Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi bakan daha basarili??
Evet 60. hükümet kurulali daha kisa bir zaman oldu o yüzden yeni hükümet üyelerini degerlendirmek simdiden yanlis olur..
ancak geride biraktigimiz hükümetin üyelerini degerlendirerek onlarin performansini ölcebiliriz...bu anketin amaci ak partiye oy verenlerin hangi bakanlari basarili bulduklarini tespit etmektir..
bu bakanlar arasinda simdi hükümette yer almayanlar yada siyaseti birakanlar var..sayin basbakanimiz anket disinda tutulmustur..
burada ki degerlendirmemiz yeni hükümette bakanlarin performanlarini arttirip, arttirmadiklarini görmek acisindan bir göstergede olacaktir..
sizlerden ricam oylamaya duygusal bakip oy kullanmayalim..icraatlara göre oy verelim hangi bakana neden oy verdigimizide aciklarsak konunun akisi acisindan daha iyi olur..
saygilarimla..
ilk oyu ben veriyorum..oyumu ali babacan dan yana kullaniyorum..gercekten en iyi cikis yapan bakandi ve gelecek adina bu ülkeye cok hizmet edecegini düsündügüm bir kisidir kendisi..
Onlybullet34
09-11-2007, 18:13
Kürsad Tüzmen
Oyum Ali Babacan'a.Mutlaka hepsi başarılıydı ama en çok sivrilen bence Ali Babacan idi...
loneliness
09-11-2007, 18:48
Ali BABACAN kesinlikle.... Genç yaşına rağmen inanılmaz şeyler yatpı... Diğerleri de başarılı idi.. Ancak Babacan daha çok genç ve siyasette tecrübesizken avrupa birliği ve ımf ile ilgili politikalarda çok güzel başarılar sağladı..Tabi bunda Abdullah Gül ün katkısı büyük...
Onlybullet34
09-11-2007, 19:17
Kürsad Tüzmen
Gümrükler ,Dış Ticaret,Ekonomi Diplomasisini iyi yürüttü.Herkez çok başarılı ama Ben Kürşad Tüzmeni Görünmeyen Kahraman Sayıyorum.
Kürsad Tüzmen
Gümrükler ,Dış Ticaret,Ekonomi Diplomasisini iyi yürüttü.Herkez çok başarılı ama Ben Kürşad Tüzmeni Görünmeyen Kahraman Sayıyorum.
kardes sayin tüzmenin basarisi tartisilmaz ama yeni dönemde gümrükleri neden elinde aldilar orasini cözemedim ;)
Onlybullet34
09-11-2007, 19:23
Kürsad Tüzmen
kardes sayin tüzmenin basarisi tartisilmaz ama yeni dönemde gümrükleri neden elinde aldilar orasini cözemedim ;)
Gümrükleri Kime Bağladılar.
Kürsad Tüzmen
hayati yazici ya bagladilar ben olayin o boyutunu hala daha anlamadim ama basbakanimizin bir bildigi vardir ;)
KARAHANLI
09-11-2007, 19:37
...
Onlybullet34
09-11-2007, 19:58
Kürsad Tüzmen
hayati yazici ya bagladilar ben olayin o boyutunu hala daha anlamadim ama basbakanimizin bir bildigi vardir ;)
Belkide .Ama Kürşad Tüzmen Gümrükte Başarılıydı.Heralde Bu Hükümette Daha Çok Dış Ticarete Ağırlık verecek.
Benide_Kapatın
09-11-2007, 20:01
Kürşat Tüzmen ve Ali Babacan tartışmasız.. Ön plana çıkmadan AK Parti'yi zafere taşıyan ekonomik kalkınma hamlesinin mimarları... Başbakanımızda Turgut Özal gibi parlak beyinleri keşfetmekte usta bana göre..
Hepside başarılı ama Ali BABACAN diyorum yinede :D
Parantez
09-11-2007, 20:19
kemal unakıtan ;D
kayısıkentli44
09-12-2007, 19:23
recep akdağ.....
abd. gül
kardes yanlis anlamada abdullah gül yazmak cok mu zor..neden farkli anlamlara yol acabilecek kisaltma yapma geregi duydunuz ki ;)..
Sukût-u_Hayal
09-14-2007, 23:19
ali babacan...
abdullah gül dış ilişkileri çok ilerletti
AkSa- 34
09-15-2007, 03:49
abdullah gül
ali babacan
kilit isimler...
Recep Akdağ..Sağlık alanında birçok yenilik getirdi..Saymakla bitmez...
Esra KAÇ
09-16-2007, 04:15
Abdullatif Şener eski hükümette bana göre başarılı bakanların arasında ilk sırada geliyordu.
Ortamı yumuşatan ve herkezle diyolog bakaımından işini iyi yapıyordu.
toprak44
09-16-2007, 17:01
recep akdağ sağlık alanında yaptıkları unutulamaz
SAHILL35
10-13-2007, 13:31
LİSTEDE NİMET ÇUBUKCU NEDEN YOK?
seçemedim ya
babacana hayranım zaten...ama sağlıkta, ulaştırmada, gümrüklerde de çok gelişme yaşandı....ayrıca nimet çubukçu da çok başarılı.....abdullah gülü söylemiyorum bile.....sanırım ayrım yapamayacağım... çünkü onlar hükümetimize başarıyı getiren bir EKİP!!!!...
oguzdesouza
10-13-2007, 18:26
Ben Ali Babacan ile Abdullah Gül arasında kaldım.Ama Abdullah Gül bence en iyisiydi.Bakanların hocasıydı.Türkiye'nin yükselişe geçmesindeki başarısının kaptanlarından biri olduğu için Abdullah Gül diyorum.
selahattin_ay
10-13-2007, 18:39
ben saglik bakanimiz Recep Akdag beyefendiye verdim oyumu
yaptiklari, yapmaya calistiklarini takdir ediyorum Allah razi olsun
necmettin erbakan :D :D ;)
sadeceali
10-13-2007, 21:42
Kesinlikle Abdullah Gül...
aksavaşçı
10-13-2007, 21:44
Ali Babacan
necmettin erbakan :D :D ;)
o da güzel!!! yani şu forumda da adı anılmadan bir gün geçmiyor....
LİSTEDE NİMET ÇUBUKCU NEDEN YOK?
demek ki unutulmus..yoksa artniyetli birsey degil,hatirlatma icin tesekkürler ;)
Hıfz-ı lisan
10-14-2007, 18:29
Ali Babacan.. :)
sadeceali
10-20-2007, 17:33
başta abdullah gül dedim..yine diyorum!! zatenbaşı çekiyo... :D
ALİ BABACAN GELECEĞİN BAŞBAKANI
Hepside başarılı ALLAH hepsinin yar ve yardımcısı olsun inşaallah ...
Malum birine oy vermek gerekli ben Abdullah Gül diyorum ...
murat_52
11-12-2007, 17:52
en kral bakan M.Hilmi GÜLER nede olsa ordu kanı dolaşıyo damarlarında :)
EpiVaTeS
11-12-2007, 17:54
bence en Başarılı Bakan Binali Bey mubarek belediyede ki günlerini aratmıyor... :)
sağlık bakanımız recep akdağ'ı başarılı buluyorum. zira sağlık alanında yapılan atılımları göz ardı etmek mümkün değil. inşallah daha da iyi olacak..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.