Orijinalini görmek için tıklayınız : Hatırlamak istemediğiniz Siyasetçiler
EpiVaTeS
10-31-2007, 20:42
Merak ediyorum en çok hatırlamak istemediğimiz Siyasetçi kim....
görmesemde anlatılanlara ve okuduklarıma bakarak... ismet inönü
EpiVaTeS
10-31-2007, 20:48
onu zaten millet unuttu hatırlatmak istemediğim için yazmadım.... >:( >:(
e-midyat
10-31-2007, 20:49
Bizzat gorduğüm sempati ve gülümseyişten uzak ahmet nejdet sezer......Halkını temsil edemedi çankayanın dört duvarıyla ancak sınırlı kaldı...
Hıfz-ı lisan
10-31-2007, 22:10
Bülent Ecevit... yaptığı birçok kabullenmeyeceğimiz suçları var ama onu duyduğumda aklıma gelen tekşey İHL’lerin önünü kesti! >:(
ısmet ınonu ama malesef hıc aklımdan cıkmıyor...ısmı bıle tuylerımı dıken dıken etmeye yetıyor....
keşke hepsini işaretliyebilsek ama işaretlesekte bişey olmaz bunları bu gidişle bizim torunlar bile görecek ;D
Ak Forest
11-02-2007, 20:04
Necmettin erbakan
kayısıkentli44
11-02-2007, 20:10
ahmet necdet sezer...
maviinsan
11-02-2007, 23:25
Ahmet Necdet Sezer
mehmetal
11-02-2007, 23:26
Ahmet Necdet Sezer
+999999999999999999999999
EpiVaTeS
11-02-2007, 23:28
neredeyse %70 sezer diyor acaba onun zulmunu cektiğimizden mi ki yoksa ?
elbette sezer 7 yıl boyunca müslüman aleminin dini bayramlarını kutlamaya bile tenezzül etmeyen ramazanda türk milletine saygı göstermeden suyunu içen birini elbette hatırlamak istemem (bunlar bir kaç basit örnek)
sezer, türkiyenin kayıp yılları neydi o günler allah birdaha göstermesin:) ecevitin en büyük kötülüğü sezeri cumhurbaşkanı yapmak oldu , sezer türkiyenin demir perdesi oldu
Ak_Kelebek
11-03-2007, 12:11
Ahmet Nejdet Sezer tabikiiiiii.Adını anarken yüzü gözümün önüne geliyor ıyyhhhh >:( Allah bizi korusun bu insanlardan..
romakudüs
11-04-2007, 16:40
süleyman demireli sırat köprüsünün başında bkleyecem rkADAŞALAR ne adi herif oooo
Sukût-u_Hayal
11-04-2007, 16:44
ahmet necdet sezer tabikii...
Necmettin erbakan
peki neden
oguzdesouza
11-04-2007, 16:54
Tabii ki de büyük insan A.N. Sezer >:(
aksavaşçı
11-04-2007, 16:59
süleyman demirel
aksavaşçı
11-04-2007, 17:03
tabi ahmet necdet sezer de var
kısacası anketteki isimlerin hepsi var ;)
yazık mumcu oya bile layık görülmemiş
loneliness
11-10-2007, 20:40
inanmıyorum yaa.nasıl bu kadar kör oluyorsunuz.ahmet necdet sezer bizm için son ışıktı.bunu nasıl göremiyorunuz...yazık çok yazık.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Hiç güleceğim yoktu...
peki neden hoşlanmıyor sunuz söyleyebilir misiniz.???
neden hoslanmamiz gerektigini yaz onlar daha kisa sürer :)
süper bi cvp olmus ;D ;D ;D ;D
evet sizinde hoşlanmamanızın(saçma saçma nedenler old.)nedeni uzun old. bana kaçamak cevaplar veriyorsunuz yazık yaa yazıkk
sana cevap vermiyorum ki, kacamak cevap vereyim..cevap verilmesi icin ortada soru olmasi lazim sen ise bizden sayin sezer icin iyi temennilerde bulunmamizi istiyorsun bak ben bir tane bulunayim..
rabbim bir daha onu siyasete bulastirmasin..
ben sana sezerin iyi yanlarini say dedigim zaman bana kirmizi isikta durdu, marketten alisveris yapti, alisveristen sonra fis aldi gibi her vatandasin yapmasi gereken normal seyleri sayiyorsun..
ben ise sayin sezerin hukuk adamligina yakismayan hukuksuzlarini sonrada bana demogoji yapiyorsun..seni baykala havale ediyorum 8)
evet sizinde hoşlanmamanızın(saçma saçma nedenler old.)nedeni uzun old. bana kaçamak cevaplar veriyorsunuz yazık yaa yazıkk
sana cevap vermiyorum ki, kacamak cevap vereyim..cevap verilmesi icin ortada soru olmasi lazim sen ise bizden sayin sezer icin iyi temennilerde bulunmamizi istiyorsun bak ben bir tane bulunayim..
rabbim bir daha onu siyasete bulastirmasin..
ben sana sezerin iyi yanlarini say dedigim zaman bana kirmizi isikta durdu, marketten alisveris yapti, alisveristen sonra fis aldi gibi her vatandasin yapmasi gereken normal seyleri sayiyorsun..
ben ise sayin sezerin hukuk adamligina yakismayan hukuksuzlarini sonrada bana demogoji yapiyorsun..seni baykala havale ediyorum 8)
puhahahah süpersin sen yaaa ;D ;D ;D bize dicek bişi bırakmıosun :D (çok sey var gerçi ama...)
bırakmıyo çünkü ortada laf yok sadece konuştum mu konuştum
sinirlenme yaww.. ;D ne güzel yapıstırdı lafları sanaaa ;D
akzeinebu
11-10-2007, 22:39
Bende ahmet necdet sezeri seçtim ilk geldiğinde sevmiştim ama çok pasif bir cumhurbaşkanı halkı kucaklamadı ve kesinlikle taraftı kimin tarafında olduğunu herkes biliyo müstakbel damadında belli olduğu üzere ayrıca meclise süreniz doldu karar çıkaramassınız dedi ama kendisi görev süresi dolduğu halde ünv lere rektör atadi hee birde bu milletin istediği herşeyden önce güleryüz yüzü hiç gülmediği gibi o burun kıllarını alsaydı fotolarda iğrenç iğrenç çıkmazdı neyse Rabbim bu milletin sevdiği kulunu getirdi cumhurbaşkanlığı görevine yüzü hep gülen kulunu çok şükür
bırakmıyo çünkü ortada laf yok sadece konuştum mu konuştum
evet evet o bahsettigin köyü biliyorum bir kere tatile gitmistim..kardes sen gitte aga baban gelsin yada baykal direkt gelsin..
yani bir insan liderine bu kadar mi ceker siz herseye muhalefet olmak zorundamisiniz...bir kerede iktidara oynayin be kardesim birakin artik su hayata muhalefet olmayi ;)
selahattin_ay
11-10-2007, 22:42
bak ben burda 2 şeyi savunuyorum.atatürk ve atatürk ilkelerinii anlamıyorsun herhalde beni
biz de savunuyoruz ama biz savunup savunup arkadan vurmuyoruz
bak ben burda 2 şeyi savunuyorum.atatürk ve atatürk ilkelerinii anlamıyorsun herhalde beni
arkadasım kimden savunuosun acabaa..
sen onlari savunsaydin burada senle tartismazdim..sen burada yasakciligi savunuyorsun..atatürkün ilke ve inkilaplari bellidir.. ;)
ben seni anliyorum hemde cok iyi senin amacin bagciyi dövmek ama hak getire..
Merak etmeyin Atatürk'ün savunduğu tüm değerlere sahip çıkan bir gençliğiz biz. Siz bilirsiniz Atatürk'ün ismini kullanıpta siyaset yapmayı, bazı yasakları ve diktörlükleri sanki onun istediği Türkiye buymuş gibi İnsanlara Laik lik derken bunu demek istedi diye dayatmayı. Siz önce Atatürk'ü anlayın sonra bizlere anlatmaya çalışın ;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.