fatih kısaparmak balon baskılı balon HANGİ BANKA KARTINI KULLANIYORSUNUZ - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HANGİ BANKA KARTINI KULLANIYORSUNUZ

Akmehmet_Akif
04-23-2008, 11:08
ARKADAŞLAR HERKEZİN 5 SEÇENEK HAKKI VAR KULANIMASANIZ BİLE SEVDİĞİNİZ BANKAYI CEVAP OLARAK YAZABİLİRSİNİZ.

Eşref
04-23-2008, 11:45
Benim banka yok. :'( Türk Ekonomi Bankası

Neşe
04-23-2008, 11:56
iş bankasından şaşmam.....

Akmehmet_Akif
04-23-2008, 12:03
BANK ASYA FAİZSİZ GARANTİ VE YAPI KIREDİ TEFECİLER AMA NE YAPALIM

Eşref
04-23-2008, 12:21
BANK ASYA FAİZSİZ GARANTİ VE YAPI KIREDİ TEFECİLER AMA NE YAPALIM

Bence en iyisi yastık altı bankası. Bankalardan ne kadar uzak durursanız o kadar iyidir. Eğer yatırım yapmak istiyorsanız altın alın, atın yastık altına. Yada çoksa paranız, eve, toprağa yatırım yapın. İşyeri açıp fakire ekmek kapısı olun. Ama hiç kimseden ne faiz alın ne de bankanın paranız üzerinden faizli kazanç elde etmesine izin verin.

Sakın yobaz demeyin bana ama banka demek haram demektir. Sizin paranızı alıp ihtiyaç sahibine yüzde bilmem kaç faizle veriyor. Sonra o paradan azıcık bir payı faiz adıyla size verip gerisini cebe indiriyor. Banka böyle bir sistem. Eski tefecilerin, bankerlerin daha güçlü, daha sistemli hali. Tam bir haram kurumu.

Akmehmet_Akif
04-24-2008, 02:22
BANK ASYADADA MUTLAKA ALIYORLARDIR AMA KAR PAYI.AZ FAİZ GİBİ BİRİKMİYOR.KISACA KATILIM BANKALARI AZ ALIYORLAR AMA BANK ASYA FAİZ DEYİLDEKAR PAYI ALIYOR.O NEDENLE BU KARTI KULLANIYORUM.

Gölge
04-24-2008, 02:32
Akbank kredi kartı kullanıyorum şu anda aslında kullanmak istemiyorum ama maalesef bazen lazım oluyor insana ... ;)

tozkaldiran
04-24-2008, 02:34
bonus fenerbahçe taraftar kartı kullanıyorum ;D

Düş Sokağı Sakini
04-24-2008, 02:37
ziraat - devlet bursu için
iş bankası - özel burs için
vakıf - iç işleri bakanlığı bursu için ( evden gelen) ;D

öğrenci işi işte, burslara göre ;D

Ak_Zeynep
04-29-2008, 16:31
İşsiz Bank mükemmel bir banka hizmet sınırsız. Hiç fatura falan gelmiyor eve. :D :D :D :D

:D :D :D

yapıkredi,ziraat

NuR-eFSaN
04-29-2008, 16:33
Bank asya ve bonus card bunlar kredi kartim . . .

Hesap kartim ise Albaraka :-[

akpartiii
04-29-2008, 17:09
Ziraat Bankası...
Ancak ne yazık ki 45-50.000 nüfuslu ilçede tek bankamatiği olduğu için yarım saatten önce sıra gelmiyor.Bense inat ediyorum arkadaŞş devlet kazansın ! :D

Eşref
04-29-2008, 18:03
Ziraat Bankası...
Ancak ne yazık ki 45-50.000 nüfuslu ilçede tek bankamatiği olduğu için yarım saatten önce sıra gelmiyor.Bense inat ediyorum arkadaŞş devlet kazansın ! :D

Örnek davranışından ötürü benden bir beğeni kazandın. ;)

akpartiii
04-29-2008, 18:04
Ziraat Bankası...

Örnek davranışından ötürü benden bir beğeni kazandın. ;)

Teşekkür ederim.

politikaci
04-29-2008, 18:05
banka kartım yokk :o :o annemlerden istedimde izin vermediler :D

Kafes
04-29-2008, 18:14

:D :D

Düş Sokağı Sakini
04-29-2008, 18:15

zaten yaşın ufak vermezlerki :-X

politikaci
04-29-2008, 18:16

annemin veya babamın üzerine olabilirdiki :D

Düş Sokağı Sakini
04-29-2008, 18:18

bence ilerde kendi adına bir kart almak daha iyi ;) hem politikaya atılırsan bi dünya kartın olur senin. şimdiden heveslen biraz ???

_Yeniden_
04-29-2008, 18:21
Banka kartı kullanmıyorum...Nakiti varken.. :P

Şaka bir yana kullanan bin pişman, kullanmayan bir pişman....
Gerek yok bir de onun stresine.. :-X

Düş Sokağı Sakini
04-29-2008, 18:22

üniversiteyi kazan görcem ben seni ;D

Kafes

evet babam bana ek kart cikartti gerci ben 20 yasindayim baba kuzusuyum :D

Benide_Kapatın
Asyakart, ve Maksimum kullanıyorum,

Ayrıca,

İş Bankası,Türkiye Satranç Federasyonu logolu hesap sahinbiyim,

Satranç lisansı yerine de geçiyor,

Satranca ilgi duyan arkadaşlar İş Bank şubelerinden 5 ytl karşılığı lisans alabilir,

Ayrıca Bankamatik kartı da Satranç Logolu oluyor...

Çokmu reklam yaptım :)

http://img501.imageshack.us/img501/850/bankamatikwe6.jpg (http://imageshack.us)

politikaci

bence ilerde kendi adına bir kart almak daha iyi ;) hem politikaya atılırsan bi dünya kartın olur senin. şimdiden heveslen biraz ???
bencede elimde kart olmaması daha iyi...yoksa tansaş kipa carrefouru fln boşaltırım :D :D

Düş Sokağı Sakini
04-29-2008, 18:25
Asyakart, ve Maksimum kullanıyorum,

Ayrıca,

İş Bankası,Türkiye Satranç Federasyonu logolu hesap sahinbiyim,

Satranç lisansı yerine de geçiyor,

Satranca ilgi duyan arkadaşlar İş Bank şubelerinden 5 ytl karşılığı lisans alabilir,

Ayrıca Bankamatik kartı da Satranç Logolu oluyor...

Çokmu reklam yaptım :)

http://img501.imageshack.us/img501/850/bankamatikwe6.jpg (http://imageshack.us)

bunu bilmiyordum, bende alayım o karttan bir tane. kredi kartı değil dimi. sadece banka kartı bu dediğin?

Benide_Kapatın
04-29-2008, 18:26
Evet değil, sadece bankamatik kartı ;)

_Yeniden_
04-29-2008, 18:29

Sanmıyorum...Bir kazanalım da kredi kartımız eksik olsun ;)

Düş Sokağı Sakini
04-29-2008, 18:30
çok teşekkür ettim. ama işin ilginci satrançı bilende alır bu kartı bilmeyende. buna başka bir sınır gelmesi lazım aslında.

Düş Sokağı Sakini
04-29-2008, 18:31

kredi kartı değil banka kartı. burs nasıl alcan peki? elden kimse burs vermmiyo artık ;) sen daha öğrenci piskolojisine girmemişsin.

akpartiii

Olmaz,olmaz...Olmaz diye bir söz de olmaz...

vuslata özlem
asya
garanti....babam sağolsun ;D

Benide_Kapatın
04-29-2008, 18:33
çok teşekkür ettim. ama işin ilginci satrançı bilende alır bu kartı bilmeyende. buna başka bir sınır gelmesi lazım aslında.

Amaç zaten lisanslı sporcu sayısını arttırmak, lisans olmadan UKD hesaplaması yapılabilen turnuvalara katılmak mümkün değil. Zaten bilmeyen biri o turnuvalarda sıfır çeker.. :)
Tabi federasyon açısından da bir kaynak bu, 5 ytl ler federasyon hesabına gidiyor, İŞ bankası sadece sponsorluk yapıyor..

Düş Sokağı Sakini
04-29-2008, 18:35

Amaç zaten lisanslı sporcu sayısını arttırmak, lisans olmadan UKD hesaplaması yapılabilen turnuvalara katılmak mümkün değil. Zaten bilmeyen biri o turnuvalarda sıfır çeker.. :)
Tabi federasyon açısından da bir kaynak bu, 5 ytl ler federasyon hesabına gidiyor, İŞ bankası sadece sponsorluk yapıyor..

hımm anladım. belki turnuvalarda oynayacak kadar iyi değiliz ama, alalım bizde. müsait bir zamanda sizinle bir turnuva yapmak isterim bu arada ;)

_Yeniden_
04-29-2008, 18:36

kredi kartı değil banka kartı. burs nasıl alcan peki? elden kimse burs vermmiyo artık ;) sen daha öğrenci piskolojisine girmemişsin.

Ne biliyim ben :) Ben lise psikolojisine alışamamışken bize adeta yarış atı muamelesi yapıp öss psikolojisine alıştırmaya çalışıyolar....Sanırım liseyi bitirdiğimi öss sonuç belgemi görünce farkedicem...Neyse daha 1 yıl var :-X

Benide_Kapatın
04-29-2008, 18:38

hımm anladım. belki turnuvalarda oynayacak kadar iyi değiliz ama, alalım bizde. müsait bir zamanda sizinle bir turnuva yapmak isterim bu arada ;)

Memnun olurum, ben oyunculuk konusunda çok iddialı değilim ama elimden geldiğince satranç eğitmenliği(anrenörlüğü) yapıyorum...

Düş Sokağı Sakini
04-29-2008, 18:40

Memnun olurum, ben oyunculuk konusunda çok iddialı değilim ama elimden geldiğince satranç eğitmenliği(anrenörlüğü) yapıyorum...

deme ya :o ben vazgeçtim ozaman :-X

Benide_Kapatın
04-29-2008, 18:43
deme ya :o ben vazgeçtim ozaman :-X

Dediğim gibi çok iddialı değilim, ama kötü de değilim.. Ayrıca başlığı iyi sabote ettik sanırım :D

Bilahere bu konuyu konuşuruz inşallah.

Akmehmet_Akif
04-29-2008, 20:57
Bank Asyada para biriktirmelik var bende o var sende git al isteren