fatih kısaparmak balon baskılı balon http://gazisozluk.org - 1. nesil yazar- - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : http://gazisozluk.org - 1. nesil yazar-

Hüdaverdi
08-03-2010, 00:44
Sözlük sevenler veya merak edenler gelebilir.
Daha yeni kruuldu,baya zevkli,daha yeni olmasıdnandolayı fazlada kişi yok.
Merak edenler 1. nesil yazar olarak -ki 10 adet yorum yapması gerekir yazar olmak için- devam edebilirler.
Bizim gibilerin var olması gerektiği,bazılarına fırsat verilmemesi içinde uygun gördüğüm mekan şimdilik.
O okulda okumak mecburiyetiyoktur bilginize.

http://gazisozluk.org

İntifada
08-03-2010, 00:45
Bende tam http://www.yesilsozluk.com/ a üye oluyordum haaa...
du orayada olayım :)

Hüdaverdi
08-03-2010, 01:25
hacım eğer tartışmaya girersen isim vermeden normal şekilde yorum yapmanı öneririm.zaten kişi bunu anlar ona göre yazar :güzel: bilgin olsun.

azılarının yorumunu beyenirsen artı,beyenmezsen eksi erebilirsin.
bazı yorumlar ve konular hoşuna gitmeyebilir,ona göre yorum yaparsan açanı mors edersen güzel olur.
bizim gibiler fazla yok ama zamanla olacağını düşünüyorum,var ama pekte bellie tmiyorlar :güzel:

zevkli güzel,hele ki mors etmek ;D

Hüdaverdi
08-04-2010, 00:18
İlk ve son güncelleme :)

Mavera
08-04-2010, 00:25
sözlüklerde bir tek ihlsözlüge üyeligim var ve yeterli cünkü cogu sözlük midemi bulandiriyor..

İntifada
08-04-2010, 00:26
sözlüklerde bir tek ihlsözlüge üyeligim var ve yeterli cünkü cogu sözlük midemi bulandiriyor..

yeşilsözlüğüde tavsiye ederim abi...

Mavera
08-04-2010, 00:28
hoca ben eksinin ilk nesil yazarlarindandim ancak sözlük zamanla cok bozuldu ve bel altina kaydi sonra uludaga takilmisligimda var ama artik sözlükler beni sarmiyor dersem yeridir..
face cikti forum ve sözlük olayi bana göre bitti yada bitmek üzere..

Hüdaverdi
08-04-2010, 00:33
Bende ilk defa takılıyorum, şuan aktif yazar sayısıaz ama site 1 aylıkdaha yeni yani.bizim gibi olanların ses çıkarmasını,bizim gibi olmayan gavatların gavatlığını göstermeye çalışıyorum ki şimdilik işe yaradı gibime geliyor sustular.

solcularağırlıkta gibi,ama angutları vaya fazla olduğundan malum hemen al aşağıya ;D
zevkli,bazne sinir habrbi yapsa da meydanı onlara bırakmamak güzel.
özellikle iki yüzlülüklerini yüzlerine vurmak yazmak,hele ki tükürdüklerini yalatmak yazdıklarını sildirmek bambaşka bir zevk.

İntifada
08-04-2010, 00:34
Bende ilk defa takılıyorum, şuan aktif yazar sayısıaz ama site 1 aylıkdaha yeni yani.bizim gibi olanların ses çıkarmasını,bizim gibi olmayan gavatların gavatlığını göstermeye çalışıyorum ki şimdilik işe yaradı gibime geliyor sustular.

solcularağırlıkta gibi,ama angutları vaya fazla olduğundan malum hemen al aşağıya ;D
zevkli,bazne sinir habrbi yapsa da meydanı onlara bırakmamak güzel.

iş bize düştü desene...

Özgür Çağrı
08-04-2010, 00:39
Bende ordayım adım ..... :hihi2:

İntifada
08-04-2010, 00:39
Bende ordayım adım Antifosil :hihi2:

gazidemi?

Hüdaverdi
08-04-2010, 00:44
Gördüm ;)
10 yorumsonrası aktif ederler üyeliğini,yorumlara bakıyorlar bu yüzden gözdoldurucu yazmanı öneririm,peygamber efendimiz hakkında açılan bir saçma başlık var yazmamakta fayda var ona şikayetedin gitsin,silinmiş olabilir.gazi sözlükten istekler başlığı var ordada değerlerimiz konsunda adminlerin hasas davranmasını önerelim.

Baktık olmuyor,aramızda akıncı gurubundan tanıdığı olan vardır,onlara ulaşıra gerekeni yaptırır.

İntifada
08-04-2010, 00:47
.....
doğru söylüyorsun...

Hüdaverdi
08-04-2010, 00:50
Nickleri yazmasak iyi olur buraya,ne olur ne olmaz :)

İntifada
08-04-2010, 00:52
o değilde ben giriş yapamıyorum

Özgür Çağrı
08-04-2010, 00:56
mail kutundan onaylat

Özgür Çağrı
08-04-2010, 00:58
Atama bekliyorum :)

Özgür Çağrı
08-04-2010, 00:59
sözlükspottan kendi sözlüğümüzü kuralımmı ak sözlük gibi ?

Hüdaverdi
08-04-2010, 01:01
Yok ak sözlük tutmaz diye düşünüyorum,fazla giren olmaz.
zahmete değmez :) bu şekilde ayrışmak yerine onların arasında olmak dah faydalı.

Özgür Çağrı
08-04-2010, 01:12
bkz. vermek istediğinizde, bkz. vermek istediğiniz bölümü girdikten sonra tamamını seçip alt paneldeki bkz sekmesine tıklamanız gerekmektedir. ayrıca entry lerinizde yazım ve noktalama kurallarına uymanız gerekmektedir. msn dili kullanımı kesinlikle yasaktır. bu eksiklikler devam ettiği takdirde üyeliğiniz onaylanmayacaktır.

:hihi2:

Başbakanlık resmi sözlüğü gibi mübarek

dilemma
08-06-2010, 16:43
ihl iyidir ;)