fatih kısaparmak balon baskılı balon İmamhatiplileri ve İmamhatipe Gönül verenleri bekliyoruz - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İmamhatiplileri ve İmamhatipe Gönül verenleri bekliyoruz

thehatip
08-31-2010, 22:48
http://www.imamhatipli.net (http://www.imamhatipli.net/)

Web Sayfamız, yeniden ve sıfırdan kurulmuştur.

Geniş kategori yelpazemiz ile üyelerimizin forumda rahat ve bilgi dolu dolaşmasını sağlamaya çalıştık.

İmamhatiplileri ve İmamhatip'e gönül verenlerin yardımlarını ve desteklerini bekliyoruz.

Allah razı olsun

Selametle

Not: Üyelikler MAİL AKTİVASYON onaylıdır.

Mavera
08-31-2010, 22:50
imam hatipliyim ama gerek facebook ta gerekse ihlsözlükte yeterince kendimizi belli ediyoruz forum olarakta burasi yetiyor..
ama yinede tesekkürler kardesim..

BeDeVİ
08-31-2010, 22:53
Çok güzel bir site olmuş görsel olarak çok beğendim. Ben İHL ortaokul son öğrencilerindenim. Benden sonra kapattılar. Her ne kadar tam anlamıyla İmam Hatip li kültürünü almasakta İHL ortaokul :) kökenli olmaktan gurur duyuyorum..

thehatip
08-31-2010, 23:00
imam hatipliyim ama gerek facebook ta gerekse ihlsözlükte yeterince kendimizi belli ediyoruz forum olarakta burasi yetiyor..
ama yinede tesekkürler kardesim..

Sonuçta amacımız imamhatiplileri ve imamhatibe gönül verenleri bir arada toplayıp, güzel bir platform ortaya çıkartmak. İHL Sözlüğü bende takip ediyorum lakin bazı yazarların yazdıkları gerçekten sözlüğün ismine baktığımda beni hüsrana uğratıyor. Yinede yorum için teşekkürler. Desteklerinizi bekliyoruz

Çok güzel bir site olmuş görsel olarak çok beğendim. Ben İHL ortaokul son öğrencilerindenim. Benden sonra kapattılar. Her ne kadar tam anlamıyla İmam Hatip li kültürünü almasakta İHL ortaokul :) kökenli olmaktan gurur duyuyorum..

Allah razı olsun, umarım sayfamıza buyurursunuz. Desteklerinizi bekliyoruz

İntifada
08-31-2010, 23:03
İmam hatip bize nasip olmadı ama inşAllah forumunuza bir göz atacağım...
Üye olurum inşAllah...
Rabbim yardımcınız olsun...

Mavera
08-31-2010, 23:04

sen mezun olunca daha gerek duymamislar o yüzden kapatmislar kardesim :)..
bende 7 senemi verdim ihl ye ve bir daha olsa yine giderim hic düsünmeden..

thehatip
08-31-2010, 23:07
İmam hatip bize nasip olmadı ama inşAllah forumunuza bir göz atacağım...
Üye olurum inşAllah...
Rabbim yardımcınız olsun...

Allah razı olsun, desteklerinizi bekliyoruz.

sen mezun olunca daha gerek duymamislar o yüzden kapatmislar kardesim :)..
bende 7 senemi verdim ihl ye ve bir daha olsa yine giderim hic düsünmeden..

Aynı şekilde malum biz 4 senemizi verdik :) dediğiniz gibi hiç düşünmeden bir kaç 4 sene daha hiç düşünmeden verebilirim.

thehatip
09-02-2010, 18:55
Desteklerinizi bekliyoruz