fatih kısaparmak balon baskılı balon Hasip KAPLAN 'Eşim Türk, Özkök çocuklarımı nasıl ayıracak?' - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hasip KAPLAN 'Eşim Türk, Özkök çocuklarımı nasıl ayıracak?'

Ertuğrul ÖZGÜL
07-13-2010, 17:24
Terör saldırılarının ardından son dönemde gündeme getirilen Türkler ve Kürtlerin ayrı yaşayabileceği sözlerine BDP'li Hasip Kaplan'dan büyük tepki geldi. Kaplan, Kürtlerin Türkiye'den başka yerde yaşamak istemediğini söyledi.

“Kürtler Türkiye'den asla hiçbir yerde, hiçbir şekilde ayrılmak istemiyor. Birlikte, onurlu, eşit, özgür bir yurttaş olarak yaşamak istiyorlar. ‘Türkiye Türklerindir' yazan bir gazetenin genel yayın yönetmenliğini yapmış önemli bir şahsın ‘Türkiye ve Kürt'ler ayrılmayı konuşmalıdır' demesi, bu halka, bin yıllık tarihimize, Çanakkale'deki şehitlerimize, Dumlupınar'da yan yana yatan şehitlerimize yapılacak en büyük saygısızlık, hakaret, vefasızlıktır.

Bu Hitler'in Yahudiler'e uyguladığı ırkçı soykırım tezleri ile aynı derecede gördüğüm, son derece tehlikeli bir yaklaşım. Türkiye'de tartışılmayacak bir şey varsa bu ülkenin birliği ve bütünlüğüdür. Türkler ve Kürtler'in ayrışmasını tartışmak, bu ülkede hiç kimsenin haddine değildir.

Bunu düşünce, ifade özgürlüğü kapsamında da görmüyoruz. Kaç milyon insanımızın Türk, Kürt, Çerkez, Arap, Arnavut’la evlendiğini görürüz. Onları nasıl ayıracak?

Ben Kürd'üm benim eşim Türk. Benim çocuklarımı sayın Özkök nasıl ayıracak? Kimi nereye koyacak? Yoksa iki çocuğumu alıp birini Şırnak'a birini de Kırklareli'ne mi bırakacak? Böyle bir yaklaşım olabilir mi?”

timetürk

Hüdaverdi
07-13-2010, 17:47
Şerefsiz kardeşim bunlar.O zaman nden ülkeyi bölmek için çalışan teröristlerin sözcülüğünü yapıp onlarla aynı çatıaltında toplanıyorsun ? Üste çıkmak için hemen kardeşlik mesajı,yok çanakkale yok dumlupınar derler.Pislikler.

HaArP
07-13-2010, 17:50
Ertuğrul Özkök'ün bu Fitnesi Elhamdülillah eskisi kadar tesirli değil ! O yüzden Hamd Olsun...

Ertuğrul ÖZGÜL
07-13-2010, 18:22
Şerefsiz kardeşim bunlar.O zaman nden ülkeyi bölmek için çalışan teröristlerin sözcülüğünü yapıp onlarla aynı çatıaltında toplanıyorsun ? Üste çıkmak için hemen kardeşlik mesajı,yok çanakkale yok dumlupınar derler.Pislikler.

Ahmet Türkle Hasip Kaplan diğerlerinden farklı hüdaverdi onlar bazışeylerin farkına varmış kişiler...

El Emin
07-13-2010, 18:23
Ahmet Türkle Hasip Kaplan diğerlerinden farklı hüdaverdi onlar bazışeylerin farkına varmış kişiler...

Ahmet Türk konusunda bende aynı düşünüyorum fakat aynısını hasip kaplan için diyemiyorum...

Ertuğrul ÖZGÜL
07-13-2010, 18:25
Bazı konuşmalarına baktığımda görüyorum ki Ahmet Türkte olan şey ondada var ama bazı şeyleri farketseler bile bişey engel oluyor....

El Emin
07-13-2010, 18:29
Bazı konuşmalarına baktığımda görüyorum ki Ahmet Türkte olan şey ondada var ama bazı şeyleri farketseler bile bişey engel oluyor....

En iyi kukla bile sonuçta kukladır...Ondan ötürü fark etmez...
Çizgileri belli çizigiyi geçenlerin hali belli...

Ertuğrul ÖZGÜL
07-13-2010, 18:32
En iyi kukla bile sonuçta kukladır...Ondan ötürü fark etmez...
Çizgileri belli çizigiyi geçenlerin hali belli...

Evet ama çizgiyi geçip doğruyu bulanlarda yok değil bunlarda neden onlardan olmasın ki....

El Emin
07-13-2010, 18:34
Evet ama çizgiyi geçip doğruyu bulanlarda yok değil bunlarda neden onlardan olmasın ki....

Ümitvar olmak güzel fakat hayalperestliğe de gerek yok.Biz gerekeni yaparız isteyen gelir isteyen çekip gider...

Ertuğrul ÖZGÜL
07-13-2010, 18:37
Ümitvar olmak güzel fakat hayalperestliğe de gerek yok.Biz gerekeni yaparız isteyen gelir isteyen çekip gider...

Hayalperestlik başka bişey olabilecek bişeyin olması başka....

Bu tip adamların bazı konuşmaları vardır ki çok ezber bozar...
geçenlerde meclisdeki bir konuşmasını dinledim gerçekten güzeldi.... son bir kaç konuşmasıda öyle ama belli olmuyor işte bir bakıyorsun altından neler çıkıyor....

Hüdaverdi
07-13-2010, 18:37
Evet farklı,katıksız şerefsiz olmasıyla farklıdır.Gerçi her biri katıksız ama konuşmalarına görede değişiyor.Niyetleri aynıdır oysa.
Farklılığını ve niyetini partidenayrılıp ülke vatandaşlarından özür dilemesiyle ve bdp nin gerçek niyetini açıklamasıyla anlaşılır anca.

Fırat
07-13-2010, 18:38
Ortadan ikiye bölebilirler mesela..