Orijinalini görmek için tıklayınız : İKİ RESİM ARASINDA FARK GÖRMÜYORUM!!!!!!!
http://img267.imageshack.us/img267/6739/cagdastrkl21xi4.jpg
Ömer_Furkan
07-21-2007, 02:39
helal kübra iyi bulmussunnn ;) +1 kaptın bendenn :D (bu resmi baykala göstermek lazımmm gerci 70 yasına geldi adma iyi göremiyodurr ;D
vuslat_19
07-21-2007, 02:44
herşey bu kadar açık barizken neden bu öfke anlamıyorum biz atatürkçüyüz diyen o kadar insan görse bu resmi ne derlerdi çok merak ediyorum bugun başı kapalı eşi var diye şerihatcı olan gerifikirli diye adlandırılan cumhurbaşkanı adayı ile o günlerde eşi kapalı olan atatürk arasında ne fark var bende göremiyorum arkadaşım gören varsa bi ses versin
Fahrenheit
07-21-2007, 02:46
güzel resim bendende artı1
+1 helal olsun sana. çok güzeldi...
yasinkirac
07-21-2007, 02:53
ooo ooo bunlar neküü google den bi arayın resimleri askerlerin önünde Atatürk ve Latife hanım resimleri daha neler neler var örnek olarak :) http://www.tsk.mil.tr/anitkabir/album/ata-51_k.jpg
ohaaa bunlar neküü google den bi arayın resimleri askerlerin önünde Atatürk ve Latife hanım resimleri daha neler neler var örnek olarak :) http://www.tsk.mil.tr/anitkabir/album/ata-51_k.jpg
OHA KELİMESİ BURAYA YAKIŞMAMIŞ KAEDEŞİM LÜTFEN BANA CE DİĞER ARKADAŞLARIMA YAPTIĞIN SAYGİSİZLIK İÇİN ÖZÜR DİLERMİSİN >:( >:( >:(
REPLER İÇİN TEŞEKKÜRLER NE MUTLU BANA KONUMU BEĞENDİYSENİZ
Hasan ERBEK
07-21-2007, 12:21
+2. bi resim bu kadar herşeyi anlatır.
yasinkirac
07-21-2007, 14:56
ooo ooo yazcaktım yanlış olmuş.gece yazmıştım dikkat etmemişim.önceden düzeltme vardı ama şimdi yok .mod lar düzeltebiliyorsa sevinirim.ama ohaa demek istemedim
yasinkirac
07-21-2007, 14:58
aa varmış düzeltiyorum ve bu arada kimseye saygısızlık yapmadım! herkes sitede çok gergin anladığım kadarıyla her yazıdan bir şey çıkarmaya çalışıyorlar
Gerçekten de başörtüsü konusunu bir gerginlik haline dönüştüren siyasi partilere bazı kurumlara bu fotoğraflar kapak olsun..............
kusura bakmayın ama VARİL KAPAĞI OLSUN HEMDE ;D ;D
gerçektende bazılarına iyi kapak olmuş bu resim helal olsun kübra sana
gerçektende bazılarına iyi kapak olmuş bu resim helal olsun kübra sana
teşekkür edderimmm saolun arkadaşlar
:D güzel kapak. ama yinede bişeyler çıkarırlar.
Ömer_Furkan
07-21-2007, 20:19
spy ;D ;D
paylaşım için teşekkürler.ellerine sağlık
kardelen007
07-23-2007, 13:22
aslında halkımız bunu onayladı bence insanların yaşamlarıyla ortamı germek neymiş öğrenrler umarm bunu anlayana tabi...
onuruygun
07-26-2007, 19:21
+5...bazıları gerçekleri görmemezlikten gelmeye devam etsinler...biz ise onlara inat gerçekleri onlara göstermeliyiz...ellerine sağlık...
osman_mizanoglu
07-26-2007, 19:25
GUZEL RESIM TEK FARK VAR ODA BİRİ SİYAH BEYAZ DİĞERİ RENKLI RENK KÖRÜ OLANLAR(CHP) ANLIYAMIYABİLİR BU RESIMDEN
akzeinebu
07-26-2007, 20:11
tebrikler kübra gerçekten güzel bir resim ayrıca şunudaa söleyelim laik kısım diye geçinenlerin utandığı başörtüsünü çanakkalede kurtuluş savaşındaki analarımız ninelerimizde takıyordu onlar bu vatan için bizim için canlarını feda ettiler sorarım sizee onlarda başörtülü onlarda çarşaflıydılar peki onlardamı gericiydilerr!!!!!
önemli olan insanın başının kapalı olup olmaması değil beyninin kapalı olup olmamasıdır!!!
SAYGILARIMLA...
GUZEL RESIM TEK FARK VAR ODA BİRİ SİYAH BEYAZ DİĞERİ RENKLI RENK KÖRÜ OLANLAR(CHP) ANLIYAMIYABİLİR BU RESIMDEN
uniakrep_1903
07-29-2007, 19:58
ÇOK ÇOK ÇOK GÜZEL HALKI KULLANAN CHP BU ÜLKENİN KURUCUSUNUN KİM OLDUĞUNU BİLİYORMU YOKSU VATANIMIN KURUCUSU M.K.ATATÜRK'ÜMÜN ADINIMI KULLANIYOR HELAL OLSUN KİMİN NE OLDUĞUNU GÖSTERİN
Eline sağlık kübra çok iyi yakalamışsın ;)
tespit harika resim arasında fark yok :D herşeyi abartmayı seviyorlar
dişi kartal
07-31-2007, 18:50
gül ün eşi neden aihm den baş örtüsü davasını geri çekti bunların samimiyetine güvenmiyorum...
bende senin bu siteye akp olarak girdiğine inanmıyorum sitede akp olmayan istemiyoruz
bravooo cidden çok güzel olmuş iyi bulmuşsun resmi ;)
emeğine sağlık...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.