIRILERI EZAN IMIZI TURKCE OKUTTU CANLARI CEHENNEME ALLAH ONLARA IKTIDAR YUZU GOSTERMEYECEK INSAALLAH

Ruh-i zar
04-17-2009, 17:25

(:

Babama bunu söylesem epey güler heralde(:
Nasıl alışırız Mhp iktidar olursa=/
Çok düşünüyosunuz onları(:
Ama endişeye gerek yok dimi?
Olmayacak duaya amin demek sizin ki(:

Madem kendinden bu kadar eminsin,
Neden insanların yaptığı yorumlar zoruna gidiyo?
Gül geç(:
Neden bu çığırtkanlık(!)

Türkistan
04-17-2009, 17:26

Şöyleki

ama

Selamunaleykum
Tamam sen dediysen doğrudur.Behey cahil kardeşim daha iki dönem önceki seçimde ikinci parti oldu .hataları olmasydı ki kabul ediyorum bunu ,ondan sonraki dönemde iktidar bile olabilirdi..sen MHP yi ne zannediyorsun dtp yle karıştırdın galiba .bu ülke tarihde Türk'tür ve ebediyyen Türk kalacaktır.Bunu gerçekleştirecek olan partide MHP dir.Islık çalmaya devam akp lilerden ıslık şov.bu ıslık mezarlıktan geçerken çalınan ıslık gibi aynen.

Tarantula_
04-17-2009, 17:30
Tamam sen dediysen doğrudur.Behey cahil kardeşim daha iki dönem önceki seçimde ikinci parti oldu .hataları olmasydı ki kabul ediyorum bunu ,ondan sonraki dönemde iktidar bile olabilirdi..sen MHP yi ne zannediyorsun dtp yle karıştırdın galiba .bu ülke tarihde Türk'tür ve ebediyyen Türk kalacaktır.Bunu gerçekleştirecek olan partide MHP dir.Islık çalmaya devam akp lilerden ıslık şov.bu ıslık mezarlıktan geçerken çalınan ıslık gibi aynen.

Kim ezberletti bu sözleri sana :D:D:D

Ertuğrul ÖZGÜL
04-17-2009, 17:32

Arkadaşım devlet bahçeli hakkında başbuğ dediğiniz adamın kendi el yazısıyla yazdığı mektup var bu forumdada paylaşıldı. benim bildiğim çoğu mhpliler bile bahçeliyi sevmiyor sen hangi memlekette yaşıyorsun şaşılacak bir durum

Tarantula_
04-17-2009, 17:33
Arkadaşım devlet bahçeli hakkında başbuğ dediğiniz adamın kendi el yazısıyla yazdığı mektup var bu forumdada paylaşıldı. benim bildiğim çoğu mhpliler bile bahçeliyi sevmiyor sen hangi memlekette yaşıyorsun şaşılacak bir durum

Çok doğru benim tanıdığım çoğu MHP'li Bahçelinin gitmesini dört gözle bekliyor...

ATmaCA53
04-17-2009, 17:39
mhp saygı göstermiyoruz chp ile işbirliği yapanlar daha sonra bende ergenekonun avukatıyım diyenler biden biri değldir, bu nsıl milliyetçilik daha dün bunlar ile kavgalydınz çatışma içerisindeydniz bugün ise ergenekonun destekçilerinden oldular..

Türkistan
04-17-2009, 17:41
ARKADAŞIM SİZ ARTİSTMİSİNİZ YOKSA BENMİ ANLATAMIYORUM.BU İŞTE BİR TERSLİK VAR.Yahu Sayın Bahceliyi sevmeyen sizsiniz biz değil .bir de ülkücü ayağına yatıp sağda solda atıp tutan bir kaç tane çakal.Diğerleri evelallahın izniyle partimizin ve de sayın liderimizin etrafındayız.aldığımız oylar bunu ispat ediyor.ve gene Allahın izniyle önümüzdeki ilk genel seçimlerde çok çok daha güçlü olarak kendimizi göstereceğiz.kormayın sizide kardeş parti yaparız.ne de olsa fazla kalıcı değilsiniz .ama biz her zaman şerefli milliyetci oylarla bu ülkenin lokomotifi olmaya devam edeceğiz.Rahmetli başbuğumuz olsa idi o bile bu durumu takdir etmeden durmazdı.MHP doğru yoldadır ve ne yaptığını biliyor.Boşuna heveslenmeyin.MHP yi kimse yıpratamayacaktır.Allahtan başka kimsenin buna gücü yetmez.

Ertuğrul ÖZGÜL
04-17-2009, 17:42
mhp saygı göstermiyoruz chp ile işbirliği yapanlar daha sonra bende ergenekonun avukatıyım diyenler biden biri değldir, bu nsıl milliyetçilik daha dün bunlar ile kavgalydınz çatışma içerisindeydniz bugün ise ergenekonun destekçilerinden oldular..

sadece çatışma içinde olsalar birbirlerini öldürüyorlardı bunların yüzünden kardeş kardeşi verdu ve ülkeyi kaosa soktolar beraberce ama ya şimdi?

Tarantula_
04-17-2009, 17:43
ARKADAŞIM SİZ ARTİSTMİSİNİZ YOKSA BENMİ ANLATAMIYORUM.BU İŞTE BİR TERSLİK VAR.Yahu Sayın Bahceliyi sevmeyen sizsiniz biz değil .bir de ülkücü ayağına yatıp sağda solda atıp tutan bir kaç tane çakal.Diğerleri evelallahın izniyle partimizin ve de sayın liderimizin etrafındayız.aldığımız oylar bunu ispat ediyor.ve gene Allahın izniyle önümüzdeki ilk genel seçimlerde çok çok daha güçlü olarak kendimizi göstereceğiz.kormayın sizide kardeş parti yaparız.ne de olsa fazla kalıcı değilsiniz .ama biz her zaman şerefli milliyetci oylarla bu ülkenin lokomotifi olmaya devam edeceğiz.Rahmetli başbuğumuz olsa idi o bile bu durumu takdir etmeden durmazdı.MHP doğru yoldadır ve ne yaptığını biliyor.Boşuna heveslenmeyin.MHP yi kimse yıpratamayacaktır.Allahtan başka kimsenin buna gücü yetmez.

OooO seni özellikle göndermişler ki bu ezberlettikleri paragraflardan anlaşılıyor özel çalıştırmışlar seni...

Ertuğrul ÖZGÜL
04-17-2009, 17:45

YOK YOK SEN BAŞKA ALEMLERDE YAŞIYORSUN
benim tanıdığım ne kadar mhpli varsa hiç seveni yazarlar bile bunu açıkça söylüyor benim yada bizim kişisel görüşlerimizin dışın fazlaca söyleyen var

Özgür Çağrı
04-17-2009, 17:52
Beyler bırakın uğraşmayın AÇ TAVUK KENDİNİ BUĞDAY AMBARINDA SANIRMIŞ :D

bunlar iyi havaya girmiş havalarını millet alacak yine :) 22 temmuzdaki gibi

mhp ile saadet zaten sürekli tek başına iktidar oluyor

bir baykal yenilgiyi kabul ediyor :)

Ruh-i zar
04-17-2009, 17:54
Beyler=/

(:

Tarantula_
04-17-2009, 17:54
Beyler bırakın uğraşmayın AÇ TAVUK KENDİNİ BUĞDAY AMBARINDA SANIRMIŞ :D

bunlar iyi havaya girmiş havalarını millet alacak yine :) 22 temmuzdaki gibi

mhp ile saadet zaten sürekli tek başına iktidar oluyor

bir baykal yenilgiyi kabul ediyor :)

:D:D:D:D:D

Ne yapsın artık Baykal yenilgiye doydu be kardeşim ama bunlar doymamış anlaşılan xD

Türkistan
04-17-2009, 18:00
sadece çatışma içinde olsalar birbirlerini öldürüyorlardı bunların yüzünden kardeş kardeşi verdu ve ülkeyi kaosa soktolar beraberce ama ya şimdi?
Arkadaş senin bilgilerine doyum olmaz sen alimmişin yahu:karasız:
aslında burada neden banlanıldığını şimdi daha çok anlıyorum.
İnsan buraya geliyor bir şeyler yazıp paylaşmak için fakat daha sonra öyle ilginç yorumlar okuyorki kafayı yemek ne mümkün.delirirsinde banlanırsında.
Kardeşim size mi soracaz Bahçeliyi sevip sevmediğimizi.Bir kaç çakal hariç hepimiz onun çevresindeyiz.siz sevmeyin ama MHPli gibi davranıpda bahceli şöyle böyle demye hakkınız yok haddiniz hiç yok.severiz sevmeyiz o bize ait bir şey sizemi düştü yorumu.biz bbp yide severiz ama gider sonunda oyumuzu MHP ye atarız size ne.siz kendi erimenize bakın.
Peki diyelim MHP nin başına Devlet bahceliden daha iyi birisi geldi .Çok mu hoşunuza gidecek bayılacakmısınız.MHP nin oyları yükselince göbek mi atacaksınız.cevap verin
Allah Allah yahu.:kızdım:

Türkistan
04-17-2009, 18:05
bu günlük bu kadar .biz boş insan değiliz.birazda para kazanacağız.malum kriz belimizi büktü.bizi teğet geçmedi.
sonradan görüşmek üzere tekrar.Allaha emanet.

Necip Fazıl
04-17-2009, 18:08
:D:D:D:D:D

Ne yapsın artık Baykal yenilgiye doydu be kardeşim ama bunlar doymamış anlaşılan xD

By-kal yenilgiye doysaydı istifa ederdi yahuuu... :w: :D

Tarantula_
04-17-2009, 18:19
By-kal yenilgiye doysaydı istifa ederdi yahuuu... :w: :D

Deli inadı var o adamda :D ne kadar nereyi berbat edersem kâr dır diyor devleti berbat edemiyorum bari partiyi berbat edeyim diyor çöreklendi kaldı orda :D:D

emrecan_18
04-17-2009, 21:27
Sayın bahceli 3009 yılında iktidara gelir sen merak etme:D sizinkisi başbakanımın deyimiyle kafatası milliyetçiliği.ne güzelde söylemiş başbakanım

Ertuğrul ÖZGÜL
04-17-2009, 21:32
Arkadaş senin bilgilerine doyum olmaz sen alimmişin yahu:karasız:
aslında burada neden banlanıldığını şimdi daha çok anlıyorum.
İnsan buraya geliyor bir şeyler yazıp paylaşmak için fakat daha sonra öyle ilginç yorumlar okuyorki kafayı yemek ne mümkün.delirirsinde banlanırsında.
Kardeşim size mi soracaz Bahçeliyi sevip sevmediğimizi.Bir kaç çakal hariç hepimiz onun çevresindeyiz.siz sevmeyin ama MHPli gibi davranıpda bahceli şöyle böyle demye hakkınız yok haddiniz hiç yok.severiz sevmeyiz o bize ait bir şey sizemi düştü yorumu.biz bbp yide severiz ama gider sonunda oyumuzu MHP ye atarız size ne.siz kendi erimenize bakın.
Peki diyelim MHP nin başına Devlet bahceliden daha iyi birisi geldi .Çok mu hoşunuza gidecek bayılacakmısınız.MHP nin oyları yükselince göbek mi atacaksınız.cevap verin
Allah Allah yahu.:kızdım:

gerçekler senin gibilere kafayı yedirir ve çok normaldir

Yektâ-Ak
04-17-2009, 21:49
evet doğru başları değiştimi ne olur ya berbat bir hal alır heryer...bırakın böyle gitsin dua edelim hatta..git gide oylarını düşürüyorlar...Yeni birileri geldiğinde oy almalarından iyidir bu şahıslar..ben şuan mustafa sarıgülden korkuyorum...inşAllah bir genel başkanlığa geçmez....

Türkistan
06-22-2010, 19:10
evet doğru başları değiştimi ne olur ya berbat bir hal alır heryer...bırakın böyle gitsin dua edelim hatta..git gide oylarını düşürüyorlar...Yeni birileri geldiğinde oy almalarından iyidir bu şahıslar..ben şuan mustafa sarıgülden korkuyorum...inşAllah bir genel başkanlığa geçmez....
kimin oylarının düştüğünü anketler bağırıyor hocam.bu gün seçim olsa yazı göremeyeceğiniz kesin.MHP ise şu ana kadar olmayan bir yükselişte.bunlar korku çığlıkları olsa gerek.

Özgür Çağrı
06-22-2010, 19:14
Şu ülkede iktidar nasip olmayacak tek parti milliyetçi partilerdir. Çünkü Türkiye bol etnik kökenli bir ülkedir. Bahçeli başbakan olursa Türkiye büyük oranda bölünür. Kaos çıkar
Doğu bölgelerinde kesinlikle otoriteyi sağlayamaz
Hiç bir Kürt bahçeliye oy vermez verende halkına özüne ihanet etmiş demektir.

Türkistan
06-22-2010, 19:18
Şu ülkede iktidar nasip olmayacak tek parti milliyetçi partilerdir. Çünkü Türkiye bol etnik kökenli bir ülkedir. Bahçeli başbakan olursa Türkiye büyük oranda bölünür. Kaos çıkar
Doğu bölgelerinde kesinlikle otoriteyi sağlayamaz
Hiç bir Kürt bahçeliye oy vermez verende halkına özüne ihanet etmiş demektir.
sen neden bahsediyorsun.Türkiyenin % 20 si tam milliyetcidir. % 30 u meyillidir. bir o kadar da sempatizandır kafatscısı olmamak kaydıyla.senin kürdün kaç para yazar türkiye cumhuriyetini kuran bu ülke için savaşan Türklerdir.10 tane kürt çanakkalede savaştı diye memelektin sahibimi sandınız kendinizi hadi bakalım başka kapıya burda size ekmek yok.hadi kış kış.

unnamed
06-22-2010, 19:20
kimin oylarının düştüğünü anketler bağırıyor hocam.bu gün seçim olsa yazı göremeyeceğiniz kesin.MHP ise şu ana kadar olmayan bir yükselişte.bunlar korku çığlıkları olsa gerek.
ne(:
güldürme insanları...mhp yükseliştemi?
anasol-m deki gibi olursunuz yine...
insanları yiyecek bir lokma ekmeğe muhtaç bırakırsın...
aman Allah uzak etsin sizleri...

El Emin
06-22-2010, 19:24
sen neden bahsediyorsun.Türkiyenin % 20 si tam milliyetcidir. % 30 u meyillidir. bir o kadar da sempatizandır kafatscısı olmamak kaydıyla.senin kürdün kaç para yazar türkiye cumhuriyetini kuran bu ülke için savaşan Türklerdir.10 tane kürt çanakkalede savaştı diye memelektin sahibimi sandınız kendinizi hadi bakalım başka kapıya burda size ekmek yok.hadi kış kış.

Ülkenin Hepsi Mhp'limişte bizim haberimiz yokmuş desene....Önümüzdeki genel seçimlerde MHP tek başına iktidar olursa dansöz kıyafeti giyip mezdeke oynamazsam namerdim.Peki sen aynı şeyi söyleyebilecek misin?

unnamed
06-22-2010, 19:26
Ülkenin Hepsi Mhp'limişte bizim haberimiz yokmuş desene....Önümüzdeki genel seçimlerde MHP tek başına iktidar olursa dansöz kıyafeti giyip mezdeke oynamazsam namerdim.Peki sen aynı şeyi söyleyebilecek misin?
kardeş rodos a yüzsünler yeter(:

Türkistan
06-22-2010, 19:29
kafan bassın biraz MHP li olmak önemli değil yani partili olmak ben Milliyetcilikten bahsediyorum.

El Emin
06-22-2010, 19:30
kardeş rodos a yüzsünler yeter(:

:):):):) Onlar öyle bir söz söyleyemezler iddialı oldukları konuda söyleseler de tutmazlar.Yürek yok ki.

Türkistan
06-22-2010, 19:31
ne(:
güldürme insanları...mhp yükseliştemi?
anasol-m deki gibi olursunuz yine...
insanları yiyecek bir lokma ekmeğe muhtaç bırakırsın...
aman Allah uzak etsin sizleri...
insanları bir lokma ekmeğe muhtaç olanları görüyoruz. şimdi çokmu iyi .artı bir dakka huzura bile muhtaç ettiniz ülkeyi.
hem bir lokma ekmeğe hemde bir lokma huzura.

unnamed
06-22-2010, 19:32
insanları bir lokma ekmeğe muhtaç olanları görüyoruz. şimdi çokmu iyi .artı bir dakka huzura bile muhtaç ettiniz ülkeyi.
kardeş....
sene 2000 değil..dediklerin o zamanlarda kaldı....
sene 2010 buraya gel.....

El Emin
06-22-2010, 19:33
kafan bassın biraz MHP li olmak önemli değil yani partili olmak ben Milliyetcilikten bahsediyorum.

Senin kafan bassın şakşakçılığını yapıyorsun MHP'nin daha ne olacak.Milliyetçi dediğin milletini seven hizmet edendir.MHP kendine milliyetçi dese kaç yazar zerre Milliyetçilik ile uzaktan yakından alakası yok tek yaptıkları vatana zarar vermek.

Hasan ERBEK
06-23-2010, 00:19
Huzurdan bahseden arkadasa ithafen :)
Butun ulkede sukunet hakim olsa her yer gulluk gulistanlik olsa,Ben Bahcelinin hitab ve ses tonunu duyunca huysuzlaniyorum yavv :)

Mavera
06-23-2010, 00:24

ekmek yoksa, pasta ye!.. Rizki veren Allahdir ve kimseninde acliktan öldügü yok..
Birakin su ajitasyon yapmayi.. sizi doldurmuslar ülkü ocaklarinda sonrada piyasaya sürmüsler!..
daha iki kelimeyi bir araya getiremeyen güruh burada gelmis kendi capinda yorumlar yapiyor!..
Ekonomiden bihaber olan insanlar gelmis aclik, yoksulluk üzerinden siyaset yapiyor!..
Hadi oradan hadi oradan bu halk sizin zamaninizida biliyor bir gecede bu ülkeyi fakirlestiren zihniyet en son konusacak zihneyettir!..

rizzelli
06-23-2010, 00:51

Kafatascı olmamak kaydıyla kendisi bizzat icraa ediyor ırkçılığı.
Şu foruma bakın bir tane bile ne Chpli ne Mhpli eleman adam gibi tartışma yapamıyor.
Söyleyecek lafları yok herhalde.

unnamed
06-23-2010, 00:58
Kafatascı olmamak kaydıyla kendisi bizzat icraa ediyor ırkçılığı.
Şu foruma bakın bir tane bile ne Chpli ne Mhpli eleman adam gibi tartışma yapamıyor.
Söyleyecek lafları yok herhalde.
söyledikleri laf belli....
ezberlemişler geliyorlar...

redyellow
06-23-2010, 01:42
Türkistan Nickli Üyeden Alıntı
sen neden bahsediyorsun.Türkiyenin % 20 si tam milliyetcidir. % 30 u meyillidir. bir o kadar da sempatizandır kafatscısı olmamak kaydıyla.senin kürdün kaç para yazar türkiye cumhuriyetini kuran bu ülke için savaşan Türklerdir.10 tane kürt çanakkalede savaştı diye memelektin sahibimi sandınız kendinizi hadi bakalım başka kapıya burda size ekmek yok.hadi kış kış

türkiye cumhuriyetini kuranlar., bu ülke için kurtuluş savaşı verenler sadece türkler değildir, topyekün bu millettir, bu halktır.

Irkçılık yapmayın.

Sizin bu ırkcı faşist kafanız bu ülkeyi bu hale getirdi.

kürtlerin içinde belki senden daha fazla bu ülkeyi seven insan vardır.

Blur
06-23-2010, 03:46
Milliyetçilik sağ el ile kurt yapmak değildir..
Bugün ben mhp'liyim ben ülkücüyüm diye geçinen insanlara soruyorum bak forumada yazı yazıyorsunuz siz milliyetçilik için , davanız için , ülkeniz için ne gibi hizmetlerde bulundunuz.. mhp'nin çizgisinden saptığını kör gözler bile gördü uyumak isteyenlerdenmisiniz..

Türkeş'in devlet bahçeli'ye mektubu vardır bariz bir şekilde " MIT " dediği tehlikeli dediği adam şu anda o partinin başında oturuyor.. Devlet Bahçeli'nin partiden ihraç ettiği Ozan Arif ..
Türkeş manevi oğlum dedi devlet bey ihraç etti..
Muhsin Yazıcıoğlu'na yıllarca hain damgasını yapıştırdınız neden ? Belkide bir çoğunuz nedenini bile bilmiyor.. Senin milliyetçi geçinen partin o gün leyla zana'nın içinde bulunduğu koalisyona dep'lilere güven oyu verdi ama o yiğit adam ne yaptı kağıdı yırttı salonu terketti.. Sonra ne oldu muhsin yazıcıoğlu davaya ihanet etti milliyetçilikten aforoz edildi..

Türkeş'in oğlu ne demişti ; Alemciler mhp'de nizamcılar bbp'de " Şimdi kendiside mhp saflarına katıldı işte bu camia böyle bir camia .. Ülkücülüğün daha kelime anlamını bilmeyen 9 Işığı bilmeyen adamlar milliyetçiyim diye takılıyor ülkemizde malesef..

novek
06-23-2010, 12:08
ekonomik krizler her 6-7 yılda bir enaz 1 defa olur kapitalizmin kendisi bozuk bir sistem oldugu için belli donemlerde devrevi olarak hep bir kriz patlar hemde hiç ististanasız.
yani bir parti çıkıp ben işsizligi çözecem ekonomiyi duzelticem diyorsa yalan soyluyordur. yani kapitalizm duzenini degiştirmeden bunları soyluyorsa yalandır diyorum.

Ukbâ
06-23-2010, 12:11
ekonomik krizler her 6-7 yılda bir enaz 1 defa olur kapitalizmin kendisi bozuk bir sistem oldugu için belli donemlerde devrevi olarak hep bir kriz patlar hemde hiç ististanasız.
yani bir parti çıkıp ben işsizligi çözecem ekonomiyi duzelticem diyorsa yalan soyluyordur. yani kapitalizm duzenini degiştirmeden bunları soyluyorsa yalandır diyorum.

Novek kardeş bu sistemin ilk türediği mekanlarda mücadele verseniz , sırasıyla bizim ülkemizede gelirsiniz. Büyük bir devrim gerekir diyorsunuz ama bunun yapılabilmesi için uluslararası bir trafiğin müdahalenin olması gerek. Dediğim gibi bu sistemi ilk kuran ülkelerde bu devrimi yapın bakalım yerine koyduğunuz sistem insanlı mutlu ediyor mu deneyelim sonra bakarız icabına.

novek
06-23-2010, 12:14
Novek kardeş bu sistemin ilk türediği mekanlarda mücadele verseniz , sırasıyla bizim ülkemizede gelirsiniz. Büyük bir devrim gerekir diyorsunuz ama bunun yapılabilmesi için uluslararası bir trafiğin müdahalenin olması gerek. Dediğim gibi bu sistemi ilk kuran ülkelerde bu devrimi yapın bakalım yerine koyduğunuz sistem insanlı mutlu ediyor mu deneyelim sonra bakarız icabına.
yatarak başkasının sırtından geçincen çalışmayan kucuk bir azınlıgı mutlu etmez çunku onlar işçilik yapmak istemezler alışmışlar. emir vermeye luks içinde yaşamaya.

Türkistan
06-23-2010, 15:45
yatarak başkasının sırtından geçincen çalışmayan kucuk bir azınlıgı mutlu etmez çunku onlar işçilik yapmak istemezler alışmışlar. emir vermeye luks içinde yaşamaya.
14 yaşımdan beri çalışıyorum.yaz ay'ı gelip okul tatil olunca herkez gider tatile ,biz gideriz işe.biz bunu hak ediyormuyuz.efendiler ve çocukları rahat olacak diye.biz garibanlar sıcak demeden ter demeden çalışacağız.ne güzel memleket.

Özgür Çağrı
06-23-2010, 15:53
Mustafa Kemal, Selanik’te değil de Musul’da doğmuş bir Osmanlı paşası olsaydı, Kurtuluş Savaşı’nı Türklerle ve Kürtlerle birlikte gerçekleştirdikten sonra kurulmasına önayak olduğu cumhuriyetin adını “Kürdiye Cumhuriyeti” koysaydı, kendisi de Meclis kararıyla “Atakürt” adını alsaydı...

Kürdiye Cumhuriyeti’nin bütün vatandaşlarına “Kürt” deneceği için hepimiz “Kürt” sayılsaydık, Taksim’e, Kadıköy’e, Kızılay Meydanı’na, Kordon’a “Ne mutlu Kürdüm diyene” pankartları asılsaydı...

“Kürdiye’de” Türk olmadığı, herkesin aslında Kürt olduğu söylenseydi, kendilerini Türk sananların aslında “deniz Kürdü” oldukları iddia edilseydi...

Kürtlerin “yedi bin yıllık” bir tarihi bulunduğunu, Anadolu’nun esas sahiplerinin Kürtler olduğunu, Moğolların, Hunların, Etrüsklerin aslında Kürtlerin atası sayıldığını, Osmanlıdaki Kürt paşalarının kahramanlıklarını derslerde okusaydık.

Teoman, Cengiz, Atilla, Osman gibi isimler almamız yasaklansaydı, Berfin, Beruj, Tiruj, Nevruz gibi isimler almak zorunda kalsaydık...

Türkçe televizyon kurulması yasak edilseydi, bütün televizyon yayınları Kürtçe yapılsaydı...

Romanlarımızı, hikayelerimizi, şiirlerimizi Kürtçe yazmak zorunda kalsaydık, yalnızca Kürt şarkıları dinleseydik, gazetelerimizi Kürtçe çıkarsaydık...

Okullarımızda yalnız Kürtçe okutulsaydı ve Türkçe okutulması yasaklansaydı...

“Biz Türküz, bizim bir tarihimiz, bir dilimiz var” dediğimizde sorgusuz sualsiz hapislere atılsaydık.

İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da, Edirne’de polis sürekli olarak bizi izleseydi, “özel timler” bizim “Kürdiye Cumhuriyeti’ni” parçalamak isteyen “ayrılıkçılar olmamızdan” kuşkulanıp hepimize sürekli “suçlu” muamelesi yapsaydı, sırf Türk olduğumuz için hakaretlere uğrasaydık.

12 Eylül darbesinden sonra bütün batı bölgesindekiler hapishanelere doldurulsa, inanılmaz işkencelerden geçirilse, boğazlarına kadar çamurların içine battıkları hücrelere konsa, tazyikli sularla iç organları perişan edilse, azgın köpeklerle bacakları parçalansaydı...

Evlerimiz basılsa, ayrılıkçı “Türk teröristlere” yardım ettiğimiz iddialarıyla apartmanlarımız yakılsa, biz evimizden bir eşya bile alamadan çıkarılıp, Diyarbakır’a, Hakkari’ye sürgüne gönderilerek, çadırlarda yaşamak zorunda bırakılsaydık...

Biz Türkler buna razı olur muyduk, “işte hepiniz Kürdiye Cumhuriyeti’nin vatandaşı olarak birer Kürtsünüz, ayrıca Türklük diye niye tutturuyorsunuz, isterseniz başbakan bile olabilirsiniz” sözlerini bir hakkaniyet işareti olarak kabul eder miydik?

Yoksa, Türk kimliğimizin, dilimizin, kültürümüzün, bu ülkenin “eşit” vatandaşları olarak kabul edilmesinde ısrarcı mı olurduk?

Bu ülkenin Türk ve Kürt vatandaşları var ve tarih “Türk” çizgisinden yürümüş, bugün bizim “Türk” olarak kabul edemeyeceklerimizi Kürtlerin kabul etmesini istemişiz, bu yersiz istek sonunda patlamış, ülke önce teröre arkasından bir iç savaşa yuvarlanmış.

Türkiye’nin bu kanlı karmaşadan “demokrasiyle” ve Kürt vatandaşların “kimliklerinin” kabulüyle kurtulacağına inanan insanlar, bu düşüncelerini dile getirdiklerinde, bizim yöneticilerle taraftarları hep aynı soruyu soruyor:

- Nedir demokratik çözüm, nedir Kürt kimliği?

Biz Türkler, bir “Kürdiye Cumhuriyeti’nde” yaşasaydık ne isteyeceksek, bu isteklerin bugün Kürtler tarafından dile getirilmesini kabul etmektir demokrasi.

Kendimiz için isteyeceğimizi, bizimle eşit oldugunu kabul ettiğimiz insanlara vermemek için bu kadar kan dökmeye, ülkeyi bir çıkmaza sürüklemeye değer mi?

Değmez diyenler “demokrasi” istiyor işte.

Demokrasiyi getirmek çok mu zor zanaat?

Türkistan
06-23-2010, 15:58
Mustafa Kemal, Selanik’te değil de Musul’da doğmuş bir Osmanlı paşası olsaydı, Kurtuluş Savaşı’nı Türklerle ve Kürtlerle birlikte gerçekleştirdikten sonra kurulmasına önayak olduğu cumhuriyetin adını “Kürdiye Cumhuriyeti” koysaydı, kendisi de Meclis kararıyla “Atakürt” adını alsaydı...

Kürdiye Cumhuriyeti’nin bütün vatandaşlarına “Kürt” deneceği için hepimiz “Kürt” sayılsaydık, Taksim’e, Kadıköy’e, Kızılay Meydanı’na, Kordon’a “Ne mutlu Kürdüm diyene” pankartları asılsaydı...

“Kürdiye’de” Türk olmadığı, herkesin aslında Kürt olduğu söylenseydi, kendilerini Türk sananların aslında “deniz Kürdü” oldukları iddia edilseydi...

Kürtlerin “yedi bin yıllık” bir tarihi bulunduğunu, Anadolu’nun esas sahiplerinin Kürtler olduğunu, Moğolların, Hunların, Etrüsklerin aslında Kürtlerin atası sayıldığını, Osmanlıdaki Kürt paşalarının kahramanlıklarını derslerde okusaydık.

Teoman, Cengiz, Atilla, Osman gibi isimler almamız yasaklansaydı, Berfin, Beruj, Tiruj, Nevruz gibi isimler almak zorunda kalsaydık...

Türkçe televizyon kurulması yasak edilseydi, bütün televizyon yayınları Kürtçe yapılsaydı...

Romanlarımızı, hikayelerimizi, şiirlerimizi Kürtçe yazmak zorunda kalsaydık, yalnızca Kürt şarkıları dinleseydik, gazetelerimizi Kürtçe çıkarsaydık...

Okullarımızda yalnız Kürtçe okutulsaydı ve Türkçe okutulması yasaklansaydı...

“Biz Türküz, bizim bir tarihimiz, bir dilimiz var” dediğimizde sorgusuz sualsiz hapislere atılsaydık.

İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da, Edirne’de polis sürekli olarak bizi izleseydi, “özel timler” bizim “Kürdiye Cumhuriyeti’ni” parçalamak isteyen “ayrılıkçılar olmamızdan” kuşkulanıp hepimize sürekli “suçlu” muamelesi yapsaydı, sırf Türk olduğumuz için hakaretlere uğrasaydık.

12 Eylül darbesinden sonra bütün batı bölgesindekiler hapishanelere doldurulsa, inanılmaz işkencelerden geçirilse, boğazlarına kadar çamurların içine battıkları hücrelere konsa, tazyikli sularla iç organları perişan edilse, azgın köpeklerle bacakları parçalansaydı...

Evlerimiz basılsa, ayrılıkçı “Türk teröristlere” yardım ettiğimiz iddialarıyla apartmanlarımız yakılsa, biz evimizden bir eşya bile alamadan çıkarılıp, Diyarbakır’a, Hakkari’ye sürgüne gönderilerek, çadırlarda yaşamak zorunda bırakılsaydık...

Biz Türkler buna razı olur muyduk, “işte hepiniz Kürdiye Cumhuriyeti’nin vatandaşı olarak birer Kürtsünüz, ayrıca Türklük diye niye tutturuyorsunuz, isterseniz başbakan bile olabilirsiniz” sözlerini bir hakkaniyet işareti olarak kabul eder miydik?

Yoksa, Türk kimliğimizin, dilimizin, kültürümüzün, bu ülkenin “eşit” vatandaşları olarak kabul edilmesinde ısrarcı mı olurduk?

Bu ülkenin Türk ve Kürt vatandaşları var ve tarih “Türk” çizgisinden yürümüş, bugün bizim “Türk” olarak kabul edemeyeceklerimizi Kürtlerin kabul etmesini istemişiz, bu yersiz istek sonunda patlamış, ülke önce teröre arkasından bir iç savaşa yuvarlanmış.

Türkiye’nin bu kanlı karmaşadan “demokrasiyle” ve Kürt vatandaşların “kimliklerinin” kabulüyle kurtulacağına inanan insanlar, bu düşüncelerini dile getirdiklerinde, bizim yöneticilerle taraftarları hep aynı soruyu soruyor:

- Nedir demokratik çözüm, nedir Kürt kimliği?

Biz Türkler, bir “Kürdiye Cumhuriyeti’nde” yaşasaydık ne isteyeceksek, bu isteklerin bugün Kürtler tarafından dile getirilmesini kabul etmektir demokrasi.

Kendimiz için isteyeceğimizi, bizimle eşit oldugunu kabul ettiğimiz insanlara vermemek için bu kadar kan dökmeye, ülkeyi bir çıkmaza sürüklemeye değer mi?

Değmez diyenler “demokrasi” istiyor işte.

Demokrasiyi getirmek çok mu zor zanaat?

arkadaş kaç tane devlet kurdunuz tarihde de burada ipsiz sapsız adamın yazılarını paylaşırsın.
yok atatürk kürt doğsaymış yok yok babasının nikahı bağdatta kıyılsaymış .daha neler sen hangi memlekette yaşıyorsun iki Türkün bir araya geldiğinde ilk işinin devlet kurmak ve diğer devletler karşı egemenlik kurmak gibi dünyanın kabul ettiği bir bilgiden yoksunmusun.
manyak ve cahil bir qdamın yazılarını paylaşarak burayı kirletme cahil cahilde konuşmayın.

Özgür Çağrı
06-23-2010, 15:59
Çanakkalede 10 kürt savaştı diye memleketin sahibimi sandınız kendinizi diyor Türkistan adlı Türk Milliyetçisi zat

Çanakkalede 10 kürt savaştıysa Yemende Kafkasyada Hicazda Filistinde Suriyede 100 binlerce Kürd bedenini bu topraklar için feda etmekten Çekinmemiştir.

Doğu anadoluyu Atatürkün düzenli ordusumu kurtardı. Onurlu Kürt halkının efsanevi direnişimi kurtardı.

Sistem ve Türkiye Cumhuriyeti kuruluş felsefesiyle Kürd halkına büyük bir kazık atmıştır. Türkiye Cumhuriyetinin yapısı üniter devleti kaldıramaz. Çünkü bu ülkenin farklı etnik kökenden gelen bireyi asıldır ve bu memleketin sahibidir.

O zaman şurayı Kürt Türk kurtardı diye ayrım yaparsak bölünmeyi beraberinde getiririz.

''O zaman Diyarbakırda şırnakta mardinde doğuda yaşayan Türklerde bu toprakları terketsin. Nede olsa kürtler savaştı kurtardı''

İşte bu mantıkta senin yaptığın türkçü mantıkla eşdeğer olan kürtçü mantıktır. Bu düşünüş bölünmeyi beraberinde getirir.

Kürtler asla bu ülkede asimile edilemeyecektir. Bu ülkede Cumhurbaşkanıda Başbakanda Bakanda olmaya devam edecek ve bu topraklarıda asla terketmeyecektir. 1000 ' lerce yıldır huzur içinde yaşadığımız topraklardan 80 senelik ayak oyunlarıyla terkedecek değiliz.

Yaşasın Halkların Kardeşliği ...

Türkistan
06-23-2010, 16:03
Çanakkalede 10 kürt savaştı diye memleketin sahibimi sandınız kendinizi diyor Türkistan adlı Türk Milliyetçisi zat

Çanakkalede 10 kürt savaştıysa Yemende Kafkasyada Hicazda Filistinde Suriyede 100 binlerce Kürd bedenini bu topraklar için feda etmekten Çekinmemiştir.

Doğu anadoluyu Atatürkün düzenli ordusumu kurtardı. Onurlu Kürt halkının efsanevi direnişimi kurtardı.

Sistem ve Türkiye Cumhuriyeti kuruluş felsefesiyle Kürd halkına büyük bir kazık atmıştır. Türkiye Cumhuriyetinin yapısı üniter devleti kaldıramaz. Çünkü bu ülkenin farklı etnik kökenden gelen bireyi asıldır ve bu memleketin sahibidir.

O zaman şurayı Kürt Türk kurtardı diye ayrım yaparsak bölünmeyi beraberinde getiririz.

''O zaman Diyarbakırda şırnakta mardinde doğuda yaşayan Türklerde bu toprakları terketsin. Nede olsa kürtler savaştı kurtardı''

İşte bu mantıkta senin yaptığın türkçü mantıkla eşdeğer olan kürtçü mantıktır. Bu düşünüş bölünmeyi beraberinde getirir.

Kürtler asla bu ülkede asimile edilemeyecektir. Bu ülkede Cumhurbaşkanıda Başbakanda Bakanda olmaya devam edecek ve bu topraklarıda asla terketmeyecektir. 1000 ' lerce yıldır huzur içinde yaşadığımız topraklardan 80 senelik ayak oyunlarıyla terkedecek değiliz.

Yaşasın Halkların Kardeşliği ...
hadi ordan sizin işiniz gücünüz isyan çıkarmak.osmanlının başına bile kaç kez bela oldunuz .Türklerin egemenliğindeki diğer milletler bile sizin kadar değildi. çıkardığınız bütün isyanlar bu ülkeye hep zarar verdi.hala dahada veriyor . ama onun da hesabı görülecek.

Özgür Çağrı
06-23-2010, 16:07
hadi ordan sizin işiniz gücünüz isyan çıkarmak.osmanlının başına bile kaç kez bela oldunuz .Türklerin egemenliğindeki diğer milletler bile sizin kadar değildi. çıkardığınız bütün isyanlar bu ülkeye hep zarar verdi.hala dahada veriyor . ama onun da hesabı görülecek.

Yaa lafı gediğine yedin böyle ırkçılık yapmaya devam edersin. Biz ne faşistlerin serseriliklerini gördük tarihte ve onları men ettik sandıkta.

BU ÜLKEDE TERÖR BİTERSE MHP BİTER !

Türkistan
06-23-2010, 16:13
MHP bu ülkenin yükselen partisidir.senin MHP bitecek dediğin %20 si kesin en az %30 u da sempatizan olan insanları yok saymandır .bir ülkenin bir milletin her zaman ihtiyaç duyduğu bir milliyetci partisi vardır.ve zaman zaman bu oylar bu partide birleşir.
MHP sizin korkulu kabusunuzdur.ıslık çalmaktan vaz geçin .mezarlıktan geçmiyorsunuz.belki sizede faydası olur.

unnamed
06-23-2010, 16:14
novek ve türkistan nikli kullanıcılar saçmalama yarışlarında devam ederlerse konuyu kapatacağım bilgilerine...

Türkistan
06-23-2010, 16:19
Gün gelecek Turan hayali gerçekleşecek.
Ata yurdum Türkistan'dan güzel vatanım Türkiye'ye kadar her yer yeşerecek.
Bu böyle biline.

unnamed
06-23-2010, 16:21
saçma zihniyet...
Osmanlı'yı örnek alın...
Kızıl Elme'ya diye sefere çıktıklarında, tek amaçları İslam sancağının dünyanın her karışına götürmekti...

Türkistan
06-23-2010, 16:27
saçma zihniyet...
Osmanlı'yı örnek alın...
Kızıl Elme'ya diye sefere çıktıklarında, tek amaçları İslam sancağının dünyanın her karışına götürmekti...

kanuniye kadar .ondan sonra ne oldu İslam sancağı.kurtuluş savaşında zor kurtardık yere düşüyordu.sen devşirme vezirleri sadrazamları koyarsan devletin başına yıllarca lalelerin içinde sefahata dalarsan ondan sonra şimdiki mevcut topraklarımıza sıkıştırırlar adamı.Allahtan Atatürk gibi bir lider geldide vaziyeti kurtardı yem olmaktan kurtardı.uyumayın uyumayın biraz kafanızı kaldırın.

FarukARSLAN.
06-23-2010, 16:35
kanuniye kadar .ondan sonra ne oldu İslam sancağı.kurtuluş savaşında zor kurtardık yere düşüyordu.sen devşirme vezirleri sadrazamları koyarsan devletin başına yıllarca lalelerin içinde sefahata dalarsan ondan sonra şimdiki mevcut topraklarımıza sıkıştırırlar adamı.Allahtan Atatürk gibi bir lider geldide vaziyeti kurtardı yem olmaktan kurtardı.uyumayın uyumayın biraz kafanızı kaldırın.

Siz hangi tarihi okudunuz?
Kanuni'den sonraki en küçük hal bile bugünkü sınırlarımızdan "küçük" değildi, siz bizansla mı karıştırdınız Osmanlı'yı?

El Emin
06-23-2010, 16:38

Eğer uyanık olmak senin gibi olmak ise hafizanALLAH euzubillah diyorum.ALLAH muhafaza....Sen uyanık ol bize yeter....

redyellow
06-23-2010, 16:40
Kanuni'den sonraki en küçük hal bile bugünkü sınırlarımızdan "küçük" değildi, siz bizansla mı karıştırdınız Osmanlı'yı?

Yapma farukaslan:)

okuması şart mı sallamak için?

Türkistan
06-23-2010, 16:42
Eğer uyanık olmak senin gibi olmak ise hafizanALLAH euzubillah diyorum.ALLAH muhafaza....Sen uyanık ol bize yeter....
Bizler uyanık olmasak çoktan koparmıştınız memleketi zaten.Tuutuğunuz elinizde kalıyor.Sen bizlere dua etmeye devam et .bir gün senin işinede yarayacak.

El Emin
06-23-2010, 16:42
Yapma farukaslan:)

okuması şart mı sallamak için?

:hihi2::hihi2::hihi2::hihi2::hihi2:

Atış serbest okuma yaş cinsiyet vs. gibi kıstaslar yok.Atışına güvenen sıksın diyeceğim de sıkanlarda çok alakasız sıkıyor ya.:hihi2::hihi2:

redyellow
06-23-2010, 16:44
Bizler uyanık olmasak çoktan koparmıştınız memleketi zaten.Tuutuğunuz elinizde kalıyor.Sen bizlere dua etmeye devam et .bir gün senin işinede yarayacak.

Sizler kimsiniz?

El Emin
06-23-2010, 16:46

Tuttuğumuz elimizde kalıyor denmez ona Tuttuğumuzu koparıyoruz... .ALLAH'tan korkmaz kuldan utanmaz mısınız siz bu ülkeye ne geldiyse senin ve senin gibi düşünen kafatasçı kafalar yüzünden geldi.Hala vır vır karı gibi konuşuyorsunuz bu ne surat ne gevşeklik şaşıyorum size....

Türkistan
06-23-2010, 16:50
ne anladın sen şimdi.
Sakın bana kanuniden sonra birbirini boğazlayan padişahlar ,yüzlerce sene süren lale eğlenceleri,koca imparatorluğun canına ot tıkayan devşirme vezir ve sadrazamların zavallılıkları her başa çıkışta cülüs altında havaya fırlatılan altınlardan bahsetme.

Türkistan
06-23-2010, 16:54
Tuttuğumuz elimizde kalıyor denmez ona Tuttuğumuzu koparıyoruz... .ALLAH'tan korkmaz kuldan utanmaz mısınız siz bu ülkeye ne geldiyse senin ve senin gibi düşünen kafatasçı kafalar yüzünden geldi.Hala vır vır karı gibi konuşuyorsunuz bu ne surat ne gevşeklik şaşıyorum size....
İşte siz busunuz .karakteriniz bu.gerçek maskeniz hemen ortaya çıkıyor.Biraz sonra siz küfür etmeye de başlarsınız.ama dediğim gibi sadece gürlersiniz yağış yok.Allah sizleri biz den korusun tez zamanda.

Ahmet Yasin
06-23-2010, 16:54
Nooveek iki buçuk ay dayandı burda bakalım bizim turkistanlı ne kadar dayanacak.

FarukARSLAN.
06-23-2010, 16:55
ne anladın sen şimdi.
Sakın bana kanuniden sonra birbirini boğazlayan padişahlar ,yüzlerce sene süren lale eğlenceleri,koca imparatorluğun canına ot tıkayan devşirme vezir ve sadrazamların zavallılıkları her başa çıkışta cülüs altında havaya fırlatılan altınlardan bahsetme.

İlk yazdığınızla bunların ve konunun bağdaşan yanı ne? Konu "toprak bütünlüğü" açısından Kanuni'den sonrasıydı.
Şimdi bunlara gelindi..
Sıkıştınız mı ne?

O konulara da girersek yine mat olursunuz bunu da bilin, de onların konularının kısmı ayrı yerde.

Fazla kasmayın.

redyellow
06-23-2010, 16:59
Daha sakin arkadaşlar, kırıcı olmayalım lütfen.

El Emin
06-23-2010, 16:59
İşte siz busunuz .karakteriniz bu.gerçek maskeniz hemen ortaya çıkıyor.Biraz sonra siz küfür etmeye de başlarsınız.ama dediğim gibi sadece gürlersiniz yağış yok.Allah sizleri biz den korusun tez zamanda.

Kendinizle bizi karıştırmayın biz maske kullanmaya gerek görmüyoruz....Hepinizi biliyoruz ve tutumumuz hep aynı...Biz yağmur değiliz ki her zaman yağalım...Dolu gibi bir yağarız işte biz yağdığımız da sizlerde sığınacak yer ararsınız."Köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı." diye bir söz vardı nedense o geldi aklıma.İsterseniz onu Köpek değilde kurt yaparız.

Türkistan
06-23-2010, 17:00
Nooveek iki buçuk ay dayandı burda bakalım bizim turkistanlı ne kadar dayanacak.
kardeş benim sizin kadar gani gani vaktim yok .ben günde sizin efendilerinizin ayyakkıbı boyası kadar bir paraya çalışmak zorundaolan bir insanım.ben 2 ay sonra gelirim bir iki saat kadar daha dayanırım.merak etme sen her zaman burada değilim ben.

novek
06-23-2010, 18:36
Gün gelecek Turan hayali gerçekleşecek.
Ata yurdum Türkistan'dan güzel vatanım Türkiye'ye kadar her yer yeşerecek.
Bu böyle biline.
işçiyim eziliyorum diyorsun. da mhp de diger partiler gibi patron partisi bence.
yani o dedigin turan falan olsa bile. işçilere bir faydası degil. patronlara zenginlere faydası olur.
bunu soyleyeyim
ab de oyle ab ye işadamları girelim diye niye can atıyorlar sanıyorsun?

Türkistan
03-27-2011, 12:21
bak iki sene olmuş ban hala burdayım.sen nerdesin.

İntifada
03-27-2011, 14:36
Bize haddimizi iktidar koltuğuna dahi hakim olamamamış erken seçime koşmuş bahçelimi bildirecek :)
Bir kerede cücük demeyi öğrensin gerisine bakarız...
Şimdilik yavru muhalefetsiniz seçimlerden sonra sadece yavru olarak kalma ihtimaliniz yüksek :)
Ama merak etmeyin pkk koşar imdadınıza yine nemalanırsınız birbirinizden...

onurcan
03-27-2011, 14:46

biz mi eriyoruz yoksa seçimlerde barajı asarsak söyle aşmazsak böyle hesaplarını yapam MHP mi gerçekci olmak lazım ... ne oldu bu mesajından sonra AK Parti eridim yoksa yükseldimi? MHP yükseldimi yoksa baraj korkusu sardımı? nerde gerçek ülkücüler? söyle bakalım...

Türkistan
05-26-2011, 18:38
MHP seçimlerde ummadığınız bir şekilde oy alacak bunu buraya yazıyorum .
eğer son seçimlerden daha fazla oy almazsa ben burada sizden özür dileycem.
MHP bu devletin emniyetidir.onun oluru olmadan adım bile atamazsınız.akp nin amacı bunu yok etmek ama nafile boşuna:olmaz:

Ebuzer
05-26-2011, 19:03
MHP bu devletin emniyetidir.onun oluru olmadan adım bile atamazsınız.akp nin amacı bunu yok etmek ama nafile boşuna:olmaz:

Aferin...

İntifada
05-26-2011, 19:04
He he :)
Sen özrünü şimdiden dile...
Mhp bu memleketin hiç birşeyi değildir zaten olsa bunca senelik siyasi hayatı boyunca seçimlerden bir kere olsun birinci parti olarak çıkardı...
Pkk vuracak mhp barajı aşacak anca öyle...

serdary
05-26-2011, 19:48
MHP barajı geçsin de %14,27'yi geçmesi kalsın :)

Türkistan
05-26-2011, 19:57
daha öncede söyledim , bunlar mezarlıktan geçerken gelen ıslık sesleri .ama biraz ak ortu bozuk .:hmm

Türkistan
05-26-2011, 20:01
ben tekrar ediyorum.eğer MHP bu meclise giremesin hepinizden tek tek özür dileyecem.
MHP li seçmenler her zaman partisine sadıktır.gider seçim sandığına bu sefer BBP ye verecem der ama o sandığa gittiğnde işler değişir .çünkü üç hilali görmüştür.ve kanı kaynamıştır.bu hep böyle olur.
sizdeki emanet oylar yeniden transfer edildiğinde bakalım siz ne hale geleceksiniz.

serdary
05-26-2011, 20:08
ÖNCE

...

SONRA

ben tekrar ediyorum.eğer MHP bu meclise giremesin hepinizden tek tek özür dileyecem.
...

CHP'den MHP'ye bulaşıcı ;D

İntifada
05-26-2011, 21:34
Seçmenin ne arkadaş senin...
Hani 30 40 yıldır siyasettesin aldığın oy meksimum kaç ?
Lisede artist olmak istersin mevzun olursa güvende hissetmek istersin gidersin ocağa lise bittikten sonra ise adını duymak istemezsin...
Üniversiteye gidersin bir topluluğa ait olmak istersin...
Bide muhafazakarsındır ama karşı cinsin ilgisini çekmek için iktidarada düşman olman lazımdır ülkücü olursun...
Aradan 5 yıl geçince ülkücülerle kafa bulup ocağı dalgaya alırsın...
Mhp nin hiç bir sağlam tabanı vesairesi yoktur ışte 2 seçim önce baraj altıydınız...
Muhsin başkan mhpden boşuna gitmedi...
Içi boşaltılmış boş bir milliyetçilik anlayışı başka birşey değil mhpdeki...
Işte ıhsan barutçu metinimizin faşist katillerinden barutçu...
Işte onunda kaseti çıktı
Üstelik bu adam yıllardır ıstanbul teşkilatının başında...
Daha iyi anlatılamaz mhp ...
Bakın barutçuya görün mhpyi...

Türkistan
05-27-2011, 13:30
Seçmenin ne arkadaş senin...
Hani 30 40 yıldır siyasettesin aldığın oy meksimum kaç ?
Lisede artist olmak istersin mevzun olursa güvende hissetmek istersin gidersin ocağa lise bittikten sonra ise adını duymak istemezsin...
Üniversiteye gidersin bir topluluğa ait olmak istersin...
Bide muhafazakarsındır ama karşı cinsin ilgisini çekmek için iktidarada düşman olman lazımdır ülkücü olursun...
Aradan 5 yıl geçince ülkücülerle kafa bulup ocağı dalgaya alırsın...
Mhp nin hiç bir sağlam tabanı vesairesi yoktur ışte 2 seçim önce baraj altıydınız...
Muhsin başkan mhpden boşuna gitmedi...
Içi boşaltılmış boş bir milliyetçilik anlayışı başka birşey değil mhpdeki...
Işte ıhsan barutçu metinimizin faşist katillerinden barutçu...
Işte onunda kaseti çıktı
Üstelik bu adam yıllardır ıstanbul teşkilatının başında...
Daha iyi anlatılamaz mhp ...
Bakın barutçuya görün mhpyi...
sen kafayı yemişşisn yanına katık al da biraz daha iyi hazmedersin.
biz gerektiğinde tek yumruk olup adamın kafasına balyoz gibi inmesini de biliriz. sen merak etme biraz çatlasanda o ülkücülük dimdik ayakta .abilerimiz bize gömdüğümüz baltaların hepsinin yerini gösterdi.

İntifada
05-27-2011, 13:37
Evet...
Bir adama 10 kişi girişmesini iyi bilirsiniz...
Yada cumadan çıkan bir genci cami avlusunda şehit etmeyide bilirler abileriniz...
Abilerinizin sakladıkları tek balta değilmiş anlaşılan kasetler ard arda patlıyor baksanıza...

Terennüm
05-27-2011, 13:47
MHP li seçmenler her zaman partisine sadıktır.gider seçim sandığına bu sefer BBP ye verecem der ama o sandığa gittiğnde işler değişir .çünkü üç hilali görmüştür.ve kanı kaynamıştır.bu hep böyle olur.
sizdeki emanet oylar yeniden transfer edildiğinde bakalım siz ne hale geleceksiniz.
eğer ile meğeri evermişler keşke diye nurtopu gibi çocukları olmuş...sandıkta herkes boyunun ölçüsünü alacak..mhp d e her zaman ki gibi hatalarını ve kusurlarını başka yerlerde aramaya devam edecek..

Özgür Çağrı
05-27-2011, 13:49
sen kafayı yemişşisn yanına katık al da biraz daha iyi hazmedersin.
biz gerektiğinde tek yumruk olup adamın kafasına balyoz gibi inmesini de biliriz. sen merak etme biraz çatlasanda o ülkücülük dimdik ayakta .abilerimiz bize gömdüğümüz baltaların hepsinin yerini gösterdi.

Müslümanları cami avlusunda şehid eden akşam tekbir getirip cünüp dolaşan abileriniz kasetleri çıkınca ulumaz oldular ? acep neden ?

Türkistan
05-27-2011, 16:26
Evet...
Bir adama 10 kişi girişmesini iyi bilirsiniz...
Yada cumadan çıkan bir genci cami avlusunda şehit etmeyide bilirler abileriniz...
Abilerinizin sakladıkları tek balta değilmiş anlaşılan kasetler ard arda patlıyor baksanıza...
cumadan sonra şehit etmeyi bilmeme, ama cumadan sonra şehit olan çok babalarımız abilerimiz var istersen sana isimlerini yazarım.
Şu mubarek cuma da ruhlarına birer fatiha yollada hem sen hem de onlar rahatlasın.

Türkistan
05-27-2011, 16:28
eğer ile meğeri evermişler keşke diye nurtopu gibi çocukları olmuş...sandıkta herkes boyunun ölçüsünü alacak..mhp d e her zaman ki gibi hatalarını ve kusurlarını başka yerlerde aramaya devam edecek..
gün gelecek sizin de boyunuzun ölçüsünü alacaklar cm ye düşeceğiniz günler yakındır kardeş.fazla böbürlenmeyin :olmaz:

İntifada
05-27-2011, 16:33
cumadan sonra şehit etmeyi bilmeme, ama cumadan sonra şehit olan çok babalarımız abilerimiz var istersen sana isimlerini yazarım.
Şu mubarek cuma da ruhlarına birer fatiha yollada hem sen hem de onlar rahatlasın.

Bilmiyorsan git o yıllarca ıstanbul başkanlığı yapmış teşkilatınızın ağır toplarından vekil adayınız pornocu barutçuya sor...
O çok iyi bilir...
Zaten birşey olsanız muhsin yazıcıoğlu ayrılmazdı...
Kurdunuzun boynuna 6 oku sapladınız chp nereye çekerse oraya...

Türkistan
05-27-2011, 16:40
Bilmiyorsan git o yıllarca ıstanbul başkanlığı yapmış teşkilatınızın ağır toplarından vekil adayınız pornocu barutçuya sor...
O çok iyi bilir...
Zaten birşey olsanız muhsin yazıcıoğlu ayrılmazdı...
Kurdunuzun boynuna 6 oku sapladınız chp nereye çekerse oraya...
ne oldu şehitler ağırmı geldi.:)hadi gel senle iddaya girelim senin bir şehidine ben on şehit çıkaracağım.
çıkar listeni.bir de isimi akıncı olmuş. sen onu değiştir de kinci yap.A kinci

Özgür Çağrı
05-27-2011, 16:42
Irkçılık ve faşizm yolunda ölenler devletin paralı tetikçileri ne zamandan beri şehid oldu :)

Türkistan
05-27-2011, 16:46
Irkçılık ve faşizm yolunda ölenler devletin paralı tetikçileri ne zamandan beri şehid oldu :)
fukaraca bakış senin tetikci dediğin şehitler bu ülkeye komunizm girmesin diye kendilerini feda ettiler.hadi sen yaylan bakalım git pkk lı ***lerin ayak tabanlarını yalamaya. kriz geçirirsin sonra.:olmaz:

Özgür Çağrı
05-27-2011, 16:50
fukaraca bakış senin tetikci dediğin şehitler bu ülkeye komunizm girmesin diye kendilerini feda ettiler.hadi sen yaylan bakalım git pkk lı ***lerin ayak tabanlarını yalamaya. kriz geçirirsin sonra.:olmaz:

Komünistler bile sizden elli kat şerefliydi.
Kemalist rejimin en sıkı yandaşları ve tetikçileri sizi !
pkklı itler sizin itlerle iyi kaynaşırlar nasıl olsa iki tarafta kaostan kandan savaştan besleniyor öyle değil mi ?

Türkistan
05-27-2011, 16:54
Komünistler bile sizden elli kat şerefliydi.
Kemalist rejimin en sıkı yandaşları ve tetikçileri sizi !
pkklı itler sizin itlerle iyi kaynaşırlar nasıl olsa iki tarafta kaostan kandan savaştan besleniyor öyle değil mi ?
senin yazılarını okuduğumda pkk lı olduğunu anlamıştım. şimdide komünizmi seviyorsun ve oköpek komunistler z beim Türkistanda büyük dedemi bile şehit eden *** leri bana övüyorsun.
sen ikisini bir den nasıl idare ediyosun fukaraca bakış altında kalmayasın sonra ezilirsin oana göre.

Özgür Çağrı
05-27-2011, 16:55
senin yazılarını okuduğumda pkk lı olduğunu anlamıştım. şimdide komünizmi seviyorsun ve oköpek komunistler z beim Türkistanda büyük dedemi bile şehit eden *** leri bana övüyorsun.
sen ikisini bir den nasıl idare ediyosun fukaraca bakış altında kalmayasın sonra ezilirsin oana göre.

millet sizi 12 haziranda öyle bir ezecekki deliklerinize kapanacaksınız günlerce çıkamayacaksınız !

Türkistan
05-27-2011, 16:59
millet sizi 12 haziranda öyle bir ezecekki deliklerinize kapanacaksınız günlerce çıkamayacaksınız !

ben çıkarımda sizin gibi pkk lı itleri görmek lazım kuyrukları bakalım sallayabileceklermi.
biliyomusun ben akp nin bile doğuda kazanmasını isterim yeterki o pkklı itler girmesin meclise fukaraca bakış.

Özgür Çağrı
05-27-2011, 17:01
ben çıkarımda sizin gibi pkk lı itleri görmek lazım kuyrukları bakalım sallayabileceklermi.
biliyomusun ben akp nin bile doğuda kazanmasını isterim yeterki o pkklı itler girmesin meclise fukaraca bakış.

sen merak etme ak parti her yerde kazanacak !

İntifada
05-27-2011, 17:01

Evet sovyetlerin kuklası komünistler ve solcular
Amerikanın kuklası ülkücüler ve sağcılar...
Gerilla ile kontrgerillanın mücadelesi ve hiç uğruna ölen bir sürü genç...
O zihniyetide sevmesemde dönemin ülkücülerinde haysiyet gurur varmış kandırılmış olsada en azından dinsiz komünizme karşı savastiklarını zannetmişler zaten mhpnin gerçek yüzünü gören ayrıldı bir sürü ülkücü tövbe etti ve bosnaya çeçenistana şehit olmaya gitti...
Kalanlar ırkçılığı dinden önde görenler oldu...
Tamamen faşizme kaydı anlayacağın...
Serserisi boşu heyecan arayanı doldu ocaklara...
Pkk diyecek yüzünüz mü var siz pkknin ekmeğine en çok yağ sürenlersınız
Hiç farkınız yok ırkçı onlarda sizin gibi

CeVHeR
05-29-2011, 19:24

Bu mu ?

Bu mu?

Karar vermelisin...

onurcan
05-29-2011, 20:05
yav bu arkadaş kafasını kuma gömmüş herhalde son günlerde MHP nin durumundan haberi yok bu kasetleren bahcelinin mutlaka haber var bence neyi savunuyor buraya gelmiş... farkliülkücüler kendi kendilerinin iplerini çektiler.. bunlarmı ülke yönetecekler oylarını arttıracaklar son zamanlarda CHP ile dirsek teması yapan söylemleri chp den farklı değildir.
MHP yıllardır uyguladığı politikadan artık hesaplaşma zamanı gelmiştir..nedir MHP? neyi savunuyor? yıllarca insanların cenazelerini istismar etmedimi?yıllarca çetelik yapmadımı ?yıllarca çek-senet tahsilatı yapmadımı ?adam öldürmedimi?üniversitelerde olay çıkarmadımı?daha bir sürü işler... yapmadımı? Türk müslümanlığı savunmadımı ?ırkçı bir söylem kullanmadımı?
nedir bu MHP siz bu işlere devammı edeceksiniz? yoksa dendinize yep yeni bir partimi meydana getireceksiniz? hala çıkıp partiyi bugünlere getiren Bahçeliyimi savunacaksınız?
MHP bitmiştir. arkadaşlar bu ülkede halkın isteklerini savunan ve uygulayan projeleriyle konuşan ülkeyi kalkındıran enflasyonu yenmiş,dünyada saygınlığı kazandırmış,bölgede en güçlü devlet olmuş,sağlıkta millieğitimde devrim yapmış tek parti Ak Partidir gerisi hikaye....

AdaletinKılıcı
08-02-2011, 08:10
Eleştiriye açık mıymış, kapalı mıymış?

Zamanında dspye gösterilen müsamahanın yarısını kardeşlerine gösteremeyenler acaba bu müsamahanın yüzde birini gösterebilir miydiler?

Gömdüğünüz balatalar korkutucu tabii ki. Her ne kadar Kızılderili savaş baltası kadar olmasa da balata da tehlikeli olabilir. (Türkçü birisinin Türkçe'de balta ile balatayı ayırabileceğini düşündüğüm için yazılan kelimeyi doğru kabul ettim.)

Bir de, gelişmeleri pek iyi takip edemediğim için merak edip soruyorum: mhp iktidara geliyormuş yazıya göre. 12 Haziran 2011 seçimleri bitti, değil mi? Netice ne oldu? Ak Parti meclise girebildi mi?

Neyse, uzatmayayım. Savaş balatalarını gömdükleri yerden çıkarmasınlar sonra. Yerlerini unutmaları da önemli değil. Bozkurtlar üstün olurlar, iyi konu alırlar yani o balataları hemen bulabilirler.