Orijinalini görmek için tıklayınız : Her üye en az 5 üye...
Necip Fazıl
02-27-2009, 18:12
Evet arkadaşlar forumun büyüyüp gelişmesi için üye şart bu yüzden böyle bir aktivite gerçekleştirelim ve her üyemiz foruma en az 5 üye kazandırsın bu sayede forum büyüyüp güzelleşecektir... bu ülkede bu kadar fazla AK GENÇ verken forumda neden bu denli yüksek sayıya ulaşmayalım ki... düşünün her üye en az 5 üye kazandırdığında forumun üye sayısının ne kadar artacağını... duyarlı AK gençlerin bu aktiviteye katılmalarını bekliyorum... saygılar...
Kİmseyi zorla Üye yapamam Açıkcası.Akpartiforumda Olan iNsan Gerçek Bir akpartili olmalı..Gerçekten İnanmış olmalı Partimize.Laf olsun Diye Üye olanları istemem.
Necip Fazıl
02-27-2009, 18:16
Kİmseyi zorla Üye yapamam Açıkcası.Akpartiforumda Olan iNsan Gerçek Bir akpartili olmalı..Gerçekten İnanmış olmalı Partimize.Laf olsun Diye Üye olanları istemem.
Ben kimseyi zorla foruma üye yapalım demedim ki...
forumdan haberi olmayan kardeşlerimiz olabilir...
veya yakınlarınız olabilir...
her AK gencin AK PARTİ FORUM'da bulunması kadar güzel ne olabilir ki...
Ben sana birşey mi dedim sadece yorum yaptım
Erdemir36
02-27-2009, 20:32
Malesef çevremde fazla ak genç yok :)
ak partili olmayan üye olamazmı:) bu düşünce çok yanlış ablam;1
önemli olan parti değil...ahlaktır:)
Özgür Çağrı
02-27-2009, 21:35
Valla ülkücü arkadaşlardan tutun cehapesli arkadaşlara kadar çevremde o kadar farklı zihniyetten insan varki
anlaşmaya çalışıyoruz onlar Başbakana laf çarpıtıyor ben başbakanı içten savunuyorum. Hoca diyor siz piyonsunuz ümidim kırılıyor valla :(
benim 1 numaralı savunma sözüm 1 cümle
Başka Alternatifin varmı ?
FarukARSLAN.
02-27-2009, 21:52
Valla ülkücü arkadaşlardan tutun cehapesli arkadaşlara kadar çevremde o kadar farklı zihniyetten insan varki
anlaşmaya çalışıyoruz onlar Başbakana laf çarpıtıyor ben başbakanı içten savunuyorum. Hoca diyor siz piyonsunuz ümidim kırılıyor valla :(
benim 1 numaralı savunma sözüm 1 cümle
Başka Alternatifin varmı ?
Benimde siyasi çevrem öyle geniştir.. Ama her gece yatmadan dua ederim Rabbim nolur yüzümü kara çıkarma benden bu davayı savunabilme yeteneğini bilgisini eksik etme diye...
Şükürler olsun ki 'bir cümleyle' cevap vermedim hiç. Haklı olduğumuz her konuda yüzümüz ve alnımız AK ayrıldık.. Her muhabbet, sohbet ve tartışmada
Şükürler olsun...
-
Ama foruma da ÜYE yerine HAKİKİ ÜYE kazandırmak daha iyi olur bence.
Yalnıza adının olacağındansa hoş yorumlarının olması daha iyi olur bence...
Yoksa öyle birileri etrafımızda aramamız davetimiz gereksiz kalır bence.. ;1
Necip Fazıl
02-27-2009, 21:57
Benimde siyasi çevrem öyle geniştir.. Ama her gece yatmadan dua ederim Rabbim nolur yüzümü kara çıkarma benden bu davayı savunabilme yeteneğini bilgisini eksik etme diye...
Şükürler olsun ki 'bir cümleyle' cevap vermedim hiç. Haklı olduğumuz her konuda yüzümüz ve alnımız AK ayrıldık.. Her muhabbet, sohbet ve tartışmada
Şükürler olsun...
-
Ama foruma da ÜYE yerine HAKİKİ ÜYE kazandırmak daha iyi olur bence.
Yalnıza adının olacağındansa hoş yorumlarının olması daha iyi olur bence...
Yoksa öyle birileri etrafımızda aramamız davetimiz gereksiz kalır bence.. ;1
Tabiki kazandırılan üyelerin AK PARTİ'li olması daha iyidir...
Fakat her görüşe de saygımız olduğundan diğer görüşlülere de açığız... ;1
Erdemir36
02-27-2009, 22:10
siyaset tartışmayı sevmem herkesin doğrusu farklıdır. Ne kadar uğraşırsan uğraş işe yaramaz :)
FarukARSLAN.
02-27-2009, 22:27
Tabiki kazandırılan üyelerin AK PARTİ'li olması daha iyidir...
Fakat her görüşe de saygımız olduğundan diğer görüşlülere de açığız... ;1
Yok, AK Partili olup olmamasından demedim katılım ve daimliğini dedim (:
Arkadaşlar Facebook da Grup var şuan 5.900 kişi civarında katılın adres >>>> http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=43444725937 (http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=43444725937) <<<< hadi genişlesin iyicene
Bir Sevda benimkisi. Bu sevdam mezara kadar sürecek.
GÜNÜMÜZDE İNTERET ÇAĞI YAYGIN BU SAYFANIN VAR LIĞINDAN AK PARTİLİ GENÇ ARKADAŞLARIMA İLETİRİM MAHRUM KALMASINLAR
crealiveonline
08-12-2016, 17:06
helaaaal
Alkinkalayci
02-06-2017, 22:53
Elimden geldiğinde öneriyorum ak partili arkadaşlarıma bu forumu
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.