Orijinalini görmek için tıklayınız : Hatay'da kum ocağın'da göçük 1 işçi göçük altın da..
Hatay'da kum ocağın'da göçük
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/2010/819020110212122601494.jpg
Hatay'da, bir kum ocağında göçük meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 1 işçinin kum altında kaldığı öğrenildi
Alınan bilgiye göre, Hatay merkeze bağlı Narlıca beldesi yakınlarındaki bir kum ocağında göçük meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 1 işçinin kum altında kaldığı öğrenildi.
Sivil savunma, itfaiye ve Hatay Valiliği Arama Kurtarma ekiplerinin kurtarma çalışmalarına başladığı bildirildi.
AA
Dağdan kum elde etmenin böyle vahim sonuçları oluyor. Dere yataklarından temin etmek en zararsız olanı. Üzüldüm.
Hüdaverdi
02-13-2011, 12:19
2 hafta içine bu kadar çok iş kazasının gelmesi çok kötü bir şey.
Allah sabır versin.
Kurtardılar işçiyi. İş makinesindeydi zor oldu ama oldu. Hayati tehlikesi de yokmuş çok şükür. Akşam haberlerinde izlemiştim..
İş makinasını felaket kullanırım. Bir kaç kez dereye ucma riski yaşamış olsamda genel itibari ile heyecanlı iş. Bu arkadaşın da kurtulmasına sevindim.
İntifada
02-13-2011, 13:51
İş makinasını felaket kullanırım. Bir kaç kez dereye ucma riski yaşamış olsamda genel itibari ile heyecanlı iş. Bu arkadaşın da kurtulmasına sevindim.
ukba maşallah her iş geliyor elinden üstad...
Lastikli paletli vs her türlü iş makinasını kullanırım. Bazen iş başa düştümü akşama kadar çalıştığımda olur.
İntifada
02-13-2011, 13:54
Lastikli paletli vs her türlü iş makinasını kullanırım. Bazen iş başa düştümü akşama kadar çalıştığımda olur.
vay anam vay...
sana kapitalist yaftası vuranlar utansın ukba...
10 numara emekçiymişsin sen...
Yahu öyle bir yafta varmı ki ben duymadım :)
Bazen beni o şekilde çalışırken görenler şaşırıyor.Sonra bir müddet izlemeye geçiyorlar. Sizden fırsat buldukca sahada çalışıyorum, hatta kamyon dahi sürüyorum.
İntifada
02-13-2011, 14:00
Yahu öyle bir yafta varmı ki ben duymadım :)
Bazen beni o şekilde çalışırken görenler şaşırıyor.Sonra bir müddet izlemeye geçiyorlar. Sizden fırsat buldukca sahada çalışıyorum, hatta kamyon dahi sürüyorum.
reklamlar :karizmatik:
İş makinası kullanmak oldukça heyecanlı olabilir. Bende metro kullanmak istiyorum. Metro kullananlara ne diyorlar acaba ?
Başbakanımızdan ders alın Merve hanım kendisi çok iyi kullanıyor. :)
reklamlar :karizmatik:
Dayatmacı sistemin reklama zorluyor sonra artistlik yapıyorsun gözlükler ile. Senin kide iş yani :)
Başbakanımızdan ders alın Merve hanım kendisi çok iyi kullanıyor. :)
Başbakanıma ulaşayımda ders şöyle dursun. Daha önemli sorunlarımız var abiciğim :w:
Mevlam ulaştırsın efendim o halde. Dün sesini ve kendisini uzun uzun temaşa ettim. Üç ay yeter bana. :)
Nasıl yani ??? Anlat bakalım Yalçın Abi :)
İntifada
02-13-2011, 19:05
Dayatmacı sistemin reklama zorluyor sonra artistlik yapıyorsun gözlükler ile. Senin kide iş yani :)
:karizmatik::karizmatik::karizmatik:
Nasıl yani ??? Anlat bakalım Yalçın Abi :)
Merve kusura bakma yeni gördüm bunu. Başbakanımızı o mitingde gördük her halini sakladım dolabımda daha ne o lsun efendim.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.