fatih kısaparmak balon baskılı balon İBRAHİM ETHEM HAZRETLERİ - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İBRAHİM ETHEM HAZRETLERİ

alcen
09-18-2007, 22:05
Çok yaşlı ve ihtiyar bir zat kış mevsimi ve akşam üzeri İbrahim Etmeh hz.lerinin köyüne gelir.kendisini misafir edecek bir hayırsever arar.Fakat kimse ilgilenmez bu ihtiyarla.Sonunda İbrahim Ethem görür ve misafir eder.İhtiyarın karnını doyurur.Sıcacık odada Gelen ihtiyar hastadır zaten ve ibrahim Ethem'e derki;Dizinde yatabilirmiyim der.Tabii İ.Ethemde kabul eder.ve başlarlar konuşmaya.İhtiyar adam dizinde yattığı kişinin İ.Ethem olduğunu ise bilmemektedir.İ.Ethem İhtiyara derki;Ey ihtiyar tüm DUALARIN VE DİLEKLERİN KABUL OLDUMU DER.kimin dizinde yattığını bilemeyen İhtiyar ise der ki;BENİM TÜM DUALARIM VE DİLEKLERİM KABUL OLDU.FAKAT,BİR DİLEĞİM VE DUAM KABUL OLUNMADI der.Sorar İ.Ethem.Sorar İ.ethem.NEYİDİ KABUL OLMAYAN DİLEĞİN .ihtiyar ise derki;TEK İSTEĞİM VARIDI ALLAH'IMA DERDİMKİ;YARABBİ,ÖLMEDEN İBRAHİM ETHEM HAZRETLERİNİ GÖRMEYİ NASİP EYLE.VE İBRAHİM ETHEM HAZ.LERİNİNİN DİZİNDE RUHUMU ALMAYI NASİP EYLE diye dua ederdim.Ama bu duam kabul olunmadı der ihtiyar. ve o anda İ.ETHEM İSE,AĞLAYARAK DİZİNDE YATAN İHTİYARIN ELLERİNE SARILIR.EY İHTİYAR,SEN BENDEN DAHA BÜYÜK BİR YÜCESİNKİ,ALLAHIM DUALARINI KABUL BUYURDU.İBRAHİM ETHEM BENİM DER. Fakat ihtiyarın ömrü bitmiştir.Ruhunu teslim eder.