Orijinalini görmek için tıklayınız : Internet Forumlarinda AK Parti`nin temsil edilmesi
Adam gibi Adam
07-22-2009, 14:02
Arkadaslar malum Ak Parti`yi Almanya`da internet forumlarinda iyi temsil etmemiz gerekiyor. Bu konuda benim bazi düsüncelerim var. Ama önce bu konuda siz ne düsünüyorsunuz?
ishakyilmaz
07-22-2009, 14:05
Şuan bulunduğumuz forumda dünyanın her köşesinden AK gönüldaşlarımız bağlanabilmektedirler..Fakat ekstra olarak çalışmalarnız var ise,katkı sağlayabiliriz inş.Burada kurulu çok güzel bir sistem var açıkçası,yoldaşlarımızı bu çatı altında toplamak için çalışmamız daha faideli olacaktır diye düşünüyorum.
Adam gibi Adam
07-22-2009, 14:13
Şuan bulunduğumuz forumda dünyanın her köşesinden AK gönüldaşlarımız bağlanabilmektedirler..Fakat ekstra olarak çalışmalarnız var ise,katkı sağlayabiliriz inş.Burada kurulu çok güzel bir sistem var açıkçası,yoldaşlarımızı bu çatı altında toplamak için çalışmamız daha faideli olacaktır diye düşünüyorum.
Muhakkak burada da faydali calismalar yapariz ama burada zaten biz bizeyiz. Benim bahsettigim bir arkadaslik sitesi ve Almanya`nin su an en cok ziyaret edilen arkadaslik sitesi. Oraya genellikle yeni nesil ve cogunlukla türkler üye oluyorlar. Son zamanlarda orada yükselen bir Anti-AK Parti
propagandasi var ve bu beni rahatsiz ediyor. Yeni yetisen nesil oradaki abilerinin varligiyla daha cok ülkücülüge meylediyorlar ve sabah aksam basbakanimiza küfür ediyorlar. Orada organizeli bir calismanin faydali olacagi kanaatindeyim. Daha sonra bazi arkadaslari buraya da yönlendiririz.
ishakyilmaz
07-22-2009, 14:15
Müsterih olunuz,bu tür grup ve kişiler oldukça azınlık gruptalar!İstedikleri kadar havlamaya devam etsinler.Doğruluğun ve dürüstlüğün peşinden gitmeye çalışanlar bizi mutlaka bulurlar..
YuZaRSiF
07-22-2009, 14:16
Muhakkak burada da faydali calismalar yapariz ama burada zaten biz bizeyiz. Benim bahsettigim bir arkadaslik sitesi ve Almanya`nin su an en cok ziyaret edilen arkadaslik sitesi. Oraya genellikle yeni nesil ve cogunlukla türkler üye oluyorlar. Son zamanlarda orada yükselen bir Anti-AK Parti
propagandasi var ve bu beni rahatsiz ediyor. Yeni yetisen nesil oradaki abilerinin varligiyla daha cok ülkücülüge meylediyorlar ve sabah aksam basbakanimiza küfür ediyorlar. Orada organizeli bir calismanin faydali olacagi kanaatindeyim. Daha sonra bazi arkadaslari buraya da yönlendiririz.
Bahsettiğiniz yer forum mu yoksa Facebook gibi ya da vs. bir web sitesimi ? Birde küfür edenler şahsi olarak belirli kişiler mi yoksa gruplaşma mı yapıyorlar ?
Adam gibi Adam
07-22-2009, 14:21
Bahsettiğiniz yer forum mu yoksa Facebook gibi ya da vs. bir web sitesimi ? Birde küfür edenler şahsi olarak belirli kişiler mi yoksa gruplaşma mı yapıyorlar ?
Facebook gibi arkadaslik sitesi. istediginiz konuda grup acabiliyorsunuz. Almanya`da hemen hemen her türk gencinin bir profili oldugu söyleniyor. Tabi fake profiller de var. Ama gruplasma oldugunu farkediyorum. Mesela Anti AKP ya da Anti Erdogan gruplarina üye olanlar hep ayni kisiler. Malesef Almanya`da yasayanlar AK Partili olduklarini söyleyerek tepki cekmek istemiyorlar ve cogunlukla siyasi kimliklerini gizliyorlar. Diger azinlik grup baskin geliyor ve istedigini yapiyor. CHP liler ve MHP liler kimliklerini acik acik söylerken bizim kesim gizliyor malesef.
YuZaRSiF
07-22-2009, 14:24
Bu konuda son söz forum yönetimine düşer. Tabii gerekirse bizde fikirlerimizi beyan ederiz ama oradan buraya düşman çekmekte gereksiz bence. Zaten kıskançlık ve çekememezlik hat safhada
Exra foruma gerek yok ak partiyi herkes tanıyor oy vakti herkes görevini yapacaktır inş. Endişeye gerek yok. Burda 3 grup var ama 1 grup akp dir.
Son zamanda çıkan yasa tutukluluk süresi ile ilgili yasa az iyi olmadı.
Arkadaslar malum Ak Parti`yi Almanya`da internet forumlarinda iyi temsil etmemiz gerekiyor. Bu konuda benim bazi düsüncelerim var. Ama önce bu konuda siz ne düsünüyorsunuz?
Güzel düşünce acaba bu konuda bize yol gösterebilirmisin .
polatinum
03-04-2011, 07:44
Almanca bilen arkadaslarimizi www.politikcity.de ye davet ediyorum
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.