Orijinalini görmek için tıklayınız : Haftalık Ortalama Gazete Satışları
http://medya.zaman.com.tr/2011/04/18/tiraj.png
Hüdaverdi
04-18-2011, 22:49
La hala sözcü okuyan mallar var delleniyorum.
Şok,tarafı geçmiş olaya bak :w:
bu sözcü neyi satıyor anlamıyorum he.
Yeni Akit, Milli Gazete listenin baya altında kalmış.
Hüdaverdi
04-18-2011, 22:53
bu sözcü neyi satıyor anlamıyorum he.Askeredir,dernekleredir,abonelik çalışıyorlardır ;D
cumhuriyet mesela asker almasa avucunu yalarlardı ;D
La ha şok okumuşsun ha sözcü fark yok ;ı:
Şokta bir yazar var,sözcüye bakıp bakıp aynısını geçiriyor resmen :w:
Yeni Akit, Milli Gazete listenin baya altında kalmış.
milligazeteyi pek bilmem ama Vakit baba gazetedir. adam bir cizgisi car reklam alma ve verme dahil. para nerden gelirse gelsin mantığında değildir.
Arkadaşlar işim gereği sürekli İstanbulun en işlek yerleindeki gazete bayilerine uğruyorum ve genelde de sabah saatlerinde yani gazetelerin en çok satıldığı saatlerde...
Oralarda yaptığım izlenimlere ve bayilerden aldığım sipariş listelerine göre bu tablonun gerçkle uzaktan yakından alakası yok, sözcü hariç...
Zaman gazetesi bütün gazete bayilerinde en az sipariş edilen gazetelerden biri. İSter artniyetli değil, ister cemaat düşmanı deyin ama bu böyle; sipariş listesini alabilirsem ispatlayabilirim...
Bu sözcü denen paçavra nasıl bu kadar satar anlamak mümkün değil. Hürriyeti anlıyorum, milliyeti anlıyorum, cumhuriyeti anlıyorum ama bu sözcüye kafam basmıyor. Sözcü okuyan insan kitlesini dikkatlice izliyorum ve hiç öyle saftirik tiplerde değil...
Arkadaşlar işim gereği sürekli İstanbulun en işlek yerleindeki gazete bayilerine uğruyorum ve genelde de sabah saatlerinde yani gazetelerin en çok satıldığı saatlerde...
Oralarda yaptığım izlenimlere ve bayilerden aldığım sipariş listelerine göre bu tablonun gerçkle uzaktan yakından alakası yok, sözcü hariç...
Zaman gazetesi bütün gazete bayilerinde en az sipariş edilen gazetelerden biri. İSter artniyetli değil, ister cemaat düşmanı deyin ama bu böyle; sipariş listesini alabilirsem ispatlayabilirim...
Bu sözcü denen paçavra nasıl bu kadar satar anlamak mümkün değil. Hürriyeti anlıyorum, milliyeti anlıyorum, cumhuriyeti anlıyorum ama bu sözcüye kafam basmıyor. Sözcü okuyan insan kitlesini dikkatlice izliyorum ve hiç öyle saftirik tiplerde değil...
sözcü konusunda katılıyorum
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.