Orijinalini görmek için tıklayınız : HANGİ KÖŞE YAZARINI TAKİP EDİYORSUNUZ... (ANKET)
loneliness
10-01-2007, 15:11
Evet arkadaşlar lütfen herkez takip ettiği yazarları oylasın 3 Yazar ismi oylansın lütfen
aksavaşçı
10-01-2007, 17:15
Hasan Karakaya Vakit Gazetesinde yazar o adamın yazılarına hastayım çok iğneleyici yazılar yazar.Perşembe günü kurtlar vadisini bekler gibi her gün onun yazılarını bekliyorum
Onlybullet34
10-01-2007, 17:42
Ekrem Dumanlı,Mehmet Barlas ikisinin yazılarını okumayı severim.
Vakit Gazetesi'nden Hasan Karakaya, Ali İhsan Karahasananoğlu, Abdurrahim Karakoç, ve diğer Vakit yazarları...
EKREM DUMANLI....AHMET TURAN ALKAN...HASAN CEMAL....
aslında onları işaretledim tüm zaman yazarlarını okuyorum..mesela TAMER KORKMAZ hayranı olduğum bir yazar...tabii bir de medya takipte olunca hepisini okuyoruz ;)
ekrem dumanlı,ali bulaç,ahmet turan alkan
evet arkadaşlar ankete katılın ki forumumuzun ilgisi hangi yazarlara daha çok bilelelim..............
maviinsan
10-02-2007, 00:52
ZAman gazetesi yazarları ve Çetin altan,Taha Akyol ,Ahmet altan,can dündar,hasan cemal...
AkSa- 34
10-02-2007, 00:55
HASAN KARAKAYA-HÜSEYİN ÜZMEZ
loneliness
10-02-2007, 00:56
TŞK Katılımınız için +1
teşekkürler.....sana da +1 ;)
e-midyat
10-02-2007, 15:29
Ekrem Dumanlı ALi Bulaç ALi Ünal!
Sukût-u_Hayal
10-02-2007, 19:58
nazlı ılıcak...
selahattin_ay
10-02-2007, 20:05
ekrem dumanli, mehmet barlas, ali ihsan karahasanoglu
bu ankette yok Senai demirci...her pazar zamane gençlikte gençlere hitap ediyor..
Ahmet Turan ALKAN, Ekrem Dumanlı ve tabikide Mümtaz'er Türköne
günc..
güncelleye güncelleye anca bu kadar insan geliyor...yazık yaw!!!
loneliness
10-03-2007, 16:30
günc..
güncelleye güncelleye anca bu kadar insan geliyor...yazık yaw!!!
evet ne yazıkki akpartiforum üyeleri köşe yazısı okumuyor... Bundan onu anlayabiliriz...
bu ankette yok Senai demirci...her pazar zamane gençlikte gençlere hitap ediyor..
bende takip ediyorum zamaneye yazılarını gerçekten zamane gençlerini incitmeden tesbitlerini sunuyor
akzeinebu
10-03-2007, 16:33
Hasan karakaya başta olmak üzere, can dündar, fehmi koru
Hasan Karakaya,Ali İhsan Karahasanoğlu,Emin Kazcı,Atilla Özdur ( Vakit )
Mehmet Barlas
Son zamanlarda keşfettiğim Tuğçe Baran
HOGE_MERA
10-05-2007, 15:32
İbrahim Karagül.
Bence işinin uzmanı.
büyükdoğu
10-09-2007, 18:11
Ekrem DUMANLI,Ali BULAÇ,
Ahmet HAKAN ( yine ne yazmış bakalım bu diyerek bakıyorum :) )
loneliness
10-10-2007, 17:25
günc..
günc..
Emre Aköz,Hasan Karakaya..imzanız güncellemeden daha çok dikkat çekiyor ;)
HAKK_DAVA
10-11-2007, 13:11
http://www.vgm.gov.tr/images/logo/milligazete.gif (http://www.milligazete.com.tr)
malesef takip etdigim yazarların hiçbiri şeçenekler arasında yok ???
loneliness
10-11-2007, 22:33
malesef takip etdigim yazarların hiçbiri şeçenekler arasında yok ???
Neden İsimlerini yazmıyorsun.. Bizde bu sayede öğrenmiş olurduk ve değerlendirmeye alırdık...
ak_mavish
10-11-2007, 22:40
Ahmet Taşgetiren,Ekrem Dumanlı,Mümtaz'er Türköne dedim..Ama Tuğçe Baran,Emre Aköz,Mehmet Barlas, Senai Demirci de takip ettiklerim arasında.Aslında her köşe yazısını okurum düşüncemem uysun uymasın ama bu isimler en beğendiklerim....
loneliness
10-11-2007, 22:45
Ahmet Taşgetiren,Ekrem Dumanlı,Mümtaz'er Türköne dedim..Ama Tuğçe Baran,Emre Aköz,Mehmet Barlas, Senai Demirci de takip ettiklerim arasında.Aslında her köşe yazısını okurum düşüncemem uysun uymasın ama bu isimler en beğendiklerim....
Bizim amacımız burda en fazla takip edilen yazarları ortaya çıkarmak ve siz medya takipde yer alan arkadaşlarımıza yardımcı olmak.. Tuğçe Baran Emre Aköz gibi yazarlar da tabikii takip edilir...takip eden arkadaşlar sitemize eklerler ise diğer üyelerimizde faydalanır... Ama asıl amacımız akpartiforum okuru yüksek yazarlarımızı belirlemek... ;) ;) ;)
Üyelerimiz pek fazla rağbet etmeselerde inşallah belirleyeceğiz.... :( :(
Hasan Karakaya ALLAH ondan razı olsun söylemek isteyip de söyleyemediklerimizi öyle guzel pat diye de söylüyor ki
Bizim amacımız burda en fazla takip edilen yazarları ortaya çıkarmak ve siz medya takipde yer alan arkadaşlarımıza yardımcı olmak.. Tuğçe Baran Emre Aköz gibi yazarlar da tabikii takip edilir...takip eden arkadaşlar sitemize eklerler ise diğer üyelerimizde faydalanır... Ama asıl amacımız akpartiforum okuru yüksek yazarlarımızı belirlemek... ;) ;) ;)
Üyelerimiz pek fazla rağbet etmeselerde inşallah belirleyeceğiz.... :( :(
üzülme nurullah ya ümitliyim bu konuda bir gün köşe yazıları bölümümüz patlama yapacak....sözlü oyunları bile geçecek ;D
HüseyinYıldırım
10-19-2007, 15:22
ALİ ÜNAL,EKREM DUMANLI,ALİ BULAÇ
selahattin_ay
10-19-2007, 15:30
ALİ ÜNAL,EKREM DUMANLI,ALİ BULAÇ
tesekkur ederim kardesim ilgin icin
emre akoz.. olaylara bakıs acısı ve yorumu hosuma gıdıyor..
mehmet barlas,tek geçiyorum konuşması ,engin bilgisi ve iletişimine hayranım
Ak_Kelebek
10-22-2007, 16:26
Mehmet Barlas ;)
Mehmet Altan, A.Turan Alkan..
M.Nedim Hazar'ı şiddetle tavsiye ederim !..Zaman'da..
mehmetal
10-23-2007, 11:10
Ali Bulaç ( kaçırmam )
akgulrafet
10-27-2007, 16:46
abdurrah dilipark
kardelen007
10-30-2007, 20:06
ekrem dumanlı,mehmet barlas,fehmi koru....ahmet hakanı da okurum
İBRAHİM KARAGÜL, RUŞEN ÇAKIR VE ALİ BULAÇ'I çok beğenirim
ceyhanli
11-05-2007, 00:18
türkiye gazetesinin değerli yazarlarında Rahim Er, Ak parti Milletvekili Fuat Bol, Resul İzmirli ve İsmail Kapan'da listede olsa çok sevindirici olurdu...
EpiVaTeS
11-05-2007, 00:22
Hasan Karakaya
Fehmi Koru
Mümtaz'er Türköne
TÜRK EVLADI
11-08-2007, 10:25
[i][b]Oy vercektim ama kapanmış...
CAN DÜNDAR, HASAN CEMAL, HASAN KARAKAYA, M.ALİ BİRAND, MEHMET BARLAS en dürüst yazarlar
Duygu'Seli~
11-16-2007, 22:38
Öncelikle bütün Vakit yazarlarını takip eder ve zevkle okurum..onun dışında bekir coşkun ve ahmet hakan denilen chp yandaşı ve yardakçılarını takip ederim..sevdiğimden değil..sadece insanın düşmanınıda bilmesi gerekir düşüncesindeyim o kadar :) en çokta yazdıkları bütün yalan ve iftira dolu yazıları vakit gazetesinin belgelerle çürütmesi hoşuma gidiyor ;D
en çokta yazdıkları bütün yalan ve iftira dolu yazıları vakit gazetesinin belgelerle çürütmesi hoşuma gidiyor ;D
Ama utanmadan hep aynı şeyi yapıyorlar, yıllardır..
İnsanda olmaz ise edep
Neylesin medrese mektep
Okusa âlim olsa
Yine merkep yine merkep...
tam anlamıyla hıc bırını takıp etmıyorum ama arada sırada M.ali Brandı okuyorum
selahattin_ay
11-17-2007, 01:14
en çokta yazdıkları bütün yalan ve iftira dolu yazıları vakit gazetesinin belgelerle çürütmesi hoşuma gidiyor ;D
İnsanda olmaz ise edep
Neylesin medrese mektep
Okusa âlim olsa
oy oy ne guzel cevap olmus yaa :) allah razi olsun kardesim
İnsanda olmaz ise edep
Neylesin medrese mektep
Okusa âlim olsa
oy oy ne guzel cevap olmus yaa :) allah razi olsun kardesim
Sizden de inşallah Selahaddin kardeşim.. (dörtlük benim değil ;))
EpiVaTeS
11-26-2007, 15:19
Hasan Karakaya'yı tek geçerim...
mehmet5656
12-02-2007, 04:05
ya anketi hazırlıyan arkadaşımız sanırım çok önemli yazarımızı unutmuş,Gülay göktürk:çok önemli yazarımız listede olmalıydı çok önemli kalem,tafsiye ederim saygılar.
selahattin_ay
12-02-2007, 06:34
ya anketi hazırlıyan arkadaşımız sanırım çok önemli yazarımızı unutmuş,Gülay göktürk:çok önemli yazarımız listede olmalıydı çok önemli kalem,tafsiye ederim saygılar.
biz tesekkur ederiz
onun unuttugunu sen hatirlattigin icin
Ak_aracak
12-31-2007, 07:28
Serdar turgut Engin ardıç Mümtazer türköne
aksavaşçı
12-31-2007, 12:08
bence Mustafa Armağan'da seçenekler arasında olmalıydı.
Açıkçası hiç birini takip etmiyorum.
Ama forum sayesinde Bekir COŞKUN ;)
nuray mert , nazlı ılıcak , emre aköz....
ee hanii Leyla İPEKÇİ ile Elif ŞAFAK :o Zamanda salı günleri yazıyorlar...Severek okuyorum ikisinide.
kudokızı
01-25-2008, 18:45
Ben hüseyin üzmezin yazılarını çok beğenerek okuyorum. ;)
garipgureba
02-02-2008, 19:39
a.turan alkan okumadan geçen gün benim için ziyandır
aknesill
02-27-2008, 17:19
muhalifleri okuyorum genelde
aknesill
02-27-2008, 17:32
Güzel insan muhalifleri okuyarak muhaliflik dokusal hale gelmesin bedenizde dikkat edelim ;)
davan kutsalsa ve inancın tamsa hiçbirşey olmaz sen kafana takma..
RDönmezs
02-27-2008, 17:40
ALİ İHSAN KARAHASANOĞLU
Ekram Dumanlı
Hüseyin Gülerce
Hüdaverdi
03-02-2008, 13:10
ALİ İHSAN KARAHASANOĞLU,HASAN KARAKAYA ve ankette ismi bulunmayan (eklenirse güzel olur) Abdurrahman DİLİPAK
Benide_Kapatın
03-02-2008, 13:40
Tamer Korkmazı nasıl koymassınız :-\
burda benim köşe yazarım yok ama aaaa çok ayıp ettiniz tabikide mustafa islamoğlu onun yazılarını okurken ayrı bi keyif alıyorum onun dışında ali bulaç,emre aköz,hayrettin karaman
yazarlar eksik sanırım.
selahaddin çakırgil.....vakit
tamer korkmaz.....yeni şafak
hasan celal güzel.....radikal
nuh gönültaş.......bugün
engin ardıç.....sabah
şamil tayyar....star
millialbay
03-18-2008, 01:30
Milli Gazete M.Şevket EYGİ,Zeki CEYHAN ve Afet ILGAZ
Sahi bunlar neden yok listede?
Milli Gazete M.Şevket EYGİ,Zeki CEYHAN ve Afet ILGAZ
Sahi bunlar neden yok listede?
Neden olsun ki?
millialbay
03-18-2008, 02:30
Bu isimler İslamın türkiyedeki en büyük savunucuları arasındadır ve siyonistler de bu kişilerin yazılarını yıllardır sürekli takip ederler.Her fırsatta da bunu itiraf ederler.Bu yüzden bu kişilerin önemi büyüktür.
Kırık_Çocuk
03-18-2008, 03:56
Nusret sayesinde vakit gazetesinin hemen tüm köşeyazarlarını kısmen takip ediyoruz sağolsun .
Nusret sayesinde vakit gazetesinin hemen tüm köşeyazarlarını kısmen takip ediyoruz sağolsun .
;) ;)
millialbay
03-18-2008, 21:21
Güzel insan muhalifleri okuyarak muhaliflik dokusal hale gelmesin bedenizde dikkat edelim ;)
Akp davasının nesi kutsal.Hangi konudaki inançlardan bahsediyorsunuz.Açar mısınız.
Akp davasının nesi kutsal.Hangi konudaki inançlardan bahsediyorsunuz.Açar mısınız.
Halka hizmet, Hakka hizmet degil midir? o halde bu hükümette halka hizmet yapmiyor mu ? var gerisini sen tamamla ;)
millialbay
03-18-2008, 22:06
Halka hizmet, Hakka hizmet degil midir? o halde bu hükümette halka hizmet yapmiyor mu ? var gerisini sen tamamla ;)
Bırakın bu Milli Görüşten çalıntı sloganları gerçekleri söyleyin gerçekleri.Erbakan 11 ayda asgari ücrete öyle bir zam yaptı ki bu gün hala o dönemde Erbakan siyaseti ve ekonomiyi idaresi üzerine ABD de tezler yayınlanıyor.
Ne hizmetinden bahsediyorsun.İslam adına olmayan hizmet, kuran kursu yıkmak, israilden ödül almak vs. gibi hususların hangisi hakka hizmet.
7 yıl geçti.bana somut örnek ver.De ki şu şekilde kanun çıkardı da bu şu islami çabaya güç kazandırdı de de inanayım.
Ben sana gözünün üstünde kas var desem inanmazsin..erbakan 11 ayda basardi cünkü kendiside uzun soluklu olmayacagini bildigi icin eldeki bütün imkanlari seferber etti ancak uzun vadede iktitarda olsaydi hersey öyle güllük, gülistanlik olmazdi..
Burada duygu sömürüsü yapma istersen kuran kursu yikti diyerek akli sira ak partiye gönderme yapiyorsun ama hükümetin disinda gelisen bir olaydan bile siyasi rant elde etmeye calisiyorsunuz..
Ayrica o laflar yoksa sizin patentli sloganiniz mi yoksa sizin maliniz mi siz mi sadece hakka hizmet edebilirsiniz, eger gözlerin görmek istese cok sey görürsün ama sen bakan kör olmayi tercih ediyorsun ;)..
Bu arada cebindeki ytl de kac sifir bana saysana 8)
Kırık_Çocuk
03-18-2008, 22:16
Ben bu Kuran kursları konusunda en çok kadronun (sözleşmeli de dahil) AK Parti döneminde verildiğini düşünüyorum Erbakan hocanın soylemlerinden kapanma noktasına gelen kapanan yerleri biliyordum da şimdi
Bırakın bu Milli Görüşten çalıntı sloganları gerçekleri söyleyin gerçekleri.Erbakan 11 ayda asgari ücrete öyle bir zam yaptı ki bu gün hala o dönemde Erbakan siyaseti ve ekonomiyi idaresi üzerine ABD de tezler yayınlanıyor.
Ne hizmetinden bahsediyorsun.İslam adına olmayan hizmet, kuran kursu yıkmak, israilden ödül almak vs. gibi hususların hangisi hakka hizmet.
7 yıl geçti.bana somut örnek ver.De ki şu şekilde kanun çıkardı da bu şu islami çabaya güç kazandırdı de de inanayım.
* Belirli alanlarda alkolü yasakladı. ( Ben her ne kadar onaylamasam da. )
* Kosova'nın bağımsızlığını ilk tanıyan devletlerden oldu.
* İran ile Suriye ile olan ilişkiler en üst düzeye çıktı.
* Başörtüsüne üniversitelerde serbestlik getiren yasayı düzenledi.
* Diyanet İşleri Başkanlığı'na ayrılan ödenek trilyon ytl düzeyine geldi.
Benim ilk aklıma gelenler bunlar. Hayır benim anlamadığım şu:
CHPlisi gelir siz şeriatçısınız der, Saadetçisi gelir siz Siyonist uşağısınız der. Bizi bizden başka herkes biliyor ya hu. Siz böyle yaptıkça, yani muhalifler ( gerçi Saadet muhalifin muhalifinin muhalifi ya, neyse ) böyle farklı tellerden çaldıkça, benim Ak Parti'ye olan inancım sağlamlaşıyor. Yani diyorum ki, herkes başka bir kulp takmaya çalıştığına göre, gerçekten somut bir olumsuzluk demek ki, gerçekten kör değilim demek ki.
millialbay
03-18-2008, 22:39
ya chp yi adam yerine koyup muhabbete limon suyu sıkıyorsun ya helal olsun sana
Yahu chp demirele de şeriatçı dedi.Onlar kendilerinin dışında herkese şeriatçı diyorlar baksana dsp ye de her fırsatta sağcı diyor.Ben baykalı sadece gülmek için dinliyorum.
Hangi birinize cevap yetiştireyim bilemiyorum ki.:)
Bakınız erbakanın kısa sürede tüm işi halletmesi için gösterilern iddiayı gayri ciddi buluyorum ve doğal olarak geçiyorum.
Başörtüsü meselesinde bilmediğiniz iki şey var.1 başörtüsü meselesi henüz çözülmemiş ve istisnasız bütün üniversitelerde de devam etmektedir.
2 önceden anayasada başörtüsü ile alakalı olan açık bir yasaklama yoktu.Şimdi akp ve mhp işbirliği ile getirilen maddede üniversite dışında başörtüsü külliyan yasaklandı.
Bizim konu ile alakalı projemiz 24. maddeye ileve eklemek suretiyle olacaktı.Bu madde inanç hürriyetlerini serbest bırakan maddedir.Bunun sonuna Kişiler bu inanç özgürlüklerini kılık kıyafetiyle de gösterebilir ilavesi yapılsaydı problem çözülürdü.Bu bizim seçim vaadimizde de vardır.Yalnız bu gün başa gelsek bunu yapmakta büyük zorluk çekeriz çünkü akp nin yeni koyduğu madde anayasaya açık başörtüsü yasağı (üniversite hariç) getirdiğinden dolayı anayasal suç işlemiş oluruz.Dolayyısıyla önce AKP nin yaptığı bu yanlışı düzeltip daha sonra da eksikliği gidermemiz lazımdır.AKP işimişi zorlaştırmıştır.Allah sonumuzu hayır etsin.
* Belirli alanlarda alkolü yasakladı. ( Ben her ne kadar onaylamasam da. )
* Kosova'nın bağımsızlığını ilk tanıyan devletlerden oldu.
* İran ile Suriye ile olan ilişkiler en üst düzeye çıktı.
* Başörtüsüne üniversitelerde serbestlik getiren yasayı düzenledi.
* Diyanet İşleri Başkanlığı'na ayrılan ödenek trilyon ytl düzeyine geldi.
Benim ilk aklıma gelenler bunlar. Hayır benim anlamadığım şu:
CHPlisi gelir siz şeriatçısınız der, Saadetçisi gelir siz Siyonist uşağısınız der. Bizi bizden başka herkes biliyor ya hu. Siz böyle yaptıkça, yani muhalifler ( gerçi Saadet muhalifin muhalifinin muhalifi ya, neyse ) böyle farklı tellerden çaldıkça, benim Ak Parti'ye olan inancım sağlamlaşıyor. Yani diyorum ki, herkes başka bir kulp takmaya çalıştığına göre, gerçekten somut bir olumsuzluk demek ki, gerçekten kör değilim demek ki.
İlhan Selçuk
Emre Kongar
Emin Çölaşan
Hİkmet Çetinkaya
Bekir Coşkun
Yılmaz Özdil
Oktay Ekşi
Listeye bak cay demle 8)..bunlarin ortak özellikleri nedir acaba :)
Ulusalcı, Atatürkçü ve yurtsever olmaları..
Hayir bilemedin..ülkede bir dikili agaci olmamalari, kaostan yana olmalari, birilerinden nemalanmalari!..
Benide_Kapatın
04-05-2008, 13:48
Bu ülkede kimin nereden nemalandığı artık ortadadır.AKP'ye kapatılma davası açıldı.AB'li yetkililer nasıl ağlamaya başladı.
Hepimiz gördük.Ne çıkarı var da Refah'a davrandıkları gibi davranmıyorlar.
Bu ülkenin dışa bağımlı iktidar yalakaları sizi..
Avrupaya Para aktarıyordu AK Parti paraları kesildi tabi :-X :-X
Bu ülkede kimin nereden nemalandığı artık ortadadır.AKP'ye kapatılma davası açıldı.AB'li yetkililer nasıl ağlamaya başladı.
Hepimiz gördük.Ne çıkarı var da Refah'a davrandıkları gibi davranmıyorlar.
Bu ülkenin dışa bağımlı iktidar yalakaları sizi..
Refah partisi marjinal bir partiydi ve ab ye girme taraftari degildi..ak parti kapatilirsa türkiye ab yi rüyasinda bile göremez, ak parti türkiyenin ab icin son sansidir..
Ancak siz ve sizin gibiler devletten nemalarini kestigi icin hükümete cephe aliyorsunuz..o yazarlar listesine baktigimiz hepsi ya birilerinin kuklasi yada kendi kücük azinliginin temsilcisi..
Mantıklı bir yorum yapmayacaksan sus da adam sansınlar.
o zaman bastan susmayi deneseydinde bizde seni adam sansaydik ya 8)
bu milleti agzina alma sen bu millete az önce aziz nesinle gönderme yap, simdide ona saril iste döneklik budur, iste cikarcilik budur, iste yalakalik budur..
Sen isine gelince millete tu kaka de , isine gelmeyince hesap sorar de..ne cabuk dönüyorsunuz, daha dün ab diye yirtinan sizler simdi bir anda ab karsiti oldunuz basimiza..
Ak partinin yaptiklarini görmen icin görecek gözlerin olacak, cikar at gözlüklerinide iyice etrafina ve degisen türkiyeye bak!..
ama neden yaziyoruz ki sen ne anlarsin hosaftan!
Benide_Kapatın
04-05-2008, 14:03
Mantıklı bir yorum yapmayacaksan sus da adam sansınlar.
Bu yorum muydu şimdi, sen cevap ver ne demek istediğimi anladın..
AK Partiden nemalana nemalana bu hale geldiniz..
Tabi karnınız doudu başladınız konuşmaya..
Yazık size gerçekten üzülüyorum böyle vatandaşlarımız olduğu için.
Sen gel günü kurtarmak için özelleştirmeler yap.Sonra da bunları icraat diye millete yuttur.
Siz düpedüz takiyecisiniz.Demirel gibi seksenine gelip itiraf edeceksiniz.
Bosver üzülme bizim icin sen kendini kurtar yeter!..Sizin gibi eziklik psikolijisiyle saga, sola saldirmiyoruz ya..
Benide_Kapatın
04-05-2008, 14:12
CHP Aydın Doğan desteğiyle gelirse tekrar kamulaştırırsınzı artık..
Tabi birileri orlardan iyi para kazanıyordu, sende atarsın bi kulp belki he?
Yazık size gerçekten üzülüyorum böyle vatandaşlarımız olduğu için.
Sen gel günü kurtarmak için özelleştirmeler yap.Sonra da bunları icraat diye millete yuttur.
Siz düpedüz takiyecisiniz.Demirel gibi seksenine gelip itiraf edeceksiniz.
Gunu kurtarmak mı...Hayır biz hala günü kurtaranların pisliklerini temizlemeye çalışıyoruz...
Bu insanlar geleceği düşünmese en azında sosyal güvenlik reformunu niye çıkarsınlar..bir çok insanın yararını anlayamadığı karşı olduğu bir şey oy kaybına bile neden olabilir...ve uygulamaya başlayacakları dönemde akpartinin iktidarda olacağı bile mechul...Bu adamlar böyle bir mechuliyette niye pirim azaltacak şeyler yapsınlar...???
Cevap şu çünkü oy kaygısı gözetmiyorlar..Çünkü geleceğe yatırım yapıyorlar...Çünkü bu günü ve yerlerini değil ülkeyi düşünüyorlar....
Tabi sizin algılayabileceğiniz konusunda biraz şüpheliyim....
Benide_Kapatın
04-05-2008, 14:17
Sosyal Güvenlik reformuda günü kurtarmak için..
Vatandaş artık gerçekleri biliyor, senin hayalini kurduğun İnönüye biat eden halk yok artık dostum..
Kapiş?
Asıl cahil sensin....Kurtuluş savaşini İsmet inönümü kazandırdı pehhhh....sen ilköğretim tarih kitabı falan okuyorsun heralde....
Yaptığı strateji hatalarını bilmiyorsun herlade bunun yüzünden kaybedeceğimizden çok daha fazla sayıda asker kaybettik inönü muhabelerinde..Mustafa kemalle aralarındaki husumetide bilmiyorsun sanırım bu olay yuzunden...
Evet arkadaşlar çok eski bir anket, çok fazla oy kullanılmış..
Bugün itibarı ile;
HAsan Karakaya 33 oyla birinci...
Fehmi Koru 26 oyla ikinci...
Ekrem Dumanlı 24 oyla üçüncü...
Hüdaverdi
04-13-2008, 03:06
Şu Fehmi Koru'yu hiç okumadım.Çok sık anıldı geçenlerde tv'lerde adı,kana 7 haberde de yorum yapıyor sanırım.
Çok sevilen birisi olsa gerek.
Hangi gazeteydi ? Takip etmeye çalışayım.
Şu Fehmi Koru'yu hiç okumadım.Çok sık anıldı geçenlerde tv'lerde adı,kana 7 haberde de yorum yapıyor sanırım.
Çok sevilen birisi olsa gerek.
Hangi gazeteydi ? Takip etmeye çalışayım.
Yeni Şafak... ( Yanlış hatırlamıyor isem eğer... )
Hüdaverdi
04-13-2008, 03:09
Eyvallah bi bakayım bugünü yazısına.
+1
Sukut-u Hayal
04-19-2008, 19:42
Tamer Korkmaz ama listede yok :o
türkiye gazetesinin değerli yazarlarında Rahim Er, Ak parti Milletvekili Fuat Bol, Resul İzmirli ve İsmail Kapan'da listede olsa çok sevindirici olurdu...
Tamamen katılıyorum özelliklede Rahim Er'de bu listede olmalıydı...
bu yazarlarımızın yanı sıra tabiki Mehmet Barlas ve Fehmi koru :-*
Hasan Karakaya Vakit Gazetesinde yazar o adamın yazılarına hastayım çok iğneleyici yazılar yazar.Perşembe günü kurtlar vadisini bekler gibi her gün onun yazılarını bekliyorum
size sonuna kadar katılıyorum.. hatta baykala yazdığı bi şiir vardı çok gülmüştüm..şimdi o sayıyı bulamıyorum.. eğer hatırlıyorsanız yazabilirmisiniz?? en sonu da
Biz gidiyoruz sen bay BAYKAL'dı sanırsam... atabilirseniz sevinirim..hürmetler...
Kemalist59
05-02-2008, 22:32
İnternet üzerinden Bekir Coşkun Yılmaz Özdil Emin Çölaşan ve Ahmet Hakan'ı takip ederim.Ancak benim favorim Yeniçağ'a yazan Rauf Denktaş ve Hulki Cevizoğlu'dur.İkisininde şıklarda olmaması beni üzdü. :( :(
politikaci
05-02-2008, 22:32
İnternet üzerinden Bekir Coşkun Yılmaz Özdil Emin Çölaşan ve Ahmet Hakan'ı takip ederim.Ancak benim favorim Yeniçağ'a yazan Rauf Denktaş ve Hulki Cevizoğlu'dur.İkisininde şıklarda olmaması beni üzdü. :( :(
birde emin çölaşan demi seversin
o şiir Abdurrahim Karakoç'undu galiba :-\ :-\ :-\
Kemalist59
05-02-2008, 22:37
politikacı kardeşim benim sevdiğim iki yazar vardır.Hulki Cevizoğlu-Erol Manisalı diğerlerini takip ederim yazdım.Ama sevebilirdim de neden rahatsız oldunuz anlamadım.Size Erol Manisalının Hayatım Avrupa kitap serisini okumanızı öneririm.AB hakkında yeterli bilgiye sahip olursunuz.Genç yaşınızda 5 kitap iyi bir birikim olcaktır size.
genç yaşlı farketmez her yaşta her kitap birkimdir :-*
böyle sert tepki gösterdiğine göre kemalist kardeşimin yorumunu anlamışsındır ;)
Fehmi Koru, Nazli ilicak ve Mehmet Barlas
Liberal_Demokrat
05-23-2008, 17:20
Ahmet Altan, Tuğçe Baran, Mehmet Barlas.
beko_heko
06-01-2008, 12:48
:-*
ENGİNEER
06-01-2008, 13:46
Fikri Akyüz'ü tavsiye ederim...
Babamın avukatı ordan tanıdım bende ama müthiş zeki..
Agd_İntifada
06-01-2008, 15:25
Mehmet Şevket Eygi-Millî Gazete
Mahmut Toptaş-Millî Gazete
Abdurrahim Karakoç-Vakit (Her zaman değil ama sık sık)
Bunlar haricinde diğerlerinden ara sıra baktığım yazarlar var..
Sukut-u Hayal
06-01-2008, 17:05
Tamer Korkmaz hala yok listede :(
3 yazar sınırı benim için seçim yapmakta sıkıntı oldu. Ama bende buraya sıralamaya karar verdim. Gün içinde mutlaka yazılarını okuduklarım.
Hasan Karakaya Vakit
Fehmi Koru Yenişafak
Taha Kıvanç Yenişafak
Hasan Cemal Milliyet
Ahmet Hakan Hürriyet
İsmet Berkan Radikal
Ahmet Kekeç Star
Engin Ardıç Sabah
Ergun Babahan Sabah
Perihan Mağden Radikal
Mehmet Şevki Eygi Milli Gazete
Ertuğrul ÖZKÖK :)
Ahmet ALTAN
Tuğçe BARAN : ;)
Tamer Korkmaz hala yok listede :(
artık var ;)
elif zeynep
07-09-2008, 13:42
HAKAN ALBAYRAK tek geçerim kendisini.
Ahmet Taşgetiren
Ali İhsan Karahasanoğlu
Gülay Göktürk
Hasan Celal Güzel
Hasan Karakaya
Umur Talu
tabi mecburen işe yaramaz, ama ağzı laf yapanlardan da göz attıklarımızda var, Bekir Çoşkun, Ahmet Hakan vs. gibi.
FarukARSLAN.
10-16-2008, 03:15
Tüh, tek oy kullandım (:
olsun Hasan Karakaya tercihim 3 oy yerine de geçer zaten :)
Her gün tam sayfa yazılarına hastayım. Gece kalkıp nette verilen sabah ki gazetede yayınlanacak yazısını okuyorum bir de sabah alıp okuyorum. Bir de kesip saklıyorum;1
Vakit'ten yine Serdar Arseven'in kalemi hoşuma gider.. Zaman'dan Ekram Dumanlı ve kartelde de olsa gerçekleri patronuna karşı gelme pahasına(!) yazan Hasan Celal Güzel daimi olduğum yazarlardır...
Hasan Karakaya'yı tek geçerim...
Comanchero
12-26-2008, 01:00
engin ardıç ın statükoyla dalga geçen üslubu çok iyi birde listede olmasa da Türkiye gazetesinden Behçet Fakihoğlu
nicksarli
12-26-2008, 01:16
m.barlas ,emre aköz,ekrem dumanlı
Üç mevsim
12-26-2008, 02:46
En sık takip ettiklerim
Ali Bayramoğlu, Fehmi Koru, Tamer Korkmaz
ebu ubeyde
02-10-2009, 10:57
MEHMET ŞEVKET EYGİ AMA BURAYA EKLEMEYE PEK LUZUM GÖRMEMİŞSİNİZ.....
Ali Bulaç,İskender Pala,Nihal Bengisu
Özgür Çağrı
02-27-2009, 21:24
Mümtaz er Türköne
Şamil Tayyar
Hasan Cemal
ve Haber7 de manşetten sunulan yazıları :D
Erdemir36
02-27-2009, 23:06
NAZLI ILICAK
themither!
03-03-2009, 13:34
ali atıf bir-engin ardıç-fehmi koru-hasan celal güzel-hüsnü mahalli-ilber ortaylı-mehmet barlas-mustafa akyol-ÖMER LÜTFİ METE-savaş ay-şamil tayyar-taha akyol-ismail küçükkaya-fatih altaylı-murat bardakçı...bunlar güzel yazı yazıyor..yazdığım bu 15 yazarın içinde adamlığından ve insanlığından tek emin olduğum KİŞİ ÖMER LÜTFİ METEDİR!..kendisi tam bir TÜRK milliyetçisi ve demoktrattır!..geçtiğimiz aylarda bir rahatsızlık geçirmişti..kendisi kurtlar vadisi nin de senaristidir!..ben ömer abinin ''bugün''deki yazılarına dönmesini sabırsızlıkla bekliyorum..çünkü sırf o yazıyor diye bugün alıyordum zaten..gerçekten adam gibi adam ÖMER LÜTFİ METE !..onun gibi bir tane daha yok şu medya aleminde..
:gül:Ali Bulaç
;;)Ekrem Dumanlı
:güzel:N.Bengisu Karaca
:saygılar:Şamil Tayyar
:neki:Hasan Cemal
:çiçek:İskender Pala
:yehoo:nuray mert
:@emin çölaşan
:Dahmet hakan coşkun
:w:ertuğrul özkök
:VRuhat mengi
???Elif Şafak
;ı:mehmet ali birand
:kızdım:oktay ekşi
:P:murat yetkin
Ertuğrul ÖZGÜL
03-10-2009, 23:47
ben bir tane yazar takip etmem çoklu yapsaydınız keşke
ali atıf bir-engin ardıç-fehmi koru-hasan celal güzel-hüsnü mahalli-ilber ortaylı-mehmet barlas-mustafa akyol-ÖMER LÜTFİ METE-savaş ay-şamil tayyar-taha akyol-ismail küçükkaya-fatih altaylı-murat bardakçı...bunlar güzel yazı yazıyor..yazdığım bu 15 yazarın içinde adamlığından ve insanlığından tek emin olduğum KİŞİ ÖMER LÜTFİ METEDİR!..kendisi tam bir TÜRK milliyetçisi ve demoktrattır!..geçtiğimiz aylarda bir rahatsızlık geçirmişti..kendisi kurtlar vadisi nin de senaristidir!..ben ömer abinin ''bugün''deki yazılarına dönmesini sabırsızlıkla bekliyorum..çünkü sırf o yazıyor diye bugün alıyordum zaten..gerçekten adam gibi adam ÖMER LÜTFİ METE !..onun gibi bir tane daha yok şu medya aleminde..
şu kurtlar vadisi ergenekon medyasının çektiği diziden ne hayır gelir ya.ne tutturmuş şu erkekler kurtlar vadisi ya.ergenekon medyasının ürünü işte...hele o başroldeki kurt olsa ne yazar...elma kurdu gibi ya....:D
rıfat gökalp
07-21-2009, 19:01
fehmi koru(ankette oyumu kullandığım yazar)
ekrem dumanlı
tamer korkmaz
mehmet ali bulut
hasan karakaya
nevzat tarhan
şamil tayyar
engin ardıç
ali ihsan karahasanoğlu
mehmet altan
Akabe114
10-20-2009, 07:02
Hasan Karakaya:gül:
Abdurrahim Karakoç:gül:
Yavuz Bahadıroğlu:gül:
Mahmut Toptaş:gül:
Yavuz Bülent Bakiler:gül:
Nusret Çiçek:gül:
Zülfü Livaneli:gül:
Mehmet Altan:gül:
Ahmet Kekeç:gül:
Akif Beki:gül:
Mahir Kaynak:gül:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.