fatih kısaparmak balon baskılı balon İLK YAPTIĞIN YEMEĞİ HATIRLIYORMUSUN... - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İLK YAPTIĞIN YEMEĞİ HATIRLIYORMUSUN...

Gökmen
01-11-2009, 20:30
Evet hanımlar ve beyler ilk yaptığınız yemeği hatırlıyormusunuz ve en iyi yaptığınız yemek hangisi..??:ayutandım: :utandım:

Feride
01-11-2009, 22:23
ya ben hatırlıyorum da. hiç söylesem daha iyi olur şimdi mideniz bulanmasın:) neyse anlatayım.
ilk yemek deneyimim kardeşimle beraber oldu. annem ve babamın karşısına hevesle, bugün size yemek yapacağız diye geçtik. onlarda tamam dedi. gittik mutfağa köfte yapalım dedik. köfteleri yaptık kızarttık, annem ve babamın önüne getirdik. onlar da hevesle yemeğe başladılar. babam köftesinden bir tane aldı ve ağzından bir ip çıkmaya başladı. ip uzadıkça uzuyor. sonu gelmiyor. öyle ufak tefek bir ip de değil. kalın ve uzun. ağzından çıktıkça çıkıyor.:)
tabi sonra yemeğimiz heba oldu. yemediler zira. ya aslında benim şaşırdığım nokta, o kalın koca maydonoz ipi oraya nasıl girdi. hadi girdi diyelim, biz yoğururken falan nasıl farketmedik. üstelik de bir köftenin içine nasıl girmiş.:)bunları halen daha merak eiyorum:) yani ilk yemek maceramız faciayla bitti diyebiliriz;D
onun dışında en iyi yaptığım yemek, kadın budu köfte diyebilirim. terfi etmişim yani köftede bu olaydan sonra:)

Gökmen
01-11-2009, 22:30
İlahi FERİDE anlamadınmı yemek aşkı sizin gözünüzü kör etmiş o yüzden o halatı görmemişsiniz :D:ayutandım::D

Feride
01-11-2009, 22:32
İlahi FERİDE anlamadınmı yemek aşkı sizin gözünüzü kör etmiş o yüzden o halatı görmemişsiniz :D:ayutandım::D

evet olabilir,D neticede, aşkla şevkle başladığımız yemeğimin heba olması biz de büyük bir hayal kırıklığı uyandırdı:)

Zeynep
01-11-2009, 22:44
Hatırlamıyorum ama bu gün güzel bir sarı burma dediğimiz börekten yaptım :) süperde oldu söylemesi ayıp :D

Gökmen
01-11-2009, 22:55
Bir musibet bin nasihata bedeldir derler, şimdi yemeklerinin güzel olmasını buna borçlusun dimi. Bu arada baban ve annen köfte yaptığında o günlerini hatırlatıyormu :w:

Feride
01-11-2009, 22:58
Bir musibet bin nasihata bedeldir derler, şimdi yemeklerinin güzel olmasını buna borçlusun dimi. Bu arada baban ve annen köfte yaptığında o günlerini hatırlatıyormu :w:

yok belki nadiren hatırlatıyorlardır. bazen de biz hatırlatıyoruz. aklına gelince, babam hala "hayret nasıl oldu böyle bişey der":)

MelekTube
01-11-2009, 23:03
hatırlıyorum ;1

Gökmen
01-11-2009, 23:09
hatırlıyorum ;1

Hatırlıyorsunda, yaptığın yemek neydi MELEK kardeşim yoksa çokmu kötü yaptın :ayutandım::D

son durak
01-11-2009, 23:15
evetttt..ilk yaptıgım yemek sanırım bulgur pilavıydı....ayıptır söylemesi pek te güzel yapmıstım.....;)
simdi karnıyarık süper yaparım on numara.......:güzel:

MelekTube
01-11-2009, 23:20
Hatırlıyorsunda, yaptığın yemek neydi MELEK kardeşim yoksa çokmu kötü yaptın :ayutandım::D
türlüüüüüüüüüü ;D

Beritan
01-12-2009, 15:01
evet maalesef hatırlıyorum....hiç unutturmuyorlarki:@

dilemma
01-12-2009, 16:59
İlkokul3te filandım galiba sabah erken uyanıp yumurta yapmaya kalkmıştım. Onda da dibi tuttuğu için annem kızacak diye onu poşete döküp dışarı çıkıp çöpe atmıştım. Sonra tavayı iyice yıkamıştım. Hiçbir şey olmamış gibi gidip yatmıştım:D O günden sonra birdaha elimi birseye sürmedim. :utandım: Tembelliğin gözünü seveyim;ı: