Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi Yazar ???
selahattin_ay
12-05-2007, 12:58
Arkadaslar kose yazilari bolumumuzde hangi yazarimizin yazilarini sikca gormek istersiniz?
Lutfen begendiginiz isimleri belirtir misiniz? (en fazla 3 isim)
Not: Arkadaslar lutfen okuyazaginiz isimleri belirtin. Buraya isim yazip bir daha ugramamazlik olmasin ...
selahattin_ay
12-05-2007, 13:21
Kardesim butun gazeteyi buraya tasimak olmaz.. O zaman akpartiforum degil zaman gazatesi oluruz.
sen bize kesinlikle burada olmali dedigin bir kac ismi soyler misin ?? bunlarin arasindan 3 isim soyler misin?
selahattin_ay
12-05-2007, 13:24
tabii güzel kardeşim Mümtazer Türköne , Ekrem Dumanlı, Ahmet Şahin , hayata bunların penceresinden her daim bakmak isterim sevgilerimle
eyvallah tesekkurler
e-midyat
12-05-2007, 13:25
Ekrem dumanlı Mümtazer türköne Abdullah aymaz
selahattin_ay
12-05-2007, 13:34
Ekrem dumanlı Mümtazer türköne Abdullah aymaz
tesekkur ederim ;)
Ayşe_Berra
12-05-2007, 21:24
Fehmi Koru,Ekrem dumanlı,Hüseyin Üzmez
selahattin_ay
12-05-2007, 23:26
Fehmi Koru,Ekrem dumanlı,Hüseyin Üzmez
tesekkurler ayse bende cok severim bu 3 ismi ;)
Necip Fazil
12-05-2007, 23:27
Ekrem Dumanlı olabilir.
VesseLam
selahattin_ay
12-05-2007, 23:30
Ekrem Dumanlı olabilir.
VesseLam
eyvallah tesekkurler
ceyhanli
12-06-2007, 17:36
Mustafa Necati Özfatura, Rahim Er, İsmail Kapan (Türkiye Gazetesi)
buna istanbul milletvekilimiz sayin fuat bol u niye eklemedin ki ;)
ahmet hakan, emre aköz, samil tayyar...
ahmet hakanmı ???
ahmet hakanmı ???
evet ahmet hakani ben severek okuyorum..ben onun karakterine, yozlasmasina bakmam yazilarina bakarim..gercekten sayin hakan yazdigi zaman yaziyor ama su anda ikilem icinde oldugu icin sacmalayabiliyor..
en son su 6. filo olayinda cuvalladi ama benim olmazsa olmazlarim arasindadir..
ayni sekilde yilmaz özdilide her daim okurum..bir yazari okumak icin illaki ayni görüste olmam gerekmiyor ki ;)
ahmet hakanmı ???
evet ahmet hakani ben severek okuyorum..ben onun karakterine, yozlasmasina bakmam yazilarina bakarim..gercekten sayin hakan yazdigi zaman yaziyor ama su anda ikilem icinde oldugu icin sacmalayabiliyor..
en son su 6. filo olayinda cuvalladi ama benim olmazsa olmazlarim arasindadir..
ayni sekilde yilmaz özdilide her daim okurum..bir yazari okumak icin illaki ayni görüste olmam gerekmiyor ki ;)
tabiki tercih meselesi ama ben onu okumam
hep kendi görüsümüz dogrultusundaki yazarlarimi okumak zorundayiz..acik konusayim aziz nesinin bütün kitaplarini okudum, nazim hikmetin bir cok siirini ezbere bilirim..
Hasan ERBEK
12-06-2007, 18:11
FEHMİ KORU,ABDURRAHMAN DİLİPAK,HASAN KARAKAYA
selahattin_ay
12-06-2007, 19:18
FEHMİ KORU,ABDURRAHMAN DİLİPAK,HASAN KARAKAYA
tesekkurler
Ayşe_Berra
12-06-2007, 21:26
hep kendi görüsümüz dogrultusundaki yazarlarimi okumak zorundayiz..acik konusayim aziz nesinin bütün kitaplarini okudum, nazim hikmetin bir cok siirini ezbere bilirim..
Bende çok seviyorum Ahmet HAkanın yazılarını.Aynı düşünmüyor olmamaız onun başarısını gözardı etmemizi gerektirmiyor.Gayet başarılı bir yazar.NAzım hikmetide çok seviyorum,zaten sorun Necip FAzıl'la Nazım Hikmeti aynı anda okuyabilmekte bence..
Bende çok seviyorum Ahmet HAkanın yazılarını.Aynı düşünmüyor olmamaız onun başarısını gözardı etmemizi gerektirmiyor.Gayet başarılı bir yazar.NAzım hikmetide çok seviyorum,zaten sorun Necip FAzıl'la Nazım Hikmeti aynı anda okuyabilmekte bence..
Allahi var ahmet hakanin kalemi saglam..bazen altina imza atacak yazilar yaziyor evet sacmaladigi anlar oluyor ama adam sirf saf degistirdi diye ne yaparsa kötü demek bence cok gercekci olmaz..
sonucta bu insanlar her ne kadar bizimle ayni görüste olmasada bu ülkenin insanlari, bu ülkenin degerleri..
ben sabahleyin internet basina oturunca sirayla degisik gazetelerden isimleri okurum ama su siralar favorilerim ahmet hakan, emre aköz ve samil tayyar..
ara sira cok sacmaladigi zaman yilmaz özdil inde kalemi saglamdir bazen paranoyak oluyor ve kendince komplo teorileri kuruyor..
olabildigince degisik fikirleri okuyalim ki onlar hakkinda fikir sahibi olalim..siz saniyor musunuz ki aziz nesin islam dininden bihaberdi!..
taha akyol;türkiyenin yetiştirdiği en bilgili köşe yazarlarından olaylara bilimsel boyutlarla bakabilen sağduyulu bir yazar.
can dündar;çok hassas noktalara el atıyor fakat hakkınıda veriyor;insan hakları davalarında hep en önde bayrakatarlık yaptı
ahmet altan;türkiyenin en cesur yazarı;hakkında açılan onlarca davaya rağmen tsk nin rütbeli paşalarının yaptıkları yanlışları eleştirmekten geri durmayan bir cesaret abidesi.
ahmet hakan;döndü filan diyorlar para için diyorlar....ben para için olduğuna inanmıyorum bugün bazı çevrelerin eylem ve hareketleri insanları dininden soğutmak için yarışıyor resmen ;ahmet hakanda u dalganın tesiri ile dinden soğumuş olabilir.
eygiile kavgasında son derece haklı idi eyginin, o dönemdeki yazılarında müslümanları cihata çağıran ve denizleri, hedef gösteren onlarca yazısı var. dönemin gazete manşetleri milli kütüphane arşivlerinde olması lazım;ve ayrıca eyginin son yazısı daha bir komedi;tuttu deniz gezmişler ile pkk yı aynı kefeye koydu :D
ayrıca ayşe arkadaşa katılıyorum;herşeyi okumak ama herşeyi bizim ufkumuzu çok fazla açar;peyami safa da okuyacaksınız,aziz nesinde;mustafa necati sepetçioğluda;yaşar kemalde ;yahya kemal beyatlıda,ahmet arifde ,nihal atsızda,orhan pamukta hepsini okumak güzel olur.malesef türkiyede elif şafakın dediği gibi ;okur taraftar gib,i sağ okuyan solu okumuyor ,solu okuyan sağı okumuyor .sonuçta herşey hep tek taraflı görülüyor
eronon hepsi ilgiyle okudugum yazarlar tabiki bunlar arti olarak nuray mert, cüneyt ülsever, hasan cemal, mehmet barlas, nazli uluca, mümtazer türküöne gibi ikinci cumhuriyetcileride unutmayalim..;)
Ayşe_Berra
12-06-2007, 21:44
Allahi var ahmet hakanin kalemi saglam..bazen altina imza atacak yazilar yaziyor evet sacmaladigi anlar oluyor ama adam sirf saf degistirdi diye ne yaparsa kötü demek bence cok gercekci olmaz..
sonucta bu insanlar her ne kadar bizimle ayni görüste olmasada bu ülkenin insanlari, bu ülkenin degerleri..
ben sabahleyin internet basina oturunca sirayla degisik gazetelerden isimleri okurum ama su siralar favorilerim ahmet hakan, emre aköz ve samil tayyar..
ara sira cok sacmaladigi zaman yilmaz özdil inde kalemi saglamdir bazen paranoyak oluyor ve kendince komplo teorileri kuruyor..
olabildigince degisik fikirleri okuyalim ki onlar hakkinda fikir sahibi olalim..siz saniyor musunuz ki aziz nesin islam dininden bihaberdi!..
Haklısın abi doğru söylüyorsun.Bizim eve günlük star,milliyet,zaman,vakit ve yenişafak gelir hemen hemen (spor hariç) tüm köşe yazarlarını okurum.Ama hürriyetten bi Ahmet hakan,Ertuğrul Özkök,Oktay Ekşi,Yalcın Doğan muhakkak okurum her sabah.Tabi seçerim vakit kaybedeceğime inandığım bi Pakize suda okumam mesela.Ama sonuçta sorun o insanlar gibi düşünebilmek değil,onların bildiğini ya da sana karşı kullandığu görüşleri bilebilmek ve görebilmek.Okumanın sağı,solu,türkü,kürdü yoktur.OL-MA-MA-LI-DIR.
ben nazlı ılıcağı sevmiyorum kocası ölür ölmez daha kırkı bile çıkmadan evlenmiş :D
arkadaslar emre aköz üde tavsiye ederim..kendisi liberal biridir ve nereden nereye geldi dedirticek bir yazardir..kadin dergielrinde yazarliga baslayan ve su an sabahta yazan aközün kalemi cok saglamdir ve tam anlamiyla bir demokrattir..
ben nazlı ılıcağı sevmiyorum kocası ölür ölmez daha kırkı bile çıkmadan evlenmiş :D
nazli hanimin hosuma giden özelligi cok yürekli olmasi..en agir dönemlerde bile bir erkekten daha cok erkek cikti..o merve kabakciyla meclise gelmesi, tsk ya hakli olarak meydan okumasi bence takdire sayandir..
onun özel hayati beni enterese etmez tabiki evlendigi kiside daha sonra basimiza bela oldu ama simdi esamesi okunmuyor..
Ayşe_Berra
12-06-2007, 21:51
taha akyol;türkiyenin yetiştirdiği en bilgili köşe yazarlarından olaylara bilimsel boyutlarla bakabilen sağduyulu bir yazar.
can dündar;çok hassas noktalara el atıyor fakat hakkınıda veriyor;insan hakları davalarında hep en önde bayrakatarlık yaptı
ahmet altan;türkiyenin en cesur yazarı;hakkında açılan onlarca davaya rağmen tsk nin rütbeli paşalarının yaptıkları yanlışları eleştirmekten geri durmayan bir cesaret abidesi.
ahmet hakan;döndü filan diyorlar para için diyorlar....ben para için olduğuna inanmıyorum bugün bazı çevrelerin eylem ve hareketleri insanları dininden soğutmak için yarışıyor resmen ;ahmet hakanda u dalganın tesiri ile dinden soğumuş olabilir.
eygiile kavgasında son derece haklı idi eyginin, o dönemdeki yazılarında müslümanları cihata çağıran ve denizleri, hedef gösteren onlarca yazısı var. dönemin gazete manşetleri milli kütüphane arşivlerinde olması lazım;ve ayrıca eyginin son yazısı daha bir komedi;tuttu deniz gezmişler ile pkk yı aynı kefeye koydu :D
ayrıca ayşe arkadaşa katılıyorum;herşeyi okumak ama herşeyi bizim ufkumuzu çok fazla açar;peyami safa da okuyacaksınız,aziz nesinde;mustafa necati sepetçioğluda;yaşar kemalde ;yahya kemal beyatlıda,ahmet arifde ,nihal atsızda,orhan pamukta hepsini okumak güzel olur.malesef türkiyede elif şafakın dediği gibi ;okur taraftar gib,i sağ okuyan solu okumuyor ,solu okuyan sağı okumuyor .sonuçta herşey hep tek taraflı görülüyor
Kusura bakma aynı anda geldi yorumlar,okumadan yazmıştım ama aynı şeyi söylemişiz ikimizde ;)YAzdıklarına sonuna kadar katılıyorum eronon,marifet aynı şeyi düşünen insanı okumakta,okuyorum demekte değil senin gibi düşünmeyenide öfkeyle,nefretle,küfrede küfrede değil hakkını vererek okumakta.Marifet Necip Fazılın sakaryasınıda,Nazım Hikmetin Mavi gözlü devinide ezbere bilebilmekte..
ceyhanli
12-11-2007, 18:22
buna istanbul milletvekilimiz sayin fuat bol u niye eklemedin ki ;)
3 le sınırlayınca böle oldu ama yukarıda isimleri yazılı olan yazarlarla Fuat Bol Bey kardeş gibidir aralarında fark yok. Hepsi birbirinden kıymetli büyüklerimizdir.
1, Hasan Karakaya ( sen koymasanda ben koyarım Selahattin kardeş)
2, Serdar Arseven
3, M. Emin Kazcı
Üçüde VAkit' ten ama idare edin artık...
Haklısın kardeş!!! Olayın bu duruma gelmesinde Ahmet Hakan' ın hiçbir suçu yok zaten. Bütün suç dincilerin( bazı çevreler ). Bu dinciler ( bazı çevreler ) varya bu dinciler ( bazı çevreler ), adamı dinden de soğutur, camiden de...!!!!
Sukût-u_Hayal
12-21-2007, 15:36
Rahim ER, Mustafa Necati Özfatura,Emre Aköz....
arkadaslar emre aköz üde tavsiye ederim..kendisi liberal biridir ve nereden nereye geldi dedirticek bir yazardir..kadin dergielrinde yazarliga baslayan ve su an sabahta yazan aközün kalemi cok saglamdir ve tam anlamiyla bir demokrattir..
evet katılıyorum ben sırf onun ıcın sabah okuyorum...
erol mutercımlerıde severım...
EKREM DUMANLI,TAMER KORKMAZ,ALİ BULAÇ
selahattin_ay
12-26-2007, 00:05
EKREM DUMANLI,TAMER KORKMAZ,ALİ BULAÇ
tesekkurler dikkate alinmistir
Ak_aracak
01-02-2008, 03:34
Serdar turgut
Engin ardıç
Mehmet Barlas
Ahmet Turan ALKAN, Ekrem DUMANLI, Mümtaz'er TÜRKÖNE....
_EléndiL_
01-16-2008, 18:54
;)
tayyipleyiz
03-03-2008, 17:56
Mümtaz'er TÜRKÖNE , Ali BULAÇ ve Fehmi KORU...
_Yeniden_
03-11-2008, 23:58
Emre Aköz, Ergun Babahan, Mehmet Barlas, Nazlı Ilıcak
Ekrem Dumanlı, Mümtaz'er Türköne
Hasan Karakaya
Ahmet Taşgetiren
Gülay Göktürk
Kesinlikle bizim görüşlerimizle uyuşması gerekmiyor, liberalcilerin de yazılarının bulunmasını isterim :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.