fatih kısaparmak balon baskılı balon Hayat - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayat

Boromir
12-19-2007, 22:45
Sizce Hayat Sartlari Nasil?

Beritan
12-19-2007, 22:51
hayat şartları çok zor...lütfen öbjektif bakın soruya sonra cevaplayın...yani akp forum diye...Zordu Partimiz sayesinde kolaylasti demeniz gerekmiyo

Meftun
12-20-2007, 00:39
Zordu Partimiz sayesinde kolaylasti

ne yapalım arkadaşlar benim için öyle...hayat çok zor binbir türlü derdimiz var herkesin ayrı hikayesi var...ama mesela okuldan çıkıp gençlik kollarına gitmek ve orada hiç mutsuz olmamak hayatı kolaylaştırıyor...zaten fıtratı gereği zor olan hayatta,zor olan bir ülkede iyi şeylerin yapıldığını görmek dünyaya biz de varız demek mutlu ediyor, yaşamayı katlanılır hale getiriyor yoksaaa üç günlük fani dünya.....

Sukût-u_Hayal
12-20-2007, 00:40
hayat şartları çok zor... ama iyi olucağına dair ümidim fazla...

ak_mavish
12-20-2007, 00:41
Zordu Partimiz sayesinde kolaylasti

AK PARTİ gelmeden önce herşeyimizi kaybettik toparlanmak da zor oldu ama ekonomimiz Allahın izniyle düzeldikçe biz de rahatladık...zordu ama şimdi eskiye göre daha kolay ;)

loneliness
12-20-2007, 00:43
Zordu çok rahatladı kendimden söylüyorum ;) ;) ;) ;)

Boromir
12-20-2007, 00:43
Anketime katildiginiz icin tesekkur ederim

HuRReM
12-20-2007, 00:45
Ak Parti'den önce de zordu şimdi de zor.büyük balık,küçük balığı yemeye devam ediyor..

çilik
12-20-2007, 09:24
YA BENCE DAHA TAMAMEN KOLAYLAŞMADI AMA YAVAŞ YAVAŞ İYİYE DOĞRU GİDİYOR..ya annem anlatıyo tüp,şeker kuyruğuna giriyorlarmış.ALLAHA ŞÜKÜR İYİ OLMAYA YAVAŞ YAVAŞ TOPARLANMAYA BAŞLADIK

sadeceali
12-20-2007, 14:23
hayat şartları çok zor...lütfen öbjektif bakın soruya sonra cevaplayın...yani akp forum diye...Zordu Partimiz sayesinde kolaylasti demeniz gerekmiyo

ablam haklı....

Beritan
12-20-2007, 14:38

ablam haklı....

bana ilk haklı diyen sen değilsin sonda olmayacaksın ;)

sadeceali
12-20-2007, 14:43
olmam buna eminim .... :)

Onlybullet34
12-20-2007, 15:45
Hayat hep zordur :)

romakudüs
12-20-2007, 20:58
hayat zor yav hernekadar maddi manevi hükümetimiz zamanıda rahatlasakta sorumluluklarımız zorlaştırıyor biraz

selahattin_ay
12-20-2007, 21:55
normal

Meftun
12-20-2007, 23:51
normal

çok normal bir cevap olmuş :D

oguzdesouza
12-20-2007, 23:59

abla kusura bakma ama zordu partimiz sayesinde kolaylaştı. Niye?

Ben seçim döneminde AKPARTİ'nin köylere yaptığı ziyaretlerin 4-5 tanesine ben de gittim.Orada konuştuğum bir kaç kişiye hiç AKPARTİ ile ilgim yokmuş gibi konuştum.Ekonomi nasıl diye?

Yaşlı amcamızın verdiği cevap;oğlum biz ecevit döneminde neredeyse aç kalacaktık.Ama tayyip geldi.İşte o zaman rahatladık.Hiç bi şey yapmasa bile verdiği desteklemeler yeter,dedi.

Beritan
12-21-2007, 01:20

Ben seçim döneminde AKPARTİ'nin köylere yaptığı ziyaretlerin 4-5 tanesine ben de gittim.Orada konuştuğum bir kaç kişiye hiç AKPARTİ ile ilgim yokmuş gibi konuştum.Ekonomi nasıl diye?

Yaşlı amcamızın verdiği cevap;oğlum biz ecevit döneminde neredeyse aç kalacaktık.Ama tayyip geldi.İşte o zaman rahatladık.Hiç bi şey yapmasa bile verdiği desteklemeler yeter,dedi.

bu cevapları bide sen hocamdan dinlee ;)

Gölge
12-21-2007, 03:41
Hayat şartları bana göre çok zor önceden ekmek aslanın midesinde derlerdi şimdi ise kuyruğunda diyorlar .... ???

sadeceali
12-21-2007, 11:14
Hayat şartları bana göre çok zor önceden ekmek aslanın midesinde derlerdi şimdi ise kuyruğunda diyorlar .... ???

hayır önce ağzındaydı...sonra midesine indi.. şimdi kuyruğunda... yakında aslandan da çıkar o ekmek... :)

oguzdesouza
12-21-2007, 17:06

seçim zamanı dinledik. :)

sadeceali
12-21-2007, 17:34

seçim zamanı dinledik. :)

evet oğuzun dediği gibi seçim zamanı çok dinledik...

ASLAN MASHADOV
12-21-2007, 18:44
Hayat zordur.Ecevit döneminde insanlar çok büyük sıkıntılar da yaşamış olabilirler.Erbakan hocanın zamanın da ki maaşım ile geçiniyorum diyen de vardır.Ak parti döneminde hayatım yoluna girdi diyen de vardır.Vardır da vardır...Unutmamak lazım ki hayat herzaman zorlukları karşımıza çıkaracaktır.Hayatın zorluklarını görmemişizdir belki de daha göreceğimiz çok şey vardır.''Ne oldum değil,ne olacağım?''bunu düşünmek lazım :)

Beritan
12-21-2007, 22:58
Hayat zordur.Ecevit döneminde insanlar çok büyük sıkıntılar da yaşamış olabilirler.Erbakan hocanın zamanın da ki maaşım ile geçiniyorum diyen de vardır.Ak parti döneminde hayatım yoluna girdi diyen de vardır.Vardır da vardır...Unutmamak lazım ki hayat herzaman zorlukları karşımıza çıkaracaktır.Hayatın zorlukalrını görmemişizdir belki de daha göreceğimiz çok şey vardır.''Ne oldum değil,ne olacağım?''bunu düşünmek lazım :)

evvvet iste bu ;)

sadeceali
12-23-2007, 17:34
hmm. sende haklısın...