Orijinalini görmek için tıklayınız : İmece Yardım Ve Desteklerinizi İstiyorum
cilveloy
01-24-2009, 23:49
Merhaba Arkadaslar; Ispartanın bİr beldesinde Kadınlar Kolu Baskanı olarak partimizi temsil edeceğim. Bu benim için büyük bir seref görevimi layıkı ile yerinee getirebilmek için sizlerin fikir ve düşüncelerinizden faydalanmak ,tecrübeli arkadasların deneyimlerden esinlenmek dahilinde Ak Parti ailemizi en iyi sekilde temsil etmek isterim . Oradaki görevimi gerceklestirirken ne gibi etkinliklerde bulunursam beldemizin gelişmesine ve belde halkının bilinçlenmesinde söz sahibi ve hatır sahibi olurum .Bu konu hakkında düşünce ve paylasımlarınızı konu baslıgı altında siz degerli kardeslerimden bekliyorum.Yardımcı olmayacagınız konusunda hiç bir kuskum yok .Saygılar ve esenlikler dilerim .
*Cilveloy*
Herşey Türkiye İçin
cilveloy
01-25-2009, 18:27
arkadaslar fikir ve düşünceleriniz öneri ve tavsiyeleriniz benim için gercekden cok önemli görevimi layıkı ile yerine getirebilmem için siz aydın arkadslrınım görüşleri benim için cok önemlidir ki bu forumda kaliteli insanların yer buldugu kanısındayım saygılar..
ishakyilmaz
01-25-2009, 18:34
Esth.Samimi ve dürüst duygularınız için eyvallah.Forumda daimi olursanız her zaman fikir ve düşüncelerimiz ile sizlerle istişarelerde bulunmayı arzu ederiz.Müsterih olunuz ki;AK partiforum bir eğitim,ve öğretim yuvasıdır.:)
cilveloy
01-27-2009, 09:41
Esth.Samimi ve dürüst duygularınız için eyvallah.Forumda daimi olursanız her zaman fikir ve düşüncelerimiz ile sizlerle istişarelerde bulunmayı arzu ederiz.Müsterih olunuz ki;AK partiforum bir eğitim,ve öğretim yuvasıdır.:)
inanın bundan hiç bir şüphem yoktur...:güzel:
ahmet_yasin
01-28-2009, 00:26
yaww b ıspartadaki gençlik kollarına hayret ediyorum benim gibi bi siyasetçiyi daha keşfedemediler... niyedidir anlamıyorum... yoksa bi istemezlikmi var yoksa bi gruplaşmamı var anlaya bilen var.. bu konuda düşüncesi olan varmı
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.