fatih kısaparmak balon baskılı balon İki Büyük Nimet (Değerli kardeşlerim mutlaka okuyalım) - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İki Büyük Nimet (Değerli kardeşlerim mutlaka okuyalım)

ÜMİT-AK
04-02-2010, 08:42
İKİ BYÜK NİMET
HZ.Ali r.a şöyle demiştir.
İki büyük nimet var ki hangisine daha çok sevindiğimi kestiremiyorum.
İlki bir adamın ihtiyacını karşılayacağım ümidiyle bana gelmesi bütün samimiyetiyle benden yardım istemesidir.
İkincisi,o kimsenin arzusunu ALLAH'IN benim aracılığımla yerine getirmesi veya işini kolaylaştırmasıdır.Bir müslümanın işini görmeyi dünya dolusu altın ve gümüşe sahip olmayı tercih ederim...
Değerli kardeşlerim insanların işini kolaylaştıralım özellikle mağdur durumda olan kişilere maddi ve manevi anlamda yardımcı olalım.Bizlerde bu iki büyük nimetten faydalanalım inşALLAH.

SSS
04-02-2010, 10:12
İKİ BYÜK NİMET

HZ.Ali r.a şöyle demiştir.
İki büyük nimet var ki hangisine daha çok sevindiğimi kestiremiyorum.
İlki bir adamın ihtiyacını karşılayacağım ümidiyle bana gelmesi bütün samimiyetiyle benden yardım istemesidir.
İkincisi,o kimsenin arzusunu ALLAH'IN benim aracılığımla yerine getirmesi veya işini kolaylaştırmasıdır.Bir müslümanın işini görmeyi dünya dolusu altın ve gümüşe sahip olmayı tercih ederim...

Değerli kardeşlerim insanların işini kolaylaştıralım özellikle mağdur durumda olan kişilere maddi ve manevi anlamda yardımcı olalım.Bizlerde bu iki büyük nimetten faydalanalım inşALLAH.

Çok güzel............................................. ...........:güzel::saygılar: