fatih kısaparmak balon baskılı balon Hangi milletvekilini seviyorsunuz veya sevmiyorsunuz? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi milletvekilini seviyorsunuz veya sevmiyorsunuz?

afrikan85
10-04-2008, 01:28
:hi:arkadaşlar burada handi milletvekilini çok sevdiğinizi veya sevmediğini nedenlerini açıklayalım.

benim tercihim Ali Babacan olucak nedeni ise bilmiyorum işte seviyorum Allah sevdirtiyo heralde:)

güliş
10-04-2008, 18:17
Ben başta Vahit KİLER olmak üzere öncelikle Bitlis milletvellikerini ve hemen hemen tüm Ak Parti milletvekillerini seviyorum...

Vahit KİLER'i de Bitlisimiz için verdiği emekler için çok seviyorum...:evet:

politikaci
10-04-2008, 18:20
Bülent arıncı çok seviyorum
Kemal unakıtanı ve hüseyin çeliği sevmiyorum

Katil
10-04-2008, 18:21
Bülent arıncı çok seviyorum
Kemal unakıtanı ve hüseyin çeliği sevmiyorum

Bülent Arınç milletvekili değil!

aknesill
10-04-2008, 19:30
Bülent Arınç milletvekili değil!

nasıl milletvekili değil? manisa 1. sıra..

ve ben de en çok bülent arınç'ı severim.. Allah ondan razı olsun.. sevmediğim daha doğrusu lüzumsuz bulduğum da çok vekil var ama neyse...

afrikan85
10-04-2008, 19:34
ben mesela kamer genç'i hiç sevmiyorum herzaman bulunduğu ortamda nasıl bir kişiliği olduğunu her ortamda gösteriyor.(seviyesiz bir insan)

çilik
10-04-2008, 21:49
Abdullah gül'üme ayrıca bir sevgimm varr:)):)
kamer genç te mağlumm sevmiyorum

davosfatıhı39
08-11-2009, 05:02
ben kamer genç'i sevmiyom

sudaduran
08-11-2009, 05:13
en sevdiğim kamer genç sürekli soytarılık yapıp güldürüyor milleti :) bu işin şakası tabiki,ak partili olanların hepsini ve Allah rahmet eylesin bbp eski genel başkanı muhsin yazıcıoğlunu seviyorum,en sevmediğim milletvekili chp li ,örtülülerin 1 numaralı düşmanı canan arıtman

Akabe114
10-20-2009, 07:43
Bülent Arınç en çok sevdiğim

Bir dönem Milletvekilliği yapmış olan siyasi görüşü alakadar etmesede sevdiğim taktr ettiğim Berhan Şimşek sevdiğim şahsiyettir

Her nerede görürsem tüylerimi diken diken eden tahammül edemediğim iki milletvekili Önder Sav ve Nur Serter

Turgut Karadirek
10-22-2009, 00:18
KAMER GENC GİBİ BİRİSİ NASIL MİLLET VEKİLİ OLUR VE ONA OY VERENLER HANGİ MANTIĞA AKLA SIĞINIYORLAR

Erhan KARACA
10-22-2009, 00:38
Tabi ki Trabzon için elinden gelenin daha fazlasını yapan spordan sorumlu devlet bakanımız N.Faruk ÖZAK'ı çok seviyorum... Mehmet Akif HAMZAÇEBİ için ise nefret ötesi duygular besliyorum..

Berr Ak
11-07-2009, 18:35
Nefret, bunalım, kin, ölüm, felç, intahar;DDeniz BAYKAL
Sevgi,merhamet,adalet,iman;Bülent ARINÇ

aK STyLe
11-07-2009, 19:09
En sevdiklerim : Tayyip Erdoğan ve Bülent Arınç.
En sevmediklerim : devlet bahçeli ve oktay vural

mutlu.huzur
01-09-2010, 23:07
en sevdiğim Selma Aliye Kavaf. Kendisini çok takdir ediyorum
Sevmediklerim ise başta Deniz Baykal ve Kamer Genç

Özgür Çağrı
01-09-2010, 23:15
Sevdiklerim : R.Tayyip Erdoğan , Bülent Arınç , Nihat Ergün ,
Sevmediklerim : Oktay Vural , Kamer Genç , Canan arıtman,
Ama en nefret ettiğim emine ayna denen afedersiniz neyse bölücü başı !

El Emin
01-09-2010, 23:25
Abdullah Gül Diyen olmuş fakat o şuan milletvekili değil.
Sevdiklerim:R.Tayyip Erdoğan,Bülent Arınç,Ali Babacan(Kısacası Tüm Ak Milletvekillerini)
Sevmediklerim:Deniz Baykal ve Devlet Bahçeli ve Tüm Onlar ile birlikte olan Meclis Soytarılarını...Ekstradan bazı Bdp'nin bazı milletvekilleri(örnek:Emine AYNA VS.)

mahmut şençiçe
01-24-2010, 23:55
bülent arınç suat kılıç ve birecik miletvekli yahya akman sevdikilerim arsında

Ak Koza
01-25-2010, 00:00
En cok sevdiğim tabiki ilk başta canım dayım geliyor bütün akp li millet vekillerini seviyorum sayın cumhur başkanımıza ayrı bir sevgim var ve son olarak dayımdan sonra örnek aldığım liderimiz R.Tayyip Erdoğan

İntifada
01-25-2010, 00:06
en sevdiklerim :Recep Tayyip ERDOĞAN,Bülent Arınç,Suat Kılıç,Bekir Bozdağ,Ufuk Uras
en sevmediklerim:devlet Bahçeli Oktay Vural Deniz Baykal Kemal Anadol Emine Ayna

Ak Koza
01-25-2010, 00:08
Cem yılmaz 1 Kamer genc 2 (: o adamı gördükce televizyonda gülmekten karnım ağrıyor

fatih güneş
01-25-2010, 01:21
en sevdiklerim recep tayyip erdoğan,bülent arınç,cemil çiçek,kürşat tüzmen,suat kılıç,şükrü ayalan(tokat milletvekili)
en sevmediklerim kemal anadol,oktay vural,deniz baykal,kusura bakmasın ama ertuğrul günay

Ruh-i zar
01-25-2010, 02:06
Politikacıların hiç birini sevdiğimi söyleyemem.
Hepsine ön yargılıyım.
Hiç birini tanımıyorum zaten (tv dışı) ne desem yanlış olur...
Bir tek Bülent Arıncı çok severim.
Hiç bi yakınlığımız olmamasına rağmen ailemize gösterdiği vefadan dolayı...
Elimden kahvemi bile içirdim..(:

ALmi´
01-25-2010, 23:08
Haz etmediğim çok milletvekili var.Onları saymaya zaman yetmez..
Sevdiğim kişilerin arasında ise Bülent Arınç sıralamanın en başında gelir..

pazarsineği
01-25-2010, 23:34
burhan kuzuyu çoook severim :) kamer genç de cehenneme gittiğinde ona +1 rep vericem :D

Yektâ-Ak
01-25-2010, 23:41
Galiba cogunluk aynı kisiden memnun degil..Aynen bende Ak partinin ismi yeterlidir tum milletvekillerine hayranlığım vardır..Bunların bir çok sebebide vardır..

aykuri06
02-04-2010, 00:36
ALİ BABACAN-CEMİL ÇİÇEK ÇOK SEVİYORUM

sasser
02-04-2010, 17:55
Dengir Mir Mehmet Fırat,Suat Kılıç,Fikri Işık bu vekillerimize karşı sempatim var.Tabiki diğer vekillerimizide seviyoruz.Sevmediğimiz yok.

ahmet altın
02-05-2010, 02:05
manisa milletvekilimiz bülent arıncı gerek kişiliği gerekse duruşuyla sewiorum ak partiden elazığ milletwekili feyzi işbaşaranı sewmiom zaten kendini beğenmişlerin bu parti içinde yeri yoktur bunu bi elazığlı olarak sölüom

İntifada
02-05-2010, 02:08
Daha önce sevdiklerimi ve sevmediklerimi sıralamıştım ama artık bu osman KU durmuştan nefret ediyorum !!!

rizzelli
02-05-2010, 02:39
suat kılıç..vizyonu parlayan daha da parlayacak bir isim.

Sivil
04-08-2010, 22:47
Kamer Genç'i kaale almıyorum o yüzden es geçtim onu.

Sevmediğim milletvekilleri ;
Onur Öymen, Kemal Kılıçdaroğlu, Cemil Çiçek, Hüseyin Çelik, Osman Durmuş

Sevdiğim Milletvekilleri ;
Ali Babacan, Ahmet Davudoğlu, Bülent Arınç, Sedat Kızılcıklı..

Neşe
04-08-2010, 22:57
bülent arınç ve ali babacanı tek geçerim bu alemde...

Mavera
04-08-2010, 23:04
Kamer Genç'i kaale almıyorum o yüzden es geçtim onu.

Sevmediğim milletvekilleri ;
Onur Öymen, Kemal Kılıçdaroğlu, Cemil Çiçek, Hüseyin Çelik, Osman Durmuş

Sevdiğim Milletvekilleri ;
Ali Babacan, Ahmet Davudoğlu, Bülent Arınç, Sedat Kızılcıklı..

ahmet davutoglu milletvekili degildir, disaridan kabineye atanmistir ;)..
benim listeme gelince..

sevmedigim milletvekilleri
kamer genc, kemal anadol, osman durmus, oktay vural, fevzi isbasaran, kemal kilicdaroglu..

sevdiklerim ;
suat kilic, ali babacan, burhan kuzu(kendisi ayni zamanda hocamdir), bekir bozdag,mehmet saglam, ertugrul günay, mevlüt cavusoglu, büllent arinc diye liste uzar gider...

EZEL
04-09-2010, 02:10
En sevdiklerim : Bekir Bozdağ , Salih Kapusuz , Hüseyin Çelik , Ali Babacan , Cemil Çicek , Beşir Atalay , RECEP TAYYİP ERDOĞAN

En sevmediklerim : Palavracı Kemal Kılıçdaroğlu , Terbiyesiz Canan Arıtman Pislik Önder Sav Borazan Kemal Anadol , Çirkef Oktay Vural Nur Serter ve Necla Arat

DTP lileri saymama gerek yok bile ...

Aşk-ı Ak
04-11-2010, 00:55
Sevdiklerim;Bekir BOZDAĞ-Suat KILIÇ
Sevmediklerim;Osman BAYDEMİR-Dennnis Baykıl-Oktay Vural

Beylerbeyi
04-11-2010, 01:34
Bekir Bozdağ, Bülent Arınç, Salih Kapusuz, Cemil Çiçek, Ahmet Davutoğlu, Nihat Ergün, Sadullah Ergin beğendiğim siyasetçiler..

Canan Arıtman, Önder Sav, Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere CHP nin ağır toplarını ideolojim gereği tasvip etmiyorum, beğenmiyorum..

Feride
04-11-2010, 01:39
Bülent Arınç, Abdullah Gül, Salih Kapusuz..Sevdiğim siyasetçiler..

Deniz Baykal, Canan Arıtman, Hakkı Süha Okay, Kemal Kılıçdaraoğlu, Mustafa Özyürek, Kemal Anadol..(Yok bunun sonu gelmeyecek: D Ben kısaca Chp camiasının temel elemanları diye kesiyorum: D) Sevmediklerim tabi..[/i]

kardelen007
08-14-2010, 04:52
sevmediklerim tüm muhalefet diyebilirim belki ama enleri:Oktay Vural,Kemal Anadol,Nur Serter,Canan Arıtman,Kılıçdaroğlu,Bay Durmuş..Baykal ıda unutamam tabi.Gerçi ne zamandır göremiyorum ortalıklarda

Cihan_ŞümuL
08-14-2010, 22:09
Sevdiklerim ak partinin içinde..

Sevmediklerim ak partinin içinde de var ve mesclisteki tüm muhalefet.

rte_ts_52
09-09-2010, 18:17
milletvekili olarak suat kılıç, bakan olarak ahmet davutoğlu

Fırat
09-09-2010, 19:24
Ahmet Davutoğlunu çok beğeniyorum. Kendisi milletvekili değil ama kabinede yer alıyor. Özlemini duyduğum milletvekili özelikleri kendisinde fazlasıyla var. Öyle bilgili kaliteli siyasetci insanlara ihtiyacımız var. Her milletvkilinin bilim adamı seviyesinde olmasından yanayım basit insanlar bilgisiz ve kişiliksiz insanlar sevmem.

M.Atilla
09-10-2010, 20:04
AK PARTİ milletvekillerinin büyük bir çoğunluğunu beğenirim ve çalışmalarından dolayı her zaman tebrik ederim..ancak daha üst düzeyde beğendiğim samsun milletvekilimiz Sn.SUAT KILIÇ..hitabeti olsun dinamizmi olsun ve tabi daha birçok konuda öne çıkan özellikleriyle kendisini beğeniyorum..muhalefete cevaben öne çıkan birçok meclis konuşması var..gerçekten tebrik ederim..