fatih kısaparmak balon baskılı balon Hakan Şükür Konyaspor'a mı gidiyor ? ... - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakan Şükür Konyaspor'a mı gidiyor ? ...

Gölge
06-18-2008, 17:11
http://www.timeturk.com/images/news/10862.jpg

Bir yıl daha futbol oynamak istediğini açıklayan Hakan Şükür Galatasaray'la yollarını ayırdıktan sonra yeni takımı belli oluyor. İtalya söylentileri olmayabilir..

Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, Hakan Şükür ile yapılan transfer görüşmesinde son noktaya geldiklerini, artık Hakan Şükür’ü Konyasporlu futbolcu olarak adlandırılabileceğini söyledi.

Kuntoğlu, “Galatasaraylı Orkun’un transferini mutlu sona bağlayacağız. Ancak, en önemli transferlerimizden biri Hakan Şükür olacak. Hakan’ı, Konyaspor’da görmek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım ve yapacağım. Hakan Şükür Konyasporlu olacak” dedi.

KONYA'YI ÜST SIRALARA YÜKSELTECEĞİZ
“Konya’nın Aziz Yıldırım’ı ben olacağım” diyerek ligdeki iddiasının altını çizen Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Konyaspor’u önümüzdeki sezon en üstlere taşıyacak bir kadro oluşturacağız. Yönetimimiz yeni olabilir. Ancak çalışmalarımız son derece ciddi bir şekilde sürüyor. Yapılan transferler devam edecek ve 10 numara transfer olarak adlandırdığımız transferi de yapıyoruz. Galatasaraylı yöneticiler ile de yaptığım görüşmeler sonucunda Hakan Şükür’ü Konyaspor’a kazandıracağız. Hakan gibi yetenekli ve tecrübeli bir oyuncuyu takımımızda ağabey olarak göreceğiz. Hakan Şükür transferinde sona geldik. Çok yakında imzaları atacağız. Hakan Şükür, Konyasporlu olacak. Bunun için de her türlü fedakarlığı yapacağım. Hakan’ı ne olursa olsun alarak transferi sonuçlandıracağız. Hakan Şükür Konyaspor’da diyebiliriz” dedi.

ORKUN İÇİN ANLAŞTIK
Galatasaraylı Orkun ile görüşmelerin tıkandığı yolundaki haberleri de değerlendiren Kuntoğlu, “İsviçre maçında çok önemli irtibatlarda bulundum. Adnan Polat ile görüştüm ve Orkun’u 1 milyon 200 bin YTL’ye bize vermeye razı oldular ve anlaştık. Ancak, bunu henüz Adnan Sezgin’e söylememiştik. Yerel gazeteci arkadaşlarımızdan biri, üzerine vazife olmayarak Adnan Sezgin’i aramış. O da beni arayarak bu olayı sordu. Kendisine söylemediğimiz için bir yanlış anlaşılma oldu. Şimdi Adnan Sezgin şaka olarak da olsa Orkun için 2 milyon Euro istiyor. Bunun görüşmeleri de sürüyor ve çok yakında Hakan Şükür ile beraber imzaları attırırız” dedi.

hürriyet

Kafes
06-18-2008, 17:12
:o :o :o :o :o :o :o :o HAYIRRRRRRR

Gölge
06-18-2008, 17:15

Neden böyle bir tepki verdiniz acaba ? ....

Kafes
06-18-2008, 17:17

Hakan Sukur u Galatasaray dan baska bir yerde dusunemem :'( :'( :'(

Gölge
06-18-2008, 17:20

Bende emre'yi düşünemezdim ama o para yok mu ah o para halden hale şekilden şekile sokuyor insanları ;)

Kafes
06-18-2008, 17:20

Bende emre'yi düşünemezdim ama o para yok mu ah o para halden hale şekilden şekile sokuyor insanları ;)

ne kadar cirkin..

Gölge
06-18-2008, 17:31

ne kadar cirkin..

Bana göre de katılıyorum sana ;)

özgürtutsak
06-18-2008, 17:33
futbolcular profesyoneldir.her takıma gidebilirler.taraftar fazlaca duygusal yaklaşıyor olaya.öyle olması da gerekli ama futbolcu buna bakmaz.

Gölge
06-18-2008, 17:41
futbolcular profesyoneldir.her takıma gidebilirler.taraftar fazlaca duygusal yaklaşıyor olaya.öyle olması da gerekli ama futbolcu buna bakmaz.

Haklısın kardeş futbolcu sadece parasına bakar ;)

Eşref
06-18-2008, 17:54
Galatasaraylıları hiç anlamıyorum. Hakan bir yıl daha oynamak istiyorum dedi. Kabul etmediniz. Yok efendim, anlaşamamışsınız. Bizde inandık. Sonra şu forumda Hakan kalsın diye başlık açıldı. Nerdeyse tek gsli mesaj yazmadı. Sonra bu saygısızlığı vefasızlığı gören Beşiktaşlı bir yönetici "Eğer hakan'ı gs istemiyorsa bize gelsin" dedi. Aman Allah'ım! Gs'de resmen kıyamet koptu Burda bile gsliler BJK bölümüne mesaj yağdırıp Hakan gitmez. dediniz. Tvlerde Kral böyle şeyi kabul etmez. Biz sahip çıkarız dediniz. Şimdi söz konusu Konya olunca niye içiniz rahat? Kusura bakmayın ama böyle taraftar olmaz. Bunun adı bencilliktir. Bir Beşiktaşlı olarak değil,(Beşiktaş yönetimininde yaptığı hataları da bilirim) ama insan olarak Kral'a yapılan haksızlık beni çok derinden üzdü. İnşallah Kral Konya'da çok mutlu olur. Ve inşallah GS'de şu biten sezonu mumla arar.

Kafes
06-18-2008, 18:01
Galatasaraylıları hiç anlamıyorum. Hakan bir yıl daha oynamak istiyorum dedi. Kabul etmediniz. Yok efendim, anlaşamamışsınız. Bizde inandık. Sonra şu forumda Hakan kalsın diye başlık açıldı. Nerdeyse tek gsli mesaj yazmadı. Sonra bu saygısızlığı vefasızlığı gören Beşiktaşlı bir yönetici "Eğer hakan'ı gs istemiyorsa bize gelsin" dedi. Aman Allah'ım! Gs'de resmen kıyamet koptu Burda bile gsliler BJK bölümüne mesaj yağdırıp Hakan gitmez. dediniz. Tvlerde Kral böyle şeyi kabul etmez. Biz sahip çıkarız dediniz. Şimdi söz konusu Konya olunca niye içiniz rahat? Kusura bakmayın ama böyle taraftar olmaz. Bunun adı bencilliktir. Bir Beşiktaşlı olarak değil,(Beşiktaş yönetimininde yaptığı hataları da bilirim) ama insan olarak Kral'a yapılan haksızlık beni çok derinden üzdü. İnşallah Kral Konya'da çok mutlu olur. Ve inşallah GS'de şu biten sezonu mumla arar.

Zaten biz BESIKTASLIlarin ASALETI olmasa su futbol camiasina kim ADALET getirecek bileymiyorum :-*

Eşref
06-18-2008, 18:15

Zaten biz BESIKTASLIlarin ASALETI olmasa su futbol camiasina kim ADALET getirecek bileymiyorum :-*

Yalnız Bir Başka, ben o mesajı bir Beşiktaşlı olarak atmadım. Böyle bir konuda Beşiktaşlılıkta umrumda değil. Olayı taraftarlık boyutuna kesinikle çekmek istemiyorum. Ben insan olarak söylüyorum. O adam can atıyordu şu takımda bir yıl daha oynamak için. Anlaşamadık dediler gönderdiler. Hangi konuda anlaşamadınız? Hakan kaç para istedi de veremediniz? Bırakın bu iftiraları. O adam boş mukavele sunsanız ona bile imza atıp oynardı şu takımda. Yazık. Profesyonellikmiş. Emre Fenere gidince ama isyan edilir. "Rezalet" denir. Kin kusulur. Hakan konya'ya gidince mi profesyonellik oldu? Hemde Hakan gibi duyguları yoğun olan bir insana söylüyoruz bunu. Hayatta en sevmediğim şeylerin başında vefasızlık gelir. Allah vefasız kullarından bizleri uzak eylesin. Resmen ağladım şu habere

Kafes
06-18-2008, 18:16
AYnen katiliyorum ben de KaraEsref

ama iste goruyorsun anca bizim gibiler BESIKTASli olabiliyor :-*

politikaci
06-18-2008, 18:21
allah allah siz anlamıyorsanız biz anlatabiliriz. 38 yaşında ve ne tknik dr olacak yaşta ve nede futbolcu olacak yaşta 5 sene sonra gs ye tekn dr olarak gelebilir

özgürtutsak
06-18-2008, 18:25
gsnin yaptığı tabi ki vefasızlık.ben de bi gsli olarak senden daha çok isterim hakanın gsde kalmasını.

kusura bakma ama benim profesyonelliktir dediğim futbolcu açısındandır.futbolcu istediği yere gidebilir.takımla anlaşamadığı zaman duygular ortadan kalkar.

Eşref
06-18-2008, 18:37
gsnin yaptığı tabi ki vefasızlık.ben de bi gsli olarak senden daha çok isterim hakanın gsde kalmasını.

kusura bakma ama benim profesyonelliktir dediğim futbolcu açısındandır.futbolcu istediği yere gidebilir.takımla anlaşamadığı zaman duygular ortadan kalkar.

Anladım kardeşim. O konuda muhakkak haklısın.

Abrek
06-18-2008, 21:18
bir konya li olarak hakan sükürü konya spor gelmesin isterim

Mcht_Ln
06-18-2008, 22:20
Hakan futbolu başka bir takımda bırakamaz! Son noktayı koyacağı takım Galatasaray olmalı.Başka bişey demiyorum!