fatih kısaparmak balon baskılı balon Hangi Partiye oy verilmeli Neden ? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi Partiye oy verilmeli Neden ?

havace
05-27-2011, 22:38
İSLAM HUKUKUNA göre kime oy verilmeli neden ?

Dinlemek için TIKLAYNIZ !!! (http://www.medresedersleri.com/kimeoy.htm)

Hakan Özkan
05-27-2011, 23:21
Hakka en yakın Ak parti :)

İntifada
05-28-2011, 00:45
Laik, sisteme biat edecek ve ettirecek partiyi seçiyoruz ve buna islami perspektiften bakıyoruz öylemi :)

havace
05-28-2011, 01:22
Laik, sisteme biat edecek ve ettirecek partiyi seçiyoruz ve buna islami perspektiften bakıyoruz öylemi :)

kavaidi fıkhiyye var kafamıza göre hareket edemeyiz ...

dediğin gibi ehveni şer(farzu muhal ehveni şer bir parti olsa bile ) olana oy vermezsek , o zaman chp nin gelmesine rıza göstermiş durumuna düşeriz...

laik sisteme biat edecek diye oy vermemek , laik statükocular gelsin bizi idare etsin biz yönetime karışmayalım demektir...

İntifada
05-28-2011, 02:23
Zaten kastım odur...
Demokrasi denen sistemde biraz olsun rahat nefes almak için oy kullanıyorum...
Ne için oy kullanmalıyızda ''çünkü'' hiçbir zaman islami bir sebep olamaz benim için...
Ha şunuda soyliyeyim ak parti destekçisiyim tayyip erdoğan var olduğu sürece bu böyle olacak ama partileri islami hassasiyetle inceleyince akpartinin karnesi çok iyi değil daha iyi partiler var...

havace
05-28-2011, 02:41
Zaten kastım odur...
Ne için oy kullanmalıyızda ''çünkü'' hiçbir zaman islami bir sebep olamaz benim için...
Ha şunuda soyliyeyim ak parti destekçisiyim tayyip erdoğan var olduğu sürece bu böyle olacak ama partileri islami hassasiyetle inceleyince akpartinin karnesi çok iyi değil daha iyi partiler var...

Ulemanın buyurduğunu dinle linkden :
(Yanlış yapan Müslüman bir parti demiyor bak)
iki kafir olsa dahi ehvenini desteklemek vaciptir... (http://www.medresedersleri.com/mp3/oy/yurtakabuzzarar.mp3) (tıkla)

baraj altında kalma ihtimali olana oy vermek soruldu :
"şerrin önünü açmaktır , bu zımnen şerre yardımcı olmaktır" (http://www.medresedersleri.com/mp3/oy/barajaltindaki.mp3) (tıkla) buyruldu... ...
birkaç seçmen oyuyla milletvekili seçilemeyebilir buyruldu...

Fırat
05-28-2011, 02:42
Bu seçimde protestocuyum kimseye oy yok. Ak parti kadrolarının % 99 değişmeli iyice diğer siyasetcilere döndüler.

havace
05-28-2011, 08:34
Zaten kastım odur...

İSLÂM Ulemasının söylediği yukarıda ...

dilemma
05-28-2011, 10:31
Tkp :) ciddiyim!! :)

bryan
05-28-2011, 12:47
chp yada mhp :) ama chp bir adım önde :)

havace
05-29-2011, 01:38
chp yada mhp :) ama chp bir adım önde :)

(kafirde olsa )Müslümanlara zarar vermeyecek ehven olan diye kayıt var ...

bu iki partide geçmişde ciddi zararlar verdi Müslümanlara ...

ak-sevdalı
05-29-2011, 01:57
müslümanlara sadece zarar vermekle kalsa yine iyi bu ülkede binlerce genç öldü 80 öncesi sağcı yada solcu diye ozamanlar pkk yoktu chp li mhp li gençlerimiz birbirleriyle çatışıyordu sağcılık solculuk adına daha doğrusu çatıştırılıyordu üzülerek görüyorumki çatıştıran güçler hala çok faal birşekilde görevdeler ve bundada çok başarılılar bryan anladığım kadariyle bu iki partiyede yakınsın birzahmet ağabeylerine bir sor birbirini öldürecek kadar bir birindennefret eden bu iki partinin seçmenleri ne olduda biri olmasa ötekini tercih edecek kadar birbirine yakınlaştı her iki partiden de ölengençlerimizin kemikleri sızlıyordur yazık çok yazık gençlerimiz halamı bu oyunu idrak edemediler

unnamed
05-29-2011, 02:14
Ak Parti forumda hangi partiye oy verilmeli diye bir başlık açmak abesle iştigaldir....

havace
05-29-2011, 22:54
Ak Parti forumda hangi partiye oy verilmeli diye bir başlık açmak abesle iştigaldir....

Burada herhangi birine sorsan birçok nedenler söyleyebilir neden hangi partiye oy verilmesi ile ilgili ancak biz kavaidi fıkhiyye ile durumu izah ediyoruz ...
Bu izahı da kolay kolay bir yerde bulamazsın, en azından bu fakir şu ana kadar bir tane internet sitesinde görmedi ...

Bu sebeple ilmi olarak durumu ele almak ve incelemek gerekiyor...

abes meselesine gelince abesse girmezsin okumazsın ve abes olmayan konulara bakarsın ...

unnamed
05-30-2011, 00:45
farkındaysan burası forum okursun okumazsın gibi 3. sınıf yorumlar yapma..
ben düşüncemi söyledim..
katılırsın katılmazsın....
sana kalmadı nereye girip girmeyeceğim....

havace
06-04-2011, 02:16
farkındaysan burası forum okursun okumazsın gibi 3. sınıf yorumlar yapma..
ben düşüncemi söyledim..
katılırsın katılmazsın....
sana kalmadı nereye girip girmeyeceğim....

sakin ol biraz.... okuduklarını daha rahat anlarsın o zaman ...