fatih kısaparmak balon baskılı balon HEP BİRLİKTE HİKAYE YAZALIM - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HEP BİRLİKTE HİKAYE YAZALIM

çağlar
04-07-2008, 18:56
Arkadaşlar el birliği ile bir hikaye yazmaya ne dersiniz!Olay şu.. herkes baştan itibaren konuyu okuyup hikayenin kaldığı yerden 1-2 kelime ekleyecek. Bakalım ortaya nasıl bir şey çıkacak. Evet ben başlıyorum... Genç adam yaşadığı şokun etkisi ile hızla koşmaya başladı....

çağlar
04-07-2008, 21:51
karşıdan hızla gelen arabayı farketmiyordu delice koşuyordu

parabol
04-07-2008, 22:06
Hiç bir şeyi görmezken birden duyduğu acı firen sesiyle kendine geldi....Etrafına baktı amaçsızca , yüz ifadesinden bir şey çıkarmak imkansız gibiydi...Arabanın içinden adamın bağıra çağıra küfür ettiği belliydi hiç bir tepki vermedi...peşinde biri varmışcasına koşmaya devam etti....Sonunu düşünmeden, nereye gittiğini bilmeden , soğuk rüzgar yüzüne tokat atarken o koşmaya devam etti.....

çağlar
04-07-2008, 23:10
neden sonra kendine geldi..
.elinde bir mektup vardı... baktı baktı hatırlamaya çalıştı.....

Kırık_Çocuk
04-07-2008, 23:24
o ara mektubun arasından bir fotoğraf düştü ve ardından şu kelimeler ağzından...:)
Resmine baktığım güzel kız genç kız
Unuttum unuttum unuttum seni
Eski bir albümde durursun yanlız
Unuttum unuttum unuttum seni
bilemem aradan gçti kaç sene
Memlektin nere kimsin adın ne?
Hatırla diyerek bakma yüzüme
Unuttum unuttum unuttum seni....... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Gönülden
04-08-2008, 15:07
Dili unuttum desede kalbi farklı şeyler söylüyordu...gözleri doldu resime bakarken..resmi tekrar zarfa koydu ve postaneye doğru koşmaya devam etti...ona ait yazıları ve resmini geri göndererek seni unuttum diyecekti ona..

Kırık_Çocuk
04-08-2008, 17:41
ama hayır diordu içindeki ses o daha bir çocuk... :)

ENGİNEER
04-08-2008, 18:20
Postaneye gitti...Mektubu tam gönderecekti ki parasının olmadığını farketti...
Napmalıyım diye düşündü...!
Hırsızlık yapacaktı...
Onu mektubu göndermek için en yakında ki Halk Bankasını soymaya karar verdi...

Gönülden
04-08-2008, 18:45
Tam bankanın kapısından girecekken vazgeçti sen uğruna hırsızlık yapacağım biri değilsin dedi :D en iyisi el açıp dileneyim daha iyidir derken...bankaya hırsızların girdiğini gördü..napcam dedi kendisi plan yaparken başkaları bankayı soymaya kalktı...polisi aradı ama polisin olaydan sonra geleceğini biliyordu..hemen kareteye giderken kara kuşak sahibi arkadaşlarını aradı...onlar gelince hep beraber bankaya girip onları devredışı bıraktılar...o artık bir kahramandı, gazetelere manşet olmuştu,meşhurdu...artık banka tarafından ödüllendirilmiş ve gazetelerde boy boy resmi çıkan bir kahramandı..paraya ihtiyacıda yoktu

ENGİNEER
04-08-2008, 18:52
Parası vardı ama bu seferde çok havalanmıştı...
İçinden ''o bana layık değil pis fakir'' diye geçirdi!
Mektubu yırtıp attı.Hemen parasıyla bir tane Porshe aldı ve Beşiktaş sahilinde dolaşamaya başladı.O ilerlerken bir yandan da teröristler İstanbul'da eylem için mayın döşüyordu...İlermeye devam etti...Sahilde giderken yolda pk.k tarafından döşenmiş mayına çarptı...
Arabası hurda haline gelmişti!
Kendisininse bir kolu kopmuş, karaciğeri paramparça olmuş, tek gözüyse yukarıda ki Yıldız Teknik Üniversitesi'nin kampüsüne fırlamıştı...

BaDe_EsNa
04-08-2008, 19:02
:D yerde hareketsiz çaresiz birileri tarafından farkedilebilmenin istemiyle kısık kısık inliyordu içinden dualar ediyor ölmek istemiyorduu ;) koluda olmasa gözüde olmasa bu hayatı bırakıp gitmek istemiyordu :D

Gönülden
04-08-2008, 19:04
Ambulans geldi hastaneye götürdüler..neyse uzun zaman sonra iyileşti.Ben ne yaptım Rabbim diyip tövbe etti..ben nasıl insanları böyle küçük gördüm dedi..artık namaza başlamıştı..sen Poshe araba alırsın haa.işte böyle olursun dedi..artık şükrediyodu ...göz nakli için başvurmuştu hastaneye sonuç bekliyordu..eski günlerini çok arıyodu

BaDe_EsNa
04-08-2008, 19:10
ama aradıgı o günler bi daha hiç gelmeyecekti biliyordu başında kara bir bulutun oldugunu düşünüyordu önce sevdigi kız sonrasında arabası kolu gözü bu kadar kayıp tak etti canına son çareyi kendine kurşun döktürmekte buldu belki böylece kurtulabilirdi bu kara buluttan :D

ENGİNEER
04-08-2008, 19:15
Kurşuncuya gitti..Kurşun döktürdü ve hemen evine gitti...Sürekli başına belalar geliyordu..Neden acaba diye soruyor ama anlam veremiyordu?

Bu durumdan nasıl kurtulabilirim diye düşünürken bir rüyaya daldı....Rüyasında ak sakallı bir dede altılı oynamasını söylüyordu...
Hemen hipodrıma gitti...

parabol
04-08-2008, 19:19
Ama sonra vazgeçti...para değil önemli olan maneviyettı..bak ne kolu vardı şimdi ne gözü bunları parayla alabilirmiydi...

Birden aklına geldi...aman tanrım bunca kayıptan sonra askerlikte yapamayacaktı...halbuki çocukluktan beri hayali vatanı görevini en iyi şekilde yapmak kalleşlerle göğüs güğüse çarpışmaktı...Ama şimdi çürüğe çımıştı tüm hayalleri yerle bir olmuştu...O an karar verdi gönüllü olarak kendini bu ülkeye adayacaktı...belki bir gözü yoktu ama öteki gözü vardı...bir kolu yoktu ama diğeri hala yerindeydi...karar verdi belkide sakat olması ona en büyük kamufilajı sağlayacaktı kimse onun istihbarattan olacağına ihtimal vermeyecekti.....Hemen Büyükanıtı aradı.....

BaDe_EsNa
04-08-2008, 19:22
büyükkanıt komutanım diye başladı söze ve başından geçenleri bir bir anlatacaktı ki o da ne telefon dııııt dııııt evet telefon yüzüne kapanmıstı sinirlendi sinirden delirecek gibiydi bir kez daha hayal kırıklıgına ugramıstı işte

Duygu'Seli~
04-08-2008, 19:26
Ve telefonu yere fırlattı sinirden.. ;) ;D

ENGİNEER
04-08-2008, 19:28
Oda ne?
Telefon parçalanınca içinden pırlantalar saçılmıştı...
Etrafta kimse yoktu...Tek kolu olmadığı için yavaşça topluyordu..Tek gözü olmadığı içinse pırlantaları bulmak adına sürekli etrafından 360 derece dönüyordu...

Pırlantaları topları ve hemen satmaya karar verdi...

BaDe_EsNa
04-08-2008, 19:31
tam pırlantaları satmaya gitmek üzere ayaga kalkmıstı ki sürekli etrafında 360 derece dndügü için başı dönmüş sendelemişdi ve işte dengesini saglayamadı ve yere yapıstı yere yapışması bişey degil zaten zar zor topladıgı pırlantalar şimdi herbir yere savrulmus durumdaydı şimdi onları nasıl tekrar toplayacaktı

oturanboğa
04-08-2008, 19:55
ve öldü..büyük buluşmaya gitmişti

BaDe_EsNa
04-08-2008, 19:56
ve öldü
ya üff o kadar uzattık uzattık biz geldin öldürdün caniiiiii biz herşeye ragmen yaşatıyorduk :D

oturanboğa
04-08-2008, 19:58
taam işte..büyük buluşmaya gitti..amel defterini mi alıyodu neyi alıyodu orda..işte oraya geldik..o adam peyda olcak şimdi

ENGİNEER
04-08-2008, 19:59
Yaklaşık 1 gün sonra yoldan geçen biri onu buldu...Ne olur ne olmaz götüreyim diyerek aldı ve hastaneye götürdü...

Doktor baktı ve ''bu adamda ışık görüyuorum'' diyerek kalp masajı yapmaya başladı..Kimi zaman ellerini bırakıp balyozla kalbine masaj yapmaya başladı..deli gibi vuruyordu doktor...En sonunda 28 saat aradan sonra yaşama döndürmeyi başardı...

Bu bir mucizeydi...

oturanboğa
04-08-2008, 20:00
peyda olan adam bakakaldı...ama bu ölüydü dedi içinde..neyse biz işimize bakalım...sıradaki gelsin dedi...hortlayan genç de gözlerini açmıştı artık

çağlar
04-08-2008, 20:06
genç adam kendine gelince başından geçenleri doktora anlattı... doktor işinin ehli çatlak bir adamdı.... uzun uzun düşündü ben bu adamı tekrar hayata nasıl bağlarım diye... ilk iş göz nakli sonra protez bacak hemen işe koyuldu...

BaDe_EsNa
04-08-2008, 20:12
doktor öyle bi çatlakki adamın kolu kopuyo ama doktor protez bacak takıcak :D o derece çatlak yani işte bu doktor işe koyulacakkoyulmasına ama diger yandanda bu adam ugursuz sansızın teki taktıgımız göze proteze yazık olmasın diye düşüncelerde....

oturanboğa
04-08-2008, 20:13
ve sonra adama evlenme teklif etti(doktor bayanmış) evlendiler...adam hayata geri döndü...mutlu mesut yaşadılar

gökten 3 göz düştü....

BaDe_EsNa
04-08-2008, 20:19
ya hikayeyi bitirmesine oynamıyoruz burda devam ettir adamı öldürdün olmadı şimdide evlendiriyon bu sefer engineer de yok adamı mahkemeye verip boşatacak hikayeyi bitirme bi aaaaa

çağlar
04-08-2008, 20:33
doktor kadın değil zaten adam.... ve taburcu olur hastaneden.... yeni bir başlangıç yapmak ister hayatında... önce oturuğu mahalleyi değiştirir.... sonra yarım bıraktığı okuluna devam etmek için başvuru yapar.... artık kendini derslerine verir...

ENGİNEER
04-08-2008, 21:43
Hayata mucizevi şekilde geri dönen genç derslerine ağırlık vermenin mutluluğu içerisindeydi..KPSS sınavlarından derece yaparak yükselmeyi umut ediyordu..Nede olsa zekiydi çevikti aynı zamanda da ahlaklıydı.Ondan iyisini mi bulacaklardı.Üstelik iş tecrübe isterdi ve kendisinin ölmekten dirilmeye, sakatlanmaktan, bombalamalara kadar birçok konuda hayat tecrübesi vardı...

Sınavlar hızla yaklaşıyor ve genç günde 5000 bin soru çözüyordu.Soru çözmekten artık yorulan tek gözünün dinlendiriyor aradasırada masaj yapıyordu.

Nihayet sınav geldi...

BaDe_EsNa
04-08-2008, 21:51
deli gibi çalışmıştı sınavda çıkan soruların hepsini dogru yapacagına %100 emindi lakin trafik sıkışık olmayıp sınavı kaçırmasaydııı :D

Enfal
04-08-2008, 21:53
O gördüğü sadece rüyaydı aslında şöyle olmuştu. Aksilik bu ya genc adam stres atmak için girdiği akpartiforumun sözlü oyunlar bölümüne kendisini öyle bir kaptırdı ki bütün gece o oyundan bu oyuna mesaj attı durdu.Ancak sabaha karşı aşırı yağmurdan elektrikler kesilince kendisine geldi.Saati kurdu ve yattı. Uyandığında saatin çalmaktan pili bitmiş ve sınavı da kaçırmıştı. Sadece günde 5000 soru çözdüğüne yandı. Ani bir karar aldı: Artık dünyadan elini eteğini çekecek kendini akaforuma adayacaktı. :)

ENGİNEER
04-08-2008, 21:55
(bu kadar talihsiz adam olamaz(: )

Adam baktı ki KPSS kaçtı çarenin gayrimeşru yollardan para kazanmak olduğuna karar verdi..Esmer boylu posluydu..En iyisi mafya olmaktı...Hemen gibi bi silah aldı ve mahallenin mafyası olan ''Kıllı Zinnur'' lakaplı kadına başurdu...

Kıllı Zinnur onu mafyaya tek bir şatla kabul edecekti...

Duygu'Seli~
04-08-2008, 22:00
Eğer bana artı verirsen seni mafya yaparım..Paraya para demezsin dedi..Sevinçle bu teklifi kabul etti..Sonra....... :-X

Enfal
04-08-2008, 22:01
Sonrası Allah Kerim'di

Duygu'Seli~
04-08-2008, 22:02
Ve Allah Kerim diyerekten ve Kıllı Zinnur'a artısını vererekten çıktı yola..Hazırlanmaya başladı.. :-\ ;D

BaDe_EsNa
04-08-2008, 22:05
(
Eğer bana artı verirsen seni mafya yaparım..Paraya para demezsin dedi..Sevinçle bu teklifi kabul etti..Sonra....... :-X
ayy şu forumda artıları çok seven sendin di mi yanlış hatırlamıyorum :D :D

artık milletten haraç +ları topluyor elebaşına veriyordu parada kazanmaya başlamıştı ki forum yönetimi talihsiz genci banladıı....

Enfal
04-08-2008, 22:08
Ama o yılmadı yılmayacaktı da .Bildiği yoldan yoluna devam etti.

ENGİNEER
04-08-2008, 22:09
Şimdi düşündümde aslında oturanboğa bu adamı öldürmekte haklıymış (:

BaDe_EsNa
04-08-2008, 22:13
Şimdi düşündümde aslında oturanboğa bu adamı öldürmekte haklıymış (:
adam hayattan kurtuluyodu hiç degilse ;D bende kaldım artık daha başına gelecek musibet bulamıyorum en iyisi oturan bogada kalmış gibi olsun gökten üç göz düşmüş bu masal burda bitmiiiiiiiiiişşşş :D

ENGİNEER
04-08-2008, 22:15
gerçekten bittiği iyi oldu ama en güzel yeri neresidi onu söyleyelim bari...

Bak benim en çok güldüğüm yeri kopyalıcam bi dakka..:)

ENGİNEER
04-08-2008, 22:17
büyükkanıt komutanım diye başladı söze ve başından geçenleri bir bir anlatacaktı ki o da ne telefon dııııt dııııt evet telefon yüzüne kapanmıstı sinirlendi sinirden delirecek gibiydi bir kez daha hayal kırıklıgına ugramıstı işte
Evet işte burası..

:)))))))))

BaDe_EsNa
04-08-2008, 22:20
:D :D bende gözün fırlamasıyla adamın balyozla hayata dönmesinde koptum ;D bizden yazar falan olmaz biz yine sadece okumakla kalalım en iyisi ;)

parabol
04-08-2008, 22:22
rezil ettiniz canııım hikayeyi >:( herkesden sanatcı olmazki kardeşim.....

ENGİNEER
04-08-2008, 22:24
şansımı farklı kulvarlarda denemek istiyorum artık:)

BaDe_EsNa
04-08-2008, 22:24
rezil ettiniz canııım hikayeyi >:( herkesden sanatcı olmazki kardeşim.....
biz rezil etmesek konuda yazan bile yoktu adam yola çıkmış koşuyomuş iki gündür koşuyo adam o da sıkıldıydı bizde hiç degilse hikaye yazıldıda bitti tesekkür etmeniz lazım bikere hıhhh

Duygu'Seli~
04-08-2008, 23:02
Kim bitirdi ya..Aklımda bir sürü senrayo vardı üstelik.. >:( Uffff yaaaaa... >:( Bu hikaya burda bitmez..Devam edecek.. >:(
Genç adam yanlış bir işe girdiğini farkedip mafya olmaktan vazgeçti..Hayatını daha güzel yerlerde ve daha güzel şekillerde kazanmaya karar verdi..Ve iş aramaya başladı..Şehirde dolaşmaya başladı.. Mutlaka güzel bir iş bulacaktı..Nitekim dilediğide olmuştu..Bir iş ilanını görüp yavaşça yaklaştı........ :-X

BaDe_EsNa
04-08-2008, 23:04
Kim bitirdi ya..Aklımda bir sürü senrayo vardı üstelik.. >:( Uffff yaaaaa... >:( Bu hikaya burda bitmez..Devam edecek.. >:(
Genç adam yanlış bir işe girdiğini farkedip mafya olmaktan vazgeçti..Hayatını daha güzel yerlerde ve daha güzel şekillerde kazanmaya karar verdi..Ve iş aramaya başladı..Şehirde dolaşmaya başladı.. Mutlaka güzel bir iş bulacaktı..Nitekim dilediğide olmuştu..Bir iş ilanını görüp yavaşça yaklaştı........ :-X
katılmak isterdim ama sonra rezil oluyo hikaye :D size başarılar dileyiim en azından ;)

ümitli_bekleyis
04-08-2008, 23:06
Adam ilana yaklaşmıştı yaklaşmasına ama bir yandan da nefsiyle mücadele ediyordu.

Duygu'Seli~
04-08-2008, 23:08
O belki benim kahramanım bade ben yaşatıcam onu.. ;) :-X Böyle araya girip müdahale edenlere inat hayatını kazanacak,artı başarılarla büyük işlere imza atacaktı..Hemen iş ilanındaki numarayı çevirdi..O da ne.. ''aradığınız numara geçici olarak servis dışı bırakılmıştır lütfen''.... :o :(

parabol
04-08-2008, 23:14
Tüm hayalleri bir kez daha suya düşmüşken O sırada arkasından omzuna biri dokundu..kafasını çevirdiğinde bu adamın hayatını değiştireceğini onun elinden tutacağını anlamıştı...Adam;

-Merhaba...Ben Abdullah Kaç..dedi.

Bu onun hayatında bir dönüm noktası olacaktı.....(hadı forum üyelerinide dahil edelim :D)

Duygu'Seli~
04-08-2008, 23:25
Olmaz Abdullah başkan sinirli kahramanıma yani kahramanımıza bişe eder.. :( :'(

parabol
04-08-2008, 23:33
Olmaz Abdullah başkan sinirli kahramanıma yani kahramanımıza bişe eder.. :( :'(

Hiçde sinirli değil...dur bak şimdi hayatını kurtarcak Abdullah başkan kahramanımızın...

Gziemli yabancı kahramanımızla konuşmaya başlar

Seni uzun zamandır takip ediyorum genç adam...Duydum ki Duyguda sana + vermış bak bu kız öyle her önüne gelene + vermez demekki var bir potansiyel...Seni ekibimize almaya karar verdik........

Gizemli yabancı bunları söylerken adam şaşkınlıktan birazda yorgunluktan düşer bayılır...

sumeyra
04-09-2008, 00:26
Gözlerini açtığında kendini çok farklı bir ortamda bulur
Bütün üyeler artık onun daha önce fark edemedikleri güzellikleri anlamış ve ona daha bir sıcak davranır olmuşlardır
Onun küçük dünyası sevgiyle doludur fakat önemsediği ilkeler sert olmasını savunmak için acımısız davranmasını gerektirir
O, adı kadar büyük güzelliklere sahip bir beyefendidir
o ...

parabol
04-09-2008, 00:31
Bütün üyeler artık onun daha önce fark edemedikleri güzellikleri anlamış ve ona daha bir sıcak davranır olmuşlardır
Onun küçük dünyası sevgiyle doludur fakat önemsediği ilkeler sert olmasını savunmak için acımısız davranmasını gerektirir
O, adı kadar büyük güzelliklere sahip bir hanfendidir
o Berildir ...

Hikaye kahramanı mı beril yani..ama kahraman erkek beril kız (yani ben :D) ::)

sumeyra
04-09-2008, 00:32
O, adı kadar büyük güzelliklere sahip bir hanfendidir
o Berildir ...

Hikaye kahramanı mı beril yani..ama kahraman erkek beril kız (yani ben :D) ::)

:D :D
aaa çaktırma beril devam et
düzeltirim ben :-[ :-[

BaDe_EsNa
04-09-2008, 00:34
:D :D sizde bizden beter ettiniz hııı ;D hikayenin sonu nasıl olcak merakla bekliyorum

çağlar
04-11-2008, 11:10
bu uzun gecenin sabahında yaşadıklarının rüya olduğunu anlayan genç adam derin bir ohh çeker.... şükürler olsun rüya imiş Allahım beni böyle musibetlerden koru diye dua eder.... O gün büyük gündü çünkü aylardır konuştuğu ama bir türlü göremediği sevdiğini görecekti.....Güç bela ikna etmişti Elifini buluşmaya Fatih..... yalnızca resimlerini görmüşlerdi birbirlerinin internetten tanışdıkları için Elif kolay ikna olmamıştı buluşmaya...Fatih heyecandan ne yapacağını bilmiyordu yürümüyordu adeta uçuyordu....kahvaltının ardından hazırlıklarını yapmaya başladı... not: lütfen fatih kaza geçirmesin kızda çirkin falan olmasın :D evet devam edelim

Kırık_Çocuk
04-11-2008, 11:57
bulusma yerine gelen fatih elifin oturması gereken bankta 60 yaşında bi teyzecik in oturduğunu gordu Şaşkınlıkla geri geri kaçmaya çalışırken kendini bir bayanın üzerine düşmüş olarak bulduu..

çağlar
04-11-2008, 12:19
o bayan elifmiydi? :D

Kırık_Çocuk
04-11-2008, 12:37
Sanırım evet,,,

Gönülden
04-11-2008, 13:50
ya bir şey diyeyim arada yazmıştık... adamın adam adı Berildi sonra değişti Hüsnü oldu..bir köye yerleşmişti ..o kısımlar nerde..

sessizlik
04-11-2008, 13:56
Çevrenin şaşkın ve kızgın bakışları içinde kendini toparlayan kahramanımız daha tam doğrulmuşken kafasına yediği çantanın etkisiyle bir den afalladı.Bu yediği çantanın sahibi üzetine düştüğü yaşlı kadındı ve mahcup bir şekilde süratle oradan kaçarcasına uzaklaştı.

sumeyra
04-11-2008, 14:00
fatih düştüğü yerden büyük bir utangaçlıkla kalktı
ve özür dilemeye başladı karşısındaki bayan pek anlayışlı değildi
nefes almaksızın fatihe ''dikkat etsene be adam aklın nerde'' diye serzenişlerde bulunuyordu.
bilmiyorduki fatih nasıl bir bunalımın içindeydi hayal kırıklığına uğramıştı saatlerdir beklediği kızın yerinde bir teyze oturuyordu. yoksa elif gelmeyecekmiydi bu seferdemi akş kapısın çalıp içeri girmeden esip gidecekti.
fatih bu düşüncelerle boğuşurken kendini bitkin hissetip bir banka oturdu başını ellerin arasına alıp erkekler ağlamaz kuralını bozup yanaklarında yaşlar inmesine izin verdi. içinden bir ümit dedi belki gelir diyip ve bütün yükünü yorgun omuzlarında silkip sevginin gücüne inanıp tekrar beklemeye başladı....
ve gözleri masmavi denize takıldı o deryada kaybolup gitti biran

sumeyra
04-11-2008, 14:02
sanırım peşpeşe yazdık :(

Kırık_Çocuk
04-11-2008, 18:21
ve şu cümle geldi aklına..
Ağlamak uğradığımız felaketlere karşı vücudumuzda kalan direncin son bir feryadıdır.Ağlayamadığımız zamanlarda ise o kuvvetinde olmadığı anlardır ki bunun yerine geçen tesirli bir sükunet en yakıcı elem gözyaşlarından daha acıdır..
Hüngür hüngür ağlamaya başlamasın mı alllah alllaaaah...

çağlar
04-12-2008, 01:01
Fatih in okulunda onu çok seven ve arkadaş gibi gören bir hocası vardı... ertesi gün okula geldiğinde mehmet hocayı görünce dudaklarından şu ifadeler dökülüverdi..
".Yanıyorum hocam!"
" Elif'i olmayan, Elif'ini kaybetmiş bir fetih'im ben!" dedi. Hiçbirşey anlamamıştı mehmet hoca Sonra önündeki kâğıda Arapça feth kelimesini yazdı.

"Bak hocam, bu kelimenin içinde Elif olmadığı sürece Fatih olmuyor.Bende Elifsiz Fatih olamayacağım. Ben bende değilim hocam. Nereyebaksam onu görüyorum… Yerde Elif, gökte Elif, kağıt'ta Elif, defterde Elif, kitapta Elif… Sağımda Elif, solumda Elif… Bazen nefesim kesiliyorhocam… Ne yapacağımı bilmiyorum ."

İçindeki yangınla yazdığı şiirleri okuyordu. "Gözümde öylesine tütüyorsun ki; duman'dan hiçbir şey göremez oldum "cümlesi hocayı çok etkilemişti

çağlar
04-15-2008, 13:43
hikaye sonamı erdi ?kimsenin ilgilendiği yok

sumeyra
04-15-2008, 15:25
hikaye sonamı erdi ?kimsenin ilgilendiği yok

hocası ile olan konuşmasını sen devam et
ben karşılıklı konuşmalarda iyi değilimdir
ben devam etmeye çalışırım elimden geldiğince

gülsima
04-15-2008, 15:48
fatih'in içini hüzün kaplamıştı ve yalvarırcasına dua etmeye başladı,Rabbim,dedi,gözlerimden bu acıyı kim silecek benim?Kim yıkayacak gözlerimin içini?kim yıkıyacak acılarla dolup taşan kalbimi?Hemen arkasındanda olsun,dedi.Rabbim,her şeye razıyım.Hepsine razıyım.Yeter ki aşktan azad etme kallbimi.Yeter ki göz yaşlarımın serininde yıka içimi.Göz yaşlarımı ve aşkımı ama,onlar bende kalsın.Bedel olsun.Ödül olsun.Bağış olsun.Yoksulluğum zenginliğim olsun. (gerçi böyle bi Fatih yoktur ama adı üstünde işte hikaye) :'(

çağlar
04-15-2008, 19:57
Mehmet hoca hayranlıkla dinliyordu Fatih i.... Düşünüyordu Fatih bu aşk ile neler yapmazdı.... Yeterki doğru yönlendirilsin içindeki aşk eğitilsin.... İSTANBUL u Fatih e feth ettirende içindeki aşk değilmiydi? ve o günden sonra Fatihle daha yakından ilgilendi... Eğitecekti Fatih i eğitecekti içindeki aşkı....

gülsima
04-15-2008, 23:25
Mehmet hoca Fatihe beşeri aşkını ilahi aşka çevirebilmek için şu sözleri söylüyordu:"Kimi zaman sevdiğimizin kim olduğunu bilmeden
severiz.ve insan henüz neyi sevdiğini bilmediği böyle zamanlarda ondan başkasını sevdiğini zannedebilir.bu yüzden değil mi ki kendini kaybetmek gibi görünen aşk aslında kendini bilmek. istesede insan ondan özgeyi sevme şansı yok. küçük bir biliş farkı mülk gibi aşkta Allahtan ruhunda o kalbin de o aklında o.Sevginin yanılgısı yok yanlış olan neyi sevdiğini bilmemek ve yolunu yanlış çizmek."Fatih ilk başta bu sözleri anlayamamıştı sonra evine doğru yol aldı ve kulağında hocasının sözleri çınlıyordu.Fatih düşünmeye başladı ve en sonunda hocanın ne demek istediğini anladı.Kalbi sanki yerinden fırlıyacakmışçasına atıyordu.titremeye başladı ve vücudundan terler boşalıyordu evin içine kendini zor atttı

ENGİNEER
04-16-2008, 21:10
Kabul edin ben daha yaratıcıydım...

BaDe_EsNa
04-16-2008, 21:14
:D :D yaa yaa çok yaratıcıydın gözler kulaklar havada uçusuyordu ;D yalnız hikayeyi yeniden batırmamak için zor duruyorum ben ;D

ENGİNEER
04-19-2008, 13:42
:D :D yaa yaa çok yaratıcıydın gözler kulaklar havada uçusuyordu ;D yalnız hikayeyi yeniden batırmamak için zor duruyorum ben ;D
Bende zor sabrediyorum ama....Neyyyysee... (:

dilek
04-19-2008, 14:38
mehmet hocayla konusmak fatihe iyi gelmişti, kendini dinlemeye karar verdi.bir süre psikolojık tedavi için dinlediği ney sesine hayranlıgını anladı.kurslara gitmeye karar verdi. bu onun için hem meşgale olacak hemde nerdeyse aynı şeyleri yaşamış olan o ayşeyle tanışacaktı .artık elifi unutmak istiyodu hayatı akıp giderken hiç bişey yapmamak daha beter ediyodu onu,ayşeyse tam aradığı kişiydi.artık bi karar vermeliydi. günler günleri,aylar ayları,mevsimler mevsimleri bıraktı ardında.
ve bi gün fatih....

çağlar
04-28-2008, 04:24
Hikayemizi unuttuk...

canlandıralım biraz....

Ayşe güzel,saygılı,kültürlü kendi halinde sempatik bir genç kızdı....

Bir gün Onu seveceği aklına gelirmiydi...

sümeyra
04-28-2008, 12:49
ne yaptınız arkadaşlar hemen unuttu elifi :'(

Ayşe....
gözleri iri iri bakan,yüzündeki masumiyet yüreklere güven veren, ''Dilinden bal damlıyor'' derler ya o tabirde tatlı dilli, güler yüzlü bir genç kız....
Fatih......
gönlünün yıkıntılarını yorgun omuzlarına yüklemiş, uzun bir yoldan gelen yolcu misali bir han arıyor, yıkıntılarını tekrar asaletle dikebilmek için.
Sanırım zaman ona göre oldukca yavaş ilerliyor....
Taaaa derinlerde hissettiği acı anlam veremesede kabuk bağlamaya yüz tutmuş...
Elif ismi, kulaklarını uğuldatmıyor artık.
Belkide yeni deryalara yelken açtı umut gemisi
Ayşe ismi sanki derinlerde bir yerde can çekişen fatih'i hayata tekrar dönmesi için çekiştiriyor.
Fatih şaşkın, öyleki kendini akıntıya bırakan yaprak misali hareketsiz olacakları bekliyor....
Zaman en güzel ilaçtır ya oda bunu melhem edinmiş.
Bekliyor sadece........

çağlar
07-06-2008, 15:37
Arkadaşlar hikayemiz yarım kalmış tamamlayalım elbirliği ile....

Ömer_Furkan
07-08-2008, 17:00
sonra ayse bi anda evde ekmek ve yoğurtun bittiğini fark ediyor ve soğuk kanlı bi şeklide fatihe bunu sölüyor ve işler dahada karısıyor.....( :D :D :D :)

parabol
07-09-2008, 14:25
Sümeyranın kaldığı yerden devam ediyorum...

Ancak Ayşe kendinden çok küçüktü...Yaşına göre o kadar olgundu ki ona kapılıvermişti...Ayşe ona abi dedikçe yüreğinden bir parça kopuyordu sankii...Acaba olabilirmidi..Acaba Ayse de onu sevebilirmiydi...

Tüm bu şüphelerin içinde kaybolmuşken bir gün yine ayşeyle buluştu -bir abi olarak- ...Ayşe giderken çantasından bir defter düştü...Belliki özel bir defterdi bu...Acaba okusa saygısızlık mı olurdu..peki ya okumasa bu merak onu yiyip bitirecekti...

Fatih şimdi ne yapacaktı...o defter de ne yazıyordu....

bilgi müdavimi
07-09-2008, 14:28
Fatih defteri aldı ve tam ilk cümleyi okumaya başlarken Ayşe bunu gördü ve nayırrr diye bahırdı..Okuduğunu zannediyordu,ama daha cümleye başlamamıştı bile.4 gün kötü psikoloji içindeydi. :'(

çağlar
07-09-2008, 14:34
Ayşe okuduğunu düşündüğü için utancından Fatih'in yüzüne bakamaz olmuştu...

Adeta köşe kapmaca oynadılar günlerce...

parabol
07-09-2008, 14:42
İyi ama bu defterde ne yazıyordu....Fatif bunu öğrenmeye karlıydı..Ayşenın kaldığı yurdun kapsında sabahladı o gece..Aşkı tekrar elinden kaçıramazdı...

politikaci
07-09-2008, 14:46
sonra elindeki kağıt için ayşeyi öldürdü ve kağıtta ayşe kalp fatih yazıyordu.. çok pişmandı .. ayşeye allahtan rahmet yakınlarına sabır diledi..

çağlar
07-09-2008, 15:05
sonra elindeki kağıt için ayşeyi öldürdü ve kağıtta ayşe kalp fatih yazıyordu.. çok pişmandı .. ayşeye allahtan rahmet yakınlarına sabır diledi..
Yapmayın bunu ya mahvetmeyin yazmayacaksanız >:(

bilgi müdavimi
07-09-2008, 15:08
Sonra polissten kaçma günlerine geldi.Nereye kaçabilirdi acaba.Lost adasına mı,parası yoktu.Onun için Ankarada Çankaya Kavaklı derede bülten sokaktaki bir eve saklamdı günlerce.

parabol
07-09-2008, 15:37
Ve bir gün kapı çaldı...korkarak kapıya dogru gitti..yoksa onu bulmuşlarmıydı...aman Allahım o ne kapıda ki Ayşeydi..o ölmemişti...meğer fatih öldü sanıp kaçtığında Ayşeyi hastaneye götürüp kurtarmışlardı...Ayşe aylarca komada kalmış sonunda bir gün hayata dönmüştü..Her yerde fatihi aramaya başlamıştı...ve işte sonunda bulmuştu...

Artık ayşe hayatta fatihse suçsuzdu...herşey tekrar düzelmişti....

(işte hikayeyi düzelttik adam gibi devam ediniz...)

sümeyra
07-09-2008, 19:58
''Artık ayşe hayatta fatihse suçsuzdu...herşey tekrar düzelmişti....''

Güven bir kez sarsılmış ve bu güzel aşk hikayesi dönülmez bir yola girmişti
Artık ayşe için fatihi tamamen unutmak ve yoluna devam etmek vardı...
Artık anlamıştı... aşk imkansızdı...

ÜMİT-AK
10-24-2008, 20:27
Dün başbakanımızla beraberdik konuştuk biraz tam kalkıyordum cumhurbaskanımız neyse brazda kendisiyle sohbet ettik gençlerin sıkıntıları varmı diye sordu başbakanımız ne cevap verceğimi şaşırdım çekinme söyle dedi var ama ufak meseleler dedim tamam o zaman dedi olursa şikayetleriniz akparti foruma yazın dedi oradan çözeriz dedi tamam dedim bende sonra kendisine telefon geldi acele çıktılar sonra görüşürüz dediler mesala yani hkaye sonuçta ben yazdım ben oynadım...

minegül
10-28-2008, 22:18
Dün başbakanımızla beraberdik konuştuk biraz tam kalkıyordum cumhurbaskanımız neyse brazda kendisiyle sohbet ettik gençlerin sıkıntıları varmı diye sordu başbakanımız ne cevap verceğimi şaşırdım çekinme söyle dedi var ama ufak meseleler dedim tamam o zaman dedi olursa şikayetleriniz akparti foruma yazın dedi oradan çözeriz dedi tamam dedim bende sonra kendisine telefon geldi acele çıktılar sonra görüşürüz dediler mesala yani hkaye sonuçta ben yazdım ben oynadım...

Cidden güzel senaryo...Tekrar yazmak istersen çağır bende gelirim o güzel sohbete:):D

''Artık ayşe hayatta fatihse suçsuzdu...herşey tekrar düzelmişti....''

Güven bir kez sarsılmış ve bu güzel aşk hikayesi dönülmez bir yola girmişti
Artık ayşe için fatihi tamamen unutmak ve yoluna devam etmek vardı...
Artık anlamıştı... aşk imkansızdı...

Herşeyin düzelmiş olması Fatih' in düşüncesiydi.Ayşe ona sadece aylardır neler çektiinin hesabını sormak için bulmuştu. Ve de hesap sorma günü geldi. Artık karşı karşıyaydılar...

bayonet
10-29-2008, 00:01
bu hikayeyi yazanlarda mazide kaldı :D artık mutlu son :D

HUZUR
10-29-2008, 00:25
Evvett hikayeye başlıyalım yeniden.

Hava soğuk ve yağmuru bir günde çıktı Ali evinden...

bayonet
10-29-2008, 00:27
biraz zor baslanır bu hikaye bitti başka hikaye başlatalım :D:D

sesli34
10-29-2008, 01:55
şemsiyesini yanına almamış hunharca gelen yağmur damlalarından kendi vücüdünu koruyamıyordu başını kaldırdı etrafıına baktı karşısında dikilmiş olan ak sakkallı dededen şemsiye istedi

feyza kayar
10-29-2008, 11:13
dede şöyle bir baktı gence.evden çıkarken aklın nerdeydi, niye almadın şemsiyeni der gibi :)

cilveloy
10-31-2008, 11:41
ya arkadaslar basdan beri okuyorum bu adam basda dedeydi sonra topal bi genc oldu dindar oldu günahkar oldu tekrar dindar oldu günahkar oldu yani bi hikaye bukadar mahvedilir di helal olsun adamın basına en az 10 kişiyi toplasanız okadar sey 10 kişinin basına gelmezdi gercide neyse ben ce basdan bi hikaye yazcaksanız eger güzel bi hikaye olsun derim ben

cilveloy
10-31-2008, 12:03
said di gencin adı ve yagmurun onu hasta edecegini düşünemiyecek kadar kafası yelliydi asıkdı ve simdi sırılsıklam asıkdı dede semsiye satıyordu cokda güleryüzlü bir dedeydi kendisi ve gence gülerek bakıyordu kendi gencliği canlanmısdı birden gözünün önünde nede güzeldi günler di o günler sevdiği kızı alma hayaliyle yatıp kalklan bi genc onların askı bulunugu kasabaya destan olmusdu bütün zorluklara ragmen almısdı ama sevdiği kızı simdi ise yalnız dı ve semsiye satıyordu cünkü 55 yııllk hayat arkadasnı 1 ay önce kaybetmişdi...

cilveloy
10-31-2008, 13:38
bakma dedi said dedeye bakma öle düşünemedim napayım asıgım dede asıgım dedi sanki tüm dünyaya duyurmak istiyordu askını

Yıldırım
01-13-2009, 15:49
süper bir hikaye konusu buldum toz-pembe...
Chp den baykal iktidar oluyor hem çocuklarada okuturuz hayal güçleri gelişir:yehoo:

Ak_Melek
01-13-2009, 15:52
süper bir hikaye konusu buldum toz-pembe...
Chp den baykal iktidar oluyor hem çocuklarada okuturuz hayal güçleri gelişir:yehoo: ASLINDA GÜZEL BİR DÜŞÜNCE GELECEKTEKİİİ OLABİLECEKK HADİSELERİ YANSITIRSAKK.HERKES ACI GERÇEĞİ BİRKEZ DAHA GÖRÜR :w:

mcquen
03-25-2009, 17:58
Arkadaşlar Facebook da Grup var şuan 5.900 kişi civarında katılın adres >>>> http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=43444725937 (http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=43444725937) <<<< hadi genişlesin iyicene