fatih kısaparmak balon baskılı balon İrlanda gemisi Gazze yolunda - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İrlanda gemisi Gazze yolunda

sudaduran
06-03-2010, 17:06
İrlanda gemisi Gazze yolunda

http://www2.yazete.com/pics/news/030620100709010541891_2.jpg Dünya İsrail'e ders vermeye gidiyor. Yeni gemi Malta'dan demir aldı.

Gazze’ye yardım filosunun üyesi, İrlanda’ya ait “MV Rachel Corrie” gemisi Malta’dan yola çıktı. Gemide, yardımlarla birlikte Nobel Barış Ödülü sahibi Mairead Maguire (66) ve BM eski Genel Sekreter Yardımcısı Denis Halliday de dahil 15 kişi bulunuyor. İrlanda gemisi adını ise, işgal altındaki Filistin’de Araplara ait evlerin yıkmasını engellerken bir İsrail buldozeri tarafından ezilerek öldürülen ABD’li Rachel Corriebir'den alıyor.

YAZETE

Ukbâ
06-03-2010, 18:19
İrlanda gemisini kendi kontrollerindemi yoksa mısır limanındanmı gazzeye ulaştıracaklar bu önemli böyle bir yol haritası izlenirse zaten sorun yaşanmaz diye düşünüyorum. Sorun ihh önclüğünde insanı yardım gemisi olan marmaraya yapılan telkinlere benzer bir telkine verilecek karşılık önemli

sudaduran
06-03-2010, 18:21
İrlanda gemisini kendi kontrollerindemi yoksa mısır limanındanmı gazzeye ulaştıracaklar bu önemli böyle bir yol haritası izlenirse zaten sorun yaşanmaz diye düşünüyorum. Sorun ihh önclüğünde insanı yardım gemisi olan marmaraya yapılan telkinlere benzer bir telkine verilecek karşılık önemli

ntv de önceki gemi gibi ulaştırılmaya çalışılacağını söylüyor,saldırının olduğu yere yarın ulaşması bekleniyor

Ukbâ
06-03-2010, 18:34
ntv de önceki gemi gibi ulaştırılmaya çalışılacağını söylüyor,saldırının olduğu yere yarın ulaşması bekleniyor

Böyle bir uygulama yapabilirlermi cesaret edebilirlermi bilinmez ama bu kadar kısa sürede israil gibi terör devleti ders cıkarmaz olanlardan. Gerci ikinci sefer dünyanın önüne bu manzara ilede cıkması zor hayırlısı artık.

unnamed
06-03-2010, 19:01
Böyle bir uygulama yapabilirlermi cesaret edebilirlermi bilinmez ama bu kadar kısa sürede israil gibi terör devleti ders cıkarmaz olanlardan. Gerci ikinci sefer dünyanın önüne bu manzara ilede cıkması zor hayırlısı artık.
Konuştuğumuz israil ise bu gemiyede mavi marmaraya yaptığının aynısı yapar, o kadar tepkiye rağmen pişkinliklerini koruyorlarsa, kendilerini haklı çıkarabliyorlarsa, yapar.

depare
06-04-2010, 11:52
Türkiye gibi bir ülkeye bunu yapmaya cesaret eden İrlanda gemisine havadan bomba bile yağdırabilir...
Her şey beklenir bu canilerden bekleyip göreceğiz..